32945
Magyar Foci
  • LSSAHPAUL
    Jah van egy rakás bevételük, amit külföldi játékosok vásárlására költenek, majd a legjobb 4 magyar csapat 1. max 2. körben kiesik a nemzetközi kupákból. Hogy nem jön rá valaki hogy elég lenne a befolyt összeg 1/10-ét játékosokra költeni, pl magyar fiatalokra, ezt az eredmény ők is elérik, a fennmaradó 9/10 részt meg azoknak adni akik bejönnek a stadionba. Ez akár fejenként 2000 ft is lehet, és akkor ennyi pénzért már a bénaszkennert is elfogadnák az emberek, a lényeg hogy ki kell bírni a 90 percet. És akkor fizetni amikor kilépnek.
    Úgyis ez lesz, csak idő kérdése mikor látják be a barmok, mert jó elröhögünk neten a sok bénaságon de ha embert akarnak a stadionba végignézni a tikitakát akkor biza azért fizessenek mint a katonatiszt.
  • bakkerman
    na végre már egy újabb stadion,jópár napja hullt le a lepel az új emtéká arénáról,azóta görcsösen vártam már mikor jön a következő stadion bejelentés,már-már belebetegedtem a várakozásba,de itt van végre!! A világ legjobb klubja is kap egy új stadiont,bár nem a világ legmodernebb stadionjában fog játszani...az a cím már foglalt
  • Pluskast
    A lényeg, hogy a király szereti.
  • LasDen #29853
    tudom, vasa, de akkor is jól mutatja a helyzetet. Ha a fradi v a paks meccse lett volna, arra se mentek volna ki többen az átlagosnál....
  • karajjj
    Puskás - goal.com
  • passatgt
    vasas, ligakupa, nb2, hétközben... fizetnének se mennék ki rá
  • Zenszkij
    pff vasas looooooooooooool
  • LasDen #29849
    a vasas eheti ligakupa meccsére ingyenes volt a belépés, de voltak vagy 200-an....
  • 9csöves9
    De én nagyon adom, sőt! Csak hát ezektől a férgektől nem lehet elvárni semmiféle logikus gondolkodást. Szerintem minden meccsnek ingyenesnek kéne lennie, biztos vagyok benne, hogy segítene, ha nem üres stadionokban játszanának. Ezt a "hatalmas" bevételkiesést biztos lehetne kompenzálni valamivel. Kérdés, hogy a sok-sok milliót betoló Sport tv-nek mennyire tetszene, ha az emberek a fotel helyett a stadiont választanák.
  • passatgt
    de akkor nem jogos amit kérdezek? ha mondjuk meccsenként 1 millió ft megfelel nekik, akkor miért nem egyszerűbb csökkenteni az árakat, bejön négyszer annyi ember, de még így is 1 millió forintja marad. Vagy még több, mert szolgáltatást többen vesznek igénybe. De lehet ez túl logikus.
  • 9csöves9
    konkrétan leszarják. a szponzorokból és a tv-s pénzekből élnek, teljesen jó nekik az üres stadion is...
  • passatgt
    én nem olvastam olyan panaszt egyik klubtól sem, hogy kevés lenne a belépőkből bejövő bevétel:)
  • karajjj
    NOOOOORMÁLIS?

Orbániában belépőt nem szokás csökkenteni. Max emelnek még rajta egy kicsit, mert kevesen járnak, aztán nincs elég bevétel!
  • passatgt
    Ha tele lenne a stadion, sokkal jobb foci lenne. Vagy inkább úgy mondom, minőségre nem hozna változást, de a nagyobb iram és akarás, a jó hangulat miatt sokkal élvezhetőbb meccsek lennének.

Egyébként azon gondolkoztam, ha a jelenlegi 2-5e néző megfelel a kluboknak, nyugodtan lehetne negyedelni a belépők árát, legalább többen lennének kint és ezek szerint nem lenne veszteség sem:)
  • karajjj
    először lett stadion, aztán ha lesz lé, lesz csapat is :D
  • Zenszkij
    a miénkre is azt mondom rohadt felesleges volt, csapat nélkül minek stadion
  • Jim Morrison
    lehet a megfigyelő tízesével számol
  • ReszegKoldus
    nekem az ilyen eltérések tetszenek a különböző forrásoknál, pl Fradi-Dunaújváros :D

fradi.hu: 7.789
    nb1.hu: 10.000
  • Jim Morrison
    hogy az úristenbe kerek nézőszámok sokszor?:D csak a meghívottak mentek el?:D
  • passatgt
    most linkeljem be a ti nézőszámotokat?:D
  • Zenszkij
    nagyon kell LOOL
  • Blum
    Ha esik az eső akkor sóstó lesz belőle.
    Univerzális vazzeg!
  • geo91
    nekem stadionnak tűnik

• passatgt
    sóstó

• karajjj
    Remilit mikor igazolja le a Vidi? :D
  • bakkerman
    Rózsa Pál,Bertrans zrt vezére, nyílván a Merci gyárhoz is van némi köze
    Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2014.11.11. 17:55:33
  • Grenzjager
    pfff...
    Tipikus magyarországi vállalkozó a főnök?
  • passatgt
    http://www.csakfoci.hu/hazai/nb1/node/179913

"Előbb kiraktak az első csapat keretéből, mivel az egyik edzés előtt csak a másodedzőnek szóltam, hogy sürgős elintéznivalóm miatt ki kell hagynom egy foglalkozást." - tehát lógott edzésről

"Sajnos július óta nem kapok fizetést, legutóbb az egyhavi bérem negyedét fizették ki. " - akkor most kapsz vagy nem? u21-be nyilván nem keres annyit

"Ráadásul idén augusztusban kétéves szerződést írtam alá." - ha nem kapott fizetést, akkor minek írt alá?

"semmi mást nem szeretnék, csak azt, amihez értek: futballozni." - ha-ha-ha

tipikus tucatlégiós és még neki áll feljebb
    Utoljára szerkesztette: passatgt, 2014.11.11. 11:49:25
  • ReszegKoldus
  • passatgt
    Viccelt csak. Később ugyanezt eljátszotta:

• Zenszkij
    a kommentátor szerint meg jó megoldás volt, akkor homály lövés volt, hogy szégyen
  • karajjj
    még mindig:

• bakkerman
    egy gyöngyszem a keleti rangadóról is,Marjanovic 5 méterről rálövi,és ezzel megjátssza a túloldalt lévő társát :DD

Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2014.11.10. 15:33:08
  • passatgt
  • bakkerman
    meg a szokásos magyar baromság is beleszólhat az erősorrendbe,ugye a "télen cseréljük le a fél keretet" téma. Nálunk is biztos elmegy majd 10 ember,és jön másik 10
  • karajjj
    általában úgyis az esik ki, akinél tavaszra elfogy a zseton
  • passatgt
    sok van még hátra, egy győzelemmel feljöhetnek 12. helyre is akár, nagyon sűrű ott a vége
  • bakkerman
    a Hali úgy látszik megy az nb2-be tavasszal,kiváncsi vagyok ki lesz a másik búcsúzó majd. Nagy harc lesz,Szpari,D.újváros,Honvéd,Pécs
  • Narxis
    :DD
  • passatgt
    Vecsés - Érd meccsen: