Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaplan
Kivételesen jók, remélem, hogy ez érni fog bármit a nemzetközi porondon is. Bár addig nehéz ekkora bombaformában lenni, törvényszerű, hogy lesz visszaesés is majd.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

LasDen
Nem nézem, szóval nemtudom. Ennyire jók vagy galád módon elcsalják, bundázzák nekik a meccseket?

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zenszkij
akár oda is lehetne adni a trófeát már most

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

passatgt
na már csak 21 meccset kell megnyerni

bakkerman
hátha Dárdai alatt találkozni is fog a labdával 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

passatgt
remélem dárdai nézi a meccset és behívja nikolicsot😊

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

passatgt
A most kihirdetett keretében ott van Szalai Ádám, ám nincs ott Huszti Szabolcs. Őt nem hívta meg?
– De, csak nem egészséges.

😮

Kaplan
Én nem néztem a meccset, csak az utolsó 10 percet láttam. Szóval a többiről nem tudok nyilatkozni, hiszek neked.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

passatgt
azt azért tegyük hozzá, hogy az volt az első és egyetlen passza ami emberhez ment(90 perc alatt)

Kaplan
Kanta gólpassza nem semmi volt, kár, hogy nem lett belőle sikeresebb futballista. Rendkívül jó esze, szeme van a játékhoz.

passatgt
ha Dárdai kiment esetleg megnézni a győr-mtk meccset, szerintem már félidőben úton lesz a reptér felé és megy haza...

banok
Tőzsér gól

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

bakkerman
24 évesen Audi TT? Dzsudzsák Balázska 2007-ben 21 évesen már vadonatúj X5-el járkált Debrecenben. Szóval Bálintka elkésett

Zenszkij
én többek közt már ellendrukker vagyok, ha a magyar válogatottról van szó, minél nagyobb égést, pofáraesést kívánok, egy fertő az egész

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

LasDen
ennyire cink TT-vel járni? Én nem is tudtam róla 😮

a.carkey

A medve nem játék.

Érdekes azért ez a történet. Engem nem lepne ha igazából fejbe se dobták volna csak megrendezett az egész, furcsa az a seb.......😊
A megdobott Fradi gyúró, mint a regisztrációs puding próbája
"Végül pedig szeretném kimondani a legfontosabb mondatot: ha a Lipcsei Gábort fejbe dobó szurkoló klubkártyával vagy futballkártyával ment meccsre, és mégsem sikerül azonosítani, akkor a regisztráció a jelenlegi formájában megbukott."

zaki
jol befujta a szel 😄

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
Nyugi! 😊

A medve nem játék.

DaemoonHunter
Szerintem Dárdaival mindenképp jobbak leszünk, a románoktól tuti nem szórnak meg, sőt én azt mondanám X es lesz a meccs. Németországban, ha jól tudom az ifiknél edzősködik, ahol ugyan azok az edzések vannak mint a felnőtteknél, csak nyilván más ütemben, intenzitással. Ebből kiindulva, meg abból hogy fiatal még, ég a bizonyítási vágytól csak javulhat tőle a csapat.

AnuluWork
<#awink>

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

bakkerman
ez a teória már a "3 meccset megnyeri" résznél megbukott 😄

de nyílván őt kint nem ez alapján a 3 meccs alapján fogják megitélni,maximum itthon fognak nekiesni ha kapunk a románoktól egy ötöst,de ő a németeknél továbbra is az a Dárdai Pali lesz akiben van potenciál
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2014.09.24. 16:59:42

ressy14
Dárdai megnyeri az általa elvállalt 3 meccset a válogatottal, aztán az mlsz rádumálja egy 2 éves szerződésre, kijuttat minket az eb-re, ahol a csoportkörből hatalmasat küzdve továbbjutunk, aztán a németek ellen a nyolcaddöntőben csak 11-esekkel kapunk ki, ezt látva a hertha leigazolja az első csapat edzőjének, és ő a visszavonuló Király Gabit hívja kapusedzőnek. Vagy inkább ne álmodozzak? 😄

Dum spiro, spero.

bakkerman
ő már szerintem régóta úgy építi magát,és azon agyal,hogy mi lesz a pályán kívül vele,simán elképzelem őt egy PL vagy bundes csapat kapusedzőjeként,ebben a két ligában azért tudják ki ő,és főleg a németeknél elismerik. Pár év múlva a Hertha-nál vezetőedző Dárdai,a kapusedzője pedig Király Gabi 😊 Milyen szép lenne,nagy dolog lenne

Kaplan
Azért még lehet 5 jó éve, jó lenne újra a PL-ben látni.

Ez igaz de Király azért már idős 35 felett van neki már nem nagyon számít a hosszútáv.
Kaplan
Csak ha kiesnek, márpedig most utolsó, az angol 3. már kellemetlenebb lesz. 😞

Hát ez fura, hogy 3 hete még a klub vezetése Moniz pártját fogta Királlyal szemben, most meg 3 hét után belátták, hogy hiba volt és elküldték Monizt.

Azért Király annyira nem járt rosszul, most angol vagy német 2 egy kutya.
zaki
loool. Kiraly Gabival meg jol kib@szott

Közben Moniz edzői nagyságát Münchenben sem értették meg onnan is kirúgták.
Mi egerszigiek? Ez a diósgyőri stadion B-közép

zaki
ez mindig aktualis lesz 😄

én láttam már előtte is, szóval szerintem még régebbi
Egerszegiek tudtommal, abban az évben, amikor kiestek az NBIből.

Jim Morrison
régi, de még igaz -> Mint Hofi viccei :p

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

fogalmam sincs, hogy hány éves már ez a kép, de még mindig igaz... 😄

Jim Morrison
és ezt mind egyetlen meccsen... 😄D

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

"Ha még nem váltottad ki a kártyát, a videó megnézése után mindenféleképpen ki fogod."

😊))))))

passatgt
zsuzsi gól

bakkerman
ez egyből piros nálam,észrevehette volna a partjelző,vagy valamelyik játékos jelezhette volna...ez kibaszott féreg dolog volt

a.carkey
Ez sem rossz:

A medve nem játék.

passatgt

ReszegKoldus
1. inkább maraton miatt legyen lezárva a belváros, mint ratyifelvonulás miatt
2. nem kell Olimpia 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

passatgt
Belváros csak a maraton miatt jött szóba, más "sportlétesítmény" ott pont nincs😊 Persze értem mire gondolsz, de a nagy tömeget máshol se sikerül ilyen helyzetben megoldani, nem csak budapesten, mert nem erre van felkészítve egy város. Csak javítani lehet a helyzeten.

Szerintem most az állami beruházásos építőiparban, főleg sportlétesítménynél, nincs gond. Összes stadion időre, szépen elkészült, sőt, inkább idő előtt(nem mondom, hogy ez nem volt meglepő...😊

Egyébként jelentős terhet lehetne levenni budapestről, ha nem 1 város, hanem több helyszínen lenne minden. Magyarország nem nagy, 100-150km-es körzetben elég sok sportágnak lehetne helyszínt találni. Bár lehet, hogy rendezésnek ennél szigorúbb szabályai vannak, nem olvastam.