Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Látod már Spanyolországba is csak a svindler Arabok mennek, mint a Malagához, mi meg hol vagyunk Spanyolországhoz képest.
Ha olyan a helyzet én is kutyázom az aranylábúakat, de egy ilyen kiesésnek akkor se tudnék örülni, ha a Fradival történne.
Pénz nélkül, legalább 1-2 millió eurós játékosok nélkül nem fog történni sajnos semmi pozitív.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Nem igazán lehet sokat várni, mert magyar csapat nem is tud olyan ellenféllel találkozni akinél többet ér csak a -3. körben.
Pénzért a Vidin kívül nincs is más csapat aki igazolni tud.
Ezért kéne csak a magyarokat erőltetni a csapatokban, az íreket úgy is vertük volna, a BATE ellen meg max simábban esünk ki.
Ám ilyen Lyont, Celticet, Mainzot stb kaphat a Loki tuti bukó ez volt a nagy esély.
Buadlanak gondolom csipog a telefonja, hogy utalást kapott......
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
menjenek tovább aztán játszanak még minimum 8 meccset ennyi.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill