Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
szerintem minden meccsen lesz vénaszkennelés.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

AnuluWork
Az északír meccsre is vénaszkennelnek majd? Vagy oda simán be lehet majd menni?

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

a.carkey
Mi ez? Bénaszkenner? 😄

A medve nem játék.

bakkerman
én azt olvastam,hogy megszületett az egyeszség Orosz és Abra között,hogy Diego Costa még pallérozódik idén a Chelseaben,és jövő nyáron engednek a Fradi hívásának,és végre egy szinttel feljebb léphet a támadó. Ezt maga Zombori Sándor erősítette meg

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

passatgt
gondolom tesztelik, hogyan működik, meg menőznek vele egy kicsit, nem sok helyen van ilyen😊

hogy lehet ekkora fasságokat kérdezni? miért nő csinálja az interjút? csak az ő agyába születhetett meg az, hogy kikaptunk a gecibe a portugáloktól az ifi eb-n, murinnyó meg portugál, nyilatkozzon már erről -.- meg a tehetségekről beszéljen 😄 istenem, neki úgy hozzák őket készen, nem ő keresi 😄

a meccs egyetlen pozitívuma a Nagy Dani játéka volt, bár a második félidőben beleszürkült ő is a mezőnybe, Jova meg akkora fos, hogy max nb3-ban engedném védeni, ő a fradi victor valdese
Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ReszegKoldus
nem lenne baj, ha ezt a gólvonal technológiát csak a tényleg kérdéses eseteknél mutatnák

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Zenszkij
első megvan 😊

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

LasDen
Jajj, Ricardo nagyon elemében van ma 😄

Am, a meccs után jöhetne a hír, hogy Costa és Drogba érkeztével Torrest kölcsön adják a Fradinak.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Jim Morrison
Kezdődik a dara 😄
Holnap mindenki megy samsung cuccot venni 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
Ha félidőben szólnak a fiúknak, hogy ennyi elég volt csak akkor!

Na nyom a Fradi kíváncsi vagyok meddig bírja a nyomást a Chelsea védelme 4-5 gólos Fradi győzelmet várok.
Jim Morrison
Gera is topon van 😄
Ne vizilabda eredmeny legyen, stb 😄

LasDen
te jó ég. akkor kikapcsolom a picsába ezt a szart 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Jim Morrison
GRipenek valami feher-zold csikot huzhattak volna.
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2014.08.10. 19:57:31

ReszegKoldus
20:45-kor kezdődik

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

LasDen
ez a meccs soha nem kezdődik el. csak beszélnek és beszélnek, emg videóznak, de itt nem lesz semmi...

Jim Morrison
Na ezen meglepodtem.

Ov beszede most van! Nezoter hangjat hogy levettek 😄

ReszegKoldus
nyugi, a mai ellenfelet nem fogja zavarni

Jim Morrison
Hamarosan kezdődik a várva várt meccs!
belfold/2014/08/09/a_vilag_legmagyarabb_stadionjaban_jartunk/

A vendégöltözőben a padokon nincs szivacs, nincsenek szekrények, csak kis tárolópolcok vannak a falon, nincs mágneses tábla, amire a stratégiákat rajzolgatják az edzők, nincs rekreációs szoba, vagy mi is az, ami a hazai öltöző mellett viszont volt, a masszázs ágyak is csúnyábbak stb.

ha már volt bocsi... de ez felbassza az agyam, annyira kicsinyes

btw tegnap hajnalban láttam kivilágítva a stadiont meg a sast, tényleg szép.

bakkerman
Gera Zoli se az a húú de vehemens pezsgő vérű ember,kb elalszik rajta az ember 😄

DasIsFuck
A csajt sunáznám a többi meg bullshit<#mf1>

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Coral Springs

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

passatgt
ez azért korrekt😊 egyébként tényleg jó meccs volt

DasIsFuck
Ez is arról marad nevezetes, hogy párszor bekerülhetett a Dortmund első keretébe.

Pár év múlva győr vagy vidi lesz belőle úgyis😄

Ő választotta ki akkor mit panaszkodik? 😄
passatgt
A nyáron igazolt Bajner Bálint a kezdő tizenegyben kapott helyet, ám még az első félidő hajrájában lecserélték ... Mick McCarthy, az Ipswich menedzsere a meccs után azt mondta: Bajner elfáradt. ezért cserélte le a 44. percben

Sírok😄

Zenszkij
Epic az a sas! <#smile>

passatgt
szinte biztos vagyok benne, hogy a vidi tolmácsának foglama nincs mit beszél az edző😄

passatgt
ez az akarás hiányzott gomesnél😊

passatgt
gyurcsó nagyon összekapta magát, válogatottban is jó lenne szerintem, legalább megtanult beadni rendesen meg jól, bátran cselez

DasIsFuck
Az astana eleve állami pénzből indult el

Voltunk ma kint, hátha meg tudjuk nézni a stadiont belülről, de olyan sor volt, hogy a bejárattól az aluljárón keresztül a buszpályaudvar bejáratáig tekergőzött... 😄

passatgt
jó lesz ez a vidi, de ugyanolyan szerencsétlenek mint előző szezon végén, győr meg megint kezdi a szokásos makkolását

Emlékeim szerint tavaly is hasonlóan kezdett a Paks aztán év végén a kiesés ellen harcoltak.
Majd ha BL főtáblára kerülnek! Amúgy év végéig még simán kieshetnek a mennyeiből is.

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Most miért? Ha Kövesdre járt stadion, szerintem Pakson is elférne
a.carkey
Gyertek már elő a búvárharangból! 😄

A medve nem játék.

LasDen
a persze. új erőmű, új stadion. még a végén azt hinnék, hogy puncsosok...

Paksra mérnem építenek stadiont? Vagy kapnak erőműbővítést, fogják be a pofájukat?
Jah mert a jó öreg Vinokourov egykori bringás ma Astana csapatfőnök az elnök nagy haverja.
DasIsFuck
meg kerékpárra is😊

bakkerman
még kéne Böőr Zoli meg Sabin Ilie és akkor tényleg mehet a nyugdíjas tali 😄

Zenszkij
Sándor Tamás LOL 40 éves, Dombi LOL visszavoult 😄.

dave9004
még ez a Young Boys is oda-vissza veri a lokit, mindenki megnyugodhat sajnos.
LSSAHPAUL
😊 már csak azért is mert kb pár éve a fradi épp hogy kiesett egy cseh csapat ellen, igazad van, tényleg jobb lett volna a Sparta.
Remélem van egy csepp esze Kondásnak és normális csapattal áll fel, nem ilyen balfasz légiósokkal, ott van Sándor Tamás, tuti nem csinálna ekkora balfaszságot, Dombi viszont összehozhat egy 11-est de nem a saját kapujánál 😊 Csak annyit remélek hogy az első meccs után legyen még értelme megnézni a visszavágót. Nem tudom elképzelni hogy a Loki továbbjusson, lehet egy ciprusi csapat csodát tenne de egy magyar nem, mert ha továbbjutásra állnánk utsó 10percre úgy telelenne a gatya hogy annyit kapnánk amennyi elég a kieséshez 😄

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Szerintem a Sparta könnyebb lett volna, de lényegtelen.