Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
változatosság kedvéért megint nyert a vidi, emberhátrányban...😄

bakkerman
azért kiváncsi lennék mennyi zsugát tudott félretenni Komanka 25 éves létére, úgy hogy kb az utóbbi 3 évet elalibizte?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasDen
hmm. de nem is volt szar. Az meg már valami...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
rontja? Tán láttad játszani lengyelországban? Koman meg Németh meg csapat nélkül vannak...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Azt tudom, hogy Pintér egy görög csapatnál kötött ki, már játszott is talán, Guzmó meg rontja a magyar-lengyel barátságot. Komannal és Németh Krisztiánnal mi újság? Befejezték esetleg pályafutásuk? Elég komoly zuhanás ez a kettő.

Zenszkij
jah meg az olasz maffia is szárnyal 😊

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

LasDen
Az olasz foci most éppen soha nem látott magasságokban szárnyal, szóval érthető, hogy ezt erőlteti a honvéd 😄

bakkerman
jöhet a következő olasz akit megint beharangoznak majd hogy megváltja a világot,Hemi papa recskázhat az önéletrajzára,aztán el lesz küldve 6 forduló után mert buta feketékkel meg noname huszadrangú légiósokkal nem lehet eredményt elérni.
Nem vagyok negatív <#mf1>

passatgt
Bp. Honvéd: menesztették Pietro Vierchowodot

DaemoonHunter
Dárdai remélhetőleg meghúzott egy bizonyos vonalat/szintet az mlsz és a szurkolók szemében, kérdés hogy ki tudná még ezt hozni a hazai mocsárból(nyilván senki). Ebből kifolyólag tutinem fogják Vébert kinevezni...

ReszegKoldus
1. félidőt csak ezért néztem

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

passatgt
nem csak ő, a közönség is kurva jó volt😄 véginézném a meccset kommentátor nélkül úgy, hogy a bekiabálások tisztán hallhatók legyenek😄

Ismerve az MLSZ logikáját Dárdai 3 meccse után ő lesz a szövkap.
bakkerman
Véber nagyúr egy meccse

Narxis
😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

LasDen
és bilibe lóg az ujjad...

bakkerman
télen már lehet építeni a keretet a BL selejtezőre,hogy tavasszal összeérjen egy jó keret,és nyáron már csak foltozgatni kelljen,a padot feltölteni stb..

dave9004
A vidinek most odaadhatják a bajnokságot, fölösleges lejátszani a meccseket
bakkerman
nyir1 lesz a dologból Szentesnél szvsz

banok
Szalai gól a Schalke ellen

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Effe88
kong az ürességtől a loki stadion...............
szomorú látvány

Meg 8-10k miskolci. A fradistak majd kihisztizik magukat az ultras liberin.
passatgt
100-150 fradi szurkoló van

passatgt

passatgt
pintér-győr
horváth-dunaújváros

és gondolom még szentes lázár is képbe lesz valamelyiknél, haladás vagy nyíregyháza...
Utoljára szerkesztette: passatgt, 2014.10.04. 12:43:21

Jim Morrison
Azt már nem 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

ReszegKoldus
na pintér mehet vissza győrbe 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

LasDen
csak emlékeztem egy múltkori beszélgetésre, onnan ugrott be. De amúgy sincs kinek küldözgetnem az ilyeneket 😄

bakkerman
na ne mondd hogy te is ilyen instagram huszár vagy 😄

LasDen
ez a csirkepaprikás szinte minden kivándorolt magyar gyerekeinek a megmaradt szókincsének a része. 😄

Sippie
egész jól mondja a csirkepaprikást 😄
Zenszkij
Menkeszter a lába nyomába nem ér a Fradinak, még így se 😄 Hétvégén a Diósgyőr is azt fogja kívánnai, hogy bár sose lett volna NB1-es. Laposkúszásban fognak távozni a pályáról, miuton Böde kitömte őket! <#nezze>
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.10.03. 07:24:03

Én is azt néztem, hogy ez most csak valami látványterv vagy PS vagy mi a tököm? 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

LasDen
amúgy tök olyan ez a kép, mintha instagram filtereken tolták volna át 😄

mondjuk igen, Európa legmodernebb stadionjától mit is vártunk...
bakkerman
na végre feltud nőni egy mencseszter is a Fradihoz <#gonosz1>

ezt jobb helyeken is így nyomják

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

bakkerman
talajszkenner. Az alulról beszivárgó vadállat ultrákat hivatott kiszűrni. 2 másodperc alatt szénné ég a szurkoló ha eléri a halálsugár.

Zenszkij
talált süllyedt, UV lámpa

LasDen
napfény a fűnek vagy mi ez?? o_O

Jim Morrison

bakkerman
úton vannak ugyan,de épp parkolnak <#mf1>

passatgt
„Úton vagyunk kifelé a gödörből” – jelentette ki Kondás Elemér, a DVSC-Teva vezetőedzője <#idiota>

Tim Howard a magyar gyökereiről

Pedig várható volt, hogy jó lesz ez az edző a folytonosság miatt Sousa után is őt kellet volna kinevezni. Annyira nem bánom, hogy nem így történt mert igazából nem szívem csücske a Vidi a Lokival meg csak szimpatizálok a származásom miatt és így lett egy ajándék bajnoki cím.
LasDen
Én meg azt hittem ezt az akárki edzőt decemberre kirúgják 😄

passatgt
kurvajók vagyunk😄 bár úgy érzem egy kicsit gödörben vagyunk, most és előző fordulóban sem volt olyan jó a játék mint előtte, de lehet ez a győzelem kicsit felpörgeti majd a társaságot

bakkerman
piszok jok eddig idén,más dimenzióba vannak mint a többi csapat