32945
Magyar Foci
-
#30216 naná! -
#30215 rossz topikra kattintottál véletlenül.
Amúgy mennek az észak írek 2-0-ra otthon a finnek ellen,ez nekünk nem jó hír,ha győznek muszáj nekünk is verni a görögöket ha tartani akarjuk a lépést a 2. helyért -
#30214 ..de győzzön is a görög válogatott? -
#30213 én szurkolok a görögöknek. Mint az országnak, mint a csapatnak!!! -
#30212 Tudom nem magyar, de mai:
"A gépen kellett volna utaznia egy harmadosztályú svéd focicsapatnak, a Dalkurd FF-nek, de az utolsó pillanatban úgy döntöttek a játékosok, hogy nem szállnak fel a gépre, mert túl sokat kellett volna várniuk Düsseldorfban a csatlakozásra, ezért inkább müncheni és zürichi átszállással mentek haza."
Legalább ők megúszták ... -
#30211 háhá
megérdemlik
így van busz bérlet és csá
így is túl vannak fizetve a magyar mb1esek, -
karajjj #30210 legalább buszbérletet vegyenek nekik... -
#30209 Várható volt. -
#30208 [email protected]? -
#30207 Ha 1919. március 21-én kapcsoltál volna oda, akkor országátadást láttál volna. :D -
#30206 gyanútlanul odakapcsoltam a sport1-re, azt látom az Oscar díjátadó ismétlése megy vagy mi...el is kapcsoltam gyorsan :) -
#30205 En a Debrecent furcsallom,hogy a 21. szazad essigi legsikeresebb magyar klubjanal 2-3 ezer nezo tengodik pedig mennyit sirtak hogy nincs normalis palyajuk... -
#30204 zsákutcában vagy, ha ezt hiszed -
Zenszkij #30203 gondolom te is a belógósok táborát erősíted, hiába a szkenner miatt ha kötelezően fizetni kell az már derogál pár ingyenélőnek, mert így nem tudnak belógni -
#30202 Még félház se volt, nem kell úgy felfújni... Ez csak Mezei "magyarférfivizilabdaválogatott" Dánielnek jelentett sokat, hogy bemondta többször is mennyien vannak :D -
#30201 Sikerült megint kötelezően kivezényelni pár ezer közmunkást. -
#30200 A 9 ezer teljesen rendben van (kivéve, ha tényleg igaz a jegyosztogatós pletyka), de a többi meccs látogatottsága katasztrófa még mindig. -
#30199 Most, hogy megint 9k ember megy ki a Groupamaba, nem látom, hogy ekéznétek a nézőszámot. :D -
#30198 az idei szezonban,hazai Loki meccseken egyaltalan eleri a korabbi szamokat az atlagnezoszam,amik meg a regi libalegelojukon voltak? -
#30197 -
#30196 Meghalt Reszeli Soós István -
sempronius18 #30195 Sok van ott még hátra azért a biztonság kedvéért jól jön az az 1. :)
-
#30194 puskásnak minek pont? ki már tuti nem esnek -
#30193 idén eddig minden meccse olyan a vidinek, mint gomessel -
sempronius18 #30192 Nem akart ezen a Vidi meccsen egyik se gólt lőni, a Vidi már bajnok az Akadémiának meg kellett a pont, de nyeretni csak nem merték. Mind1 az x meg az 1-es under is szépen fizet. -
#30191 Kiskoko zsenialisan jatszik osztogatja a jo labdakat,de mindent elbasznak elöl. 0-0 eddig 1 ora utan a Videoton hazi csata -
#30190 mondd azt hogy nem igaz... -
#30189 Zombori magasságokba emelkedett :D -
#30188 Csertői brilliáns logikája:
"Ha a faultokat befújták volna, akkor több pontrúgásunk lett volna, sajnos ezeket nem fújták be, így kevés faultot tudtunk rúgni." -
karajjj #30187 az a baj, hogy ide mindig csak az érdeklődés idejére érkeznek, ha meg véletlen 10-ből egyet sikerül befűzni, azt megpróbálják lerabolni, mint a váci Berki féle eset, vagy a lila belga, és ezek csak a közelmúlt eseményei -
#30186 annyi milliom lenne ahanyszor mar "erkeztek ide" a hirek szerint penzemberek... -
#30185 Ne szarj be előre. Az arabok mindig jolly jokerek, ők már itt mindenhol érdeklődtek. -
#30184 A Kisalföld napilap arról számolt be, hogy arab vagy orosz befektetők is érkezhetnek a Győri ETO labdarúgócsapatához, amely a múlt héten csődvédelmet kért. A lapnak nyilatkozó MLSZ-elnök, Csányi Sándor ezt megerősítendő elmondta: tudomása van komoly külföldi érdeklődőről.
beszarok ha még jól is járnak...:D -
#30183 lehet, hogy most nem hívták, de csak idő kérdése. Az ő keretükbe is bőven befér Otigba. És több sikert is náluk érhet el igazán... -
#30182 mondjuk pont a legjobbkor választja ő is Nigériát ahova nem is hívták még, de még afrika kupára se tudtak most kijutni :D -
#30181 mondjuk pont a legjobbkor választja ő is Nigériát ahova nem is hívták még, de még afrika kupára se tudtak most kijutni :D -
karajjj #30180 Bocs, én erre válaszoltam: "Korosztályosba még jött, de az aktuálisan hozzáértő kapitányunk nem hívta be akkor a felnőttbe, amikor a holland bajnokság akkori egyik top csapatában hétről hétre kezdő volt. ennyit ér a magyar szakma:))))" -
#30179 Dárdai behívta. Azért döntött most.... -
karajjj #30178 Persze, hogy nem hívta be, minek hívta volna? Őt már nem kellett eladni külföldre, nem volt érdeke senkinek, hogy feljebb tornázzák az árát azzal, hogy válogatott. -
#30177 Nem akart jönni vagy nem hivta senki? Nem ugyanaz :)
Korosztályosba még jött, de az aktuálisan hozzáértő kapitányunk nem hívta be akkor a felnőttbe, amikor a holland bajnokság akkori egyik top csapatában hétről hétre kezdő volt. ennyit ér a magyar szakma:))))