Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Ha ezt annyira mocskosul egyszerű elérni azzal, hogy rugdossa a bőrt akkor miért nem mentél el focistának a helyett, hogy a sikertelen életből kifolyólag itt vered a nyálad mindenre meg arra rejszolsz hogy majd de jó lesz ha kiírtjátok a Rotchildokat meg mit tudom én még milyen gyerekes faszságokra gondolsz esténként mikor a takaró alatt magadhoz nyúlsz.
Az orvosokat meg mocskosul nem fogom sajnálni mikor nekik is ott a lehetőség, hogy külföldre menjenek nagy pénzért, vagy ha itthon maradnak akkor egy sima sebész egy rutin műtétért amiből naponta vagy 3-4-et elvégez sok tízezer Ft hálapénzt kér zsebbe.
most meg a lélektelen játék után inkább sörözni mentek, ennyi.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Vivimos por ti, vence por nosotros.
De legalabb a beltenyeszet jol elvan a rajuk koltott milliardokbol.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"magyar csapat nem jutott az elmúlt években idáig" - de, BL csoportkörbe is
"legalább nem kaptunk ki 4-1-re" - baszki ez nem úgy működik mint az U19, hogy jobb gólaránnyal továbbjuthatnak még, kurvamindegy lett volna hogy 2-1-re vagy 10-1-re kapnak ki....
Vivimos por ti, vence por nosotros.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Az már más kérdés hogy ha valakinek tehetsége van kihasználni a lehetőségeket, Huszti ilyen, még ha emberileg utálatos is.
Jól keressen? Azért gondolkozz már kicsit, lehet hogy egyesek akiknek több tehetségük volt továbbtanulni, elmennek orvosnak és nem keresnek annyit, mint ezek akik mondjuk kibuktak az iskolából, és inkább labdát rugdostak...
a Lokinak szerintem megint a bate lesz a végállomás
Dum spiro, spero.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
A medve nem játék.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Dum spiro, spero.
Dum spiro, spero.

őt is csak azért vették meg, hogy nehogy valamelyik ellenfelet erősítse 😄
A Kínaiak fogják fizetni nem mi az adónkból, a válogatott szempontjából irreveláns, hogy vissza fejlődik-e mert már lemondta, így téged vagy engem aztán semennyire sem érint mit csinál az ő dolga.
Legalább kimondja őszintén.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
behugyoztatok? nem... akkor meg honnan tetszik tudni, hogy úgy esetleg nem sikerült volna?
Anno Sousáról mondta miért döntött mellette: "A futballról alkotott felfogása, a szemlélete, a filozófiája. A német edző, akivel szintén tárgyaltam, gyakran átadta a szót segédjének. Paulo egyszer sem. Meg nyilván arra is gondoltam, hogy a portugál habitus közelebb áll a magyarhoz, mint a német. Ha egy német csapatot látunk, az első perctől az utolsóig nagy intenzitással játszanak, mert úgy nevelték őket. Ehhez mi nem vagyunk elég jók, ehhez németnek kell lenni."
Persze Garami is jó hogy ott lesz az utánpótlásban, hiszen ő is rendelkezik ezzel a féle felfogással. Talán most végre megint mindenki egy irányba húzza a szekeret majd, de tartok tőle hogy egy(azaz kettő) fecske nem csinál nyarat.
azért aztakurvaeget hogy ő a meccs végefele már arra gondolt,hogy JOBB gólkülönbséggel egy ikszel Izrael ellen meglehet a 3. hely...
Persze biztos nem tudott hirtelen a meccs után valódi edzői véleményt formálni a csapatjáték hiányosságairól. Gyakorlatilag az egyéni hibák döntöttek szöveggel a csapat nyakába varrta az egészet, kár is magyarázkodni. Még mindig azt látom h sokkal több van az U19 ben csak egyszerűen fogalmuk sincs hogy lehetne kihozni a maximumot...