32945
Magyar Foci
-
karajjj #30136 igazából szerintem aki máshova igazolt, az nem léphetne pályára, mert az igazolásnak meg rendben kell lennie -
#30135 na várjunk. és ha azok akik eddig elmentek, mégis lejátszanák ezt az egy meccset? :D -
#30134 Egervári óta tudjuk, hogy a barátságos meccsek is 3 pontot érnek, úgyhogy az ilyen tétmeccs nyugodtan lehet 6 pontot érő :D -
#30133 Legyen az cserébe, hogy ha így nyernek a paks ellen akkor 6 pontot kapnak:D -
#30132 Mi a problema? 11en pont ki tudnak allni, majd ket kapus jatszik a mezonyben xD -
#30131 Ezt a kibaszott hülye szabályt...minek kellett az a szabály,hogy akit télen igazolnak az nem játszhat egy őszről elhalasztott meccsen,csak azért mert ő akkor még nem volt Szpari játékos?? Kellett a vérfrissités a csapatnak,ezért jött 8 új ember,nem figyeltek erre a dologra,és az MLSZ fasz szabályai miatt megy a kukába ez a bajnoki,mert nyílván az az éppenhogy összeverbuvált kezdő 11 kapni fog egy ötöst a Pakstól. A dolog meg ott kezdődött,hogy a paksi pálya egy libalegelő (nesze neked atomváros meg mvm,egy disznóolban focizik a csapata) nem lehetett rajta játszani,de nehogy áttegyék máshova a meccset,vagy felvigyék pestre,inkább elhalasztják. A bús f@szba elmehet az mlsz az ilyen szabályai miatt.
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.02.18. 15:47:37 -
karajjj #30130 nyíregyen megszívták a halasztott meccset :D
-
#30129 hát sz*rból nem lehet várat építeni, ez a hertha keret nulla,
mindenesetre jövőhéten mennek wolfsburgba, tuti bukó................. -
#30128 birodalmak buktak meg 1 hét alatt... :)
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.02.15. 18:31:56 -
#30127 múlthéten még ők voltak a királyok:) -
#30126 Hogy ez a Hertha milyen szar/fos még Dárdaival is! Nézni is rossz volt őket. -
#30125 ha még egy 10 percet foglalkoztak volna a hanggal tök jó lett volna, de szerintem így is elmegy :)
-
karajjj #30124 MB2-ben már vagy 3-4 éve kötelező asszem 3 u21-est keretbe nevezni, vagy pályán tartani, nem emlékszek pontosan. -
Zenszkij #30123 Kit érdekel a sok troll, hajrá Pali. Itthon a foci olyan mint a politika, maffia xar. Ő elment és letett valamit az asztalra, nagyon drukkolok neki! Az itthoni irigyek meg benyalhatnak nekem meg neki is.
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2015.02.12. 18:29:56 -
#30122 Korábban már többször elmondták a fórumokon h a magyar futballból túl sokan élnek nagyon jól, és ezért sem változtatnak rajta.
Kikezdik Dárdait mert nincs licensze? Hát gratulálok.
Én elhiszem h kell valami iskola vagy végzettség, h minden sarlatán le lehessen edző, de Dárdainak az elmúlt 18 év németországi múlt több tapasztalatot jelent mint a mostani vezetők bármelyikének tudása. -
#30121 Sajnos a kemény munka eltűnt minden területről szinte idehaza. Az oktatásról nem is beszélve.
A focira is vonatkozóan. Inkább azokat kéne felelősségre vonni akik mindezt felügyelték és bele is láttak. Én nem hibáztatok se edzőt, se játékost. Ilyen a rendszer, ők csak alkalmazkodnak hozzá. A felelősség ott van ahol ezt támogatják. -
#30120 egy hulladék a mai utánpótlásnevelésünk,hiába raknák tele (muszájból,a szabályok miatt) u19-es fiatalokkal a csapatokat,ha nem fognak jól játszani,mert elbaszott módon "nevelték" őket a zseni edzőink. Nyugati szakemberek kellenek az u9-től egészen az ifi csapatokig,és természetesen az utánpótlásnevelés élére is egy sokat megélt tapasztalt holland vagy német emberke. Akkor lesz értelme feltöltögetni fiatalokkal az nb1-es csapatokat,ha focizni is tudnak majd,mert most csak a pénzt veszik fel,meg a hajat lövik be. -
Grenzjager #30119 Nincs nagy perspektíva a fiatalok előtt.... Tajti azon csodálkozott, hogy a Barcelonában még egymás elleni játékban is győzni akarnak a csapattársai..... komoly..... nagy gondok vannak. Ezen csodálkozott....
Minden meccsre egy U19-est a kezdőbe, egyet pedig a padra kötelezően lehetne már. Sokat nem veszíthet a színvonalán az NB.I. NB.II.-ben meg duplázva/triplázva és/vagy variálva U21-el előírva.
Egy tehetség az ETO-tól, Bénes László a szlovák válogatottat választaná és Zsolnára igazolt. -
karajjj #30118 Akkor én meg se szólalok már! :D
3500 fős borsodi kisfalumban, ahol felnőttem, van egy biliárdasztal minőségű focipálya beton lelátóval, plusz mögötte ahol a kopottas pálya látható, mára már villanyvilágításos műfüves:
-
#30117 többfukciós, de attól még a foci pálya a hét bármelyik napján alkalmas lenne játékra. Azt csak a focicsapat jasználja -
#30116 Teljesen igazad van abban hogy összehasonlíthatatlan, de most nem is az infrastruktúrát, pénzügyi, lakossági adottságokat(bár pont ezt kifogásolják mostanság amire rá akarok világítani), hogy egyszerűen igény sincs, mivel focikultúra sincs. Inkább tv, számítógép akármi más.
Igaz hogy sose lesz itthon megye 1-ben még töredéke se, akár hova fejlődik a focink, de hogy nb1-hez se lehet mérni akkora a különbség az azért dúrva. -
#30115 ha jól látom többfunkciós létesitményről van szó,a vonalon kívül található egy távolugró gödör -
#30114 Akkor mi kivétel vagyunk :D Van lelátó, van pálya és most az NB2-be akar feljutni az elnök :DD
-
#30113 itthon a negyedosztályban (ami megye 1 ha jól tudom) a csapatok libalegelőkön játszanak többségben lelátó nélkül,és a korlát mellett állnak az emberek,az a 35-120 ember rokonokkal barátnőkkel feleségekkel együtt. Példa,a Mansfield Town itt játssza a hazai meccseit,nem teltház előtt,de a 3-4 ezer ember mindig összejön. Mansfield 99 ezres városKA. Itthon egy 99 ezres város élvonalbeli csapatának nem nagyon van 3-4 ezres átlagnézőszáma,pedig élvonalról beszélünk. Összehasonlíthatatlan az angol futball a magyar "foci"-val. Meg úgy alapból a két ország ofkorsz -
#30112 mit mondjunk az aachen-erfurt 4. osztályú meccsre ahol meg 30k ember volt :D -
#30111 több magyar volt mint egy mtk-paks meccsen -
#30110 Csak érdekesség...azért az is mutatja mennyire leépült a focikultúra itt ügyes emberek szorgossága miatt, hogy az angol negyedosztályban nagyobb az átlagnézőszám mint idehaza. 3-4 sőt 8 ezer ember némelyik meccsen. Persze nem pontos adatok, de azért viszonyszámnak jó. -
#30109 -
#30108 Bajner gól! -
geo91 #30107 -
#30106 a bevándorlási hivatal már vizsgálódik -
#30105 ha majd a bajnokságban csinál ilyeneket, akkor lesz értéke... -
#30104 Németh Krisztián mesterhármassal és egy gólpasszal járult hozzá ahhoz, hogy csapata, a Sporting Kansas City 4–2-re legyőzze az FC Tucson legénységét a két csapat hétfői arizonai felkészülési mérkőzésén. -
#30103 mondjuk már kiderült hogy hamisítvány -
geo91 #30102 hemi egy
-
#30101 .. ez annyira gáz, már nevetni se tudok rajta. -
#30100 "A tanárnéni nem engedi, hogy haza menjek.. Hurr durr"
"Én most alszom, mert csukva a szemem. Hrrrr"
"Labda"
"Mit mondott? Nem értettem..."
"Ott egy Pokémon"
"De jó segge van"
"Okosan figyelek. Koncentrálj"
"Jéé az egy ribanc rendszám?"
hogy ki melyiket gondolja azt rátok bízom :D
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.02.09. 20:10:28 -
#30099 mekkora kép :DDDDD a 9 új igazolás (külföldi),fölöttük a magyar futball akadémia felirat :DDDD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#30098 itthon egy klub nem tud profitot termelni,vagy csak könyvelési/adó megkerülési okosságokkal,még nyugaton is kevés az olyan klub aki feketén fehéren profitot termel a "gazdájának" és ezt szakmai eredményekkel. Hemi ahogy te is írtad a TAO-s pénzekkel okoskodik és az akadémiával,és mivel MLSZ vezérkari tag szépen csepegtetik neki a pénzt az "utánpótlásra",csak ő inkább az offshore számláit "pótolja" ki a pénzzel. -
#30097 Kis kultúra régebbről ... :)