Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Az 1994-ben született, 186 cm magas játékos az elmúlt két évben a Kaposvárban játszott. Thiam 2017. június 30-ig kötelezte el magát a fõvárosi kék-fehéreknél – zárul a szûkre szabott közlemény.
jól fog mutatni a csapatképen a sok zsellézett hajú pelyhedzõ tökû tizenéves akademista között <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Dum spiro, spero.
szóval az észtek kilõve
Dum spiro, spero.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
PS3 Slim 160Gb AsRock Fatality z87 Killer|Core i5 4570S|CM Hyper 212|ASUS GTX 760 DCUII OC|8GB DDR3 1600MHZ| FSP Aurum Pro gold 750w|
egyébként a védekezéssel nem volt gond, de azért a félpályát átléphették volna, az a 0 kapura lövés nagyon csúnya, ennyivel nem jobbak a horvátok.
Dum spiro, spero.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Dum spiro, spero.
FC Csornomorec Odessza (ukrán)
FC Luzern (svájci) / Saint Johnstone FC (skót)
Rosenborg BK (norvég) / Sligo Rovers FC (ír)
JK Sillamäe Kalev (észt) / FK Krasznodar (orosz)
Olympique Lyon (francia)
1. FSV Mainz 05 (német)
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Dum spiro, spero.
Viszont olyan jó látni a vízilabdásokat, ott még léteznek váratlan megoldások, kreativitás, jó taktika(hiszen legalább ilyen bonyolult játékról van szó).
Nade reméljük csoda történik és valóban itthon 2-1 el tovább megy a fradi.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Védekezünk, de egy veszélyes kontra semmi ez nagyon durva. Somália bedobásai is valami undormányok.
Semmi elképzelés nincs a játékukban, és a máltaiak elleni meccseken sem volt. Ennyire azért nem szarok.
Dum spiro, spero.
Dum spiro, spero.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!