Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Am, a meccs után jöhetne a hír, hogy Costa és Drogba érkeztével Torrest kölcsön adják a Fradinak.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Holnap mindenki megy samsung cuccot venni 😄
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ne vizilabda eredmeny legyen, stb 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2014.08.10. 19:57:31
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Ov beszede most van! Nezoter hangjat hogy levettek 😄
belfold/2014/08/09/a_vilag_legmagyarabb_stadionjaban_jartunk/
A vendégöltözőben a padokon nincs szivacs, nincsenek szekrények, csak kis tárolópolcok vannak a falon, nincs mágneses tábla, amire a stratégiákat rajzolgatják az edzők, nincs rekreációs szoba, vagy mi is az, ami a hazai öltöző mellett viszont volt, a masszázs ágyak is csúnyábbak stb.
ha már volt bocsi... de ez felbassza az agyam, annyira kicsinyes
btw tegnap hajnalban láttam kivilágítva a stadiont meg a sast, tényleg szép.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Pár év múlva győr vagy vidi lesz belőle úgyis😄
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Sírok😄

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Remélem van egy csepp esze Kondásnak és normális csapattal áll fel, nem ilyen balfasz légiósokkal, ott van Sándor Tamás, tuti nem csinálna ekkora balfaszságot, Dombi viszont összehozhat egy 11-est de nem a saját kapujánál 😊 Csak annyit remélek hogy az első meccs után legyen még értelme megnézni a visszavágót. Nem tudom elképzelni hogy a Loki továbbjusson, lehet egy ciprusi csapat csodát tenne de egy magyar nem, mert ha továbbjutásra állnánk utsó 10percre úgy telelenne a gatya hogy annyit kapnánk amennyi elég a kieséshez 😄
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.