32945
Magyar Foci
-
#29536 A gyirmót-szolnok meccsen jó volt a szervezés.. -
#29535 "vannak járulékos költségek" - legalább 1 új metró, full villamos/buszhálózat felújítása, nem kevés szálloda építése, úthálózat felújítása, reptérre/ről közlekedés megolása, soroljam még?:) néhány hét alatt több ember fordulna meg itt, mint máskor egy évben (lehet túlzó becslés, de szerintem közel van).
"okos szervezéssel/tervezéssel" - ez itt magyarhon, utoljára mikor láttál valamit ami okos szervezés/tervezés eredménye volt?:) -
#29534 Olimpiai falura gondolsz? Más nem nagyon van. Persze vannak járulékos költségek és nem lenne olcsó még így sem, de egyáltalán nem kivitelezhetetlen és okos szervezéssel/tervezéssel szerintem megoldható. Bár utóbbi pont nem a mi politikánkra jellemző:) -
#29533 Az a baj, hogy még mindig nem érted, hogy egy olimpia nem csak sportlétesítményekből áll. -
#29532 Londonban a legelőn futottak? A maratoni számokhoz pedig nem néhány hét kell, hanem néhány nap(3) és abból 2 vasárnap van, amikor Budapesten amúgy is minden szirszarért lezárják a fél belvárost. Lásd most hétvégén az autómentes nap.
A hozzászólást meg remélem végigolvastad, 3 dolog kellene ami új, abból 2 amúgy is kellene, mert nincs(atlétika és teniszpálya), tehát nem felesleges létesítmény. A görögök teljesen feleslegesen építkeztek. -
#29531 "Marathon Course - belvárosban lehet futkorászni "
Persze, lezárni a belvárost néhány hétre, mi az. Te teljesen beteg vagy :D Attól, hogy olimpia lenne attól még dolgozni kell járni és kell közlekedni.
Arról nem beszélve, hogy kb. belerokkanna a gazdaság egy olimpiába. A görögöknél is rohad egy csomó létesítmény a 2004-es olimpia óta, kb. gazdasági csőd. -
#29530 idő után belátják és beszüntetik a kártyázást, mert megbukik épp most.
de idő kell 1-2 év. Lengyelben is meg fogják szüntetni elvileg mert ott se vált be. -
#29529 Nem mennek meccsre? Több marad az otthoni kasszában. -
#29528 Sehova. Üdvözöllek Magyarországon. -
#29527 nem olvastam...de most ebből ki fog ki jönni győztesen? Szerintem ennek a dolognak nem lesz nyertese,max vesztese,az eddig is a szarkupacon fekvő magyar foci...basszus végre vannak ilyen szép stadionjaink,és akkor meg megy a durci egyik oldalon,a cseszegetés a másik oldalon,hova vezet ez -
#29526 ilyen a magyar futball. Bár a trash műsorokat szerető közönség éppenséggel meg van, de nem akarnak rátalálni az nb1-re... -
#29525 Loki ultrák is bojkottálnak ha nem olvastad. -
#29524 a címvédő csilivili otthonában kb 2 zacskó szotyinyi néző előtt csak annyit lehet hallani,hogy "hajrá lilák"...zsinórban második hazai bajnokin marad ekkora szégyenbe a debrecen
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2014.09.21. 19:15:30 -
Zenszkij #29523 szerinted? -
#29522 te most trollkodsz vagy síkhülye vagy. remélem az előbbi -
Unreal1942 #29521 Jól játszott a Dózsa -
Zenszkij #29520 nincs mit ezen szégyellni, félnek az ultrák az újpestiektől, hang az van, de ha ki kell állni már fürdős kislányokká válnak -
#29519 -
#29518 *Fradinál is úgy tűnik folyik egy ilyesfajta következetes munka, ami szerintem meg fog mutatkozni, bár náluk nem értem mi van az utánpótlással, hirtelen nem tudok mondani olyan sok stabil beépült ifit... -
#29517 Ezt én is észrevettem. Egy rossz kameraállás teljesen el tudja rontani az összképet...
A vidi több szempontból is előnyben van. Latinos vonalat visznek ezer éve, ilyen olyan minőségben, de az biztos, hogy mindig tudnak építkezni az elődök munkájára. Most kezd kijönni a gyümölcse, ami nemzetközi szinten még mindig gyatra lenne :S
Várom már a Fradi - Vidit :)
-
#29516 azt azért hozzátenném, hogy ezen a pályán játszani nem nagyon lehetett, konkrétan 5 méterre nem lehetett úgy passzolni, hogy ne pattogjon össze vissza a labda... rossz volt nézni. Meg olyan, mintha kisebb lenne a pálya a többihez képest:D -
#29515 osztom én is.
Jól játszanak, náluk van a labda, nyilvánvaló, hogy az ellenfélnél jönnek majd a szabálytalanságok, lapok ha nincs náluk a labda.
Egyelőre nincs ellenfele a Vidinek, legalábbis nem látok olyan csapatot ami hosszútávon tartani tudná velük a lépést. Talán a Győr...de még ők se
-
#29514 +1
A vidi próbál kreatív passzolgatós focit játszani, amit sokan nem nagyon tudnak kezelni úgy tűnik, és átmennek hentelésbe ellenük. Ez kb a 2. kiállításnál már töknyilvánvaló volt. -
#29513 lol, megint mindenki összefogott a fradi ellen?
kiállítások nélkül is vertük volna ezt a szar halit, arról meg nem mi tehetünk, ha favágó focit játszanak. -
Zenszkij #29512 a vezetés kiadta az ukázt, idén a Fideszotonnak kel bajnoknak lennie, nevetséges
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.09.20. 22:05:25 -
#29511 Hát ez most betalált :)
Nagyon jó írás!! -
#29510 "A fizetés és a hatalom különböző, egy a közös, az érdek: a rendszerbe nem szivároghat be valódi tudás. Mert akkor nekik végük."
A magyar futball halott és élvezi -
#29509 hali szurkolók: Állítsd ki! Állítsd ki! :D -
#29508 remélem ők zúgnak ki a dunaújváros mellett -
#29507 hát ha pároslábbal csúszkálnak be méterekről ne is csodálkozzanak, kifejezetten unszimpatikusan játszik a hali -
#29506 piroslapokkal ebben a szezonban is jól állunk -
#29505 "Fődet rááá!" keményebb verzió:
-
#29504 de én leginkább csak gyirmót meccsre járok... :D akartam még puskás akadémiára szurkolói kártyát, de csak 1et lehet igényelni :'( -
#29503 már most ott toporognak a stadionok előtt... -
#29502 akkor már tényleg 10ezrek lesznek kint a meccseken? :D -
#29501 nagysárgrend nem stimmel, londoni olimpián 590e turista volt -
Densie #29500 Ebben nem értek egyet Veled. Szerintem nem mindegy, hogy Tokió 35 milliós lakosságához hozzácsapsz egy hónapra +2 milliót, vagy Budapesten egy hónapra megduplázzuk a "lakosságot". Az EB mérkőzések rendezése és a 2021 (nem vagyok biztos a dátumban) vizes VB rendezése mindenesetre jó főpróba az igazán komoly rendezvények előtt. Magyarország és Budapest szerintem jelenleg se gazdaságilag, se infrastrukturálisan nem alkalmas olimpia vagy foci vb rendezésére. Mindenesetre a "makettekkel próbálok EB-t rendezni" vonalon már sikeresen túlléptünk (azért egy EB szereplésnek jobban örülnék akármelyik ország is legyen a házigazda). -
#29499 -
#29498 yéy, végre kézhez kaptam a szurkolói kártyám :3 -
#29497 szerintem a világon nincs 1 olyan város, amelynek az infrastruktúrája gond nélkül elbírja az olimpia idején lévő embertömeget, bármit is csinálsz. Fejleszteni pedig olimpia nélkül is kell. A londoni olimpia megtérült, 53 millió font pluszban lettek a végére(wikipedia szerint) és a kínai olimpia is hasznot termelt. Ezen felül a turizmus / publicitás által valószínűleg nehezen mérhető, de biztosan pozitív hatásai vannak.
Utoljára szerkesztette: passatgt, 2014.09.19. 18:54:35