Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hoppá a "nem" kimaradt

egyébként meg el se kéne menni idegenbe meccselni, 3:0-val odaadják a göteborgnak, de megmarad az utazás ára
passatgt
annyiból jö a gyõr kiesése, hogy kicsit legalább leállnak a horváth ferike fényezésével egyesek...

én egyáltalán nem csodálkozom, valami nagy szám a csapat
én egyáltalán nem csodálkozom, valami nagy szám a csapat
Gyõr hozza azt amit tavaly. Nem az a baj, hogy kiszoptak csak a mértéke. Eltilthatta volna tovább õket az UEFA anno, mint 2 év csak nyertünk volna vele.
Kaplan
Na, hát a Gyõr ki is esett. Durva mód ki lettek szopatva, ezt nem vártam volna..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Narxis
Mondtam, hogy a DVTK kötelezõ gyõzelem. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

a győriek reménye meg elszállt kb, mint egy fing
ressy14
szépen hozták a meccset, pedig transfermarkt-on dupla akkora érékúek a bolgárok, remélem a loki is hozza a hazait majd, és a fradi kihúzza X-szel, aztán meglátjuk mire mennek itthon

Dum spiro, spero.

És 2-vel mennek a Diók!
ressy14
litex - diósgyõr már 0:2 😊

Dum spiro, spero.

ressy14
vezetnek a diók 😊

Dum spiro, spero.

Rudolf formába van. 😄😄
ez úton szeretném üzenni a Horváth Ferinek, hogy legközelebb ha tipszmikszűnek, tessék már szólni nekem is, nem ártana ha a csapaton kívül más is keresne rajta
Gyõr out pedig több helyzetük van mint a Fradinak meg a DVTK-nak összesen. 😊
bakkerman
de milyen szar gól volt már ez a 2.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ressy14
na a gyõr gyorsan kiszállt az idei el-bõl 😄

Dum spiro, spero.

bakkerman
baszki 2

ReszegKoldus
Beparkol a 16-osra a FraDibusz

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

azért a DVTK se egy fos Fradi, vagy Győr...
nyald a barca seggét
bakkerman
Gyõrben is vannak kemény 1000-en szerintem a szemközti lelátón...ezért megéri a szép stadiont megépíteni,fenntartani hogy egy európai kupameccsre se menjen ki a kutya se...el se kéne indulniuk,csak nyûg a magyar csapatoknak az EL.

A Gyõr meccse mondjuk nevetségesen színvonaltalan, de legalább nem unalmas, mint sok Vb meccs.
bakkerman
fu baszki nehéz átállni a VB meccsekrõl ezekre az EL/BL selejtezõkre

Zenszkij
eredményt nézd, mit akarsz menjenek mint a brazilok? LOOL

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

dave9004
labda nincs náluk
DVTK-t miért szidod? Máltaiak ellen is többet mutattak, mint a zöldek meg ma sem égnek eddig.
Zenszkij
azért várjál vele a Fradi nem egy fos DVTK vagy Gyõr

bakkerman
egyik komédia követi a másikat...az Angyalbõrben címû klasszikus magyar vígjátéksorozat után jön a Rijeka-Ferencváros <#zavart1>

na már kezdi is a Győr! 😄
Hát ez a messze földön híres magyar védekezés.....
Hát szerintem bravúr lenne a gyõzelem bármelyik csapatunknak, de az egyiknek összejön.

Az eredményeket nézve a Svéd csapatok nem remekelnek a Litex sem olyan erõs, mint pár éve a Fiumét meg nem tudom hová tenni majd kiderül.
Narxis
A Gyõr és a Fradi meccsei neccesek lesznek de valahogy úgy érzem, hogy most benne van a gyõzelem. A DVTK-nál pedig kötelezõ. Nem tom valahogy most úgy érzem, hogy sikerülhet, lehet csak túl sok pesszimista hozzászólást olvastam és ilyenkor szokott jönni valami meglepetés.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

dave9004
mit tippeltek ma?
realitás 2 vereség, és gyõr X szerintem
Zenszkij
nagy szégyene lesz ez ennek az országnak

Á szerintem csak meg lett neki mondva hogy már elég volt a bohóckodásból és itt az ideje, hogy koronahercegként tegye a kötelességét és készüljön fel az uralkodásra. Pár hét és jön a hír, hogy kezdetnek államtitkár lesz. 😊
Zenszkij
jah meg xarfaxú politikus

bakkerman
pályája csucsán,egy VB döntõt magamögött hagyva én megértem,hogy visszavonul. Mostmár foglalkozhat a hobbijával,lehet "Johnny Depp imitátor"

ressy14
Orbán fia abbahagyta a focit, mert elege lett a médiaszereplésbõl 😞
Saját stadion és vb döntõ élõben a vip-ben, mégis visszavonul, fene a hálátlan fejét.

Dum spiro, spero.

nyugi van, ha Miskolcon azt mondják, hogy megnézték elejétől a végéig és elég nekik, akkor az úgy is van 😄
(biztos dögunalmas volt és közben mobilon játszottak 😄 )
passatgt
"A diósgyõriek részérõl Nikházi Márk nyilatkozott a dvtk.eu-nak.
– Ismerem a bolgár labdarúgás korábbi eredményeit, de a mostani csapatokkal, játékosokkal kevésbé voltam képben. Azonban a szakmai stáb feltérképezte õket, sikerült megnézni egy teljes mérkõzést is, így most már tudjuk, mire számíthatunk. "

Egy meccset sikerült megnézni, hát, enm vittétek túlzásba baszki😄

LSSAHPAUL
Ja még egy apróságot kérnék, mivel jól megy nekünk a kézi,vizilabda, lehessen kézzel is érinteni a labdát, de ha hozzáér kézzel akkor csak 3 lépést tehet meg pattintás nélkül.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

LasDen
Indítvány elutasítva. Ha te "indítványoznák", akkor elutasítva....😄

AMúgy meg új szintre emeljük az egészet. Hogy ne csak fashion Ronaldókat és Neymarokat neveljünk ki, hanem igazi Dzekoink legyenek. Kezdésként lefizetjük a FIFA-t, hogy a tehetséges játékosokat 5 perc alatt honosítsuk és a válogatotthoz kössük. Utána, hogy függetlenítsük magunkat a korrupt FIFÁ-tól, leigázzuk Brazíliát, Argentínát és Spanyolországot. Utána Flawless victory!!!

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

A Legiásoktól kinézem azok nem papírtigrisek, mint a magyar táborok. 😞
dave9004
szurkolók szempontjából max. de am kb olyan mint a mienk 😄
bár most elvileg meghalt egy ír drukker, ha a szurkolók ölték meg, akkor az szégyen
Pedig de felszopják itt Magyarországon sokan a Lengyel bajnokságot, hogy milyen fasza...
dave9004
loki ide v oda, varsói se lennék ma este
félidõben legia-st patricks 0-1
az a baj, hogy a felnövekvő generáció is televan ilyen trógerekkel, mert apa tolja a lét, hogy az ifjú ronáldó kezdő legyen
Fele ennyi tróger nem lenne ott, ha a fizetések teljesítmény arányosak lennének.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!