Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
bevezető: "Szoboszlai Dominik rugótechnikája kijuttatta az U17-es Eb-re a válogatottat. Nem az akadémiai rendszerből jött, külön utat járt be, ami kritika. Egy fehérvári nevelőműhely adta a válogatott gerincét." ajjajj... 😄
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
regisztráció után lehet tippelni: http://www.magyarfutball.hu/hu/merkozesek/2017-03-25/portugalia-magyarorszag
Saját tippem: 0:1
★★★★★
★★★★★
Abból a meccsből a profik tanultak szerintem, kb kivégzés lesz, ha lesz kedvük egy kis szombat esti focizgatáshoz.
Szar Bayern, szar Bayern :)
"Hát én nem tudom, hogy állnak fel a portugálok, nem tudom, hogy állnak fel a magyarok. Tehát ahhoz jobban el kell mélyülni egy-egy csapatnak aaa... a szurkolók tudnak ilyenkor jókat mondani, hát én azt se tudom ki játszik..."<#idiota>#idiota>
★★★★★
Ha nálunk a labda támadunk, ha náluk védekezünk szlogen valóban eléggé zomborisított, de tényleg nem lesz könnyű megoldani, hogy ha nálunk van a labda ne tudják elvenni a mozgékony portugálok, ha pedig náluk van akkor tudjunk védekezni is, ne pedig csak cicázzanak velünk.
Szerk.: a hollandok eb selejtezős keretében mennyi ifjonc/új ember volt?
Az nyilván túlzás hogy direkt áldozták be magukat, de szerintem nem is ez volt a lényege.
Utoljára szerkesztette: DaemoonHunter, 2017.03.22. 15:34:10
"Én is mondtam annak idején, hogy mivel kétévente rendeznek világversenyt, időnként egyet-egyet ki kell hagyni. Nincs más választásunk. A hollandok is beáldozták az Eb-t, fiatalítottak, kockáztattak."
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.03.18. 19:24:38
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Na vajon ki váltja?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
★★★★★
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2017.02.17. 12:49:18