Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
jah. tolta bele a pénzt, aztán meg őt tolták bele a börtönbe 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Volt nekünk milliárdosunk akit tolta bele a pénzt, de nem lett második Barca a Stadlerből...

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Az Arab meg Orosz Sejkek csak Angliában meg Párizsban és Monacoban gondolkodnak ahol csillogás van Magyarországra nem fognak jönni, ahhoz Orbán is meg Csányi is porszem.

Látod már Spanyolországba is csak a svindler Arabok mennek, mint a Malagához, mi meg hol vagyunk Spanyolországhoz képest.
Nekik ez kéjes örömet okoz, főleg az nso fórumon van sok ilyen, mint ez a ferrari.

Ha olyan a helyzet én is kutyázom az aranylábúakat, de egy ilyen kiesésnek akkor se tudnék örülni, ha a Fradival történne.
passatgt
rengeteg "nagy" név van a magyar fociban, gondolok itt csányi, orbán, kubatov stb... és senki nem képes idecsábítani egy gazdag oroszt vagy arab sejket aki tolná bele a pénzt, ezt nem sikerül felfognom. Valószínűleg még ennek a hullagyenge bate-nak is sokkal nagyobb a költségvetése mint nálunk bárkinek😞

Pénz nélkül, legalább 1-2 millió eurós játékosok nélkül nem fog történni sajnos semmi pozitív.

Coral Springs
Dehogy vagyok csiribiri. Csak próbálok rájönni hogy "magyar" ember nemzetközi mérkőzésen miért szurkol a saját országa ellen. Bár valószínűleg a válaszhoz agysebésznek kellett volna tanulnom.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

De most akkor mi legyen essünk ki direkt mert akkor hátha jobb lesz?

Nem igazán lehet sokat várni, mert magyar csapat nem is tud olyan ellenféllel találkozni akinél többet ér csak a -3. körben.
Pénzért a Vidin kívül nincs is más csapat aki igazolni tud.

Ezért kéne csak a magyarokat erőltetni a csapatokban, az íreket úgy is vertük volna, a BATE ellen meg max simábban esünk ki.
dave9004
Viszont Sousa azóta a Basel edzője 😄 Neki elég volt az, meg a maccabis csopkör utána
Nem lesz teltház arról gondoskodott az UEFA.
passatgt
az az igazság amúgy, hiába jutottak volna be csoportkörbe, akkor se változna semmi. Lásd Videoton, nemcsak bejutott de még nyert is meccseket, mégsem történt semmi, talán még szarabb is lett az egész

dave9004
Wikipedián már be is írták a playoff résztvevők közé a Lokit, ez gyors volt.
Zenszkij
legalább jön egy nagy csapat telt ház lenne

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

dave9004
vagy Inter, vagy Tottenham, vagy Villareal bárki jöhet 😄
Nem lesz Play-off köre a Lokinak az EL-ben Menczerrel nem kell foglalkozni.
Ám ilyen Lyont, Celticet, Mainzot stb kaphat a Loki tuti bukó ez volt a nagy esély.
passatgt
pedig én is úgy látom, hogy játszani fognak playoffban

Novakovicsot én nem szidnám, mert az első meccsen meg úgy általában sokat köszönhetünk neki ma viszont trágya volt az tény.
Buadlanak gondolom csipog a telefonja, hogy utalást kapott......
én nem tudok róla, hogy lenne, de biztos vannak tőlem okosabbak
Ha van egy kis eszük buadlát kirakják, tipszmikszeljen máshol 😊

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

passatgt
dunának nem esik le, hogy lesz még playoff kör? vagy ti mondjátok itt rosszul?😊

dave9004
kapuralövésük biztos lesz
Meg Novakovicsot is!
passatgt
Egyenlő létszámban szerintem jobb voltunk. Nem vagyok agresszív, de buadlát most megverném...

Zenszkij
most majd kapnak egy Rijeka szintű csapatot és meglátjuk mire képesek, mellesleg megjegyzem jobb volt a Debrecen, de ilyen balfaszságokat nem lehet büntetlenül elkövetni, Fradit oda-vissza verni fogják az biztos

Shep
Köszi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fasz van itten, nem foci!
Ennyi.

dave9004
péntek
Zenszkij
lokomósön <#action>

Csak nem ideges vagy? LOL

Shep
Aha, és ki lesz az ellen? Mikor derül ki?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Kíváncsi vagyok hány Tv-be állították bele a sörösüveget, vagy baszták ki az ablakon 😄

Mehet az EL-be de ott a BATE-nál keményebb ellenfele lesz.
le akartam írni, hogy ha a Diósgyőr játszott volna, biztos összehozták volna a gólt hátul, de nem kell, megcsinálta a Debrecen is <#wow3>
DaemoonHunter
A magyar futball átka itt van a nyakunkba, de persze ha tovább jutnak akkor nincsen 😄 jade.

DasIsFuck
nagyon jó kapusa van a lokinak😊

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

dave9004
playoff körben még lesz egy párharca a csopkörért
Shep
Akkor a Lokinak most annyi, vagy még az EL-ben lehet próbálkozni?

Aki nem tud akció gólt lőni 180 perc alatt az ne akarjon tovább jutni.

dave9004
jólvan sikerült addig hosszabbítani amig kiestek.
OK örüljetek...
Shep
Balfékek

na, megvan! ezaz 😄 bazmeg kész... ilyen már tényleg nincs
DaemoonHunter
Már leírtam egyszer, azzal hogy továbbjutnak a szerencsétlenek nem lesz jobb semmi összességében, inkább jöjjenek csak a pofonok 😊 Aztán hátha valaki feleszmél.

passatgt
lehetett volna egyből 2x15

+1
dave9004
mit vársz a magyar focitól jelen pillanatban, mikor a fiatalok 10 gólt kapnak 3 meccsen? de komolyan mit vársz ettől a meccstől már?
menjenek tovább aztán játszanak még minimum 8 meccset ennyi.
Bár mi is lesz az eredmény már most kíváncsi vok Kondás okoskodására 😄

Coral Springs
Mi ez a 6 perc hosszabbítás ??? A VB -n nem volt ilyen hosszabbítás bassza meg ! <#levele>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

6 perc értem én hogy sokat állt a játék, de akkor is.