Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Dum spiro, spero.
De a legnagyobb bajuk az ultráknak az, hogy az mlsz a futball színvonalának emelése helyett inkább mindenféle hülye szabályozásokkal lehetetleníti a meccsre járást (annak is csináltatnia kell kártyát, aki évente csak egyszer akar kimenni egy meccsre; nem ülhet le egymás mellé két barát, akik különböző csapatnak szurkolnak, 1-2 órával korábban ki kell érni a stadionhoz ahhoz, hogy ne késd le a kezdőrúgást, még akkor is, ha csak 2-3 ezer néző van stb.) ,minden korrupt és hiteltelen "szakember" maradt a pozíciójában a nagy lebőgések ellenére is, az edzőképzésben és utánpótlásban minden megy tovább az eddigi irányvonalon (azaz a nagy semmibe) és az uefa faszságait is szó nélkül elfogadják (beleértve a büntetések kettős mércéjét).
Dum spiro, spero.
MLSZ adatkezelés
Végigolvastam mielőtt kiváltottam a saját kártyámat, nem vagyok jogász , de nem értem hol van benne a beugrató ami miatt ez annyira szar, hogy emiatt ne járjak meccsre.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
"– Először is nem értünk egyet azzal a törekvéssel, hogy elsősorban a szurkolókat, a szurkolói kultúrát kell megváltoztatni Magyarországon – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online-nak a Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül szervezet egyik vezetője, Magyar Balázs. – Nem a szurkolók miatt tart ott a magyar futball, ahol. Nem a szurkolók állnak a fogadási csalások ügyében bíróság előtt, és nem a drukkerek miatt érik olyan kudarcok a magyar válogatottat, mint legutóbb Észak-Írország ellen. Azokat az embereket, akik még mindig kitartanak a magyar futball mellett, meg kellene becsülni, és nem túlszabályozni, megnehezíteni a stadionba való bejutásukat. Eljutottunk odáig, hogy egy örökrangadóra nyolcszáz néző váltott jegyet, ilyenre talán a múlt század elején volt legutóbb példa. A vénaszkennert pedig teljesen abnormálisnak tartjuk, ez az azonosítási módszer nem a futballstadionokban, hanem mondjuk a NASA központjában számíthat bevett gyakorlatnak."
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
AS_:F_SA😄F_sadasdf
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2014.09.11. 19:21:32
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
A medve nem játék.
a, Meg kell halni a pályán, küzdeni, akarni kell, Grosics idézet
b, Régen minden jobb volt, már a múlt sem a régi
c, Stadionok, adóforintjaim, lélegeztetőgép, menjenek a játékosok 4 műszakba szenet bányászni
d, Pedig random más országban...
há nekem is ez volt az első gondolatom <#idiota>#idiota>
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
A medve nem játék.
Jó lesz az Guzmónak.
Filipovics nagycsászár ha már egy ilyen nulla védőt is eltud passzolni külföldre,ráadásul lengyel sztárcsapathoz 😄
Utoljára szerkesztette: passatgt, 2014.09.10. 16:59:45
a.) nem egy olyan embert neveznek ki szöv.kap.-nak akit max családi környezete szeret, még saját győri szurkolói se komálták..
b.) ha a csapat vagy végig úgy játszik ahogy a bekapott gól után (ergo legalább hajt), vagy végig úgy 'játszik' ahogy előtte, mert így viszont mindenki előtt világossá vált hogy ezek nem adtak ki mindent magukból csak a végén amikor már baj volt, hogy ez kapitányi döntés vagy csak saját maguk 'kímélése' miatt volt passz, de ha nekem ezt mondja a kapitány hogy nyugi, majd lövünk egy gólt, kiméljétek az erőtöket, én akkor is hajtottam volna mert ismerősök látnak a tv-ben 😄
c.) ez ugyanaz mint az a.) Egy mindenki által hülye beképzelt pöcs kapitány 75.percben kihasználja 3. cseréjét, emiatt 10 percig emberhátrányban kell játszani, és pont ekkor kaptuk a végzetes gólt is, ez a két esemény egyszerre már sok. szart a halott.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.