32945
Magyar Foci
-
#29576 Tőzsér gól -
#29575 24 évesen Audi TT? Dzsudzsák Balázska 2007-ben 21 évesen már vadonatúj X5-el járkált Debrecenben. Szóval Bálintka elkésett -
Zenszkij #29574 én többek közt már ellendrukker vagyok, ha a magyar válogatottról van szó, minél nagyobb égést, pofáraesést kívánok, egy fertő az egész -
#29573 ennyire cink TT-vel járni? Én nem is tudtam róla :O -
#29572 Mi a baj(ner) a magyar focistákkal? :D -
sempronius18 #29571 Érdekes azért ez a történet. Engem nem lepne ha igazából fejbe se dobták volna csak megrendezett az egész, furcsa az a seb.......:) -
Grenzjager #29570 A megdobott Fradi gyúró, mint a regisztrációs puding próbája
"Végül pedig szeretném kimondani a legfontosabb mondatot: ha a Lipcsei Gábort fejbe dobó szurkoló klubkártyával vagy futballkártyával ment meccsre, és mégsem sikerül azonosítani, akkor a regisztráció a jelenlegi formájában megbukott." -
#29569 jol befujta a szel :D -
#29568 Erdeti. -
#29567 -
#29566 Szembeköpősdi extra -
#29565 Nyugi! :)
-
#29564 Szerintem Dárdaival mindenképp jobbak leszünk, a románoktól tuti nem szórnak meg, sőt én azt mondanám X es lesz a meccs. Németországban, ha jól tudom az ifiknél edzősködik, ahol ugyan azok az edzések vannak mint a felnőtteknél, csak nyilván más ütemben, intenzitással. Ebből kiindulva, meg abból hogy fiatal még, ég a bizonyítási vágytól csak javulhat tőle a csapat. -
#29563 -
#29562 ez a teória már a "3 meccset megnyeri" résznél megbukott :D
de nyílván őt kint nem ez alapján a 3 meccs alapján fogják megitélni,maximum itthon fognak nekiesni ha kapunk a románoktól egy ötöst,de ő a németeknél továbbra is az a Dárdai Pali lesz akiben van potenciál
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2014.09.24. 16:59:42 -
#29561 Dárdai megnyeri az általa elvállalt 3 meccset a válogatottal, aztán az mlsz rádumálja egy 2 éves szerződésre, kijuttat minket az eb-re, ahol a csoportkörből hatalmasat küzdve továbbjutunk, aztán a németek ellen a nyolcaddöntőben csak 11-esekkel kapunk ki, ezt látva a hertha leigazolja az első csapat edzőjének, és ő a visszavonuló Király Gabit hívja kapusedzőnek. Vagy inkább ne álmodozzak? :D -
#29560 ő már szerintem régóta úgy építi magát,és azon agyal,hogy mi lesz a pályán kívül vele,simán elképzelem őt egy PL vagy bundes csapat kapusedzőjeként,ebben a két ligában azért tudják ki ő,és főleg a németeknél elismerik. Pár év múlva a Hertha-nál vezetőedző Dárdai,a kapusedzője pedig Király Gabi :) Milyen szép lenne,nagy dolog lenne -
#29559 Azért még lehet 5 jó éve, jó lenne újra a PL-ben látni. -
sempronius18 #29558 Ez igaz de Király azért már idős 35 felett van neki már nem nagyon számít a hosszútáv. -
#29557 Csak ha kiesnek, márpedig most utolsó, az angol 3. már kellemetlenebb lesz. :( -
sempronius18 #29556 Hát ez fura, hogy 3 hete még a klub vezetése Moniz pártját fogta Királlyal szemben, most meg 3 hét után belátták, hogy hiba volt és elküldték Monizt.
Azért Király annyira nem járt rosszul, most angol vagy német 2 egy kutya. -
#29555 loool. Kiraly Gabival meg jol kib@szott -
sempronius18 #29554 Közben Moniz edzői nagyságát Münchenben sem értették meg onnan is kirúgták. -
#29553 "Az is kiderült, hogy Csányi Sándor MLSZ-elnök már leült tárgyalni a klubvezetőkkel annak érdekében, hogy minél több fiatal magyar játékos szerepeljen a hazai bajnokságban, és szabályozzák a légiósok számát. Az új rendszer 2017-ig vezetnék be lépésekben, ettől az idénytől kötelező lenne legalább egy tizennyolc éves futballista szerepeltetése. " -
Odacsap77 #29552 Mi egerszigiek? Ez a diósgyőri stadion B-közép -
#29551 ez mindig aktualis lesz :D -
karajjj #29550 én láttam már előtte is, szóval szerintem még régebbi -
Grenzjager #29549 Egerszegiek tudtommal, abban az évben, amikor kiestek az NBIből. -
#29548 régi, de még igaz -> Mint Hofi viccei :p -
karajjj #29547 fogalmam sincs, hogy hány éves már ez a kép, de még mindig igaz... :D
-
#29546 és ezt mind egyetlen meccsen... :DD -
Grenzjager #29545 "Ha még nem váltottad ki a kártyát, a videó megnézése után mindenféleképpen ki fogod."
:))))))) -
#29544 zsuzsi gól -
#29543 ez egyből piros nálam,észrevehette volna a partjelző,vagy valamelyik játékos jelezhette volna...ez kibaszott féreg dolog volt -
#29542 Ez sem rossz:
-
#29541 -
#29540 1. inkább maraton miatt legyen lezárva a belváros, mint ratyifelvonulás miatt
2. nem kell Olimpia :) -
#29539 Belváros csak a maraton miatt jött szóba, más "sportlétesítmény" ott pont nincs:) Persze értem mire gondolsz, de a nagy tömeget máshol se sikerül ilyen helyzetben megoldani, nem csak budapesten, mert nem erre van felkészítve egy város. Csak javítani lehet a helyzeten.
Szerintem most az állami beruházásos építőiparban, főleg sportlétesítménynél, nincs gond. Összes stadion időre, szépen elkészült, sőt, inkább idő előtt(nem mondom, hogy ez nem volt meglepő...:)
Egyébként jelentős terhet lehetne levenni budapestről, ha nem 1 város, hanem több helyszínen lenne minden. Magyarország nem nagy, 100-150km-es körzetben elég sok sportágnak lehetne helyszínt találni. Bár lehet, hogy rendezésnek ennél szigorúbb szabályai vannak, nem olvastam.
-
#29538 azt hittem kevesebb túristánk van, tényleg túloztam.
viszont akkor kb azz éves szám hatoda jönne. hidd el azt is megérezné a belváros... és nem a bevételekre gondolok.
az infrastruktúra fejlesztése azért extra beruházás, mert eddig is szükség lett volna rá olimpa ide vagy oda, és mégsem készül, vagy csak ilyen 1 lépés előre 2 hátra típusú.
plusz a sok építkezés évekre bénítaná meg az amúgy sem gördülékenyen üzemelő várost. arról nem is beszélve, hogy vajon elkészülnénk e időre, ismerve a honi alvállalkozónak alvállalkozója kapcsolatrendszerű építőipart.
lehetne mindent okosan csinálni, csak a tapasztalat mutatja azt, hogy nekünk az nem megy:)
jó lenne egy olimpia persze, csak egyelőre több hátrányát látom mint előnyét. -
#29537 Igen, csak ahogy lentebb is írtam, az infrastruktúra fejlesztése olimpia nélkül is szükséges, ez nem extra beruházás.
1 évben KSH szerint 3.500.000 turista van Budapesten, és ez csak az a szám, ami hotelekben alszik. Londonban ahogy lent is írtam, 600e turista volt az olimpia idején. Szóval eléggé túlzó becslés és még közel sincs:)
Szerintem ami nagyon nagy beruházást igényel, az az olimpiai falu. De ezt is lehet okosan csinálni. Végén átalakítani lakóházakká, lebontani ami felesleges stb..., londonban is így csinálják.