32945
Magyar Foci
  • karajjj
    Asszem most temetjük el a magyar focit, remélem nem örökre...

Nyugodjon békében Jenő bácsi!
  • w77d
    Ismét összeállt a csapat :(
  • Darthmushroom
    :(
  • szucsy89
    :'(
  • ReszegKoldus
    Buzánszky Jenő
    Nyugodjék békében!
  • AnuluWork #30011
    Tudom, nem ide vág, de ...

Elhunyt a Wolfsburg 20 éves belga reménysége

3:25től ... és tovább!
  • LSSAHPAUL
    Mondjuk valami van a magyar bajnoksában mert Tujp holland 2-ben gólkirály volt, itt meg be se fért, és tényleg szar volt :D a közeg nem hozza ki a játékosból amit tud.. passz, átok.
  • AnuluWork #30009
    32ből lehet, hogy csereként állt be, stb., stb. Várjuk. Bár Fatusit sem imádták, oszt nyert egy olimpiát.
  • bakkerman
    az a baj ezekkel az igéretes igazolásokkal,hogy lehet jelenleg ő EL szintű focista lenne,de most tavasszal belefásul ebbe az ótvar magyar bajnokságba,első meccsén rájön hogy itt nem tud átmenni 3 emberen,mert már a 2. buta favágó aláver,aztán elmegy a kedve az egésztől,és utána már nem fogja merni meghúzni azokat a dolgokat amik különbséget jelentenének egy nagyobb meccsen. Szóval a közeg lebutítja a tudását,nem fogja inspirálni az a 280 néző egy Paks elleni meccsen,vagy a síricsend egy MTK ellen. Persze ne legyen igazam,de mostanában annyi gigamega csúcs igazolások jöttek nyugatról,aztán kiderült hogy valamiért mégse jön össze nekik a dolog itt. Lásd az újpesti csodacsatár valami Ojo vagy ki a faszom aki belgiumból (?) jött,a norvég élvonalban fosta a gólokat,aztán kiderült hogy itthon egy nulla,és ment. Nyílván nem ő felejtett el focizni,csak nem tudtak vele mit kezdeni a kurvajó edzők a zújpestnél.
    Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.01.08. 19:45:10
  • LSSAHPAUL
    Az uruknak lőtt egy elég szép gólt, de teljesen más típusú játékos mint leo, ez nem fog sose lecselezni 4-5 embert, max 1-et, és a pályán se lát úgy, de az biztos hogy erősítés lesz, nem is az nb1-re igazolták szerintem hanem az EL-re.
  • passatgt
    Ottani sajtóhírek szerint a brazil U20-as válogatott Marcos Júnior – aki 2014 nyarától az év végéig a Vitóriánál szerepelt kölcsönben – egy évre írhat alá a Ferencvároshoz. A támadó a transfermarkt.de adatai szerint 32 mérkőzésen lépett pályára a brazil élvonalban, ezeken egy gólt és hat gólpasszt jegyzett.

brutál statisztika
  • bakkerman
    úristen...ez fight
  • LasDen #30004
    baj
  • geo91
    neuer - new year
  • bakkerman
    baj,hogy én nem értem?
  • passatgt
    Kleinheisler - Zsótér -> Felcsút
  • Jim Morrison
    Troll football képére ráfért a magyar zászló :')
  • AnuluWork #29999
    Ma lenne hetven Varga Zoltán
  • sempronius18
    Azért az a 200-250-szer 1000-1500 Ft tuti meggyőzi majd főleg, ha abból még levonják a rendszeres Csányi féle 2 millió felét.
  • passatgt
    Honvéd: újra megpróbálják - a jegybevétel felét is Del Piero tehetné zsebre

:DDDDDDDDDDDDDD
  • Grenzjager
    2x11 percben minden a Mennyei Bajnokság 2014 őszéről: a családokkal tömött lelátók előtti meccseken a fantasztikus cselek és labdakezelések, szuper kapura lövésekkel:

• bakkerman
    Vargán meglepődtem,ő azért alapembere volt a Pinyő féle bajnokcsapatnak,mi lett vele? Vagy csak simán nem kell Miriutának? Kell a hely a románoknak?
  • DaemoonHunter
    Ezt kéne mindenho...ja akkor megszűnne az mb1...
  • dave9004
    Miriuta kirakja a semmirekellőket
  • passatgt
    Jobb lehetőség, mint egy magyar topcsapathoz menni.
  • ressy14
    Németh Krisztián -> Sporting Kansas CIty

Az edzője pedig a magyar Vermes Péter lesz.
  • ressy14
    majd telerakják románnal :D
  • karajjj
    nekem is ez jutott eszembe, hogy itt a nagytakarítás
  • passatgt
    Győrben takarítanak:

"Ez azt jelenti, hogy élő szerződése ellenére szabadon tárgyalhat a jövőjéről Milos Kocics, Valentin Babic, Leandro Martínez, Michal Svec, Völgyi Dániel, Dudás Ádám, Varga Roland, Sváb Dániel és Stieber András is" "
  • DaemoonHunter
    Felesleges foglalkozni velük. Teljesen félrecsúszott ott valami, keresik önmagukat, csak az a baj hogy rossz irányban(a klubvezetésre gondolok). Teljes a sötétség.
  • rooney8
    én úgy tudom, hogy nb2 fél-profi, nb3-tól pedig csak elvétve nem amatőr
  • ressy14
    A fizetést tekintve profik, a színvonalat tekintve pedig amatőrök.

Egyébként az NB 1 és 2 profi, az NB 3 félprofi, megyei szinten 99% amatőr, elvétve van pár játékos, akinek a teljes állását jelenti a foci.
  • bakkerman
    Hemingway: "-Közönségünk egy jó része is részt vett a „rendkívül népszerű” bojkottban. Így szép lassan az összes divatszurkoló elmaradt, és csak az ízig-vérig Honvéd szurkolók látogatták mérkőzéseinket."

nincsenek szavak
  • Jim Morrison
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    így hogy előtte nem tudok bevásárolni szupermarketben vasárnap szotyit még kevesebben fognak menni
  • Pluskast
    De azért nekünk kellenek a stadionok....
  • AnuluWork #29981
    Idézet: "ha egy foci meccsen vannak 3000-en érdektelenség (pedig ott még fizetni is kell), a tüntin giga tömeg" :) Így kell nézni a dolgot! :D
  • karajjj
    általában amatőr sportegyesületek
  • Balázs 17
    Sziasztok!
    Hátha itt választ kapok 1-2 bennfentestől
    Kérdezni szeretnék, hogy a Megyei Klubok azok milyen besorolásban vannak?
    Profi, Fél-profi, Amatőr?
    Köszi :)
  • AnuluWork #29978
    Gerát se az akkori kirobbanó formája miatt vették meg.
  • Zenszkij
    rehabilitáljuk Hrutkát, meg Telek Mancit is, épül a jövő csapata :D
    Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.12.13. 12:30:55