Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mert olyan edzők készítik fel őket, akik alkalmatlanok az edzőségre. Nálunk még 21-24 évesen tehetségnek tartják a játékost. Máshol már 19-20 évesen alapember.
LasDen
16-7 éves korig vannak tehetséges játékosaink, de utána elmossa őket a tenger és többet nem hallunk róluk...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Jim Morrison
szoboszlai_dominik_fonix_bemutatasa
bevezető: "Szoboszlai Dominik rugótechnikája kijuttatta az U17-es Eb-re a válogatottat. Nem az akadémiai rendszerből jött, külön utat járt be, ami kritika. Egy fehérvári nevelőműhely adta a válogatott gerincét." ajjajj... 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Portugália - Magyarország (tippjáték)
regisztráció után lehet tippelni: http://www.magyarfutball.hu/hu/merkozesek/2017-03-25/portugalia-magyarorszag
Saját tippem: 0:1

★★★★★

Rudee
Kihagyott helyzetekben előtte sem volt hiány.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Nekem fogalmam nincs, de én nem is nyilatkozok erről a tévében. 😊

★★★★★

passatgt
+ Elek ajtó-ablak kapufa 😊

DaemoonHunter
Miért, Te honnan tudod hogyan fogunk/fognak felállni? Hadrend, kezdő 11.

Rudee
Az EB-n a portugálok lőttek 3 gólt azon a meccsen, nekünk meg 2x is szerencsésen pattant.
Abból a meccsből a profik tanultak szerintem, kb kivégzés lesz, ha lesz kedvük egy kis szombat esti focizgatáshoz.

Ezért aztán érdemes volt behívni a műsorba:

"Hát én nem tudom, hogy állnak fel a portugálok, nem tudom, hogy állnak fel a magyarok. Tehát ahhoz jobban el kell mélyülni egy-egy csapatnak aaa... a szurkolók tudnak ilyenkor jókat mondani, hát én azt se tudom ki játszik..."<#idiota>

★★★★★

DaemoonHunter
Nem védem, de nem tudod mire van ennyire lehúzva. Mi hülyeséget mondott? A fogalmazásával lehet vannak gondok, de a generációváltás problémája mindenütt probléma. A portugálok igen is erősek, top bajnokságokból jönnek valóban. Az EB-n ellenünk valóban nem ment nekik a szekér. Másrészt a mostani vezetés valóban türelmesebb (jogosan), a meccsrejárás kultúráját is jól elmondja.
Ha nálunk a labda támadunk, ha náluk védekezünk szlogen valóban eléggé zomborisított, de tényleg nem lesz könnyű megoldani, hogy ha nálunk van a labda ne tudják elvenni a mozgékony portugálok, ha pedig náluk van akkor tudjunk védekezni is, ne pedig csak cicázzanak velünk.

Szerk.: a hollandok eb selejtezős keretében mennyi ifjonc/új ember volt?
Az nyilván túlzás hogy direkt áldozták be magukat, de szerintem nem is ez volt a lényege.
Utoljára szerkesztette: DaemoonHunter, 2017.03.22. 15:34:10

bakkerman
Teljesen kész van ez az ember...

"Én is mondtam annak idején, hogy mivel kétévente rendeznek világversenyt, időnként egyet-egyet ki kell hagyni. Nincs más választásunk. A hollandok is beáldozták az Eb-t, fiatalítottak, kockáztattak."

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
Végigolvastam tegnap én is a cikket,zseniális forma

AnuluWork
A nyolcvanas években valahogy itthon kb. a labdarúgást szeretők kb. 99%-ának kimaradt az amerikai teremfoci, főleg ha abban egy disszidens rúgta a gólokat egy másik disszidens pedig védte ua csapat kapuját. 😊
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.03.18. 19:24:38

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

ReszegKoldus
Sose hallottam róla, de nagy formának tűnik, jó sztori 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Pluskast
Nem is értem miért de erről egyből ez ugrott be 😄DDD

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

bakkerman
Az elso bekapott golra nem szamitottak es ez felboritotta a taktikai elkepzeleseit az edzonek de amugy nyertek volna 😄DDD

Kaplan
Az első gólra is felkészültek, aztán jött a második, de legalább próbálták megszervezni a védekezésüket. Hogy lehet ennyi ordas nagy faszságot összehordani? Jézusom. Ennek soha nem lesz vége.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

passatgt
Rudee
Kalmár a bajnokin is kezdő és ki is osztott egy gólpasszt a félidő derekához közeledve.

Rudee
Elek a kispadon kezdi pályafutása csodás, kazah szakaszát.

Rudee
Kalmár megszerezte első gólját a Brondby-ben, a mai kupameccsükön a negyedik gólt Ő lőtte.

Ranierit gondoltam inkább... 😄
Grove4
Luis Enrique!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

bakkerman
Tornyi

Horváth Ferit kib*szták.
Na vajon ki váltja?
bakkerman

bakkerman
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Rudee
Ez a Nagy Dominik is jó helyre került. 4 meccsen 3x a padra odafér, de egy percet sem játszik.

Rudee
Mervót szerintem "el tudják adni" még külföldön. Nem feltétlen nyugaton, de lesz helye.

dave9004
gyirmót 😄
bakkerman

Muki100
Hasonló mint amikor a Grupi arénában a gólvónal technológia ki volt kapcsolva a Fradi-Újpest alatt, mert ugye az is 1,5 millió meccsenként.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

LasDen
nem azért van az, hogy használják. Jól hangzik és kész...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
Újabb gyöngyszem 😄

160 milliós pálya modernizálás,jön egy kis fagy,és elmarad a meccs 😄

Most kövezzetek meg, de nekem már régóta van egy nagyszerű ötletem, hogyan is lehetne ezt az NB1-et népszerűbbé tenni. Egy nemzetközi ligát kéne belőle csinálni. Ha ránéztek a térképre akkor ez a fiatal nemzet, nevezzük nevén Szlovákia úgy is itt van mellettünk, szépen fejlődik is az ország már lassan elérik a magyar szintet (kivéve a keleti rész, de az nálunk is lemaradásban van). A magyar Otp ligát az ottani Fortuna ligával szépen össze kéne hegeszteni. Persze biztos menne a lelátókon is a harc, de hát mi végre tartjuk a rendőrséget nemde, a rendbontókat idővel azért lekapcsolnák. Szvsz ez a rendszer a mérkőzések színvonalával tenné a legjobbat.

★★★★★

dave9004
Egy esős napon megnézném a harmadik meccsen a talajt
bakkerman
Én azt csinálnám,hogy minden fordulót 1 városban,1 stadionban játszatnék le,szombaton 3 meccs,egymásután délután,vasárnap szintén. 12 csapatnál minden együttes 3x "rendezne" fordulót,igy ugyanúgy meglenne a 36 bajnoki. A jegyeket kilehetne váltani csak szombatra,vagy csak vasárnapra,de lehetne venni egész fordulósat is,amivel mind a 6 bajnokira bemehet az ember,és végigkinlódhatja. Kevesebben ennél a rendszernél se lennének a meccseken...

Pluskast
Ja hát végülis minek a néző, szurkoló idehaza nem? Attól nem lesz jobb a csapatnak 😊 Lehetne zárt kapuk mögött is játszani a meccseket mert úgysem érdekli a kutyát sem 😄 Leglább nem amortizálódik a nézőtér 😄
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2017.02.17. 12:49:18

De az is látszik belőle, hogy megbukott az ötletük, hogy ha nem adja a TV a meccset, akkor majd többen járnak ki. Közben meg még azokat is elvesztették, akik legalább a TV elé leültek megnézni a meccset. Viszont nagyon jól tükröződik belőle, hogy kezdik felismerni, hogy sok csapat számára a szurkoló/néző csak fölösleges teher.
Pluskast
Mivel egyetlenegy kérdés vonatkozik arra ami firtatja a játék minőségét így teljesen felesleges kitölteni. Ezek annyira hülyék, hogy azt hiszik azért nem mennek ki az emberek meccsre mert zavarja őket a szurkolói magatartás vagy a jegyár. Az csak nagyon haloványan felsejlik, hogy hát lehet hogy a játék minőségével és élvezhetőségével van a baj.

Egyébként végiggondolva: ha maximalizálják a légiósok számát és nem csak pénzbeli hátrány lesz, ha több külföldi játékos játszik a csapatban, akkor a drága falábú honfitársaink árai igencsak meg fog ugrani az itthoni piacon.
*nekünk 😄
passatgt
én kitöltöttem... ha rájátszásos lesz a lebonyolítás jövőre, nekem köszönhetitek <#awink>

bakkerman
Elizgulták. Egész meccsen lényegében nyomás,teher nélkül játszhattak egy jóval esélyesebb és erősebb csapat ellen,aztán eljutottak a büntetőkig,ahol már leesett nekik,hogy irtó közel van a továbbjutás,na és ettől megremegtek,és elizgulták. Ez tipikus futball "törvény"

Kaplan
Igen, a tizenegyesek azok kritikán aluliak voltak, én is csak fogtam a fejemet. 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!