Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
dehát ultramodern

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ressy14
7.789 néző

Dum spiro, spero.

passatgt
biiiztos...😊

kóláson 7 ezret írnak
a.carkey
Mennyien voltak a Dunaújváros ellen?

A medve nem játék.

LasDen
Mi az esélye, hogy Hajnal is visszatér az NB1-be? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

a.carkey
A végén van pár magyaros hír. 😊

A medve nem játék.

ressy14
ja csak a magyar focihoz nem sok köze van 😄

Dum spiro, spero.

a.carkey

A medve nem játék.

[HUN]FaTaL
😄DD

http://goo.gl/gd6Zi5

ReszegKoldus
"A magyaroktól ilyen jó a Vidi?"

Igen, az olyan magyaroktól, mint a Dunaújváros, Nyíregyháza vagy az MTK 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ressy14
Nem isten ő, csak nem engedi belülről bomlasztani a csapatot, ahogy Gomes tette. Magyar szinten jó munka folyik nálunk, de nemzetközileg nem tudom mire lesz képes a keret, a védelem szerintem sebezhető (főleg Szolnoki oldalán), csak eddig a Győrön kívül még nem volt tesztelve (akkor is kettőt berámoltak neki).
Ráadásul tavasszal már felcsúton játsszuk a hazai meccseket, nagy hátrány lesz, és ha télre nem szedünk össze egy komolyabb előnyt, akkor simán megfoghatnak minket. Úgyhogy óvatosan ezzel, nincs lefutva még semmi.

Dum spiro, spero.

LasDen
majd meglátjuk tavasszal mennyire lesz isten 😄

a.carkey

A medve nem játék.

ReszegKoldus
Kár, pedig most direkt vártam a büntetést.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

bakkerman
ne is mondd 😄 megye3-ban focizik nagyon jó barátom,most igazolt a csapata egy burkina faso-i (!!!) légióst szlovákiából,angolul nem tud,szlovákul is csak dadog,magyar az felejtős,a labda csak zavarja,de megkapja haviszinten a minimált,heti 3 edzéssel,plusz meccs 😄 Vicc? 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

a.carkey
"Azért látom a megyeiben is kötelező a "kongói harmadosztály egyik sztárjátékosának" lehetőséget adni. Így fejlődik a magyar foci. 😊" 😄

A medve nem játék.

ressy14
ha kedd akkor bünti

jaj de érdekes, hogy a Fradit nem büntették meg, pedig "megszeretgették" párszor a nyíregyháziakat és az újpestieket, talán még az mlsz-t is.
hogy lehet ennyire álszent a szövetség, röhej.

Dum spiro, spero.

passatgt
Már majdnem kijelenthető, hogy megszereztük Del Pierót. Néhány napon belül a szerződést is aláírjuk – idézi a klub egy neve elhallgatását kérő, de magas rangú vezetőjét a Times of India c. lap, amely hozzáteszi, hogy az ázsiai klub egy utolsó megerősítést vár, amelyet még a magyar féllel folytatott egyeztetések miatt nem kapott meg eddig.

LasDen
"mi ez ausztrál foci?" 😄

passatgt

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
Kattintás növelő cikk volt, na.

A medve nem játék.

Az az első "legmagyarabb stadion" írás tényleg gusztustalan volt az indexen, de prolik arra vevők az adja a kattintást.
az a durva, ahogy előadják, hogy milyen gáz, hogy mekkora szar a vendégöltöző, közben még ő maga is leírja, hogy mindenhol máshol ez a szokás, de azért na... 😄
ressy14
Undorító, hogy egy stadion átadását így túlpolitizálják, értem ezt mindkét oldalra.

Dum spiro, spero.

a.carkey
Leteszteltük az új Fradi stadiont

+
a postban ott a link a "Még néhány szó az új Fradi stadionról"-hoz, amit szintén érdemes elolvasni!

A medve nem játék.

ezzel a dátummal van ott: 20.08.2014
LSSAHPAUL
a.) a hülye külföldiek szerint szép város budapest
b.) a nők viszont tényleg a legszebbek
c.) játszhat életében először a fradi ellen, Európa egyik legszebb, legkorszerűbb stadionjában

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

DaemoonHunter
Ez jogos, de nem a magyar foci milyensége a döntő itt.

passatgt
transfermarkt

Kaplan
Forrás?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

passatgt
delhi dinamóhoz ment😞

A magyar foci közel sem a racianalitásról híres. Persze tisztelet a kivételnek.
DaemoonHunter
Semmiféle racionális okát nem látom annak hogy ide jöjjön, bár a család néha túlmutat a racionalitáson, de ennek ellenére sem.

Ja csodát ne várjatok tőle azért már tényleg idős meg a futball csapat játék.
passatgt
ha ide is jön, azért csodát ne várjatok tőle, balfék társakkal körülvéve ő se megy sokra

Kaplan
Az biztos, hogyha Del Piero idejön, akkor itt hatalmas tömegeket fog megmozgósítani. Azt hiszem nekem is legalább egyszer látnom kell majd élőben a játékát, már azt hittem, hogy soha nem fog sikerülni. Én magam részéről elmormolok egy imát! 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

LasDen
igen, de ha 40.000-t akar keresni, akkor kimegy indiába, mert a honvéd a felét sem tudná kifizetni...

ugyanmár, most lesz 40 éves, plusz indiából van még ajánlata, azért a honvéd szerintem nem olyan szar, meg ha annyira hiányzik neki india, csak kisétál a nyóckerbe...
DaemoonHunter
Ezen kár még elmélkedni is, mindent összevetve azért úgy látom kijött hogy kb 0% az esély az idejövetelére.
Utoljára szerkesztette: DaemoonHunter, 2014.08.25. 19:58:33

passatgt
Az átigazolásokban jól értesült Tuttomercatoweb értesülései szerint Del Piero azonban már döntött, de még aludna rá egyet, így szerda helyett már kedden tudatja az érdekelt klubokkal, hol szeretné folytatni a pályafutását.

lefekvés előtt mindenki mondjon el egy imát

én megfogadtam, hogy ha jön, akkor kiváltom a honvéd kártyát, pedig semmilyet sem akartam 😄
banok
Hát ez az. Meg gondolom anyagilag is vannak igényei.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

LasDen
ha meg még mindig olyan jó, mint írjátok, akkor meg azért nem fog ide jönni 😄

9csöves9
Ráadásul ő még fizikálisan rendben van, elég sok ausztrál bajnokit néztem miatta és ott azt az igazi buta rakkolós brit focit játszák és bírta a tempót. Felüdülés lenne neki a magyar lötyögés.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

bakkerman
fm-be tuti kezdek a honvéddal majd

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

passatgt
meg a honvéd se egy sopron

Del Piero azért nagyon nem egy Signori kategória játéktudásban sem és ami sokkal fontosabb marketing értékben sem.