Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként meg el se kéne menni idegenbe meccselni, 3:0-val odaadják a göteborgnak, de megmarad az utazás ára
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Dum spiro, spero.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Az eredményeket nézve a Svéd csapatok nem remekelnek a Litex sem olyan erõs, mint pár éve a Fiumét meg nem tudom hová tenni majd kiderül.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Saját stadion és vb döntõ élõben a vip-ben, mégis visszavonul, fene a hálátlan fejét.
Dum spiro, spero.
(biztos dögunalmas volt és közben mobilon játszottak 😄 )
– Ismerem a bolgár labdarúgás korábbi eredményeit, de a mostani csapatokkal, játékosokkal kevésbé voltam képben. Azonban a szakmai stáb feltérképezte õket, sikerült megnézni egy teljes mérkõzést is, így most már tudjuk, mire számíthatunk. "
Egy meccset sikerült megnézni, hát, enm vittétek túlzásba baszki😄
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
AMúgy meg új szintre emeljük az egészet. Hogy ne csak fashion Ronaldókat és Neymarokat neveljünk ki, hanem igazi Dzekoink legyenek. Kezdésként lefizetjük a FIFA-t, hogy a tehetséges játékosokat 5 perc alatt honosítsuk és a válogatotthoz kössük. Utána, hogy függetlenítsük magunkat a korrupt FIFÁ-tól, leigázzuk Brazíliát, Argentínát és Spanyolországot. Utána Flawless victory!!!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
bár most elvileg meghalt egy ír drukker, ha a szurkolók ölték meg, akkor az szégyen
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!