Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Egy fecske nem csinál nyarat de legyen igazad...

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ReszegKoldus
jó kis vízilabda meccs lesz ez is 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

LasDen
de az edzőképzésben nem volt váltás. Mezey vezette az elmúlt 25 évben. Én bízom Szalaiban, hogy tud valami változást hozni legalább a képzésben....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Narxis
Mindig ez a duma. Aztán jön egy edzőcsere és megy az egymásra mutogatás. Az új ember azt mondja, hogy korábban nem jól csinálták a régi meg azt, hogy az új csinálja rosszul és nem hagyta beérni a munkáját. Ez a magyar foci története az elmúlt 20-25 évben.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

LasDen
az edzőképzés az tipikusan olyan, hogy ott nem 3-4 éven belül lesz érzékelhető változás. Persze azt lehet tudni milyen elvek mentén, hogy dolgozik Szalai, de ennek eredményét később látjuk csak...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ressy14
Hiszem, ha látom az eredményét. Csányit is sokan várták már Kisteleki helyére, aztán csak még szarabb a helyzet.

Dum spiro, spero.

LasDen
az edzőképzésben Szalai László azért sokkal minőségibb munkát végez, mint Mezey bármikor...

ressy14
Mert egész Európában csak 5 országban van, ebből 2-ben már gondolkodnak a megszüntetéséről (olasz, lengyel). A balhés szurkolókat kamerákkal is kilehet tiltani (lásd. anglia). Ráadásul nem szeretném, ha tóthcsaba és szőkeferi féle bűnözőkhöz kerülnének az adataim.
De a legnagyobb bajuk az ultráknak az, hogy az mlsz a futball színvonalának emelése helyett inkább mindenféle hülye szabályozásokkal lehetetleníti a meccsre járást (annak is csináltatnia kell kártyát, aki évente csak egyszer akar kimenni egy meccsre; nem ülhet le egymás mellé két barát, akik különböző csapatnak szurkolnak, 1-2 órával korábban ki kell érni a stadionhoz ahhoz, hogy ne késd le a kezdőrúgást, még akkor is, ha csak 2-3 ezer néző van stb.) ,minden korrupt és hiteltelen "szakember" maradt a pozíciójában a nagy lebőgések ellenére is, az edzőképzésben és utánpótlásban minden megy tovább az eddigi irányvonalon (azaz a nagy semmibe) és az uefa faszságait is szó nélkül elfogadják (beleértve a büntetések kettős mércéjét).

Dum spiro, spero.

bakkerman
<#worship>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

A vénaszkennert még megértem, hogy miért problémás, de a kártya? Manapság úgyis szinte mindenki önként kiadja a személyes adatait az interneten. Ezért nem értem ezt a nagy sírás-rívást az egész körül.

MLSZ adatkezelés

Végigolvastam mielőtt kiváltottam a saját kártyámat, nem vagyok jogász , de nem értem hol van benne a beugrató ami miatt ez annyira szar, hogy emiatt ne járjak meccsre.
ReszegKoldus

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Miért kell a kártya (adatgyűjtés, meccsre járás megnehezítése, XXI. századi európai modern, a wc-ékben is mindenhol bekamerázott stadionokba minek, Fradinál vénaszkenner)?

"– Először is nem értünk egyet azzal a törekvéssel, hogy elsősorban a szurkolókat, a szurkolói kultúrát kell megváltoztatni Magyarországon – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online-nak a Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül szervezet egyik vezetője, Magyar Balázs. – Nem a szurkolók miatt tart ott a magyar futball, ahol. Nem a szurkolók állnak a fogadási csalások ügyében bíróság előtt, és nem a drukkerek miatt érik olyan kudarcok a magyar válogatottat, mint legutóbb Észak-Írország ellen. Azokat az embereket, akik még mindig kitartanak a magyar futball mellett, meg kellene becsülni, és nem túlszabályozni, megnehezíteni a stadionba való bejutásukat. Eljutottunk odáig, hogy egy örökrangadóra nyolcszáz néző váltott jegyet, ilyenre talán a múlt század elején volt legutóbb példa. A vénaszkennert pedig teljesen abnormálisnak tartjuk, ez az azonosítási módszer nem a futballstadionokban, hanem mondjuk a NASA központjában számíthat bevett gyakorlatnak."

ressy14
Gugli a barátod, jópár írás született már erről.

Dum spiro, spero.

Amúgy pontosan lehet tudni mi a bajuk a csoportoknak a szurkolói kártyával?
ReszegKoldus
Tök jó, hogy eddig ahány meccset néztem, amit villámlás miatt szakítottak meg, alig láttam villámlást, most Kecskeméten már a sokadik villámlást lehet látni, de a meccs még mindig megy 😄

Sokan is voltak, mert amikor félórája ment a meccs még mindig buziztak a beléptetéssel... röhej, hogy az lenne a normális ha legalább két-három órával a meccse előtt menjenek meccsre, miközben a meccs napon és online nem lehet jegyet venni. Újabb, hogy a Haladás és debreceni csoportok sem járnak már meccsre.

passatgt
2546

LasDen

ressy14
15-étől mindenhol teltház lesz, #nopara

Dum spiro, spero.

bakkerman
Debrecenben jó ha 2500-en voltak ma a Pécs ellen,elég szégyen,kongott az egész stadion az ürességtől

passatgt
gondolom a kép baloldalán nem látszik, arra mosta ki alóla a murvát. Gyenge tervezés, de könnyen javítható legalább😊

Jim Morrison
Az a bizonyos aréna nem csak a pályán bánik el az esővel 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

bakkerman
olyan negatív vagy baszki...épülnek a stadionok,a játékosokkal ki foglalkozik??!! <#gonosz2>

LasDen
Urbán is ennyit tud. Egy idióta....

Urbán Flórián: Szalai Ádám menjen be a templomba minden nap, dobjon be egy százforintost, és köszönje meg a Jóistennek, hogy ő ott kint futballozhat és ne okoskodjon!

AS_:F_SA😄F_sadasdf
LasDen

DaemoonHunter
Egységes koncepció kéne, erre egy edzőképzés ami kitermelne az erre a koncepcióra alkotott termé...vagyis játékosokat. Amíg ez nincs meg tök mindegy ki bohóckodik épp a válogatott élén, ez volt a mondat töltete.

LasDen
Mert a játékosok megvannak már hozzá 😄

bakkerman
de csak egy picivel. A jelenlegi magyar edzői felhozatalból senkivel se tudnánk kijutni egy EB/VB-re szerintem
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2014.09.11. 19:21:32

LasDen
volt ~2 jó éve edzőként, előrébb lennénk vele is 😄

Szerintem ő Garami Józsi bácsi utódja lesz már inkább...
DaemoonHunter
Majd jön a Lászlócsaba mer eddig is jólmegmondta, a sport1 ben is ott van hétről hétre meg amúgy is, a litvánoknál "bevált", meg lotar nagymester mellett is pályaedző vót. Adjunk neki egy esélyt, mint mindenkinek!!!

LasDen
folytatni kell a hagyományt..

ressy14
28 éve áldozzuk be mindig az újabb és újabb tornákat 😄

Dum spiro, spero.

bakkerman
én is erre gondoltam,addig nyílván nem változik a csapat helyzete,szóval egy négyes kinéz Bukarestbe,azzal pedig vége is a Pintér "ságának" 😄 az új kapitánynak meg nem szabad az EB selejtezőkkel foglalkozni,el kell kezdeni az építkezést,és 2016 őszére egy ütőképes csapatot összerakni,azért 2014 őszétől lenne rá 2 éve,csak tényleg jó szakembert kell kinevezni. És beáldozni ezt az EB selejtező sorozatot

LSSAHPAUL
hmm van benne valami, legalább lentébb adna az arcából, bár biztos kimagyarázná de azért jól esne ha kapnának egy 5öst.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

a.carkey
Majd ő is mondhatja, mint anno a Mágus, hogy milyen nehéz meccseket kötöttek le neki, jajjajjaj! 😊

A medve nem játék.

Minden válogatott vereség után megjelennek ilyen NB1-es edzői színvonalú közhelygyűjtemények.

a, Meg kell halni a pályán, küzdeni, akarni kell, Grosics idézet
b, Régen minden jobb volt, már a múlt sem a régi
c, Stadionok, adóforintjaim, lélegeztetőgép, menjenek a játékosok 4 műszakba szenet bányászni
d, Pedig random más országban...
ReszegKoldus
Remélem Pintér végig marad és éppen csak lemarad a csapat az EB-ről, így maradhat tovább is <#vigyor1>

Sippie
"Ha mást nem, stadiont mindenképpen. Minél több a stadion egy országban, annál jobb a foci."

há nekem is ez volt az első gondolatom <#idiota>
Kaplan
Ettől nem kell félni, szerintem megvárják, hogy egy bukaresti vereséggel befejezze saját sírjának ásását Pinyő.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

LasDen
így is úgy is ellenefordulna, szóval tökmindegy...

Egyébként én örülnék ha Bukarestben még maradna Pintér. Az a meccs tuti bukó nem lenne jó ha az új kapitány rögtön egy Bukaresti zakóval kezdene még az előtt, hogy elkezdené a valós munkát és a közvélemény ellene fordulna.
a.carkey
Ha gyorsan meg akarták buktatni ezt a barmot, ez a tökéletes taktika, meg majd a 1-9 Bukarestben.

A medve nem játék.

Most komolyan volt Bukarestbe az a nagy hibája, de amúgy semmivel nem rosszabb ő, mint Lipták, vagy a mai kiöregedett Juhász. A Lengyel bajnokság meg tényleg nem sokkal jobb, mint az NB1 volt BL főtáblás csapatuk vagy 20 éve, Izlandi csapatok ütik őket a kupában stb.......

Jó lesz az Guzmónak.
bakkerman
Guzmicescu-----> Wisla Kraków

Filipovics nagycsászár ha már egy ilyen nulla védőt is eltud passzolni külföldre,ráadásul lengyel sztárcsapathoz 😄

passatgt
ez a Pajac gyerek a beszámolók alapján nagy fogás lehet a vidinek(bár könnyű az ellenfél, de ez az első meccse)
Utoljára szerkesztette: passatgt, 2014.09.10. 16:59:45

Hát szerintem hajtottak ők csak náluk a hajtásnak ennyi az eredménye Lipták se véletlenül görcsölt be.
LSSAHPAUL
Annak ellenére hogy ez az eredmény gyakorlatilag keresztbehúzta a kijutási vágyakat nem lenne most lincs hangulat, ha:
a.) nem egy olyan embert neveznek ki szöv.kap.-nak akit max családi környezete szeret, még saját győri szurkolói se komálták..
b.) ha a csapat vagy végig úgy játszik ahogy a bekapott gól után (ergo legalább hajt), vagy végig úgy 'játszik' ahogy előtte, mert így viszont mindenki előtt világossá vált hogy ezek nem adtak ki mindent magukból csak a végén amikor már baj volt, hogy ez kapitányi döntés vagy csak saját maguk 'kímélése' miatt volt passz, de ha nekem ezt mondja a kapitány hogy nyugi, majd lövünk egy gólt, kiméljétek az erőtöket, én akkor is hajtottam volna mert ismerősök látnak a tv-ben 😄
c.) ez ugyanaz mint az a.) Egy mindenki által hülye beképzelt pöcs kapitány 75.percben kihasználja 3. cseréjét, emiatt 10 percig emberhátrányban kell játszani, és pont ekkor kaptuk a végzetes gólt is, ez a két esemény egyszerre már sok. szart a halott.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

OMG közben most látom a 3. félidő új reklámját mely szerint "a fociról sokan beszélnek, de akik igazán értenek hozzá azok nálunk vannak".....XDDDDD