32945
Magyar Foci
  • DaemoonHunter
    Eleget keres vele így is én azt látom, többet keres mint amennyit hangoztatja, hogy ő csak a Honvéd javát akarja szolgálni...de végül is érthető, üzletemberről van szó. Márpedig az üzletemberek önhatalmú irányítása csak legritkább esetben szolgálja a kultúraépítést...legyen szó futballról, vagy akármi másról. Az 2 interjúból kiderült, hogy lövése sincs az egészről, van egy víziója amihez foggal körömmel ragaszkodik.
  • sempronius18
    Én nem vagyok Hemi fan, de nélküle tényleg nem lenne Honvéd, vagy ha lenne akkor csak ilyen Vasas szinten.

Viszont miután áldozva a csapatra megmentette azt, szépen veszi ki belőle a TAO-s pénzeket az akadémiára hivatkozva ahol sorra teszi tönkre a játékosokat, mert nem ért a focihoz és nem fogja fel, hogy hosszú távon sokkal nagyobb pénz lenne abban ha csak évente egy Kalmárt nemhogy egy igazi focistát kinevelnének, mint évente idehozott sok tucat légiósban, akiken igaz lehet mosni a pénzt meg 1-2-t néha eladni.

Meg ami neki a legfontosabb, mivel klubtulaj megkapja a média figyelmet, oszthatja az észt a sportgazdaságban, meg az MLSZ-ben és ki tudja hol.

Szóval keres ő már régen a Honvédon úgyhogy jól mondja, hogy ez neki üzlet, de nem fogja fel, hogy okosabban ebből jóval többet lehetne keresni.
  • bakkerman
    Ez a beteg öregember mindenhol azt hangoztatja,a Honvéd neki egy üzleti befektetés,egy hosszútávú program,minden forintot megnéznek,és nem szabad kapkodni...ehhez képest mintha saját maga pénztárcája ellen dolgozna, nulla szakmai hozzáértéssel szól bele a pályán történő dolgokba,cserélgeti az edzőket akiknek nem ad a szavára,nem ad szabadkezet a játékospolitikában az edzőnek,és csak megy a saját feje után,hibát hibára halmozva,eredmények pedig sehol nincsenek.De már szurkolók se. Hemi fanok hangoztatják,hogy nélküle már nem lenne Honvéd,lehet,de a hülyeségeinek "hála" előbb utóbb ebből nb2 lesz.
    Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.02.08. 09:43:52
  • sempronius18
    Nem csak Szabó Gyurka látta, hogy az uborkaszezon miatt régen szóltak róla a hírek, hát ezen változtatott.
  • DaemoonHunter
    A honvéd a honi futball fejetlenségének csúcsa.
  • LasDen #30091
  • bakkerman
    hihetetlen :DDDDDDD Csabi meg mindig kapja a vigaszdijat nyiregyrol,most ahhoz jon par honapig a honved csekk is :DDDD
  • passatgt
    szép zsuzsi gól:

• passatgt
    Honvéd: Marco Rossi váltja Csábit, megegyezett Hemingwayjel

• LasDen #30087
    volt rá példa nem is egy. Hiddink - Chelsea, oroszok például
  • passatgt
    Van olyan külföldi edző, aki válogatottat és klubcsapatot irányít egyszerre? Vagy volt e már ilyen? Nekem nem ugrik be.
  • bakkerman
    Juttasson ki minket az Eb-re, a Herthat meg 1 ev mulva vigye Bl fotablara :P
  • ressy14
    Bölöni (ha számít) 2010 Standard Liege (előtte Rennes, Nancy, Monaco és Sporting Lisszabon) és László Csaba 2009 Hearts, 2011 Charleroi.
    De Pali mostani kinevezése azért eléggé jelentős, még ha csak ideiglenes is. Ha bent tartja őket simán adnak neki egy hosszabb távú szerződést.
    Kövezzetek meg, de én személy szerint én jobban örülnék annak, hogy Berlinben sikeres legyen, mint hogy kijuttasson minket az EB-re, mivel utóbbival nem lesz semmivel sem jobb a magyar foci.
  • bakkerman
    Mikor ult utoljara magyar edzo nyugati elvonalbeli klub padjan?! Hatalmas grat Dardainak, el se hittem amikor olvastam! Meg ha csak ideiglenea megbizott edzo,akkoris nagyon nagy dolog ez,hogy ra gondoltak! Sok sikert neki!!
  • dave9004
    én jobban élvezném ha ehelyett a kisiskolás kaland helyett a bőrt rúgnák a srácok teremtornán
  • LasDen #30081
    az őszi szezon után a csapat magasabb fokozatba kapcsol
  • passatgt

• AnuluWork #30079
    Egervárinak nem kellett
  • Effe88
    úgy kellett már oda is egy új stadion mint egy falat kenyér.......

ja nem
  • karajjj
    Most mit izélsz, így tudták kivágni a fifából...
  • ressy14
    A látványterveknek semmi köze a kiviteli tervekhez, ezek javarészt photoshoppal feljavított renderek, nem lesz ilyen távol a lelátó a pályától. Ha elérhetővé teszik az alaprajzokat, akkor meglátod.
  • bakkerman
    jaja jó befektetés lesz
  • dave9004
    szép lesz nb2-re
  • passatgt

Gondolom a lelátó és az oldalvonal közé kisméretű pályákat terveznek?
    Utoljára szerkesztette: passatgt, 2015.01.29. 19:07:22
  • passatgt

• dave9004
    ennyi...
    am megszerettetik magukat a trollokkal, aztán lesz egy jó viszony egy idő után. ma megjött a postás is, meg magyarul is posztolnak :D
  • karajjj
    idézem az oldalukat:

Továbbá köszönet jár minden magyar ajkú szimpatizánsunknak, akik Bajner mezeket és egyéb relikviákat vásároltak az online boltunkból!
  • DaemoonHunter
    És az edzők se rosszak, bár a kettő közt azért van összefüggés, legalább is ha szigorúan csak a Győrt, Fradit nézzük, ahol azért volt játékosmozgás. Kíváncsi leszek mennyire lesz látható az eredmény, főleg előbbinél tavasszal.
  • passatgt
    nem pont a fradira értettem, hanem úgy általánosságban, vidinél, győrnél is jó igazolások vannak, nyíregyházára is érkezett 2 válogatott játékos stb...
  • LasDen #30067
    aztán meg örülnek, ha a 3. helyre érnek :D
  • passatgt
    CRISTIAN RAMÍREZ - Ftc
    20 éves ecuadori válogatott balhátvéd, transfermarkt szerint 700e euró

Utóbbi évek egyik legerősebb NB1-es játékosállománya van alakulóban:D
  • karajjj
    minden pénze megvan hozzá, ha meg esetleg kevés, -18 forint minden otp számláról valamilyen ürüggyel, aztán gond megoldva :)
  • Jim Morrison
    miért, hogyan reagáltál erre a hírre? elképzelni se tudom
  • DaemoonHunter
    Ahol van pénz ott van hatalom is :) A tudás nem lényeg.
    Szerintem nem esélytelen.
  • bakkerman
    Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) és a Magyar labdarúgó-szövetség (MLSZ) hivatalos honlapjának beszámolója szerint Csányi Sándor is beadta jelentkezését a végrehajtó bizottságba, amelynek új tagjairól márciusban döntenek.
    bővebben

nagyon kellett kapaszkodnom az egérbe hogy elküldjem minden komment nélkül ezt a posztot :D
    Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.01.27. 13:35:19
  • LSSAHPAUL
    Én is likeoltam :) szerintem hétvégére meglesz a 100k :)
    Hemipapa meg azt nyilatkozik amit akar, csak tolja a pénzt befele a honvédba hogy továbbra is mb1-es legyen, mert a fradinak sokkal nagyobb dicsőség legyőzni a honvédot mint pl egy szolnokot. Kár hogy a másik balfasz a Matyi feladta, kövi szezonban a pécs helyett lesz valami félnótás nb2-es csapat :(
  • Jim Morrison
    ja, szerintem az hogy mindenki "belájkolta" az oké, csak a sok csíra (ezt is ritkán használom) teleszarja a kommenteket, és hülyeségeket posztol a falra. ha ez nem lenne tök okés lenne...
  • DaemoonHunter
    A kommentjeiket olvasva néhol én szégyellem magam...
  • bakkerman
    na meg ha a hivatalos FB oldalukra igénybe vették a reklámozási opciót,akkor a hirtelen megnőtt látogatottság miatt plusz pénzekhez jutottak pár nap alatt
  • dave9004
    ha a 9-10 ezerből 100-an rendelnek mezt maguknak már megérte nekik :D