Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isten ments hog mégtöbby ilyen fosadék kínlódást kelljen néznem futbal helyett.

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

passatgt
WHAT THE FUCK? 6 perc? hát basszameg

DaemoonHunter
Fantasztikus felfogás, kb ezért tart minden ott ahol...
Mindegy, hogy csak valahogy...várjuk a csodát a semmiből.

passatgt
4 perc

na most aztán tényleg nehéjz a levegűő
Riporter készen van: "Sidibe sprintel hátra... "

Köv kép: Sidibe cammog mint egy vénasszony 😄😄

passatgt
nem szabad fetrengeni most, mert ha jönnek ápolni, csak 9-en leszünk

10 perc
Coral Springs
Kivan a kommentátor. El lehet esni !!! <#vigyor5>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Zenszkij
Lomomitív, lokomotív....<#wow3>

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

dave9004
mindegy mit mondank a magyar fociról, csak játszanak valahol csoportkört, mind1 milyen játékkal.
Apró örömök az életedben ugye?
Na csak össze fog jönni a kiesés 😄😄 Ekkora pancser bandát.....

Hát ez a 25 perc ami hátra van túl sok sajnos.
A loki 1 percig nem bírja tartani a labdát, lesz ebből még 5-1 is.

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

DaemoonHunter
Most komolyan a magyar futball megítélése miatt játszunk szöveggel mit akarnak?
Azzal hogy a szarra fújunk egy kis tejszínhabot már finomabb is?

Szerintem is el kell küldeni a getzibe az ingyenélő öccsével együtt.
passatgt
szinte biztos vagyok benne, hogy ez buadla részéről bunda volt., piros lapra fogadott vagy akármi, ennyire nem lehet valaki agyhalott

akarom mondani, ne kapjanak még kettőt
dave9004
egy a zsákban, azt hiszem Buadla ki is ejtette a Lokit
DaemoonHunter
Ez van ha olcsó elmebetegek meg szerencsétlenek(seydi) jönnek ide az országba focizni...
Ebből kiesés lesz.

dave9004
na Buadla adja el a meccset úgy fest 😄
kezdhetünk imádkozni, hogy 10 emberrel ne kapjanak hármat -.-
dave9004
na Loki vezet egy tizivel.
Zenszkij
jó lenne ha nem általánosítanál, köszi

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Csak a szokásos fradimobos sírás. Amikor Horvátországban berágtak rájuk a hatóságok, az is kubatov hibája volt.
Coral Springs
Felháborít az a nyavalygás amit a fradisták művelnek. Kaptak egy új stadiont, mire fel verik az asztalt ? Ráadásul a semmirekellő csapatuk kizúgott az Európa Ligából is, sehol sincsenek.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

bakkerman
meg a pervitin amit toltak a németek,gyakorlatilag a második félidőben mintha két tüdővel játszottak volna...később ketten meghaltak májbajjal,véletlenül?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasDen
szerintem már fogalma nincs róla, nem emlékszik rá....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Nincs ebben szerintem se semmi különös, már rezgett a léc a Brazilok meg főleg Uruguy ellen is. A döntőbe gyorsan elmentünk 2-0-ra a csoportban is simán nyertünk ezután leeresztettek a fiúk a Németek meg nem adták fel és megérezték az esélyt.
Aki sportolt tudja, hogyha egyszer meccs közben leeresztünk akkor már nagyon nehéz visszapörögni ez van.
Egyszer valamelyikük lenyilatkozta, hogy nincs itt semmi különös, páran berúgtak előző este és másnaposak voltak.

Mondjuk Jenő bácsi már igazán elmondhatná, hogy mi történt, hogy ne vigye magával az utolsó játékos sírba a titkot.
a.carkey

A medve nem játék.

dave9004
és fordítottak 😄
dave9004
off:
Monizék alakítanak Leonardoval. emberelőny, kétgól előny és képesek voltak leadni 😄
mindjárt fordít a Lautern 10 emberrel
DaemoonHunter
Na Zombori csak visszatért, de úgy látom átment őszinte megmondóba, lehet lapátot kap megint egy időre 😄

ReszegKoldus
Az akár még igaz is lehet, csak a maradék 5%-ba tartoznak a végeredményt befolyásoló lesek, tizenegyesek stb 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

dave9004
ez kész. és akkor jön a Jenő, hogy az ítéletek 95%-a jó, meg a 3 félidőben ne szóljon a bírókról semmi 😄
bakkerman
persze nem áll szándékomban flémet indítani,és bele vinni a politikát,de azért na...ez a magyar foci topik,minden velejárójával

bakkerman
17 ezres össznézőszám a második fordulóban
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ugyan ennél a cikknél egy teljesen találó,és SAJNOS igaz komment: "Ha egy koncertre nem fogynak a jegyek, akkor lemondják. Ha egy színdarabra nem vesznek jegyet a nézők, akkor az megbukik, és ha ez többször ismétlődik, akkor a színház csődbe jut. Itt meg minél kevesebb a néző, annál több pénzt nyomnak bele, mert a felcsúti kerti törpe szereti a focit."

ressy14
nálunk egyszer egy lest azért engedett el az ellenfélnek a spori, merthogy idézem: "nem akartam lefújni, olyan szép támadás volt" 😄

Dum spiro, spero.

passatgt
az a bedobásos les hogy? ilyen hiba után max alapvonali bíró lehetne nálam 2 évig...
arra emlékeztet, amikor ifi meccsemen az egyik csapattársam apja volt a bíró mert a rendes bíró részeg volt és befújta lesnek a saját térfélről indulást, nehogy gólt kapjunk😄

aztán jött a "ha az európa ligában nem is, akkor idén mindenképpen megnyerjük a bajnokságot"
Casillas
persze hogy az rohant utána idegből lerúgni, akit először lealázott....

Vivimos por ti, vence por nosotros.

passatgt
itt van

amúgy ez nyugodtan lehetett volna piros is, egyértelműen látszik, hogy a labdát egyáltalán nem akarta elrúgni, nyújtott lábbal egyből bokára...

Mondjuk nem tudom minek álltatják magukat. Évek óta hallom Fradistáktól azt a buta rájuk jellemző dumát, hogy a Loki, Vidi, MTK, Kispest, ETO stb így meg úgy leégeti a Magyar focit nemzetközi porondon, de ha ők ott lennének akkor de nagyon megmutatnak. Na most nagy nehezen ott lettek és aztán szembe köpte őket a valóság ilyen ez......
Bő egy hónapja még a 3. helyet ünnepelték úgy mintha bajnokságot nyertek volna, mert majd megmutatják a nemzetközi porondon...
Annyira szép, hogy bő egy hónapja még mindenki istenítette most meg már ki akarják rúgni Magyarország én így szeretlek!
Lipcseit a Fradi padjára, vagy jöjjön vissza Döme!!!
passatgt
lehet tippelni, doll még hány fordulót marad😄

passatgt
dzsudzsák gól + gólpassz