Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😄DDDDDDDDDDD😄😄DD😄DDDD ha a zorbán mondja, akkor tuti úgy van!!! a belgák hazudnak!!!négy
😄D😄D😄D szakadok bazzeg 😄 😄 DDDD😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Másikkal egyetértünk, gondolom ott az volt a terv hogy kiemeli oldalra a labdát, csak laposan jött ki, úgy, mint a kapusunk összes kirúgása kb...
Viszont ami nem tetszett:
- volt egy gólhelyzet bal oldalt betõrt a magyar gyerek, szépen rá készült, lõtt és túl oldali bedobás. Nos, az ilyen játékost nem szabad betenni, mert más ha váratlanúl szarúl lõ, de úgy hogy mindent faszán elõkészít, és úgy ilyet rúg... sajnos nincs annyi erkölcs hogy magától mondja le a válogatottságot akkor az edzõnek kéne kirúgnia..
A másik, védekezésnél szélen van a labda, erre a védõ berúgja faszán középre. Ez most tényleg ennyire hülye, vagy nem mondta neki senki hogy ezt nem kéne.. ha utóbbi akkor megint edzõi hiba.
A stilús tetszett, csak ehez nem ártana tehetséges focistákat is szerezni.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Vagy csak mondani kellett valamit...
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
A második félidõben felébredtek a gyerekek, csak nem úgy jött ki a lépés (az a szabadrúgásgól is nagyon "védhetetlen" volt).
Annak az egy gólnak viszont úgy örültünk (meg az utolsó 20 percnek ami tényleg jó volt), mintha megnyertük volna a meccset.
Sajnos statisztikát nem láttam, de szerintem egy kezemen össze tudnám számolni, hányszor értek föl az osztrákok a kapunkhoz.
Élõben egyébként nekem az a benyomásom támadt, hogy a spori sem volt velünk.
Még akkor is, ha az osztrákok pontosabban játszottak és kevesebbet b.f-oskodtak, nem volt akkora különbség a két csapat között, mint az eredmény.
Dehát ha öreganyám sárga lenne és csengetne, akkor õ lenne a villamos.
Egyébként idézek valami érdekeset a meccs utáni interjúból:
"Az ausztriai szövetség filozófiájának egyik legfontosabb része a letámadás, a presszing. Ehhez nincs szükség kiemelkedõ játékosokra, sokkal inkább harcos, tudatos futballistákra van szükség. Játékban sokat tanultunk a Red Bull Salzburgtól, amelyre nagyon jellemzõ ez a fajta letámadás. Öt játékos is a Salzburgból jött, ami megkönnyíti a dolgunkat.”
Költõi kérdés lenne, fõleg az emelesz felé: Nekünk mi a filozófiánk? 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Persze lehet mondani hogy ennyivel jobbak az osztrákok, de ha analizálni kéne a meccset...hát akkor inkább maradjunk tényleg abban hogy ennyivel jobbak az osztrákok...
rögtön utána bobál dávid balfaszkodott és abból kaptunk mégegy gólt, ez mondjuk véleményes, szerintem le lehetett volna fújni szabálytalanságnak
2. félidõben lõttek egyet szabadrúgásból az elején(kapusunk szerintem itt sem állt a helyzet magaslatán), utána viszont teljesen beszorultak az osztrákok, volt egy csomó szép helyzetünk de csak 1 gól jött össze
ha úgy tudunk játszani mint a 2. félidõben és lenne egy normális kapusunk, van keresnivaló portugálok ellen, izraelt meg kötelezõ verni
a csoportból szerintem továbbjutunk
Inkább az mint hogy ilyen szarok legyünk már itt is.
Lucsánszky a klub honlapjának beszámolója szerint azt is elmondta: a mérkõzésekre csak elõvételben lehet majd jegyet váltani (ráadásul az új rendszer kötelezõ bevezetésével az árak is emelkedtek), és a kezdés elõtt három órával bezárnak a pénztárak.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
De természetesen az jogos hogy mi a francot keresnek a szakmában olyanok(sõt nem csak keresnek hanem meghatározó szerepet töltenek be, pl tanácsadás) akiknek létszükséglet hogy beáldozzanak meccseket.
"Sok emberrel beszélgettem az Európa-bajnokságról – mondta Mészöly Géza, az U19-es válogatott szövetségi edzõje –, szakmabeliekkel, kollégákkal, laikusokkal, barátokkal. Volt, aki azt mondta, Géza, az elsõdleges cél kijutni a világbajnokságra, márpedig ahhoz elég egy meccset megnyerni a csoportban, ezért áldozd be az osztrákok és a portugálok elleni találkozót, és minden erõvel a gyengébbnek vélt Izrael ellen készülj. Ott kell majd az erõ, ott fontos a siker."
Ez engem végtelenül elkeserített, kik lehetnek azok a szakmabeliek akik azt javasolják, hogy egy hazai EB-n egy állítólag tehetséges korosztállyal áldozzuk fel 2 meccsünket és csak 1-re koncentráljunk?
Milyen mentalitása lesz ezeknek a fiúknak ha sok szakmabeli ezek szerint így küldené õket pályára? Hogy lesz hitük?
Nekem most lett elegem a magyar szakmából pont.
Bezzeg amikor õ vezette a képzést minden szép és jó volt. Lófaszt. Mostanság kezdi megérteni mekkora szerencsétlen is volt, és ellopni másnak a munkáját, pl Ferenczi úrét(Mezey irányította képzés alatt fel sem merült a KULTÚRA szó).
"Már csak az hiányzik, hogy a serdülõben elkezdjék futtatni a gyerekeket".
Ez meg már csak azért is vicces mert pont az õ ideje alatt futtatták ezerrel a gyerekeket labdával a kezükben 😄
"Ha ez a korosztály sem lesz sikeres, az alapjaiban rengetné meg az akadémiai képzést, ha viszont befut, akkor egy újabb lépcsõre lépnének, onnantól kezdve jön egy újabb szint, a felnõtté válás átmenetét jól megoldani."
Ezek hol élnek most õszintén? 😄
Valóban azt gondolják, ha nem lesz sikeres(elõször is mire gondolnak siker alatt) akkor valami is változni fog?
Majd jön a szöveg hogy egy alakulóban lévõ csapatról van szó, meg amúgy is 'majjólessszaz. Egyébként meg ha a németek, osztrákok mögött végeznénk akkor szinte túl is teljesítettük magunkat, hiszen õk az esélyesek, mi meg jól csinálunk mindent csak nem jött össze.
Na és ezek miatt nem fogunk mi soha az életben elõre lépni 😊 De ne legyen igazam....
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"