Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én tegnap este néztem meg felvételről az Ír meccset a kommentátor is meg a szakértők is egyszerűen nem fogják fel, hogy mennyire lent vagyunk végig lenézően beszélnek az Írekről, hogy mennyire nem technikások meg majd biztos elfáradnak a végére (ezen hangosan röhögtem egy championshipben edződő ír hamarabb elfárad a riporter szerint, mint mondjuk Balogh a mennyeiből) mintha mi lennénk a német válogatott akinek ez ujjgyakorlat az egyenlítő gól előtt is hogy beszélt a riporter az Írekről meg a próbálkozásaikról "lenézően, mint a tesitanár a dagadt kisgyerekről aki 60 méteres sprintnek vág neki azzal a felkiáltással, hogy ő lesz a leggyorsabb az osztályból...."
Arra akarok kilyukadni, hogy a sajtó és a szakmai sem közvetíti a valós képet ami könnyítené annak elfogadását.
Jó a soros kudarc után mindig van egy vészharangkongató világvége cikk, de aztán pár hét múlva a sajtó ugyanígy folytatja az ámítást és a szar mosdatását az ellenfél lenézését.
Utoljára szerkesztette: sempronius18, 2014.09.10. 12:28:08
Utoljára szerkesztette: sempronius18, 2014.09.10. 12:07:02
A jégkorongban van A B C csoportos VB így mindenki a saját szintjén játszhat ezért mivel a mi szintünkön elől vagyunk a laikusok eredményesnek gondolják a jégkorongot, egy haverom aki csak a VB-n nézi a korongot mai napig azt hiszi, hogy VB bronzérmesek vagyunk és magyaráz, hogy bezzeg a focisták több pénzből......
A jégkorong világranglista áll max 40 csapatból a verseny is kisebb így sokkal stb stb nem 200-ból kisebb a verseny.
Az hogy a MOL liga javul-e nem lehet tudni mert nincs igazán nemzetközi vetélkedés ami támpontot adna, ok ott a Kontinentális kupa ahol a top korong bajnokságok nem indulnak, de legalább egy Finn másodosztályú csapatot elvert a DAB ez azért néha tán a Vidinek is menne, hogy megverjen egy Boltont (tálán 10-ből 2-3-szor). Jó a bajnokság maga az szoros és jó meccsek vannak.
A kirakat csapat Volán meg középcsapat egy közepes ligában ami mondjuk fociban az Orosz szintjének felel meg.
Szó mi szó nem lehet a korongot a focival összehasonlítani, csak akkor ha a 86 előtti eseményeket kitörölnénk mindenki agyából...
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Nálunk még a foci szövetségi kapitány is tud meccs közben. .
Lehetne prédikálni de Kovács Kálmánnak volt a legnagyobb igaza hogy az a baj hogy nem tudjuk hol van a helyünk, senki nem jelenti ki hivatalosan tv-ben hogy a focivilágban már teljesen jelentéktelen szerepet töltünk be.
Ha eljutnánk oda mint pl a magyar bob is kikap a világranglista 100. bob csapatától és senki nem hőbörög akkor ott kezdődne a javulás. Ja az meg alap hogy az én adómból senki ne kapjon támogatást egy olyan sportra ahol nincs eredmény évek óta. Nyomják amatőr szinten és ha így tudnak mutatni valamit akkor lehet kicsit támogatni. Vagy szerezzenek szponzort, csak ne az adófizetők zsebéből pazarolják rá a pénzt.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Lényeg hogy a licencbizottság ott a szeren!
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.09.07. 13:05:55
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
nincs pénz igazolni? szar csapatot tudott összerakni, ezért rögtön le is lép, ahelyett, hogy megpróbálna velük kezdeni valamit? minek ment oda, ha nem tud szarból várat építeni?
Dum spiro, spero.
Thomas Doll: "Jó munkát végeztek a fiatalok, noha mély volt a pálya talaja. Ellentétben a vasárnap látottakkal, most szívvel lélekkel játszottunk. Zsivóczky nagyon szép gólt szerzett, fontos, hogy a fiatalokban meglegyen a jó értelembe vett pimaszság. A két csapat játéka kioltotta egymást, mindkét gárda taktikusan focizott, igazságos 1:1 volt, de a legnagyobb problémát ma a legyek jelentették."
...mondjuk a legyeket nem értem 😊, de tulajdonképpen lényegtelen hogy melyik edző mikor miről beszél itt.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Csak az a rohadék pár száz néző ne zavarná mindkét csapatot a bűnöző jelenlétével.....
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
video
"Diósgyőri VTK (DVTK)
14 órája
77. perc: létszámelőnyben a DVTK
Zsidai kézzel mentette a 16-os előterében Gosztonyi bombáját, amiért megkapta második sárga lapját"
PS3 Slim 160Gb AsRock Fatality z87 Killer|Core i5 4570S|CM Hyper 212|ASUS GTX 760 DCUII OC|8GB DDR3 1600MHZ| FSP Aurum Pro gold 750w|
tipp?
Az mtk-fradin csak az mtk drukkerek hangját hallottam, ami katasztrófa hangulat szempontból.. eemtééékáá, emmtééékáá, semmi más, ezt is olyan szomorúan, kb mint a hajrá rá vác, hál istennek a vác már eltakarodott a képernyőről remélem az mtk is így tesz előbb utóbb.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
vicc az egész, majd biztos nekiállok buszozni hogy meccsre menjek, meg vadászni hol lehet jegyet venni stb... meg is van az eredménye
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Dum spiro, spero.
A medve nem játék.
Egyébként igaza van szöllősinek. Aki még szept 15 után is kimegy, az tényleg elmebeteg 😄
Dum spiro, spero.