32945
Magyar Foci
  • DaemoonHunter
    Kondás kb úgy nyilatkozott mint aki be van nyomva :D de lehet csak Carillonak voltak "túl" összeszedett gondolatai a meccsről...
    Mindenesetre én valahogy többet látok ebben a Vidiben, mármint több potenciált, szebb játékot, szóval még azt is leszarnám ha valóban nyomnák őket, mert ez a rövidpasszos kreatív koncepció eléggé nyerő.
  • passatgt
    egy debreceni volt kamu elvileg, de nem láttam
  • DaemoonHunter
    Utolsót láttam, az teljesen jogos volt.
  • passatgt
    Debreceni VSC-Teva–Videoton 2–3 (1–2)

4 11-es
  • bakkerman
    de azért az se tetszett a góréknak,hogy megszólta a magyar válogatottat,ez is tuti közrejátszik
  • LasDen #30171
    Otigba Nigériát választotta. Jól jött volna, de hát ha nem akart jönni. Plusz a keretüket elnézve nem is lesz nehéz be kerülnie. És talán még nyerhet is velük valamit idővel....
  • Narxis
    Visszazavarta a konyhába? Csak tette a kötelességét.
  • sempronius18
    Knézy barátunk azért nem közvetít, mert párszor móresre tanította az aktuális asszonyt. :D
  • banok
    Nem amiatt került le a képernyőről...
  • bakkerman
    Ha mar kommentatori velemeny nyilvanitas,azert kemeny hogy ifjabb Knezy az andorrai vagy moldav nem tudom milyen meccs ota nem kozvetithet,eleg kemenyen kufakadt akkor felidoben
  • dave9004
    jobb ha az ilyen kvesztoros korrupciós dolgokat elrejtik, hogy minél kevesebben lássák, meg ne legyen véleménye a kommentátoroknak :D
  • Effe88
    lol
    duna world,
    nem is tudtam, hogy van ilyen csatorna, most megnéztem nekem is van:D
    megnéztem sport1,2 sport m, m1, m2 m3, duna s sehol nem volt
    duna world:D
  • ressy14
    Csak a Duna World. Az ESPN-nel és a Sky Sports-cal nem sikerült megegyezniük Csányiéknak. :D
  • Effe88
    melyik tv adta ezt a mecset? mert én nem találtam sehol:S
  • dave9004
    meccs alapján inkább szűcsnek meg a győrieknek köszönhetik a pápaiak az x-et.
  • karajjj
    valami 3 körüli, én is buktam 500-at, nem gondoltam, hogy a pápaiak képtelenek egy gólt rúgni
  • [HUN]FaTaL
    Ezt sajna buktad :D x-re mekkora szorzó volt?
  • bakkerman
    "Hétfőn több hiányzó is volt az ETO délelőtti edzésén, néhány játékosnak meggyűlt a baja a helyi tömegközlekedéssel. Rudolf Gergelynek - bár több lehetősége is akadt - nem sikerült időben megnyomni a leszállásjelzőt, többször mellé, néhányszor fölé nyomott, amikor pedig végre eltalálta volna, Pogacsics Krisztián az utolsó pillanatban bravúrral hárította a próbálkozást. Végül az ETO Park megállót elhagyva szomorúan konstatálta a támadó, hogy okafogyottá vált a további kísérletezés. Lipták Zoltán három megállóval a cél előtt görcsöt kapott, és nem tudta folytatni az utat. Információk szerint azóta is a megállóban várakozik, mivel visszafordulni sem tudott. Marek Strestik egy busz után futó idős asszonyra reflexből rácsúszott hátulról, ő a rendőrségi adatfelvétel miatt késett, mivel 8 napon túl gyógyuló sérülést okozott."

Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.03.16. 12:38:39
  • dave9004
    NAV észreveszi a pénzmozgásodat külföldi szerencsejátéknál és te leszel a budakesh meg a kvesztor köv áldozata :D
    200-at rádobok én is bár 9,5. kétlem h ez rögtön meglátszódna és kikapnának. Általában mikor már nincs kövhónapi fizu akkor szoktak jönni az "eredmények"
  • bakkerman
    áááá és 5-ös kötésben van tippmixen :( neten meg most nincs pénzem,pedig egy ezrest én is áldoznék a Pápára
  • karajjj
    itt az én emberem! :D

se questor, se audi, a játékosoknak meg csak meg kell élni valamiből... :D
  • Láma!
    ne mondjátok hogy nem próbáltam meg:D

• Narxis
    :DD
  • karajjj
    8.15 a Pápa mai szorzója, tegyétek fel még a házat is, ha nyerni akartok :D
  • LSSAHPAUL
    Dehogy van annyi, csak most lesz reális a költsévetésük mint egy hasonló vidéki városnak, pl nyiregy vagy kecskemét, szerintem ez így feer.
  • banok
    A Győrnek (még) nincsenek tartozásai...
  • Jim Morrison
    Gyirmót átveszi Győr helyét és már van is egy új bajnokunk.
  • bakkerman
    a Vidit meg pár perc választja el a bajnoki címtől 86. perc 0-1 az mtk otthonában,készülhetnek mostmár a BL-re
  • bakkerman
    remélem mennek is az nb3-ba,annak idején a fradit sokkal kisebb dolgok miatt rakták le nb2-be,mint ez a mostani kvesztoros balhé. De ha nem is zárják ki őket,az Audi pénze nélkül meg kell húzni a gatyaszíjat,és majd akkor a pályán esnek ki jövőre
  • Narxis
    Lehúzhatják a rolót.
  • AnuluWork #30146
    Ennyi volt?
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.03.14. 10:05:45
  • Narxis
    lol
  • Livius
    Csődvédelmet kért a győri fociklub a Quaestor-botrány miatt
    "A klub pénteken délután már kiadott egy közleményt, amelyben megnyugtatta a szurkolóit, hogy az NB I-es együttes és az összes korosztályos csapat pályára fog lépni a következő fordulóban, és arra kérték a nézőket, hogy minél többen menjenek ki a meccsekre."

Most már bezzeg kellenének a szurkolók, hogy jöjjön pár forintocska belőlük is esetleg!
  • DaemoonHunter
    Na mióta emberhátrányban az MTK egyből gurítottak kettőt. Lehet ez a csoda taktika.
  • smith09 #30142
    PErsze, nincs is vele semmi baj.
    Teljesen természetes, ez Mo.-n.
    Ez a szomorú h ilyeneket meglehet csinálni büntetlenül.
    no komment !
  • passatgt
    „A meccs előtti ellenőrzésnél derült ki, hogy Suljic játékengedélye lejárt. Az egyik munkatársunk hibázott. Sajnos előfordul ilyen, a hiba lehetősége benne van a munkában, főleg egy ilyen feszítettebb időszakban, mint a mostani."
  • AnuluWork #30140
    Most olvasom, hogy a Puskásnak 77 utánpótlás válogatottja van. Az azért korrekt.
  • ReszegKoldus
    szép volt paks :D
    tipszmiksz
  • karajjj
    Szerintem a szakmai stáb teljesen mindegy, mert ők nem lépnek pályára. Az igazolt játékosokra terjed ki a szabály.
  • bakkerman
    És mivan akkor ha maga a vezetőedző is más személy,mint aki volt a meccs eredeti időpontjában? Most ez a Paks-Szparinál nem áll fenn,de tényleg akkor mit ír a szabályzat??