Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😊 Bede

Majd magyaráz Wágner, ha éppen nem MLSZ alkalmazott ő is. De van még egy pár alkesz ex-sasszemű 😊

ressy14
Feczesin Robi jön Fehérvárra, remélem Regina barátnője is elkíséri a meccsekre, adna egy plusz okot, hogy kimenjek a meccsekre 😄

Dum spiro, spero.

bakkerman
előbbire tippelek mert a Sport TV külföldi tulajdonú 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Felmondhat Puhl az MLSZ-nél és akkor mehet a 3. félidőbe elemezni meg válaszolgatni Rituska értelmes kérdéseire. Kérdés csak az ki fizet jobban az MLSZ vagy a Sport tv?
Zenszkij
Jól megszivatták Puhlt, szerintem nem kis pénzt kapott ezért a Harmadik Félidős bohóckodásért, mondjuk az egoista feje nem fog hiányozni. Vicc, hogy egy még demokratikus országban ilyen megtörténhet.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

a.carkey
Lefogadom, hogy ez nem úgy történt, ahogy írják!

A medve nem játék.

az MLSZ-nek dolgozik, jugok van azt mondani, hogy márpedig te oda többet nem mész, ha maradni akarsz a tisztségedben
a.carkey
Mi az, hogy nem engedte? Köze van a bírókhoz, de ez egy sportműsor ahová évekig járt. Attól még, hogy a bíráskodásra az MLSZ azt mondja, hogy jó, attól még a VBn sem volt az, pedig az világesemény, nem pedig tyúkszaros bohócliga, ott is bírálták őket pont a bírói vezetők. 😄

A medve nem játék.

dave9004
az MLSZ. a sport tv-sek nem örültek láthatólag, be is szólogattak úgymond.
Nyilasi is megjegyezte, hogy reméli novemberig kihúzhatja és nem kell neki is elsétálni innen 😄
LasDen
ki nem engedte? a Sport Tv vagy az MLSZ? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zenszkij
Puhlt nem engedték szerepelni a harmadik félidőben. Mekkora szégyen, előre félnek, hogy mennyi debil bírónk van 😄. Ez a duma, ne a bíráskodásról szóljon a műsor. Szégyen ez az MLSZ.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

a.carkey

A medve nem játék.

Kaplan
Én is csak azért tudok róla mert tegnap végignéztem a Kispest meccsét, úgy hiányzott már az MB1, tényleg van valami varázsa! 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

passatgt
Bp. Honvéd-Galatasaray

erről csak én nem tudtam? Digisporton megy...

bakkerman
idén is jól fizet <#idiota>

passatgt
piroslapokkal idén is jól állunk

bakkerman
mi lett volna,ha nem is foglalkoznak a védekezéssel? nyócegyezés?

dave9004
máris kirúgnám az ilyet
mi az hogy csak védekezni tanultak és kikapnak emberelőnyben?
Ezekért a nyilatkozatokért hiányzik az embernek az MB1.
passatgt
Mátyus:

"„Igyekeztem a szünetben változtatni, és arra biztattam játékosaimat, hogy próbáljanak meg támadni, helyzeteket kialakítani. A gond csak az, hogy ezt nem gyakoroltuk még, eddig kizárólag a védekezéssel tudtunk foglalkozni."

De azért kaptatok 3 gólt😄

Kaplan
Valószínűleg még mindig röpül a lába. <#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

passatgt

2:08-nál <#idiota>

ReszegKoldus
ritkán hallani, hogy a szurkolók meccsen a Bújj-bújj zöld ágat éneklik 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

bakkerman
akk kihagyom

megvettem, elolvastam. kb. az volt amire számítottam. néhány vicces és érdekes sztori, de nagyrészt magyarázkodás hogy itt meg ott hogy nem sikerült gólokat lőnie.
Narxis
Neeeeeeee

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

bakkerman
valaki megvette a topikból Torghelle könyvét? Erősen gondolkodom rajta

bakkerman
😄DDDDDDDDD

Baloval meglennének,együtt mennének autót zúzni,páváskodni a belvárosba,instagram,facebook minden mennyiségben,és ha úgy adódik még fociznak is,álompáros lennének 😄

Sippie
Az U19 meccs szünetében megszólaló zene igazán családbarát volt... a 30Y, "vele kefélsz" meg egyéb szexelős szövegei pont jók voltak a 8-10 éves gyerekeknek 😄
DaemoonHunter
"bárcsak" ilyen gondjaink lennének...

a.carkey
Láma!
Ftc elbújhatna, ha bent lettek volna az ultrák és szurkolnak😊
így persze hogy leszurkoltak minket, minden erőlködés nélkül.
jól nyomták a horvátok, de a tábor a lezárt szektor miatt egyel távolabb ment, emiatt elszakadt a legtöbb szurkolótól, ez sem volt az igazi, kivonulás után meg nyilván 0 hang maradt. ettől függetlenül tényleg jól szóltak a horvátok.

dave9004
leszurkolhat, szlávoknak erősebb hangjuk van, legalábbis volt egy Zabrze-Újpest meccs, amin a ute hazaiként többen is voltak, mégis a lengyelek sokkal hangosabbak voltak és nem a zajmikrofonok miatt.
Mondjuk majd a fradi meccsein ha megint odateszik a mikrofont közel és hallhatjuk a főszurkoló kurvaanyázását tv-ben az megint nem az igazi 😄
DaemoonHunter
"magyar csapat nem jutott az elmúlt években idáig"
Ez igaz ez nekem is fülsértő volt.

Viszont ne várjunk már csodákat. Kicsit utána néztem a csapatnak és valóban tökmás ami ott megy meg itt, nem csak pénzügyileg. Nincs koncepciónk, nincsenek eszerint képzett /mind technikailag mind felfogásban/ labdarúgóink. Próbálkozhat itt akárki egyszerűen rendszerszintű probléma van én ezt látom. Majd ha a belga elemzőcég azt fogja mondani hogy minden rendben, tényleg egy irányba előre húzza mindenki a szekeret akkor a klubfoci is valamivel eredményesebb lesz lassan lassan.
Emellett még szó sem esett arról hogy egy alsó/közép edző mint Doll nem tud csodát művelni, talán még akkor se ha lenne alapanyag hozzá.

Ahogy Csányi mondaná: 2 millió XD
bakkerman
Crvena-Partizan,félelmetes

bakkerman
nekem mondod? 😄 a stadion mellett lakom,a meccs végére már fújtam az összes dió nótát,a góljuknál meg az ablak is beremegett 😄

ressy14
Huhh, szép amit a diók nyomnak, de nézz meg pár balkáni szurkolótábort, esetleg pár németet, lengyelt, görögöt vagy törököt (cvezda, partizan, zeljeznicar, hajduk split, frankurt, dresden, legia, wisla, lech, panathinaicos, aris, fener, besiktas), "picit" komolyabb szinten nyomják, mint itthon bárki.
A Fradi szurkolók halkabb hangja meg inkább a zajmikrofonok szar elhelyezése miatt lehetett, nem gondolom, hogy 1000 horvát túlordítana 2-3 ezer zöldet.
De tény, hogy tiszteletre méltóak a diósgyőriek szenvedélye, eredmény nélkül is ott vannak a csapat mögött. (nem mostanra értem, 3 éve pl a másodosztályban)

Dum spiro, spero.

LSSAHPAUL
Ami miatt nézni fogom és már nagyon várom a diósgyőri meccset az a szurkolók buzdítása, párszor beleborzongtam, kurva jó hangolatot csinálnak, le a kalappal előttük! A ftc elbújhat, sőt a fradi meccsen hazai pályán a horvátok hangja érvényesült, alig hallottam buzdítást, a loki 2. helyen van szurkolók alapján de szvsz a diósgyőr mindent visz, tán még európában is a legőrültebbek.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Jó de a Litex bár esélyesebb volt, de a kerete nem 11-szeres értéke volt a Diósgyőrének, mint az Oroszok esetében csak másfélszerese.

A Loki szerintem tartalékolni fog a Bate miatt, de azért így is behúzhatja.
ressy14
Elvileg a litex-et is esélyesebbnek tartották, nincs lefutva a ruszkik ellen sem, fegyelmezetten kell játszani, aztán meglátjuk mire elég. Több reményt látok egy diósgyőri továbbjutásban, mint egy Lokiban sajnos. Persze lehet, hogy Debrecenben ez még csak éveleji forma, ma lehet hogy már összeszedettebben lesznek a nyíregy ellen.

Dum spiro, spero.

Hát én ebben a Diósgyőrben nem látom, hogy képes lenne olyan fegyelmezett bunkerra, mint anno a Vidi, amivel eltüntetné a két csap közti tudáskülönbséget, de reménykedjünk.
passatgt
vidi is ejtett ki jóval erősebb csapatokat EL-ben, bármi lehet, csak szerencse kell hozzá😊

Van 3 olyan játékosa az Oroszoknak akik egyenként többet érnek, mint a teljes Diósgyőr, más szint ez nem a harcosságon fog eldőlni.
Abba se lehet reménykedni, hogy az Orosz csapat nem veszi majd komolyan az EL-t mivel ez az első indulásuk.
bakkerman
sajnos ez lesz a vesztük az oroszok ellen,csak a harciassággal már felőrlik a Diókat

Narxis
Gyarlók vagyunk...

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

LasDen
mert emberek vagyunk...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ez korrekt teljesen amit írsz. Nem is neked szólt a durvább kirohanásom.

Szerintem nem beszélt ő úgy mintha kurvára rá lenne szorulva Kínára csak tudja hogyha a visszavonulása után 10 évvel is tartani akarja a mai nem szerény életszínvonalát akkor van Kínára szüksége.

Tudod nem értem hogyha nem a mi hátunkon és mást eltaposva éri el valaki azt, hogy mocskos sokan keressen akkor miért fáj sokaknak és minek foglalkoznak vele annyit. Mind1 túltárgyalva.
direkt megvártam még meccs után, hogy Szivics mit fog nyilatkozni és pont ezt mondta ő is, hogy hihetetlen, hogy nem bírja kinevelni ezt a beszariságot belőlük