32945
Magyar Foci
-
#29856 Jah van egy rakás bevételük, amit külföldi játékosok vásárlására költenek, majd a legjobb 4 magyar csapat 1. max 2. körben kiesik a nemzetközi kupákból. Hogy nem jön rá valaki hogy elég lenne a befolyt összeg 1/10-ét játékosokra költeni, pl magyar fiatalokra, ezt az eredmény ők is elérik, a fennmaradó 9/10 részt meg azoknak adni akik bejönnek a stadionba. Ez akár fejenként 2000 ft is lehet, és akkor ennyi pénzért már a bénaszkennert is elfogadnák az emberek, a lényeg hogy ki kell bírni a 90 percet. És akkor fizetni amikor kilépnek.
Úgyis ez lesz, csak idő kérdése mikor látják be a barmok, mert jó elröhögünk neten a sok bénaságon de ha embert akarnak a stadionba végignézni a tikitakát akkor biza azért fizessenek mint a katonatiszt. -
#29855 na végre már egy újabb stadion,jópár napja hullt le a lepel az új emtéká arénáról,azóta görcsösen vártam már mikor jön a következő stadion bejelentés,már-már belebetegedtem a várakozásba,de itt van végre!! A világ legjobb klubja is kap egy új stadiont,bár nem a világ legmodernebb stadionjában fog játszani...az a cím már foglalt -
#29854 A lényeg, hogy a király szereti. -
#29853 tudom, vasa, de akkor is jól mutatja a helyzetet. Ha a fradi v a paks meccse lett volna, arra se mentek volna ki többen az átlagosnál.... -
karajjj #29852 Puskás - goal.com -
#29851 vasas, ligakupa, nb2, hétközben... fizetnének se mennék ki rá -
Zenszkij #29850 pff vasas looooooooooooool -
#29849 a vasas eheti ligakupa meccsére ingyenes volt a belépés, de voltak vagy 200-an.... -
#29848 De én nagyon adom, sőt! Csak hát ezektől a férgektől nem lehet elvárni semmiféle logikus gondolkodást. Szerintem minden meccsnek ingyenesnek kéne lennie, biztos vagyok benne, hogy segítene, ha nem üres stadionokban játszanának. Ezt a "hatalmas" bevételkiesést biztos lehetne kompenzálni valamivel. Kérdés, hogy a sok-sok milliót betoló Sport tv-nek mennyire tetszene, ha az emberek a fotel helyett a stadiont választanák. -
#29847 de akkor nem jogos amit kérdezek? ha mondjuk meccsenként 1 millió ft megfelel nekik, akkor miért nem egyszerűbb csökkenteni az árakat, bejön négyszer annyi ember, de még így is 1 millió forintja marad. Vagy még több, mert szolgáltatást többen vesznek igénybe. De lehet ez túl logikus. -
#29846 konkrétan leszarják. a szponzorokból és a tv-s pénzekből élnek, teljesen jó nekik az üres stadion is... -
#29845 én nem olvastam olyan panaszt egyik klubtól sem, hogy kevés lenne a belépőkből bejövő bevétel:) -
karajjj #29844 NOOOOORMÁLIS?
Orbániában belépőt nem szokás csökkenteni. Max emelnek még rajta egy kicsit, mert kevesen járnak, aztán nincs elég bevétel! -
#29843 Ha tele lenne a stadion, sokkal jobb foci lenne. Vagy inkább úgy mondom, minőségre nem hozna változást, de a nagyobb iram és akarás, a jó hangulat miatt sokkal élvezhetőbb meccsek lennének.
Egyébként azon gondolkoztam, ha a jelenlegi 2-5e néző megfelel a kluboknak, nyugodtan lehetne negyedelni a belépők árát, legalább többen lennének kint és ezek szerint nem lenne veszteség sem:) -
karajjj #29842 először lett stadion, aztán ha lesz lé, lesz csapat is :D -
Zenszkij #29841 a miénkre is azt mondom rohadt felesleges volt, csapat nélkül minek stadion -
#29840 lehet a megfigyelő tízesével számol -
#29839 nekem az ilyen eltérések tetszenek a különböző forrásoknál, pl Fradi-Dunaújváros :D
fradi.hu: 7.789
nb1.hu: 10.000
-
#29838 hogy az úristenbe kerek nézőszámok sokszor?:D csak a meghívottak mentek el?:D -
#29837 most linkeljem be a ti nézőszámotokat?:D -
Zenszkij #29836 nagyon kell LOOL -
Blum #29835 Ha esik az eső akkor sóstó lesz belőle.
Univerzális vazzeg! -
geo91 #29834 nekem stadionnak tűnik
-
#29833 sóstó
-
karajjj #29832 Remilit mikor igazolja le a Vidi? :D -
#29831 Rózsa Pál,Bertrans zrt vezére, nyílván a Merci gyárhoz is van némi köze
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2014.11.11. 17:55:33 -
Grenzjager #29830 pfff...
Tipikus magyarországi vállalkozó a főnök? -
#29829 http://www.csakfoci.hu/hazai/nb1/node/179913
"Előbb kiraktak az első csapat keretéből, mivel az egyik edzés előtt csak a másodedzőnek szóltam, hogy sürgős elintéznivalóm miatt ki kell hagynom egy foglalkozást." - tehát lógott edzésről
"Sajnos július óta nem kapok fizetést, legutóbb az egyhavi bérem negyedét fizették ki. " - akkor most kapsz vagy nem? u21-be nyilván nem keres annyit
"Ráadásul idén augusztusban kétéves szerződést írtam alá." - ha nem kapott fizetést, akkor minek írt alá?
"semmi mást nem szeretnék, csak azt, amihez értek: futballozni." - ha-ha-ha
tipikus tucatlégiós és még neki áll feljebb
Utoljára szerkesztette: passatgt, 2014.11.11. 11:49:25 -
#29828 -
#29827 Viccelt csak. Később ugyanezt eljátszotta:
-
Zenszkij #29826 a kommentátor szerint meg jó megoldás volt, akkor homály lövés volt, hogy szégyen -
karajjj #29825 még mindig:
#29722 -
#29824 egy gyöngyszem a keleti rangadóról is,Marjanovic 5 méterről rálövi,és ezzel megjátssza a túloldalt lévő társát :DD
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2014.11.10. 15:33:08 -
#29823 -
#29822 meg a szokásos magyar baromság is beleszólhat az erősorrendbe,ugye a "télen cseréljük le a fél keretet" téma. Nálunk is biztos elmegy majd 10 ember,és jön másik 10 -
karajjj #29821 általában úgyis az esik ki, akinél tavaszra elfogy a zseton -
#29820 sok van még hátra, egy győzelemmel feljöhetnek 12. helyre is akár, nagyon sűrű ott a vége -
#29819 a Hali úgy látszik megy az nb2-be tavasszal,kiváncsi vagyok ki lesz a másik búcsúzó majd. Nagy harc lesz,Szpari,D.újváros,Honvéd,Pécs -
#29818 :DD -
#29817 Vecsés - Érd meccsen: