Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Mindegy, hogy csak valahogy...várjuk a csodát a semmiből.
Köv kép: Sidibe cammog mint egy vénasszony 😄😄
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Azzal hogy a szarra fújunk egy kis tejszínhabot már finomabb is?
Ebből kiesés lesz.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Aki sportolt tudja, hogyha egyszer meccs közben leeresztünk akkor már nagyon nehéz visszapörögni ez van.
Mondjuk Jenő bácsi már igazán elmondhatná, hogy mi történt, hogy ne vigye magával az utolsó játékos sírba a titkot.
A medve nem játék.
Monizék alakítanak Leonardoval. emberelőny, kétgól előny és képesek voltak leadni 😄
mindjárt fordít a Lautern 10 emberrel
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Dum spiro, spero.
arra emlékeztet, amikor ifi meccsemen az egyik csapattársam apja volt a bíró mert a rendes bíró részeg volt és befújta lesnek a saját térfélről indulást, nehogy gólt kapjunk😄
Vivimos por ti, vence por nosotros.
amúgy ez nyugodtan lehetett volna piros is, egyértelműen látszik, hogy a labdát egyáltalán nem akarta elrúgni, nyújtott lábbal egyből bokára...
Lipcseit a Fradi padjára, vagy jöjjön vissza Döme!!!