Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
ha jön is, kb annyira lesz hasznos mint Signori volt a Sopronban....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

most jelen esetben úgy áll a dolog, hogy a lánykérés megvolt, a menyasszony meg állítása szerint 48 órán belül dönt
bakkerman
most akkor jön Del Pipi a honvédba vagy nem?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

9csöves9
Kurva nagy tehetsége volt, nem némi, de pont amiatt amit írtál sajnos annyi lett neki. Nekem azért nagyon hiányoznak az ilyen spílerek a mennyeiből.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Váczi Zoli bár volt némi tehetsége, de a pályán mindig azt figyelte, hogy hogyan tudna minél többet alibizni, legendás arról, hogy a szünetekben 3 szál cigit is elszívott az alkohollal is mindig jó pajtik volt így életvitele példamutató, egy szó mint 100 ideális magyar politikus alkat.
a.carkey
"Váczi Zoltán után a most Ajkán játszó Sowunmi Thomas is LMP-színekben indul az őszi választáson" 😊

A medve nem játék.

passatgt
egyébként elég faszságokat álmodtam éjjel de az egyik az volt, hogy a vidi meccsen visszafizették a jegy árát, ha nem volt mlsz büntetés

Lehet úgy van ez kiszámolva, mint amerikában, hogy a bérleteseket akkor is beszámolják, ha épp nem mentek ki, mert attól még fizető nézők.

Értsd: Van 8000 bérletes és 4128-an vettek csak erre a meccsre jegyet így van valóban 12128 fizető néző, de mondjuk a 8000 bérletesből csak 5000 ment ki így bent ültek 9128-an.
passatgt
Ferencváros - Nyíregyháza Spartacus 3-1 (2-0)
12128 néző

ránézésre nem volt annyi, de legalább a statisztika jó lesz😊

dave9004
a dvsc felejtett el nevezni, mint látszik nem véletlenül, ugyanis otthagyták a szarban őket.
a helyükben lesatíroznám a címert arról a mezről
rooney8
eddig 2 meccs és 0-12 gólkülönbség 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

még szerencse, hogy tavaly elfelejtettek nevezni az nb2-be, különben most egy osztállyal magasabban kellett volna ezt eljátszani
bakkerman
most úgy tűnik egybevan minden náluk,befog esni 1-2 vereség meg döntetlen még most ősszel is,de ha télen nem nyúlnak a kerethez nagyon,és az edző is fenntartja ezt a motivációt akkor simaügy lesz az arany. a mennyiben ennyi elég a bajnoki címhez,aztán jövő nyáron majd eldől mit tud ez az edző a nemzetközi szintéren. Én sose voltam a Vidi ellen,mezey féle érában se,Sousa-nál meg néha azért szurkoltam is nekik,idén bennük bízok hogy megnyerik a bajnokságot. Már csak nekünk (Nyíregy) kéne benntmaradnunk...

ReszegKoldus
Meglesz nekik a bajnokság szerintem, a hátralévő néhány fordulóban már aligha előzhetik meg őket.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

😊

Aztán egy feröeri csapat gyorsan helyretesz mindenkit...

Sippie
jaja, timbuktufölde bajnoka elég kemény ellenfél!
szerintem ne tegyél ilyen elhamarkodott kijelentést <#idiota>
bakkerman
de van egy nagyon jó Vidink akik jövő nyáron bajnokként (??) talán túljutnak a timbuktu földi bajnok ellen 😄

Ne a gól nélküli meccsekből indulj ki, az előző szezonban a huszonvalahányadik fordulóban volt az első 0-0.

Casillas
csak fejlődnek a védőink <#idiota>

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Zenszkij
Színvonalas a focink, eddig hat meccsből három null null, egy db egy null, meg egy hulladék MTK. <#oooo>
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.08.23. 22:52:25

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Jó hát én arra gondoltam, hogy egy szenvedős 0-0-nál hamarabb eszébe jut a mezei szurkolónak a labdarúgó szövetségünk nemi identitásával foglalkozni, mint mikor épp brillírozik a csapat.
ressy14
A csapat teljesítményének ehhez semmi köze. Az Újváros ellen végig sportszerűtlenül szurkoltak, ezért volt egy kisebb botrány a csoportok között is, na meg a klub sem nézte jó szemmel és a Győr ellen nem engedték be a koreójukat, és a többi szurkolók is nemtetszésüknek adtak hangot, így inkább próbálnak visszavenni.
A meccs amúgy fasza volt, most látszik igazán, hogy Gomes mennyire alkalmatlan. Jó lenne, ha a válogatottban is így produkálna a Juhász-Gyurcsó-Kokó trió.

Dum spiro, spero.

kell a francnak itt európai kupa, a győriek még a Pápával sem bírnak 😄
passatgt
végére azért elrontották a fradizással

Megy a csapatnak ennyi a titka a normális szurkolásnak. 😊
passatgt
és milyen jó hallani, hogy normális szurkolás van, eddig egyszer hallottam csak, hogy buzi mlsz, és a zsidókat se szidta senki😊

passatgt
egyedül szolnoki helyére kéne valakit találni, brachi is kilóg picit😊

passatgt
nem akarom elkiabálni, de ez a vidi baromi jó lesz idén, szépen játszanak és egyre kevesebb a technikai hiba meccsről meccsre

banok
Tőzsér gól

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

banok
Szalai gól

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

passatgt
A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd Alessandro Del Pieróval tárgyal

a.carkey
De mégis 29203 hozzászólásban tárgyaljuk ki őket. 😊
Utoljára szerkesztette: a.carkey, 2014.08.23. 11:18:08

A medve nem játék.

Sippie
most nem azért, de nálunk egy egész bajnokság ki van építve a sérült embereknek. NB1 néven fut.
Ebben egyet értünk, 10-ből 9 ebből akar megélni, és le akar húzni ilyen indokkal. Szinte mindenki csak a pénzt látja a dologban, tisztelet a kivételnek!
a.carkey
Európai bérek? 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Voltam ilyennek a közelében. Tudod hány szélhámos, ilyen-olyan senki kuncsorog folyamatosan pénzért?! (Mozgássérült szkanderosoktól a mozgássérült műkorcsolyázókon át, az értelmi fogyatékos teniszezőkig.

A világ összes pénze nem lenne elég az ilyenek kielégítésére. 😄

Ilyenkor ha a svédeknek Ibra segített, nálunk megkereshetnék Zsuzsit, vagy a Copkiller Elődöt. Ők nagy támogatói a megszorultaknak (nem, max. ha összetörnek vagy megölnek valakit közúton).

A medve nem játék.

Figyelj szerintem az EU tag Svéd és Németországban a helyi futballszövetségek kicsit jobban tisztában vannak az EU-os joggal, mint te és az a blogger vagy újságíró akitől átvetted az idézetet és ők sem fizették a válogatottjuk kiutazását, hanem magánemberek tették ezt meg.

Az idézet egyébként a sportra nézve azt vonatkoztatja magával nagy vonalakban, hogy állami szervek által rendezett sporteseményeken biztosítsanak mozgáskorlátozott helyeket amit én is nagy erővel támogatok.
Nincs pénz ilyesmire, mert elment az anál-szkennerre. Amúgy az ilyesmiket cégek meg milliomosok szoktak szponzorálni, nem az állam ( ez mondjuk az egész sportra is igaz)

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

rooney8
"Az Európai Unióhoz történő csatlakozás egyik feltétele, hogy az állampolgárok - köztük a fogyatékossággal élő emberek - számára megteremtődjön az esélyegyenlőség a társadalmi élet minden színterén; a fizikai és kulturális környezetben, a lakhatás és közlekedési eszközök használata, a szociális és egészségügyi ellátás, az iskoláztatási és munkaalkalmak, a kulturális és társadalmi élet, valamint a sport és a szórakozás területén is."

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Lehet hogy szomorú meg szar ember vagyok, de a helyi futballszövetség nem fizette az egyik országban sem a kiutazást akiknek így hirtelen utána néztem. Szerintem, mint már mondtam le lehet köpni de jogosan. Ezzel szemben a "balliberális sajtó" úgy állítja ezt be mintha magyar sajátosság lenne meg lehozza a maga párhuzamát a stadion építésekkel is mert most arra vevő a nép az hozza a kattintást.

Ám hagyjuk sajnálom, hogy így gondolom.
Narxis
Szomorú hogy így gondolkodsz. ..

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

A kajakosoknál annyira rosszak a körülmények, hogy Janics Natasa Szerbiábából, Csipes Tamara meg Ausztráliából (!) szaladt rögtön haza mikor meglátta az ottani körülményeket úgyhogy hagyjuk már.

A sérültek válogatottját meg sehol sem támogatja a szövetség a Svédeknél se pedig azért ugye ott van pénz, mégis Ibrának kellett kifizetni az utazásukat.

Ám mind1 ezek a dolgok parttalan vitához vezetnének.
ressy14
Mondjuk ebben teljesen ellenkező a véleményem, nehogy már az a pár tízmillió fájjon a kormánynak, amikor a tömegsport bázist akarják kiszélesíteni és támogatni és építenek 10 milliárdokért stadionokat. Ugyanilyen alapon akkor felesleges kiutaztatni a futball válogatottakat is, úgy is csak égünk velük. Minden sportág lelkes játékosai kapják meg a kellő támogatást, ne az legyen hogy a focistáknak a segge is ki van nyalva, de a birkózók vagy kajakosok meg beázott teremben meleg víz nélkül szenvedjenek.
Persze értékrend kérdése az egész, és nem feltétlen az enyém a szélesebb körben elfogadott.

Dum spiro, spero.

mooo
Enyhén ittasan nem tűnt fel a dátum 😊
Viszont érdekelne,hogy hol találhattam a cikket <#zavart1>
Köpjetek le de ilyen értelmi sérült, roma, ügyvéd, rendőr, szobafestő stb válogatottak kiutaztatására a senkit sem érdeklő VB-jükre 10 milliókért tényleg nagy pénz kidobás én se adnák rá pénzt.

A sport kedvelő mozgáskorlátozottak is jobban járnak az új stadionokkal ahová ők is ki tudnak menni szurkolni normál körülmények között nekik kialakított helyre. Kivétel ez alól a válogatottjuk 22 tagja meg a családtagjaik.
Jim Morrison
Am erről jut eszembe, értelmi sérültekből álló válogatottunk kijutott a vb-re...
Ja meg lehet 12 millió volt, szórri 😄
cikk

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Narxis
😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.