32945
Magyar Foci
  • LasDen #29896
    minden a te hibád...
  • Jim Morrison
    nekem is van kártyám, de csak NB2-es meccsre járok :c
  • sempronius18
    Állami cégek ingyen intézik jutalomként a kártyát, vagy csak Debrecenben van olyan, aki azért kiváltja, hogy a mocskos tirpákok ellen ott legyen amúgy nem jár stb, stb így meglehet az a 100K attól még, hogy kutya se jár
  • Zenszkij
    ki vagy te hogy hozzászólsz senki- ez a válasz JETI
  • Narxis
    Csak a „kártyás” szurkolók negyede jár meccsre – HLSZ
  • Narxis
    sponsored by Lego
  • AnuluWork #29890
    "Süli János, Paks ÚJ polgármestere" Ez szerintem elég. :)
  • ressy14
    Valaki kérte, de hogy az kormányzati politikus/annak jóbarátja vagy egy gyíkember az már jó kérdés.
  • bakkerman
    vajon milyen elgondolásból szállnak ki a jelenleg 3. helyezett,évek óta stabil nb1-es,EL-t megjárt Paks mögül,és állnak át a harmatfos Dunaújváros mögé?
  • karajjj
    a paksnak harangoztak
  • Zenszkij
    már korábban írtam, hogy nem
  • nagyzolcsi
    azért volt aki évekig nem bírt az nb1-be feljutni :)
  • ReszegKoldus
  • nagyzolcsi
    mert nektek kellett?
  • bakkerman
    főleg hogy csontutolsóként fognak kiesni az enbéháromba
  • passatgt
  • Zenszkij
    kellett, mint egy falat kenyér
  • passatgt

balmazújvárosi stadion
  • LasDen #29878
    néhány százan...
  • ReszegKoldus
  • banok
    A liechtensteiniek meg megverték a moldávokat.
  • banok
    Általában mennyien járnak ki?
  • ReszegKoldus
    Pontot szerzett San Marino, nem semmi
  • Jim Morrison
    Gyirmót - Mezőkövesd mekkora meccs volt!
    0-1 Balajti 64.
    1-1 Papp 85.
    1-2 Máté 89.
    2-2 Beliczky 91.
    90. percben én is gondoltam, hogy elindulok haza de szerencsére nem tettem :D
  • LasDen #29872
    szép volt, jó volt, de nem indított el semmit. Szép lassan elhalt és a Wolvesig kellett várni, hogy legyen valami
  • bakkerman
    "Sokat gondolkodtam, hogy ezt elmondjam-e vagy nem, de szeretnék üzenni Dárdai Pálnak és a feleségének: remélem, hogy a visszaútra nincs meg Palinak a jegye. Remélem, marad, lobbiztam is érte. De ez nem a mi dolgunk, a mi dolgunk az, hogy teljesítsük azt, amit ő elvár tőlünk. Nem hiszem, hogy ezek után arra lenne szüksége, hogy győzködjük. Ezzel együtt úgy látom, hogy mindenki vele szeretne sikeres lenni. Végre találtunk egy olyan kapitányt, aki minden szempontból a csapatnak és az országnak is megfelel, ráadásul magyar." - Dzsudzsák Balázs

és ez nem kamu,tényleg ezt mondta Lázska!! Respect!
    Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2014.11.15. 18:47:07
  • sempronius18
    Tényleg a 3-asra ütöttem a 2-es helyett elnézést.

Az meg nem tudom miért nem jelent semmit, hogy volt a 90-es években a Cowboys annyi, hogy azt nem Árpa Attila alapította és nem reklámozták annyira, de attól még itt volt a játék.
  • LasDen #29869
    az hogy a rendszerváltás lasssan 35 éve volt, az elég durva becslés. Attól, hogy a 90-es években volt a Cowboys, még nem jelent semmit. A 2004-es Wolves-szal indult el igazán minden.
  • sempronius18
    Az hogy a buta Horthi szerint 10 éve sincs itt a sportág egy dolog, már a Sport 1-es közvetítések előtt mikor igazán gyökeret vert is próbálkoztak vele főleg a rendszerváltás után az meg meg már 35 éve lassan, de mind1.

A Szőnyi úton meg úgy fér el 6K néző, mint a Kossuth téren 2 millió.

Meg ha kint is vannak 6 ezren az egyik éves csúcseseményükön nagy dolog a válogatott meccsen fele ennyien se voltak biztosan....építsünk nekik stadiont mint ahogy a kommentelő társ is mondta főleg, hogy a foci stadionjaink tökéletesen alkalmasak tojásfoci stadionnak is.
  • Narxis
    U19-es Európa-bajnoki selejtező torna

Magyarország-Szlovákia 0-3 (0-0)
    G: Polievka (48.), Bénes (66.), Spalek (72.)

Magyarország: Horváth Dániel - Polgár Kristóf, Kecskés Ákos, Nagy Ádám, Valencsik Dávid (Jancsó András, 67.) - Vida Máté, Rácz Barnabás, Sallai Roland - Grabant Bence, Balogh Norbert (Németh Erik, 64.), Tóth Martin (Takács Krisztofer, 64.)
  • LasDen #29866
    igen-igen. Már csak egy válogatott kell és indulhatunk a 2019-es vb-re :D
  • Jim Morrison
    amerikai futball stadionon el kéne gondolkozni...
  • LasDen #29864
    szép-szép, de azért a többi meccsen nincs ennyi. Bár figyelemre méltó a fejlődés....
  • bakkerman
    Horti FB oldaláról
    "6000 néző a magyar amerikai futball döntőn a BVSC stadionban...ez azért elég elgondolkodtató... 10 éves sincs itthon a sportág"
  • LasDen #29862
    indiához képest qatar is nyugatra van...:D
  • bakkerman
    Ja, megy valami nyugati csapatba :DDDDD azert ult otthon nyar ota mert annyi nyugati klub allt erte sorba :D Koman is jobban teszi ha megmondja az ugynokenek keritsen valami azsiai szerzodest neki, amig meg van nemi hirneve,es tud vele penzt keresni
  • passatgt
    1 hónapra igazolt csak le, utána megy valami nyugateurópai csapatba. Mondjuk ha csak játékban akart maradni, befért volna a honvédba is, ha már ott edzett...
  • ReszegKoldus
    NB I: minden szurkolói kártyával be lehet jutni a meccsekre

következő lépés legyen az, hogy kártya se kelljen :D
  • LasDen #29858
    csak nehogy gólt rúgjon....
  • passatgt
    Vadócz Krisztián az idén útjára indult indiai labdarúgó-szuperligába, a Pune City csapatába igazolt – jelentette be az indiai klub pénteken.