Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"a klubkártyát díjmentesen a csapatok állítják ki"
aha, azért kerül pénzbe? 😄
Azért az nagyon kemény, az nb1 átvezetője alá a Rocky 4 zenéjét vágták be 😄 (vagy legalábbis nagyon hasonlít rá)
ressy14
Az a baj, hogy egy éve először látunk tőle ilyet, és tavaly is olyan ingadozó volt a teljesítménye, hogy az már ekg görbe. De majd az eto ellen megnézzük mire képes, mert a pápa és a dújváros a két leggyengébb csapat idén. Nem mérvadó.

Dum spiro, spero.

Kaplan
Bírom a csávót, jó dolgokat mond. Ellenben még mindig nem hallottam afelől, hogy a csapata rommá vert mindenkit.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

passatgt
mindjárt csinálok róla egy gifet(nem mindjárt, mert csak 1 seed van hozzá, de majd valamikor...😊)

bakkerman
bennem is megmaradt a tegnapi meccsről az a szóló,nagyon csúnyán elkente a védőket,és a vége persze szabadrugás lett,pengés játékos Gyurcsó,szabadkezet kéne neki adni és bárki ellen életveszély lenne a széleken

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

DasIsFuck
Ez nagyon jól néz ki<#eljen>

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

DaemoonHunter
Legalább van elképzelés mint ahogy Burcsa is mondta, és remélem nem lesz a közeljövőben nagy átszervezés mert jónak tűnik az irány.

passatgt
ez azért odabaszott Gyurcsótól, mb1-ben ritkán látni ilyen cseleket😄

DaemoonHunter
A játékuk nem lenne rossz, az iram se, de annyira sok a hiba hogy szinte a haját tépi az ember, a 16os ról 5-10 méterrel fölé mellé lövésektől szintén.

passatgt
na jó ez mondjuk szép volt

passatgt
fú de gyange ez a meccs és a vidi is egyelőre... egy kezemen meg tudom számolni, hány pontos passz volt eddig

LasDen
szakmailag kifogásoltam Both és Mezey tanait, azonban egy dolog elvitathatatlan. Az ő gondolataikról legalább lehet beszélni, mert vannak és ismerjük. Azonban azon edzőkollégák gondolatairól, akik nem publikálnak, nem rendszerezik tudásukat, tapasztalataikat, nem tudunk vitatkozni, hiszen nem ismerjük. Nos, sokszor ők a magyar futball legnagyobb károkozói. Noha állítólag élnek-halnak érte, véleményt soha nem nyilvánítanak, diplomatikusan beszélnek a semmiről, mindig arra hajolnak amerre a szél fúj. És olyanok, mint az anyósom, aki mindig megmondja a frankót... Utólag! Ők azok a túlélőművészek, akik a magyar futballból mennek nyugdíjba, és ha a felelősségüket firtatjuk, akkor ők mindig felmentik magukat, hogy csak végrehajtók és nem döntéshozók voltak a rendszerben.

Ferenczi: Az U19-esek NB1 játékosok lesznek

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ez egy nagyon régi látványterv talán még a zorbán előttről, tuti nem így fog kinézni.

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

passatgt
légyszi ne politizáljunk, stadionokról lehet beszélni, de pártokat ne vigyünk bele. köszi

Coral Springs

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

nekem nagyon gyanús, hogy ez már rég el is van felejtve, Miskolcon is kb hatszor, vagy hétszer leállt volna már az építkezés előkészítése, tehát nem maga az építkezés, hanem az, hogy egyáltalán összehozzák az egészet, azért, mert ilyen-olyan dolgok miatt megoldhatatlan lett volna (pénz hiány, futópálya áthelyezése az egyetemre, stb...)
Kaplan
Abszolút ocsmány mindhárom. Szóval tökéletes az ami most épült, illetve most fog. 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Ezeket a Stadionokat meg az egész EB pályázatot a Maszop egyáltalán nem gondolta komolyan, így azért hogy adjanak a látszatra megbízták az egyik haveri makettervezőt okosba, hogy este dobjon össze valamit munka után jó pénzért amiből egy kis összeget a tervező vissza adott Nokiás dobozba.

Az egyetlen komoly pályázatunk a 2004-es volt mikor az Osztrákokkal pályáztunk. Azt nem is értem, hogy kaphatták a Portugálok.
Coral Springs
Ilyen lett volna a Nagyerdei Stadion ha megnyertük volna a Horvát-Magyar pályázatot a 2012 -es EB -re. Ahhoz képest hogy mi épült meg ez nagyon csúnya. Ez a Sóstói Stadion lett volna, hát ez sem ám egy szépség de ki tudja milyen lesz majd ami megépül. Továbbá azt hiszem a Puskás Ferenc Stadionnak is jót tett a plusz két év.

a.carkey
Ameddig a segély nem teljesen munka alapú, addig szerintem holmi stadionépítéseken kiakadni, főleg holmi 4es metrók, löszalagutak, síksági viaduktok, 30 centis kilátók után ...

Szerk. 1990ben is 20-30 évvel jöttek, 2002-2008 között meg pannon pumáztak. Ebből lett elege az embereknek. Ha nem lenne sokaknál ez a qurva sok hitel, akkor nem lenne itt semmi gond, csak ugye amikor a bankoknak megy el a fizu, az ember nem kicsit bosszús.

A medve nem játék.

a.carkey
Dolgozz többet ...

A medve nem játék.

Coral Springs
Nagyon rákaptam a stadionok nézegetésére, építészetileg engem lenyűgöznek nem tudom ti hogy vagytok vele. <#vigyor0>

Aki esetleg hasonló cipőben járna itt egy nagyon jó oldal, ez egy folyamatosan frissülő adatbázis a világ összes stadionjairól, hírekkel, képekkel, videókkal ellátva. Az Albert Flórián stadionnal kapcsolatban még azt is leírták hogy a szurkolóknak nem tetszett a stadion nevének megváltoztatása, tehát külföldi oldal létére elég jó cikkeket írnak.

DaemoonHunter
Nyilván nem ebből a pénzből lesz több fizetésünk, és a Puskás stadionéból sem, de teljesen jogos, hogy ezeket a pénzeket okosan inkább munkahelyteremtésre, vagy még ügyesebben innovációra, fejlesztésekbe lehetne befektetni ezen a területen, és ha nagyon jól csinálnánk 20-30 év múlva talán lenne annyi össztermék hogy elfogadható fizu mellett kb lese szarnánk egy ilyen építkezés sorozatot. De sajnos semmi sem tendál ez irányba, így elégedjünk meg azzal hogy legalább szép tányérból ehetjük a szart.

Zenszkij
szerintem rettenetesen jól néz ki, de több fizetésnek jobban örülnék...

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

DaemoonHunter
Nem semmi (Y)
Nem az a tucat stadion kinézet, támogatom ezt a merjünk egyedit alkotni dolgot!

LasDen
há ez meg hogy néz már ki???

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

a.carkey
Ez komoly? Csak mert egy panel van közvetlenül a pálya mögött. 😄

Gyönyörű lesz ha ez marad. 😄

A medve nem játék.

Coral Springs
Arról van már valami infó hogy Szombathelyen mikor kezdődik a stadionépítés ? A vidéki stadionok közül a következő nagy durranás szerintem az lesz. <#eljen>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

bakkerman
"blankoltak"? topik szektorbezárás bazmeg!!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

tessék, a blankoltak elintézik maguknak 😄
a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
Nem voltam képben, hogy ez a gyökér hogy néz ki, de most legalább valamire jó volt a 11. sor törlése ...

A medve nem játék.

Szegény Deutscvjsljh Tomi <#bdead>

_AS😄F_AS😄F_Asdsasd
a.carkey
IMF hitelt ... 😊

A medve nem játék.

És ha a Palesztin válogatott játszik, akkor az UEFA minden egyes szurkolót falhoz állítana? Itt egyedül UEFA (és az MLSZ) inkvizítorai a rasszisták és nem stadionba valók.

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Coral Springs
Nekem jobban tetszett a korábbi elképzelés ami valamivel alacsonyabb volt ennél, de ez sem rossz. Azok után hogy a korábbi években teljesen elbaszott koncepciók és terület hasznosítás látottak napvilágot ez legyen a legkisebb probléma.

rooney8

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

a.carkey
passatgt

Az egész NB1-nek annyi az értéke, mint a Krasznodarnak nem ebből a meccsből kell kiindulni a bajnokságot tekintve. Semmivel sem volt rosszabb a DVTK, mint a PAFC ellen csak ott az 2-1-es győzelmet ért itt meg 1-5 vereséget.
passatgt
😄DDD

amúgy jobbulást, remélem nem túl nagy a gond😊

DaemoonHunter
Mert annyi jó edző van helyébe, hogy egyből beragyogná Miskolc egét a siker diadalmas fénysugara.

LSSAHPAUL
gosztonyi nem normális, ép eszű edző nem rakja be, szal takarodhat szivics, remélem a bajnokságban is így fognak játszani, és akkor kirúgják.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

rooney8
ugyan, még tovább lehet menni <#idiota>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

DaemoonHunter
Bognár játékát meg jó nézni, igazi tehetség a srác.

DaemoonHunter
Bacsa a végén a kapunk egy gólt ettől a csapat megzavarodott arany mondatot sikeresen ellőtte 😊 Ebből a zavarból lett a további 5 is 😄
Nade én azt mondom hogy itt most tényleg ennyi volt a különbség. Szivics nem rossz edző, jobb alapanyagból talán X re kihozta volna...

Narxis
Ja akinek nem tetszik az csak károgó lehet és a büdöskurvaanyját. Nehogy már a kedvenc sportom ne épüljön-szépüljön. Aki ez ellen van az szélsőballiberálisnemzetrombolókárogó.

Mondjuk egy nemzeti stadiont én nem ellenzek, ezzel kellett volna kezdeni. Az megint más kérdés, hogy az első kapavágásig én senkinek se hiszek.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

dave9004
hát népet irtani megtanultak az biztos. szép új világban meg tapsolni kell az ilyennek
on:
azért csodálom, hogy ebben a Krasznodarban tudott perceket játszani Koman.