Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én nem tudom, de ez már tényleg több a soknál pedig Izrael tényleg nem is volt szidva csak Palesztinát éltették, mint mondtam, egy másik országot éltetni csak szabad?
Mondom ezt úgy, hogy én a Pesti csapatok közül MTK-nak drukkolok bevallottan. A zsidóknak fel kéne fogni, hogy ilyen szarságok után kutya sem fogja megszeretni őket...
dave9004
arra vagyok kiváncsi hogy csak a magyarokat büntetik, vagy máshova is szurkálnak? kétlem h palesztináért csak mi tüntetnénk.
vagy ez amolyan a bmlsz felszopása az uefának?
Egyszer elhangzott a viva Palesztina ennyi volt....ott voltam a B-ben el is hallgatott hamar, mert kevesen vették át.
Szégyen az UEFA.
LasDen
a zsidók nem rasszisták, nem kiabálnak, nem csinálnak ilyesmit, tehát nem olvashatsz ilyen büntetésről. míg rajtuk kívül mindenki más egy undorító alávaló rodhadó féreg. ilyen egyszerű 😊

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ressy14
A románok csak pénzbüntetést kaptak, izraeliről nem tudok, pedig tavaly még az eto ellen görögtüzeztek is a lelátón.
Egyébként a lokisták mit kiabáltak, ami nekik nem tetszett? Mert nekem nem tűnt fel semmi.

Dum spiro, spero.

bakkerman
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) szektorbezárással sújtotta a DVSC-Tevát a csapat szurkolói miatt – adta hírül a klub honlapja.
Az Európai Labdarúgó-szövetség eljárást indított a Cliftonville elleni Bajnokok Ligája-selejtezőn elhangzott szurkolói megnyilvánulások miatt – olvasható a dvsc.hu-n. Az UEFA a nem futballmérkőzésekre való rigmusok és nem pályára való drapériák kifeszítése miatt tett feljelentést a klub ellen.
Az UEFA csütörtökön meghozta döntését, és részleges pályabezárással sújtotta a DVSC-t, ami azt jelenti, hogy a következő nemzetközi kupamérkőzésen a Nagyerdei Stadion teljes B-szektorában nem lehetnek jelen szurkolók.

undoritó amit csinál az UEFA/FIFA. Valaki hallott már olyanról,hogy izraeli klubot büntettek volna meg? Csak úgy érdekességképpen. Vagy amikor a románok a lelátón égettek magyar zászlót,arról se volt hír,hogy ők mit kaptak.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

DasIsFuck
Bezzeg a sok károgó...atya úristen

Ahelyett, hogy örülnének, hogy vmi olyan épül amiből az ország is lát hasznot és az emberek is láthatják és közvetlen módon hasznot is tudnak hűzni belőle.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

nem érdekel
bakkerman
Bajner ---> Ipswich

Egy borsodi faluban nőttem fel, ott az első uniós pályázatok egyikét megnyerték és építettek egy kicsi műfüves pályát. A focicsapat mehetett rá edzeni, meg valami horribilis áron lehetett bérelni, ez kb 9 vagy 10 évvel ezelőtt volt, már akkor így működtek a dolgok... 😄
a.carkey
A videon ott a BL logo. 😊

A medve nem játék.

bakkerman
aranyos hogy azt feltételezed hogy lesz valaha nálunk VB 😄

Amúgy tényleg az a vicces, hogy falusi haver mondja, hogy a falujukba meg sok más faluba az MLSZ felépített egy csomó műfüves pályát, csak éppen használni nem engedik senkinek, mert félnek, hogy tönkre megy......

Van benne kb hetente valami öregfiúk meccs egy órán át azt annyi.
LasDen
ez nem igaz. itt kalocsán most kezdik majd a felújítást. a Megye 1. top 3 legjobb pályája lesz itt 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

De most miért vidéken is épül stadion most Debrecenben voltam és kimentem a BATE ellen igencsak fasza a Nagyerdei Stadion is mind kívül mind belül, de lassan épül a többi csapatnak is.

Szóval nem érzem jogosnak, hogy el lenne hanyagolva vidék, ekkora stadion meg minek vidékre? Pestre is nagy, de legalább ha kész lesz nem kell szégyenkezni az Azeriek, Románok, Kazahok előtt stb.
Zenszkij
éljenek a pestiek, mi vidékiek megint le vagyink xarva, Magyarország én így szeretlek....

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Nem tudom eldönteni, hogy elég magas-e a beltér a futópályán, hogy elférjen ott a lelátó.
Amúgy tök fölösleges erről beszélni, de azért a BL döntőt oda adhatnák, hogy legyen valami változatosság, mert mindig pár stadion között kering.
passatgt
futópályára mobillelátó?😄

Ahhoz 80 ezresnek kellene lennie, max 1-2 ezerrel lehet kisebb annál, mint az új Maracana. Az EB és BL döntőhöz elég a 60 ezer.
passatgt
vb döntő miért nem?

Maga a stadion a VB döntő kivételével minden rendezvény lebonyolítására alkalmas lesz így EB és BL döntőre is.
passatgt
amúgy szerintem egy ilyen stadionnal simán van esély bl/el döntőre, EB csoportmeccs tuti, de akár még középdöntő/negyeddöntő is. Elődöntő meg döntőhöz gondolom nem eléggé nyugati a környezet, de ki tudja...

passatgt
ilyesmi van a debreceni stadion körül is😊

LasDen
így már értem, de azt hittem, hogy egy komplett atlétikai futópálya lesz...

passatgt

ressy14
És az pozitívum, hogy egyéb sportágak is helyet kapnak az épületben, nem csak 10-20 meccs lesz évenként, aztán a többi napon üresen kong majd.

(Zárójelben megjegyezném, hogy a 2018-as átadást valószínűleg még véletlenül sem a választásokra időzítik 😄)

Dum spiro, spero.

a.carkey
"A válogatottat ki építi fel hozzá? Vagy azt csomagban kapjuk a kivitelezőtől? Akkor remélem, német kivitelező lesz!" 😄

A medve nem játék.

a.carkey
Szálloda? Mellette egy hotel. Fognak örülni! 😄

A pályát jól arrébb tolták. 😊

A világító/váltós reklámtáblák remélem hangyafasznál nagyobbak lesznek, nem úgy, mint Debrecenben!

Hol marad az atlétikai pálya? Nem arról volt szó, hogy megtartják?

Az alakja nekem nem jön be, kicsit gömbölyűbb tetőszerkezet jobban mutatna, de gondolom ez még változhat.

A medve nem játék.

LasDen
semmit. 😄 csak furcsa, ennyi az egész...

ressy14
civil emberek majd odajárnak futni, ezen mit nem értesz? 😄
egyébként tényleg szép lesz, bár azért egy elhúzhatós tető és az atlétikai pályához is kialakítható lelátó (hasonlóan a párizsi nemzeti stadionhoz) megérte volna azt a pár plusz milliárdot.
ja és remélem parkolóhely lesz dögivel

Dum spiro, spero.

LasDen
mi az a panoráma futópálya? ott fognak futni vagy mi a hóhér? 😄

aztakurvafaszba <#wow2>

még képek
passatgt

ez azért nem lesz fos

bakkerman

Sippie
szerintem meg honosítsuk.
LasDen
áh. még 34 évesen is lehetetlen lenne 😄 Majd 37-8 évesen esetleg...

passatgt
éjjel azt álmodtam, hogy a vidi fél évre leigazolta ronaldinhot...

bakkerman
muszáj gólt lőni kinnt,lehetőleg az elsőt a Loki lőjje,a BATE biztos fog rugni egyet,még talán kettőt is,de egy 2-1-es vereséggel még a Loki továbbjut. 3 gólt nem nézek ki a fehéroroszokból,ezért egyet be kell kotorni,és akkor már az EL csoportkör megvan

azért akkora hatalmas gond nincs vele, Miskolcon is eléldegélt az MB1-ben jódarabig ezzel a tudással, csak a BL-hez kevés
LSSAHPAUL
A visszavágóra egyszerű a recept, Seydit nem szabad betenni, nem is értem Kondást, ennyire bolondnak nem hittem hogy egy futót, egy atlétát BL-meccsre nevez. Látszik az emberen hogy életében nem csinált még egy cselet se, nincs ritmus érzéke, esze, labdaérzéke, gyakorlatilag egy teljesen béna atlétát sikerült igazolniuk.. legalábbis remélem hogy futni tud, mert ha csak azért igazolták le mert néger és biztos jobb mint egy magyar akkor tévedtek 😄
Korhutot is kockázatos játszatni, inkább szedjék elő Dombit, vagy Bernáthot..

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

zaki
Igen, mar csak 1 kor van hatr. Ha innen tovabbjutnak, akkor a kovetkezo korben ha kikapnak, akkor is mar automatikusan az EL-ban vannak, ha nyernek, akkor irany a BL.

Ha innen továbbjutnak, már csak 1 kör van hátra? Tehát ha ez megvan, akkor már az EL csoportkör biztos?
Zenszkij
így van, nőjön csak a coefficiens pont

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Kaplan
Annyira tipikus hozzászólás... Megvertünk egy jóval magasabban jegyzett csapatot, tök mindegy hogyan, de nyertünk. Én tudok ennek örülni, tovább kell jutni és akkor legalább az EL csoportkör megvan. Azért ez a magyar futball mai helyzetét tekintve nagy siker lenne. De már ez a győzelem is az szerintem. Gratula a srácoknak, jövőhéten be kell fejezni a dolgokat! 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

ressy14
Nem kapnak 2-t, és azért most is volt még pár helyzete a lokinak, akár 3:0 is lehetne, szar ez a bate, innen már hozni kell a továbbjutást

Dum spiro, spero.

DaemoonHunter
Tetszett a Debrecen játéka, főleg ezek a visszahúzogatós kiszámíthatatlan dolgok egyéniben, meg a kényszerítőzés, lapos passzos játék amolyan régiszépidők focija. Egyszerűen nem tudtak mit kezdeni ezekkel a fehéroroszok. Sajnos Seydi nagyon kevéske, sok dolog múlhat még ezen a kimaradt helyzeten...

Micsoda győzelem... 😄😄 Egy szerencsétlen 11-es... Grat fiúk, idegenbe kaptok majd vagy 2-t, azt pakolhattok 😄😄

Kaplan
Seydi micsoda egy fogalmatlan fasz. Korhut szerintem nagyon gyenge, én csak azóta nézem a játékát amióta debütált a válogatottban, de még nem láttam jól játszani. Jovanovics viszont tanári. Jó lenne továbbjutni! 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

passatgt
egy csak bemegy még

érdekes amúgy, hogy a fradinak nem kellett jovanovic... 😄

dave9004
Ez a Seydi nem üti meg az nb2 szintjét sem. mennyi kontra helyzet lehetne ha nem ő van ott