Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha sikerülne is elverni õket az elsõ meccsen, valszeg a labdaszedõ fiút is kilóra megvennék a visszavágóra<#vigyor3> vagy agyonveretnék, ha az olcsóbb <#hehe>

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Bouard Myke Ramos

bakkerman
a csatár gyereket? Várdáról? Az nagyon nagy forma 😄DD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Uzomát is tesztelték, tényleg komolyan gondolják most a blankoltak az mb1-et, brazilt is igazoltak Kisvárdáról 😄
bakkerman
a kaposvárba játszogatott azért,bár lehet csak sétált 😄D

LasDen
és tud focizni is vagy csak sétál a labda után?

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
Khaly Iyane Thiam az MTK-ban folytatja pályafutását – olvasható az MTK labdarúgócsapatának hivatalos Facebook-oldalán.
Az 1994-ben született, 186 cm magas játékos az elmúlt két évben a Kaposvárban játszott. Thiam 2017. június 30-ig kötelezte el magát a fõvárosi kék-fehéreknél – zárul a szûkre szabott közlemény.

jól fog mutatni a csapatképen a sok zsellézett hajú pelyhedzõ tökû tizenéves akademista között <#idiota><#idiota>

Zenszkij
csak jöjjön valaki és verjük ki a Rijekát 😄

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

passatgt
ha jól emlékszem tavaly EL csoportkörös volt a tromsö(mondjuk csak a sheriff tiraspol ellen sikerült egy döntetlent összehozni), besiktast kiejtve playoffban, szóval egyáltalán nem szarok. Inkább a vikingek jöjjenek😊

Zenszkij
micsoda álompáros, sajnos a Rijeka ellen szerintem nem jutunk tovább 😞

ressy14
A Fradi továbbjutás esetén a Víkingur (feröeri)/Tromsö (norvég) párharc gyõztesével játszana. Érdekesség, hogy a Tromsö norvég másodosztályúként indult a kupában.

Dum spiro, spero.

Nem necces lenne hanem csoda a keretek értékét nézve.
bakkerman
hát akkor az necces lesz

ressy14
és az elsõ meccset 4:0-ra hozta idegenben a Krasznodar 😄
szóval az észtek kilõve

Dum spiro, spero.

JK Sillamäe Kalev (észt) / FK Krasznodar (orosz) győztese lesz az ellenfél
bakkerman
a lucerna vagy az észtek verhetőek lennének

<#nevetes1>

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Ha továbbjut a Debrecen akkor a Bate Borisov-al vagy a Skenderbau-val játszanak.

PS3 Slim 160Gb AsRock Fatality z87 Killer|Core i5 4570S|CM Hyper 212|ASUS GTX 760 DCUII OC|8GB DDR3 1600MHZ| FSP Aurum Pro gold 750w|

Zenszkij
szerintem se, beparkoltuk a buszt, a lényeg, hogy otthon nem kapjunk és lehetõleg támadjunk is, mert ez így szegényes volt

ressy14
ha 11 lövésbõl csak 1 ment be, akkor az a kapust dicséri nem a védelmet 😊
egyébként a védekezéssel nem volt gond, de azért a félpályát átléphették volna, az a 0 kapura lövés nagyon csúnya, ennyivel nem jobbak a horvátok.

Dum spiro, spero.

ReszegKoldus
11 kaput eltaláló lövés és ehhez képest csak 1 árva tizenegyes gól = jó volt a védelem 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

LSSAHPAUL
Az ukránok az idén nem játszhatnak otthon, szal ez elõny lenne, bár nem sok esélye lenne így se a dvtkának, sõt mindegy kit kapnak bravúr lenne a továbbjutás 😊 szvsz nem kell izguljanak a sorsolásnál 😊

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

a loki elleni meccsből kiindulva a lyon is bőven verhető <#idiota><#idiota>
ressy14
Luzern, St. Johnstone és a Sligo Rovers talán elkapható lenne, a többit el kéne kerülni, fõleg az ukránokat az ottani helyzet miatt

Dum spiro, spero.

a következő körben ők lehetnek a miskolciak ellenfelei:

FC Csornomorec Odessza (ukrán)
FC Luzern (svájci) / Saint Johnstone FC (skót)
Rosenborg BK (norvég) / Sligo Rovers FC (ír)
JK Sillamäe Kalev (észt) / FK Krasznodar (orosz)
Olympique Lyon (francia)
1. FSV Mainz 05 (német)
LSSAHPAUL
Az a baj hogy ez a szar gyõr jövõre megint elveszi az egyik EL helyet pl a Haladástól aki talán nem esne ki az elsõ meccsén, vagy pl az UTE, aki ugyan kiesne szintén elsõ körben de legalább nem 1000 nézõ lenne a lelátón. Tényleg jó volt amikor el volt tiltva a gyõr.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Zenszkij
Szivicset mondjuk nagyon kedvelem, szurkolok neki 😊.

nevek nincsenek, helyette van csapat
Gyõr megint hozta a tavalyi formáját, még BL-csapat se kellett hozzá 😊 Fradi meg csoda hogy 1 gólal megúszta, ez jó reklám Dibusznak hátha õt is leigazolják a kínaiak xD Mondjuk félek hogy itthon a horvátok begorombulnak és jól kitömik a hálót... DVTK meg megérdemli hogy továbbjusson, ott legalább van valami elképzelés, úgy látszik Szivics tudja motiválni a csapatot, mert amúgy nagy húzónevek ott sincsenek 😄

DaemoonHunter
Nem bizony. Sajnos azt a focit játszák amit "mi" is játszottunk anno válogatott szinten, meg sok nb1 es csapat. Kreatív támadó foci, nem is tudnak mást...

DaemoonHunter
Egyébként Besic nagyon hiányzik, és esélyes hogy jó ideig nem lesz hasonló kvalitás nemcsak a fradinál de még az nb1 ben sem védõk közt...

ressy14
itthon muszáj lesz kitámadnia a fradinak, én félek, hogy belefutnak egy zakóba, ez a rijeka nem fog beállni a 16-osra

Dum spiro, spero.

DaemoonHunter
fáradtság meg ez a jó magyarfoci összege 😄

DaemoonHunter
Pontosan. Nem írtam oda de erre gondoltam.

Zenszkij
összesítésben, mert ha gólt kapnak, három gólt kéne verni

DaemoonHunter
Hát kb. Sousa bácsi gondolatmenete is ez volt anno, stabil védekezés, aztán kontra, csóró foci, de legalább hatásos lehet. Vagy bejön vagy nem, de legalább van támadás. Ez a német mentalitás nekem nagyon távoli, hogy precízen kivédekezzünk egy meccset, vagy amennyire csak lehet, aztán majd itthon behúzzuk.

Viszont olyan jó látni a vízilabdásokat, ott még léteznek váratlan megoldások, kreativitás, jó taktika(hiszen legalább ilyen bonyolult játékról van szó).

Nade reméljük csoda történik és valóban itthon 2-1 el tovább megy a fradi.

Zenszkij
sajnos ez simán lehetett volna 3-0 is, szinte örülhetünk, hogy csak 1-0 lett, ez a Rijeka nagyon erõs, horvát kupagyõztes és második ne felejtsük

dave9004
kis középpályás védekezéssel már kontrát lehetett volna indítani, de az se volt, csak mákoltak hátul, az meg kevés
Kaplan
A taktika egyértelmû volt, szerintem nem is nagyon akart Doll itt támadni. Egy 0-0-val nagyot nyertünk volna, de ez az 1-0 sem vészes. Szoros lehet ez még, nincs veszve semmi. Nem értem, hogy miért nem lehet a realitásokat figyelembe venni, látjuk, hogy kivel játszottunk.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

DaemoonHunter
Nem az a baj h nem akartak gólt kapni hanem az hogy kurvára semmi elképzelés nincs a játékban. Talán a védekezés itt ott mûködik, de támadás 0, középpálya 0, egymás után 3 normális passz nincsen, legtöbbször csak ívelgetés megy. Persze a fradi nem egy bayern, a fradi csak magyarország egyik legnagyobb múltú csapata. Így is lehet nézni.

Ez igaz amit írsz, de az, hogy 1 db kapura lövés nélkül lehozzák a meccset valami elképesztõ. Én ilyet életemben csak párat láttam pedig mocskos sok meccset néztem.

Védekezünk, de egy veszélyes kontra semmi ez nagyon durva. Somália bedobásai is valami undormányok.
ressy14
Doll mire készítette fel õket ha sem védekezni sem pedig támadni nem tudnak?
Semmi elképzelés nincs a játékukban, és a máltaiak elleni meccseken sem volt. Ennyire azért nem szarok.

Dum spiro, spero.

Zenszkij
de õszintén mit vársz? idegenben ki kell védekezni és otthon megpróbálni dûlõre vinni, ez nem a Bayern ez a mi kis Fradink

Meg is érdemelték a Horvátok ezek után és a Fradi gusztustalan idõhúzásai után.
ressy14

Dum spiro, spero.

Ez mióta van így?
szigorítottak rajta? nem tudtam
Zenszkij
5-0 az a három null és eltiltás

Még jó, hogy a vizilabda is most ment és eszembe se jutott nézni ezt a Magyar szerencsétlenkedést amit máshol focinak hívnak.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

DaemoonHunter
<#eljen><#eljen>