32945
Magyar Foci
  • LasDen #30056
    fájdalmas volt néyni a sok elbasyott idiótát.....
  • karajjj
    térjünk át egy kellemesebb témára

trololololollo

• DaemoonHunter
    ressy14 kimondta a tutit :)

Bárcsak...
    Remélem felnyílik a csipája, akár jön egy olyan edző akinél sikerül leragadni, mert tesz le az asztalra.
  • ressy14
    Inkább maradjunk annyiban, hogy egyik sem kell. Mindegyik elmebeteg és/vagy megkérdőjelezhetetlen szakértő.
  • karajjj
    Kifejezetten jó üzleti érzéke van, az tény, viszont bevallotta őszintén, hogy nem ért a foci, ez a nagy hibája egy olyan országban, ahol 10 millió fociedző mindig mindent jobban tud. Lehet, hogy kipukkadni látszik a lufija, de még mindig inkább Hemi papa kell a magyar focinak, mint pl. egy Mezey dottore vagy egy Tornyi Barna...
  • dave9004
    ugyanmindegy, mert nem a futballszerető emberekért dolgoznak a honvédnál se
  • DaemoonHunter
    Nem mondom, hogy hülye üzletember ez a Hamingway, ez egyértelmű. De hogy nem a fociba teremtették az tuti.

Másikhoz: A Győr meg úgy látom minőségi csapatot épít, kár hogy már csak a köv. szezonban bontakoznak ki igazán.
    Utoljára szerkesztette: DaemoonHunter, 2015.01.26. 18:52:11
  • Zenszkij
    Legalább nem mentek tönkre és jutottak a Vasas sorsára. Honvéd szerintem az elkövetkező 20 évben nem lesz bajnok.
  • passatgt
    Luis Ibáñez -> Győr

Ez se gyenge igazolás... transfermarkt szerint 850e euró, de volt 3 millió is
  • DaemoonHunter
    Anno azt mondta a Honvéd még nem játszik szép játékot, de mindenféle kultúrától tanulnak, és az egészből majd lesz egy egységes szuperfúzió, vagy nem tudom mire gondolhatott...xD
    Nem az ötlettel van gond, bár az is sántít, hanem hogy a hülyéje csak 5-10 évről beszél :D
    Talán ezért is van teljesen eltévedve a klub, ezért írom sokszor hogy a teljes úttalanság ahol járnak.
  • ressy14
    Hemi álomvilágban él. Csak tudnám, hogy miért kérnek tőle interjút, ha mindig ugyanazokat a fals jóslatait szajkózza? Foggal-körömmel ragaszkodik az irányelveihez, és ezért képtelen belátni, hogy tévúton jár. Egyedül a játékosfizetésekkel kapcsolatban van igaza, a többi meglátása pedig kuka, vagy eszement baromság.
  • karajjj
    Hemi papa érdekes interjút adott
  • Grenzjager
    Bogdán: Liverpool ?
    Utoljára szerkesztette: Grenzjager, 2015.01.25. 22:45:36
  • bakkerman
    kis Mancini

a pofám leszakad minden szava egy kincs ennek a cikknek :DDD hát ha egy digó ennyire fasz,mit várunk mi a saját zselézett fiataljainktól? :DDDD
    Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.01.23. 09:20:01
  • Zenszkij
    őrült Max!
  • ressy14
    szerintem előbb fog elmenni a litván 2-be, mint az NB1-be
  • dave9004
    a Honvédnál egy hulladék volt. Itthonra senkinek se kell. max nb2
  • bakkerman
    Uraim,rakjuk meg a téteinket,ki mire tippel,mikor látjuk őt az nb1-ben?
    Én 2016 januárra tippelek,még most tavasszal,meg ősszel elbohóckodik valahol,de decemberben kivágják,és januárban jön az éppen aktuálisan bajnoki címre menő csapathoz.
  • passatgt
    nem érdekel
  • banok
    Fura, hogy itt még nem írta senki
    Bajner -> Notts County
  • karajjj
    ez se gyenge hír...
  • DaemoonHunter
    Kicsit suttyomban a Vidi bebiztosította a bajnoki címet, és a nemzetközi szereplésre is felkészült. (nem, nem a mostani igazolás miatt).
  • passatgt
  • passatgt
    Kicsit suttyomban a vidi leigazolta Rémi Marévalt. Piaci értéke 880e euró, de volt 2 millió körül is.
  • AnuluWork #30032
    Lipcsei kiakadt (A többi a nyomtatott sportban!)
  • banok
    Tőzsér gól
  • LSSAHPAUL
    1 értelme lenne olaszba menni, szerintem nemsokára bedől az olasz gazdaság is és könnyen tud majd tovább állni. Nincs abban semmi rossz ha minél több futballkultúrával találkozik. 1 évre megnézhetné a spanyolt is, bár oda már tényleg csak kiscsapathoz tudna bekerülni, mert dél-amerikából hozzák a játékosokat, és jobbak és olcsóbbak is mint ő.
  • Darthmushroom
    Tőzsér+Bogdán másodosztály, de am szerinted ott ki bírná kifizetni a fizuját? jó egyet talán tudok a Nottingham személyében az arabok miatt,de más nem hiszem még akkor se a fele annyiért aláírna mint most keres.. Premier ligába tény h csak Gera volt aki maradandót alkotott.

• passatgt
    Tőzsér is jól nyomja, Bogdán is, Király Crystal Palace-ban jó volt... inkább anglia mint olasz
  • Blum
    szvsz Dzsudzsák simán beférne a Newcastle,Crystal Palace vagy Sunderland keretébe. De még egy Evertont vagy Spurs-t is megkockáztatnék.
    Mindegy hova megy csak a Stoke-ba ne...ott alapvetően favágókat alkalmaznak akik véletlenül focizni is tudnak :D
  • bakkerman
    háááááát nem tudom,nekem továbbra is az a véleményem hogy magyar fubbalista ne menjen az angolokhoz,Gera egy nagyon jó kivétel volt,de ő nagyon elkötelezett volt,és volt szíve,akarata hogy "túlélje" a PL-t,de Dzsudzsákban én ezt nem érzem
  • LSSAHPAUL
    Angol ligában a helye, ott van pénz is és stílusa is jó hozzá, csak ne top6 csapatba menjen mert kispados lesz.
  • Zenszkij
    de, a Gyügye szívesen játszatná az ifi csapatban
  • bakkerman
    jaja lehet csak az oroszok kavarják az állóvízet,hogy áron tudják eladni őt,lehet a kutya se érdeklődik iránta
  • Darthmushroom
    ja az is érdekes h Olaszországban semmi róla, csak itthon az nso meg oroszok pedáloznak vele. lehet csak az árat akarják felverni :D am ismerős meg mondta mi az igazság: "Megint tettünk egy 3,5 milliós ajánlatot egy 15 milliós játékosért :D "ezt még ki is nézem a vezetőségből :D
  • 9csöves9
    Így is van. Klose keresi a legtöbbet ami 2 millió euró, Balázska meg ha jól tudom olyan 3,5 körül tesz zsebre. Nyilván lejjebb kell adnia az igényekből ha normális csapatba akar igazolni, de kötve hiszem, hogy 1-1,5 körül aláírna bárhova a mostani szerződése után. Az olasz sajtóban amúgy semmi hír róla, pedig aztán ott minden szarból pletyka lesz ilyenkor.
  • Darthmushroom
    Az baszna be. Szerintem ez akkora kamu h az hihetetlen. 1. az Ő posztján vannak a legtöbben a keretben, nem beszélve egy csúcs formában játszó Anderson is ott van. 2. a Lazionak nincs annyi pénze h télen h alaphangon 10-15m adjon érte és akkor az óriási fizujáról nem is beszéltünk, én úgy tudom h messze többet keres mint a keretben bárki jelenleg. Még akkor se érteném ezt az igazolást ha Balázs a régi PSV formában játszana a mai napig.
    Anyagilag ott tart a Lazio h napok óta Hoedt igazolás azért nem történik meg mert ilyen 100-200e euron veszekedik a vezetőség az Alkmaarral.
  • bakkerman
    nagyon valószínűtlennek tartom...a Lazio még a csóró olasz bajnokságon belül se számít pénzes klubnak,nem fognak milliókat kiadni egy olasz szinten ismeretlen játékosért,aki ráadásul nem is keres keveset jelenleg. (nyílván a Lazionak vagy annyit,vagy még többet kellene megadnia neki) A menedzserének csontig bekéne nyalni egy holland élklubnál,pl.: a PSV-nél,és mindenáron oda visszajuttatni Lázskát,ott van neve is,és feküdne neki ismét a bajnokság
  • AnuluWork #30018
    Dzsudzsák Lazio?
  • bakkerman
    ő volt az utolsó...el se hiszem Nyugodjon békében!