32945
Magyar Foci
-
#29816 Pécs - Győr meccsen sikerült zseniális helyre kitenni a zajmikrofonokat :D -
#29815 Szalai gól -
#29814 Pedig az van, csak profi finanszírozásba bújtatva. -
#29813 Tulajdonképpen annyira nem is volt egyedi az eset, a második félidőben sokan begörcsöltek, de azért mentek tovább.
Ide is amatőr foci kéne :D -
#29812 váó! Azt meg hogy csinálta? -
#29811 Ilyet még szerintem nem is láttam...begörcsölt az ember lába, nem fetrengett percekig, nem kért cserét, csak pár mp-ig ült a földön, nyújtott, aztán felugrott és ment tovább. -
#29810 nyolcad osztály... tehát megye 5. osztály ami itt nincs is :D
de villanyfény, meg kicsi, de stadion na. meg foci :D -
#29809 Azért aranyos, ahogy a nyolcadosztályú csapat vezet és a szurkolói éneklik, hogy mennek a Wembleybe :D -
#29808 Sokkal jobbak a szponzorok! :D -
#29807 és akkor kapcsoljunk át a sport 2-re és nézzük milyen a hangulat két sokadosztályú angol csapat FA kupa meccsén :D -
#29806 Az szép. -
#29805 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#29804 honvéd-fradi meccs, van kb 14 szurkoló -
#29803 ja nem, mert a dunán lesz a közvetítés :( -
#29802 Remélem ma Fülöp László közvetíti a meccset :D -
#29801 -
karajjj #29800 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!tegnap volt szerencsém két fiatal focistával együtt utazni a villamoson, akik kitárgyalták az aktuális problémáikat, egy pesti nb1-es csapat nb3-as tartalékában játszanak és hát ki voltak akadva, hogy az egyik csapattársuk elköpte a Petibának (ebből ki lehet találni a csapatot), hogy hogyan bundáztak aztán most lehet, hogy kirakják az egyiket, de akkor majd átigazol a lilákhoz és lejátssza ott a szezont, pedig igazából a muúltkori meccsen is beállt 20 percre és többet csinált egyedül, mint addig az egész csapat, meg most jól is áll a suliban, mert ahogy összeszámolta, nincs csak vagy 10-12 egyese, az nem vészes, meg milyen jó, hogy ma délelőtt 11-kor edzés van, ezért suliba se kell menni, inkább xboxozik otthon hajnal 3-ig, aztán még aludni is tud
így múlik el a magyar foci dicsősége...
-
#29799 már meg se lepődtem,ki mondta ezt hogy ez lesz a világ legmodernebb stadionja -
#29798 Igazából az MTK-nak bőven elég lenne a meccsekre az edzőpályája mellé egy párszáz férőhelyes mobil lelátó, a stadion helyére meg mehet egy pláza, egy "Itt forgatták a Menekülés a győzelembe című filmet" emléktáblával -
#29797 Szerencse, hogy valószínűleg sosem lesz erre szükség... :D -
#29796 "A stadion UEFA 3-as besorolású lesz, azaz Bajnokok Ligája- és Európa Liga-selejtezőt lehet benne játszani, de csoportmeccset már nem, ebben az esetben a Ferencváros stadionját használná az MTK."
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#29795 de már kezdik építeni(jó, bontják), szóval valami értelmesebb terv csak van -
#29794 Minek kell egy látványterven értelmesnek lennie? Ez nem kiviteli terv, metszetekkel, alaprajzokkal, szerkezeti tervekkel. A Loki és Fradi stadionnál is csak ilyen terveket mutattak be először, aztán félkész állapotban kijött közszemlére pár kiviteli terv. -
#29793 tuti nem így fog kinézni, ez valami vázlat csak, kb semminek nincs rajta értelme -
#29792 link -
#29791 -
#29790 linket linket :D -
#29789 jó lenne látni róla egy rendes tervet, mert amit mutogattag eddig az kb semmi -
#29788 Ha az eddigi stadionépítések felesleges voltak, akkor mit lehet mondani "a világ legmodernebb stadionjára", ami 5000 férőhelyes lesz? :D -
#29787 Ilyen mar nincs :D -
Blum #29786 Jut eszembe, a fejlécben lévő DVTK logómat nem lehetne lecserélni Kaposvár logóra? Imádom a DVTK-t meg respect meg minden de ha a Tippszmiksz Csabi betalál a fórumon én meghalok :D
Utoljára szerkesztette: Blum, 2014.11.05. 21:39:02 -
Blum #29785 Én múltkor voltam Kaposvár meccsen.
Oh wait...:(
[Amúgy igen, ott volt a mester is (tipszmiksz), oktatta a többieket...basszameg mekkora arc az az ember. Komolyan annyi esze van mint egy marék molylepkének de valószínűleg a legszórakoztatóbb ember akivel valaha találtkoztam :D] -
#29784 nálunk ez úgy volt,hogy ha a tartalék kapusnak lőttünk kapura (aki szerényebb képességű volt),akkor nem mentünk a labda után,ő elment magától,hogy legalább jóba legyen a többiekkel :DD a régi serdülős évek...:D -
#29783 sok sikert a kereséshez:D -
#29782 jelen, habár ultra nem vagyok, de egy szektorban szoktam velük lenni. -
#29781 Sziasztok! Olyan futballszurkolókat keresek, akik járnak NB1-es meccsekre, vagy jártak a múltban. (Ultrák előnyben!!!) Ha bárki tud segíteni, jelentkezzen! Köszi! -
#29780 Egész egyszerűen nincs ezeknek az embereknek agyuk a futballhoz. Természetesen más bajnokságokból is össze lehetne állítani fordulónként egy ilyen videót, csak ott ezeken kívül van futball is. (Más kérdés, hogy a videó hossza biztos rövidebb lenne mint amit mi produkálunk hétről-hétre.)
Gyalázat, ha már valaki béna, legalább gondolkozzon. Szerintem a technika is 40%-ban a gondolkodásból és 60%-ból a labdaérzékből épül fel. Ha már labdaérzék nincs, legalább fel tudja mérni az adott játékos, hogy mi a vállalható megoldás. -
nagyzolcsi #29779 na -
#29778 Tiszta lövőhelyzet volt. Egyébként meg jól akarta, pár nfl csapat már fel is figyelt rá.
Legszívesebben eltörölném a labdaszedők alkalmazását, mindenki menjen az általa elrúgott labdáért békaugrásban, nálunk anno bevált, még kapura sem mertünk lőni edzésen. :D -
#29777 0:50-nél őszintén mit hitt a csávó? Meg se fordult a fejében,hogy levegye a labdát,és megjátssza egy társát,vagy ez tényleg már ekkora nagy kérés a magyar mezőnyben,hogy használják az agyukat a játékosok?