Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ami a klubokat egyenként illeti, a 2013-as mérlegek alapján csak az MTK (+73 millió), a Mezőkövesd (+51 millió), a Haladás (+2 millió), a Lombard Pápa (+11 millió) és a Ferencváros (+139 millió) volt nyereséges, a zöld-fehér klub azonban ezt úgy tudta elérni, hogy olyan, 1.9 milliárd forintos egyéb bevételt is elkönyvelt, amelynek forrását a mérleg kiegészítő melléklete nem részletezi. Ugyanakkor öt csapat, a Videoton (-811 millió), a Debrecen (-382 millió), a Győr (-520 millió), az Újpest (-1642 millió) és a Diósgyőr (-543 millió) veszteséggel zárta a tavalyi esztendőt."
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Allitolag...
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Amúgy a Loki gyenge volt, de így is ha a csatárok koncentrálnak lehetett volna ez sima 4-0. A BATE ellen több kell akkor is ha gyengültek ők is.
U19-et nem láttam de durva mennyire elrontották ezek szerint ezt a korosztályt. 2 éve ugyanezek a srácok önerőből lettek volna kint az EB-n a Belgák előtt, csak a zöld asztalnál volt ez másképp ma meg........
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
És hát fiatal barátaim, ez a jövő! Még több stadiont, még több akadémiát, hiszen az előrelépés megkérdőjelezhetetlen...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Izrael ellen nyögvenyelősen nyerünk(remélem kikapunk ott is csak kijózanítólag) aztán majd jön a szöveg hogy végül is előrelépés van.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Egyébként valóban jó hallgatni hogy olyan tök egyértelmûen látja a dolgokat, néha túlzóan is. Pl a bírókról a futballban alkotott szerepükhöz kapcsolódó véleményével sokszor nem értek egyet.
Sajnálnám mert szép és hangzatos dolgokat mond ezért lennék kíváncsi hogy mennyire tudja a gyakorlatba átültetni.
- Kevés klub rendelkezik formalizált labdarúgó filozófiával, általában a játékfilozófia több eleme is megtalálható akadémiai szinten.
Ferenczi "sokak által pokolra küldött" Attila ezer éve ezt rizsázza könyveket is írt róla. Ha ezt valaki nem tudja felfogni eddig, akkor ezután miért lenne változás?
Nincs abban a helyzetben az ország hogy kurva sok pénzt belebaszunk aztán ilyen fos játékkal jöjjenek elõ, mint az utánpótlás, mint a felnõtt válogatott, az nb1 meg teljesen nevetségesen túl van fizetve, ha pariban vagyunk a máltaikkal és az északírekkel, akkor pariban legyen a fizu is, és igen munka után essenek be a mi focistáink is az európa liga meccsre. És akkor nem lesz bekiabálás hogy kurva gyenge, meg sírás az ilyen fórumokon, mert tudjuk hogy ennyi jár..
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Aztán építkezünk folyamatosan ha véletlenül jó irányba is mennénk az sohasem derül ki mert mindenki türelmetlen és ha nincs rögtön eredmény akkor változást akar felhagyva azzal ami talán jó is volt.
Így aztán egységes koncepció tényleg nincs úgy nem fogunk fejlõdni ha kétévente mindig mindent újra akarunk kezdeni súlyosbítva a mégis mindig állandó magyar szakmával.
Neves sikeres és ambiciózus külföldi utánpótlás edzõ amire sok tucatra lenne szükséges meg tényleg nem fog ide jönni hosszú évekre csak sok-sok pénzért pedig már így is sokallják sokan ami az focira megy.
Egy adat a Németek az elmúlt 10 évben 500 millió Eurót öltek az utánpótlásba az 150 milliárd Ft több mint 10 Loki stadion, aztán ha Algéria ellen máshogy pattan egy szöglet a sok szagértõ a Németek újjabb csõdjérõl írna.
Nem is látunk a színfalak mögé, na nem mintha sok beleszólásunk lenne.
Mert nézzük meg a mostani ideáljaink a Belgák és a Németek tíz éve tették rendbe az utánpótlásukat. Ekkor a Németek világbajnoki ezüstérmesek voltak ennek köszönhetõen elõléptek az elsõ helyre.
A Belgák 16 között voltak a VB-n most 8 közé jutottak vagyis mind két nemzet egy lépcsõfokot ugrott.
Nálunk ez azt jelentené, hogy 10 év múlva elérjük a pótselejtezõt....vagyis csodát én nem várok, mint sokan ettõl sem.
Orbán nem hülye bárki bármit mond....a Videotonnál is belátta, hogy a magyar edzõk semmire sem jók és a külföldieket erõlteti..ezek után lehet ez simán a PAFC-nál is.
Ez csak egy példa volt.
Megfogadja a tanácsát vagyis szélnek eresztik az edzõket? Ha meg is teszik kiket ültetnek a helyükre? Kilátástalan. A magyar labdarúgás rákfenéje a magyar edzõk.
Egyébként az index jó szokása szerint mocskosul eltorzította az egészet, de mind1.
Most derül majd ki hogy ennek mennyi értelme volt, vagyis, hogy mit teszünk a problémák ellen.