Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A medve nem játék.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A BMLSZ lassan de biztosan eléri a célját 😞
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Egy szintig még ok meg jópofa, de néha napján egy-két hülye aki sorra halmozza ezeket a cikkeket picit észrevehetné magát.
Meg különben is Németországba laza 27k néző semmi főleg úgy, hogy egy bl élcsapattal nyomták.
Ja meg egy félmilliós városról beszélünk, hazai viszonylatba Pesten kívül egy sem ér még a közelébe sem...
Meg még ezer és egy ok van, hogy miért hülyeség ilyen összehasonlításokat csinálni.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
egyébként kíváncsi leszek meddig erőlteti a fifa - uefa kettős ezt a túlságosan felfújt büntetési politikáját
Dum spiro, spero.
'Az európai szövetség szerint a fradisták a fiumei meccs előtt rasszista jelszavakat skandálták, előkerült egy tiltott jelkép, és náci karlendítések is voltak."
Akkor tárgytalan.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A medve nem játék.
Jajj de tudtam már előre, hogy kik fogják ezek közül nagyon ellenezni...de hogy a fenébe lehet ezt a "100 éve nem változtattak a szabályokon" dolgot úgy beállítani, mintha jó dolog volna? 😄
A játék meg most is megszakad, minden bedobásnál, kirúgásnál, szimulálásnál, stb-nél feleslegesen megy az óra.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
A medve nem játék.
És amikor Megyesi belőtte a tizenegyest Szarajevóban, amivel a KEK-döntőbe jutottunk, háromnegyed tízkor elmentem az Emke-aluljáróba. Zsúfolásig megtelt, zúgott a hajrá Fradi. Rendőr egy szál se. Mindenki várta a Népsportot, ami aztán jött is, kötegben a közeli nyomdából, hogy a tömeg saját szemével olvashassa azt, amit már tudott.
A világ nagyon megváltozott, már rég nem járok meccsekre. Nemhogy melegítőben, de már névről sem tudom a játékosokat. Sajnálom és egyben érthetetlen is számomra, hogy épp a magyar labdarúgás vajúdik évtizedek óta. Alacsony színvonalával, nevenincs tömérdek légiósával." (gondola.hu)
Ez nagyon igaz!
"Sajnálom és egyben érthetetlen is számomra, hogy épp a magyar labdarúgás vajúdik évtizedek óta."
A medve nem játék.
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Utoljára szerkesztette: passatgt, 2014.08.14. 23:16:54
fail<#banplz>#banplz>
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
És a csel se rossz.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
amennyi abszurd poént gyárt a magyar foci, lassan groteszk filmet lehetne forgatni belőle
Dum spiro, spero.
milyen szép is lenne az élet,ha bemennénk a kisboltba,kihoznánk 20 deka szalámit meg 6 zsemlét,hogy majd keresünk szponzort,és kifizetjük...újra és újra tud mutatni még újat a magyar futball,ezért is szeretjük 😊
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Mondjuk amúgy is elég értelmetlennek tűnik az egész, hiszen vasárnap se voltak ott, akiket állítólag ki akartak szűrni, mégis ha mb1-es meccs lett volna, most jönnének a büntetések a "megbotránkoztató rigmusok" miatt 😄
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.08.12. 17:55:44
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.08.12. 17:54:28
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
"Egyik kedvenc focis blogomon, a Futballtréneren szokta írni Ferenczi Attila, hogy a magyar labdarúgás mélyrepülésében a (szak)újságíróknak is van akkora felelősségük, mint a teszetosza, semmihez sem értő, fejlődni képtelen edzői karnak, pusztán azért, mert ők sem értenek ehhez a sporthoz, amiből mellesleg egész jól megélnek. Idióta elvárásokat fogalmaznak meg, ostobaságokat hánytorgatnak fel, összességében több kárt okoznak, mint egy közepesen alkoholista utánpótlásedző." 😄
A medve nem játék.