32945
Magyar Foci
  • Zenszkij
    10-ből 8 MTK-t mondana
  • sempronius18
    Hát én eldobnám az agyam ha megkérdeznénk minden magyar embert, hogy kinek szurkol és 10-ből 1 rávágná, hogy Honvéd.
  • dave9004
    ha nem is sok, de valamennyi va. párszáz monndjuk a vidinek.
    2 millio a honvédnak kétlem, de 1 simen megvan, de nem ultra, hanem vele szimpatizáló ember. Legalábbis ahol én lakok 35 fölött kb minden férfinek van még magyar csapat amihez kötődik. Pl nálunk honvéd-vasas-fradi kötődésű nagyon sok van.
    fiatalabb korosztálynál már sztem max fele vagy harmada szimpatizál magyar focival, nagyja inkább külföldit tartja magáénak az a rosszabb.
    ha kevés is a szurkoló én megbecsülöm akik nézik a hazai focit meg kijárnak, mert mégis nekünk szólna ez az egész.
  • AnuluWork #29693
  • Zenszkij
    vacak idő miatt nem mentek ki az emberek, meg hovatovább gyenge a magyar foci, ezért kevés embert érdekel, akit érdekel, azt is elűzik mindenféle mondvacsinált intézkedésekkel
  • sempronius18
    De most komolyan nem kötekedésképp a Vidinek, hány klasszikus ultrája van? Kb 50?

Mérhető számú ultrái itt max a Fradinak meg az Újpestnek vannak, de az Újpestiek nagy része is csak a Fradi ellen, meg azon kívül utoljára a Steaua ellen ment ki.

Bár én nem tudom a múltkor összefutottam egy bohóccal aki azt bizonygatta, hogy Honvédnak vele együtt milyen kemény meg milyen sok ultrája van meg egyébként is 2 millió szurkolója van országszerte a Kispestnek.....XD.
    Ilyen alapon akkor biztos van a többi csapatnak is,
  • dave9004
    dioknál sok az ugymond néző és nyugdíjas-gyerek is(ha most kikaptak volna akkor ők se nagyon mennének többet)
    vidinél meg pályaválasztást cseréltek :D kevés az is ha azt nézed mit művelnek idén eddig. de ultrák oda se mentek.
  • dave9004
    mekkora fail az a kép, még a mez se stimmelt :D
  • bakkerman
    Köszi! PAFC meg Vidi meccsein gondoltam hogy nem lesz tényező a bojkott,a király két fellegvárában. Diókon meglepődtem,azt hittem visszaesnek ők is azért olyan 2ezer alá,a többi nézőszám az okés
  • sempronius18
    Én szerintem ha nincs bojkott akkor is max 1K-val lenne több össznéző.

Eddig se tolongott senki most meg évben először megjött a szar idő.......
  • Grenzjager
    Próbálják eltusolni,
    lilákra MTI 2ezer nézőt írt :)
    MLSZben is örültek egy régi képnek
  • dave9004
    vidinél ingyenes volt a belépés, dvtk-nál meg sok ingyenjegyet osztottak gyerekeknek
  • dave9004
    Újpest-Nyíregyháza 980 néző
    PAFC-MTK 1 457 néző
    Kecskemét-Honvéd 983 néző
    Pécs-Pápa 300 néző
    Diósgyőr-DPASE 3 170 néző
    Videoton-Paks 1 883 néző

elvileg hivatalos nézőszámok ezek
  • bakkerman
    valaki tudna dobni nézőszámokat az eddigi meccsekről ebben a fordulóban?
  • ReszegKoldus
    Legalább nagyjából komolyan veszik a bojkottot, ha lehet hinni az nb1.hu-nak az eddigi 6 meccsen voltak kb 7 ezren :)
    (Aztán lehet nem a bojkott miatt, csak egy szokványos mb1-es forduló)
  • zaki
    jah, persze, ha ilyet mondana masnap mar nem kene menni dolgoznia :D
  • bakkerman
  • bakkerman
    dunán is keményen agymosottak a kommentátorok
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    "valószínűleg a csapat teljesítménye miatt maradnak távol a stadiontól az újpesti fő szurkolók..." aha,persze...véletelnül se a bu.mlsz miatt
  • passatgt
    A labdarúgó NB I 7. fordulójából elhalasztott mérkőzésen a Paks hazai pályán 3–1-re nyert a Diósgyőr ellen.

El is felejtettem, hogy lesz meccs
  • LasDen #29677
    elzavarok mindenkit, aki idősebb nálam :D A másik, hogy úgy kell oda állni....
  • bakkerman
    azért nekem elég fura lenne hogy egy átlag csapatnál a fele keret idősebb mint én,azaz maga az edző :DDDD nem lenne valami nagy szavam az öltözőben :D
  • ReszegKoldus
    Moniz szabad azt hiszem
  • geo91
  • geo91
    hallani olyan pletykákat is a klub felől, hogy a hollandra (aki amúgy az akadémia vezetője, most beugró edző) bízzák az edzőkeresést, hogy hozzon egy másik hollandust
  • LasDen #29672
    amennyi tudás kellhet a Honvéd kispadjához, kb minden FM játékos leülhetne, és nem lenne rosszabb, mint bármelyik előző edző...:D
  • bakkerman
    simán elképzelhető,most egy picit szünetelteti a digó vonalat hemi,aztán tavasszal úgyis kibassza Csábit is,és jöhet ismét egy olasz
  • geo91
    kispest: csábi in?
  • bakkerman
    Nyíregyháza:
    Csábi out
    Mátyus in

újabb taggal bővült a magyar edzőkeringő Mátyus személyében.
  • Zenszkij
    a malacot arra értettem, hogy a végén fordít, amúgy jól játszottak, meglátjuk meddig tart a gödör, jó lenne egy kiélezett bajnokság
    Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.10.20. 17:37:26
  • bakkerman
    elég ránézni a vezetéknevére
  • karajjj

• LasDen #29665
    Gomessel
  • passatgt
    Hát itt akinek malaca volt, az inkább a loki:D Most olyan volt a játék, mint Gomes-el:) Kapkodás, sok hiba, eredménytelen beívelgetések. Érezhető volt amúgy, hogy kikapunk, 1-2 hete írtam már, hogy gödörben vagyunk.
  • Zenszkij
    végre lefújta ez a pöts, nem lehet mindig malaca ennek a Fehérvárnak
  • passatgt
    ze luis maradhatott volna nyugodtan Feczesin helyett
  • passatgt
    nikolics nagyon hiányzik...
  • bakkerman
    honvéd-paks meccsel van tele a trollfoci,tényleg ennyire "magas színvonalú" volt ez a bajnoki is? :D
  • sempronius18
    Egyetértek sajnos tényleg hallható volt az enerváltsága, nem lepődnék meg azon, ha Méhes is hasonló sorsra jutna. :(
  • LasDen #29658
    nem oly régen hallottam 1-2 német meccs alatt, hát valahogy nagyon enerváltan közvetített...
  • a.carkey
    Hajdú B. Istvánt infarktussal műtötték