32945
Magyar Foci
-
#30176 Kondás kb úgy nyilatkozott mint aki be van nyomva :D de lehet csak Carillonak voltak "túl" összeszedett gondolatai a meccsről...
Mindenesetre én valahogy többet látok ebben a Vidiben, mármint több potenciált, szebb játékot, szóval még azt is leszarnám ha valóban nyomnák őket, mert ez a rövidpasszos kreatív koncepció eléggé nyerő. -
#30175 egy debreceni volt kamu elvileg, de nem láttam -
#30174 Utolsót láttam, az teljesen jogos volt. -
#30173 Debreceni VSC-Teva–Videoton 2–3 (1–2)
4 11-es -
#30172 de azért az se tetszett a góréknak,hogy megszólta a magyar válogatottat,ez is tuti közrejátszik -
#30171 Otigba Nigériát választotta. Jól jött volna, de hát ha nem akart jönni. Plusz a keretüket elnézve nem is lesz nehéz be kerülnie. És talán még nyerhet is velük valamit idővel.... -
#30170 Visszazavarta a konyhába? Csak tette a kötelességét. -
sempronius18 #30169 Knézy barátunk azért nem közvetít, mert párszor móresre tanította az aktuális asszonyt. :D -
#30168 Nem amiatt került le a képernyőről... -
#30167 Ha mar kommentatori velemeny nyilvanitas,azert kemeny hogy ifjabb Knezy az andorrai vagy moldav nem tudom milyen meccs ota nem kozvetithet,eleg kemenyen kufakadt akkor felidoben -
#30166 jobb ha az ilyen kvesztoros korrupciós dolgokat elrejtik, hogy minél kevesebben lássák, meg ne legyen véleménye a kommentátoroknak :D -
#30165 lol
duna world,
nem is tudtam, hogy van ilyen csatorna, most megnéztem nekem is van:D
megnéztem sport1,2 sport m, m1, m2 m3, duna s sehol nem volt
duna world:D -
#30164 Csak a Duna World. Az ESPN-nel és a Sky Sports-cal nem sikerült megegyezniük Csányiéknak. :D -
#30163 melyik tv adta ezt a mecset? mert én nem találtam sehol:S -
#30162 meccs alapján inkább szűcsnek meg a győrieknek köszönhetik a pápaiak az x-et. -
karajjj #30161 valami 3 körüli, én is buktam 500-at, nem gondoltam, hogy a pápaiak képtelenek egy gólt rúgni -
#30160 Ezt sajna buktad :D x-re mekkora szorzó volt? -
#30159 "Hétfőn több hiányzó is volt az ETO délelőtti edzésén, néhány játékosnak meggyűlt a baja a helyi tömegközlekedéssel. Rudolf Gergelynek - bár több lehetősége is akadt - nem sikerült időben megnyomni a leszállásjelzőt, többször mellé, néhányszor fölé nyomott, amikor pedig végre eltalálta volna, Pogacsics Krisztián az utolsó pillanatban bravúrral hárította a próbálkozást. Végül az ETO Park megállót elhagyva szomorúan konstatálta a támadó, hogy okafogyottá vált a további kísérletezés. Lipták Zoltán három megállóval a cél előtt görcsöt kapott, és nem tudta folytatni az utat. Információk szerint azóta is a megállóban várakozik, mivel visszafordulni sem tudott. Marek Strestik egy busz után futó idős asszonyra reflexből rácsúszott hátulról, ő a rendőrségi adatfelvétel miatt késett, mivel 8 napon túl gyógyuló sérülést okozott."
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.03.16. 12:38:39 -
#30158 NAV észreveszi a pénzmozgásodat külföldi szerencsejátéknál és te leszel a budakesh meg a kvesztor köv áldozata :D
200-at rádobok én is bár 9,5. kétlem h ez rögtön meglátszódna és kikapnának. Általában mikor már nincs kövhónapi fizu akkor szoktak jönni az "eredmények" -
#30157 áááá és 5-ös kötésben van tippmixen :( neten meg most nincs pénzem,pedig egy ezrest én is áldoznék a Pápára -
karajjj #30156 itt az én emberem! :D
se questor, se audi, a játékosoknak meg csak meg kell élni valamiből... :D -
#30155 ne mondjátok hogy nem próbáltam meg:D
-
#30154 :DD -
karajjj #30153 8.15 a Pápa mai szorzója, tegyétek fel még a házat is, ha nyerni akartok :D -
#30152 Dehogy van annyi, csak most lesz reális a költsévetésük mint egy hasonló vidéki városnak, pl nyiregy vagy kecskemét, szerintem ez így feer. -
#30151 A Győrnek (még) nincsenek tartozásai... -
#30150 Gyirmót átveszi Győr helyét és már van is egy új bajnokunk. -
#30149 a Vidit meg pár perc választja el a bajnoki címtől 86. perc 0-1 az mtk otthonában,készülhetnek mostmár a BL-re -
#30148 remélem mennek is az nb3-ba,annak idején a fradit sokkal kisebb dolgok miatt rakták le nb2-be,mint ez a mostani kvesztoros balhé. De ha nem is zárják ki őket,az Audi pénze nélkül meg kell húzni a gatyaszíjat,és majd akkor a pályán esnek ki jövőre -
#30147 Lehúzhatják a rolót. -
#30146 Ennyi volt?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.03.14. 10:05:45 -
#30145 lol -
Livius #30144 Csődvédelmet kért a győri fociklub a Quaestor-botrány miatt
"A klub pénteken délután már kiadott egy közleményt, amelyben megnyugtatta a szurkolóit, hogy az NB I-es együttes és az összes korosztályos csapat pályára fog lépni a következő fordulóban, és arra kérték a nézőket, hogy minél többen menjenek ki a meccsekre."
Most már bezzeg kellenének a szurkolók, hogy jöjjön pár forintocska belőlük is esetleg! -
#30143 Na mióta emberhátrányban az MTK egyből gurítottak kettőt. Lehet ez a csoda taktika. -
#30142 PErsze, nincs is vele semmi baj.
Teljesen természetes, ez Mo.-n.
Ez a szomorú h ilyeneket meglehet csinálni büntetlenül.
no komment ! -
#30141 „A meccs előtti ellenőrzésnél derült ki, hogy Suljic játékengedélye lejárt. Az egyik munkatársunk hibázott. Sajnos előfordul ilyen, a hiba lehetősége benne van a munkában, főleg egy ilyen feszítettebb időszakban, mint a mostani." -
#30140 Most olvasom, hogy a Puskásnak 77 utánpótlás válogatottja van. Az azért korrekt. -
#30139 szép volt paks :D
tipszmiksz -
karajjj #30138 Szerintem a szakmai stáb teljesen mindegy, mert ők nem lépnek pályára. Az igazolt játékosokra terjed ki a szabály. -
#30137 És mivan akkor ha maga a vezetőedző is más személy,mint aki volt a meccs eredeti időpontjában? Most ez a Paks-Szparinál nem áll fenn,de tényleg akkor mit ír a szabályzat??