32945
Magyar Foci
  • karajjj
  • Effe88

2:45 nél az a lövésXDXD
  • karajjj
    ezt már nem hiszem el

• passatgt
    és az említett videó:D

• passatgt
    összefoglalóval csak 1 baj van, az a kibaszott alázene
  • LSSAHPAUL
    Hát most kis javulást látok, mert kb 10 éve ha haveroknak felhoztam valami magyar foci témát, egyből lecsapták annyival hogy te még nézed azt a szart, de most már kb a walking dead után ez a téma, hogy láttátok a tikitakát, meg mi volt a fradi-valami meccsen, a csávó kirúgta a labdát oldalvonalon kívülre azt hittem valaki megsérült :D, vannak már összefoglalók minden hét után a legnagyobb poénokról, szal tényleg javuló tendenciát mutat az érdeklődés internetes körökben.
  • karajjj
  • passatgt
    Ezt hogy?:D
  • LasDen #29768
    szerintem bőven lehetséges a 100.000+ kártyatulajdonos. Csak nem fognak egyszerre kimenni. Van aki kiváltotta, mert lehet évente 1-2 meccsre elmegy. Vagy csak havonta. Simán meglehet...
  • bakkerman
    egyébként ebbe az a szomorú,hogy nem az a hiba forrása,hogy a magyar ember nem szereti a futballt,hiába ezt próbálja bemagyarázni a szakmai elit,mert ez nem igaz,a 12 éves kisembertől a 75 éves nyúgdíjasig kurvasokan imádják szó szerint a futballt,csak éppen ez a szar nem érdekli őket ami itthon megy,és a 75 éves nyugdíjas papa is inkább leül Bayern meccset nézni a meleg szobából,és FUTBALLT lát,pedig lehet egykoron kiment Nyilasiékra az Albertba,de ez a mai fos már nem éri meg neki hogy kimenjen. És nem éri meg a 21 évesnek se,mert a belépő árát inkább hozzácsapja a pénteki bulipénzhez,és hétvégén nézi a PL-t,a bundest meg ahol van futball,és nem labdakergetés...pedig én is jártam pulyakoromban Szpari meccsre,mb2-ben is kimentem,de ez a merő trágya,amit lehet látni pl ennél a csapatnál,az még 1000 forintot se ér meg. TV-ben megnézem,mert "ingyen" van úgymond,de semmi több. Sajnos ez van,és irigylem fatert például mert ő pesten még látott olyan Újpestet,meg olyan Fradit,akik tényleg csinálták a focit,nekem meg gyerekkoromra maradt a tévében a nyugati foci,meg 2 hetente a Szpari meccs a nézőtéren
  • bakkerman
    ez a "több mint százezer kártyatulajdonos" olyan mint az 1 millió új munkahely :) még senki se látta :)
  • Narxis
    Jönnek a családok. :)
  • Grenzjager
    NB I: negatív rekord, ilyen kevés néző még nem volt

Nem is volt szervezett bojkott, mint múlt héten. Ezek szerint bevált a kártyarendszer a több mint százezer kártyatulajdonossal.
  • karajjj
    Azt én is néztem, hogy ha kiment szélre a labda, azt se láttuk volna, ha egy eltévedt busman törzs hozza vissza... :D
  • bakkerman
  • passatgt
    ha a fradi bal oldalán van a labda, sokat nem látni belőle:D
  • banok
    Tőzsér gól
  • ReszegKoldus
    Így akkor most ő is elmondhatja magáról, hogy az öngólt leszámítva nem játszott rosszul :D
  • dave9004
    ha engem kérdezel, ha ő nem lett volna ott, hogy blokkolja a beadást v szögletre menteni, akkor az nagyobb hiba 100x, mert lekésett a támadásról.
    Utoljára szerkesztette: dave9004, 2014.11.01. 14:02:29
  • Narxis
    lol
  • Grenzjager
    Értem én....
    ...na de még is ki lőtte volna, ha nem a sokat dicsért magyar hátvéd....
  • dave9004
    ezt öngólnak venni is profizmus. mit kellett volna csinálnia hagyni a picsába?
  • karajjj
    szerintem is pinyő az esélyes
  • LasDen #29753
    mekkora rohadék, hogy megpróbált tisztázni....
  • Grenzjager
    Guzmicseszku gól Poloniában
  • zaki
    Pinyo visszater... Mint valaki nyari blockbuster film, lol :D
    Komolyan sirok, ami ma Magyarorszagon folyik.
  • bakkerman
    ááá a "Pinyő comeback" az tényleg sírva röhögős lenne,de Győrben szerintem a faszrajzoló köt ki
  • dave9004
    Hát Artner kijelentette, hogy az edzői elitbe ért a tudásával, szal jöhet ő is.
    Amúgy Pinyő mehet Győrbe vissza
  • Sippie
    én aszittem hogy a biznisz a kárpótlásból van
  • bakkerman
    olyan izgatott vagyok,megint van parlagon egy szabad poszt,vajon ki kapja meg? Nem bírok várni,röhögni akarok!!
  • DaemoonHunter
    Edzők és játékosok, kéz a kézben teszik azzá a bajnokságot ami. Pontosabban ők csak végrehajtók(arról nem tehetnek, hogy nincs szint aminek meg kell felelni, csupán túlélők).
    Ez még sok sok évig így is lesz szerintem.
  • LasDen #29745
    van még olyan magyar edző az nb1-ben, aki nem röhögtette ki, járatta le magát?
  • dave9004
    Horváth Feri átveszi a válogatottat Dárdaitól majd figyeld meg :D
    Utoljára szerkesztette: dave9004, 2014.10.31. 17:52:11
  • passatgt
    Győri ETO: már nem Horváth Ferenc a vezetőedző - hivatalos

megy a pápához, véber az etóhoz gondolom...
  • LSSAHPAUL
    Az mtk megteheti mert tudja hogy kb 400 drukkere van, teljesen mindegy számukra ha zártkapú mögött játszanának, a biznisz a játékos eladásból van, nem jegyárusításból. Viszont ha lenne valami balhé ami kizárásos alapon csak a vendég szurkolók miatt lehetne, akkor lehet fizetni kéne az mlsz-nek x összeget ami kiadás, persze hogy minden megpróbálnak ennek a kivédésére.
  • LasDen #29741
    egyértelmű, hogy a főattrakció a beléptetés a mérkőzésre. Maga a meccs már csak ilyen levezetés....
  • dave9004
    Nyilvánvalóan az a cél itthon, hogy ne legyenek szurkolók, csak nézők.
    a nyugattal ellentétben viszont itt nincs mit nézni tehát bukott.
    inkább legyen szurkolással rosszabb foci, mint a kussban semmi
  • ressy14
    Illetve több emberéletet kioltó terrorista merénylet volt az USA-ban az elmúlt 20 évben, mint ahány balhé összesen a magyar stadionokban, emberáldozat nélkül, így ők indokoltan óvatosak.
    És eleve a kártya nem is biztonsági rendszer az mlsz szerint, mert először így volt, de aztán most már nagyon nem az, hanem beléptetés gyorsító eszköz. Tehát az USA beléptetési rendszerével felesleges összevetni.
  • ReszegKoldus
    Viszont egy stadion az nem egy másik ország, arról nem is beszélve, hogy a színvonal egyáltalán nem egyenes arányos a bejutással kapcsolatos "biztonsági intézkedésekkel".
  • AnuluWork #29737
    Ugyan ennyire nincs túlbiztosítva egyik sportesemény sem, de ha Amerikába el akarsz jutni, akkor biza az ujjlenyomatod bánja, mint egy bűnözőnél. :)