Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dum spiro, spero.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
A medve nem játék.
Nyilasi is megjegyezte, hogy reméli novemberig kihúzhatja és nem kell neki is elsétálni innen 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
A medve nem játék.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
"„Igyekeztem a szünetben változtatni, és arra biztattam játékosaimat, hogy próbáljanak meg támadni, helyzeteket kialakítani. A gond csak az, hogy ezt nem gyakoroltuk még, eddig kizárólag a védekezéssel tudtunk foglalkozni."
De azért kaptatok 3 gólt😄
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Baloval meglennének,együtt mennének autót zúzni,páváskodni a belvárosba,instagram,facebook minden mennyiségben,és ha úgy adódik még fociznak is,álompáros lennének 😄
A medve nem játék.
így persze hogy leszurkoltak minket, minden erőlködés nélkül.
jól nyomták a horvátok, de a tábor a lezárt szektor miatt egyel távolabb ment, emiatt elszakadt a legtöbb szurkolótól, ez sem volt az igazi, kivonulás után meg nyilván 0 hang maradt. ettől függetlenül tényleg jól szóltak a horvátok.
Mondjuk majd a fradi meccsein ha megint odateszik a mikrofont közel és hallhatjuk a főszurkoló kurvaanyázását tv-ben az megint nem az igazi 😄
Ez igaz ez nekem is fülsértő volt.
Viszont ne várjunk már csodákat. Kicsit utána néztem a csapatnak és valóban tökmás ami ott megy meg itt, nem csak pénzügyileg. Nincs koncepciónk, nincsenek eszerint képzett /mind technikailag mind felfogásban/ labdarúgóink. Próbálkozhat itt akárki egyszerűen rendszerszintű probléma van én ezt látom. Majd ha a belga elemzőcég azt fogja mondani hogy minden rendben, tényleg egy irányba előre húzza mindenki a szekeret akkor a klubfoci is valamivel eredményesebb lesz lassan lassan.
Emellett még szó sem esett arról hogy egy alsó/közép edző mint Doll nem tud csodát művelni, talán még akkor se ha lenne alapanyag hozzá.
A Fradi szurkolók halkabb hangja meg inkább a zajmikrofonok szar elhelyezése miatt lehetett, nem gondolom, hogy 1000 horvát túlordítana 2-3 ezer zöldet.
De tény, hogy tiszteletre méltóak a diósgyőriek szenvedélye, eredmény nélkül is ott vannak a csapat mögött. (nem mostanra értem, 3 éve pl a másodosztályban)
Dum spiro, spero.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
A Loki szerintem tartalékolni fog a Bate miatt, de azért így is behúzhatja.
Dum spiro, spero.
Abba se lehet reménykedni, hogy az Orosz csapat nem veszi majd komolyan az EL-t mivel ez az első indulásuk.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Szerintem nem beszélt ő úgy mintha kurvára rá lenne szorulva Kínára csak tudja hogyha a visszavonulása után 10 évvel is tartani akarja a mai nem szerény életszínvonalát akkor van Kínára szüksége.
Tudod nem értem hogyha nem a mi hátunkon és mást eltaposva éri el valaki azt, hogy mocskos sokan keressen akkor miért fáj sokaknak és minek foglalkoznak vele annyit. Mind1 túltárgyalva.