Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
A Fehéroroszok meg szimplán az év kellemes meglepetései, remélem a BATE-n kívül valamelyik összejön a főtábla.
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2014.08.08. 15:40:12
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
A medve nem játék.
sok esély nincs, de szerencsénk még hátha lesz...
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
pontos végeredmény 3-1 is jól fizethetett.
4 gól a meccsen 3.40
BATE továbbjut 2.02
plusz még a lesz-e kiállítást is simán adhatták bárhol 3.50-ért minimum
akkor nem buktat ennyit, ha Kondásék előtte megrakták mixen a végeredményt, mert a kapott gólok mivoltán, meg a kiállítást látva, még az is lehet, hogy 3 év múlva nyomoznak majd megint a meccs után.
igazából ha én hülyeséget csinálok a munkahelyemen és rajtam megy el valami nagy pénz, engem tuti, hogy kirúgnak, ha ő ezért nem kap semmit, akkor vicc az egész loki vezetés is
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Erről most van egy jó cikk az NSO-n a Lech Poznan megfigyelőjével.
A lényeg az, hogy a megfigyelők Scout kártyát igényelnek és úgy jutnak be és éveken át figyelik a helyszínen is az érdemeseket, de Magyarországra nem szeretnek jönni, mert rossz a kiszolgálás.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
A vénaszkenner meg egy parasztvakítás.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Persze azon az egy meccsen kihajtja a belét fut küzd, majd ha a megfigyelők ezt látják azt hihetik, hogy mindig ilyen pedig ugye mi tudjuk, hogy nagyon nem kb két ilyen hajtós meccs és vége erre a szezonra.
Leigazolja örömmel a Freiburg aztán koppan? Dehogy ők ilyen hibát nem követnek el.
Meg ma már mikor lassan egy Kazah másodosztályú csapat edzését is élőben követheted a neten nem járnak ki személyesen a megfigyelők, ha igen az be van jelentve.
Ezzel a kártya dologgal az a baj hogyha délután a haverokkal eszedbe jut, hogy este mennél meccsre nem teheted meg, mert nincs kártyád és pár nap mire megkapod.
Így kulturált szurkolókat is kizárnak a stadionból.
Tehát a Fradi ultráit én konkrétan utálom, de most megértem őket. Van is most a támogatásukra szurkolói összetartás.
"Azokat a szurkolókat szeretnék eltüntetni a lelátókról, akik még mindig összetartanak, és gyakran kritikusak mernek lenni a futballunkat uraló sikertelenséggel szemben. Kritikusak mernek lenni a magyar labdarúgást behálózó politikai játszmákkal szemben, jöjjenek azok jobb, vagy baloldalról."
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Megérteném, hogy valaki ezzel jön, ha ez valami minden héten előforduló dolog lenne, de én pl semmi extra balhéra nem emlékszem a 2009-es diósgyőr elleni meccs óta...
"az összes fradista kéjelgett hogy lesz egy új stadionjuk"
Ez se igaz, hogy az összes, de tavasszal a jegyárakról is hazudtak, ezért is volt a felháborodás.
"A loki szurkolók miért nem lázadoznak ?"
De, "lázadoznak"
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Vannak, akiknek megfelelt a régi stadion is, úgyhogy háborogjál nyugodtan.