Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aha, azért kerül pénzbe? 😄
Dum spiro, spero.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Ferenczi: Az U19-esek NB1 játékosok lesznek
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Az egyetlen komoly pályázatunk a 2004-es volt mikor az Osztrákokkal pályáztunk. Azt nem is értem, hogy kaphatták a Portugálok.
Szerk. 1990ben is 20-30 évvel jöttek, 2002-2008 között meg pannon pumáztak. Ebből lett elege az embereknek. Ha nem lenne sokaknál ez a qurva sok hitel, akkor nem lenne itt semmi gond, csak ugye amikor a bankoknak megy el a fizu, az ember nem kicsit bosszús.
A medve nem játék.
Aki esetleg hasonló cipőben járna itt egy nagyon jó oldal, ez egy folyamatosan frissülő adatbázis a világ összes stadionjairól, hírekkel, képekkel, videókkal ellátva. Az Albert Flórián stadionnal kapcsolatban még azt is leírták hogy a szurkolóknak nem tetszett a stadion nevének megváltoztatása, tehát külföldi oldal létére elég jó cikkeket írnak.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Gyönyörű lesz ha ez marad. 😄
A medve nem játék.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
A medve nem játék.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
A medve nem játék.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Nade én azt mondom hogy itt most tényleg ennyi volt a különbség. Szivics nem rossz edző, jobb alapanyagból talán X re kihozta volna...
Mondjuk egy nemzeti stadiont én nem ellenzek, ezzel kellett volna kezdeni. Az megint más kérdés, hogy az első kapavágásig én senkinek se hiszek.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.