32945
Magyar Foci
-
#30296 Duna World -
#30295 Duna World Hype -
#30294 Az letezik hogy az orszag legnagyobb futball rangadojat NEM ADJA a tv ?? Vagy csak en vagyok vak? Mar 3x atneztem a musort -
#30293 eladható.
fura a nyíregynek azért nem szokása 3-akat lőni meccseken. -
#30292 Elég ha 2-3 stabil kerettagnak tele van a hópipője és... -
sempronius18 #30291 Az első félidő V-t rakták itt csak meg Rudolfék a teljes meccset nem merték, mert a 2. félidőbe azért a saját szintjükön hajtottak csak igazságos volt az élet. -
karajjj #30290 én Szivics mester nyilatkozatán nyerítettem fel, mikor azt mondta a mai meccs után, hogy majdnem sikerült az első félidő végén összezuhanyozni (gondolom összezuhanni lett volna a keresett szó :D) -
#30289 jó, de biztosan nem így volt tervezve:D -
sempronius18 #30288 Aki értette a meccs végén Miriuta szavainak legalább a felét jelentkezzen és előterjesztjük nyelvész professzornak. -
#30287 elfelejtettem megtenni -
#30286 ja nem
tényleg
Utoljára szerkesztette: Effe88, 2015.04.11. 20:25:16 -
#30285 hát ez nem jött be -
#30284 szerintem meg már kurva unalmas ez a bundázós szarság.... -
karajjj #30283 Első nyíregyi támadásra baszomnagy győri öngól, aztán az óriási győri ziccernél Rudolf a gólvonaltól egy méterre felszabadít, persze lehet ezt magyarázni, hogy ennyire bénák, meg csak én látom bele, dehát na... a fizu az nem jön -
#30282 Oriasi oktatofilm a gyor-szpari meccs :D "A politika es a penz hatasa a gyepen" :D A kommentator is legszivesebben mar kimondana hogy a gyor leadta a meccset...Miriuta vegigult a padon,Matyus teljesen higgadtan beszelget a segitokkel,a palyan meg azt csinal a szpari amit akar. -
#30281 Így már minden világos! Valóban egy hatalmas véletlenről van szó csak. -
#30280 nincs fizu
9es odsz van a nyíregyre
de lehet csak véletlen.............. -
#30279 Győr Nyíregyháza meccsen a 2. gólnál a kapus miért húzta vissza a kezét? -
#30278 az nálam anno kibaszta a biztositékot hogy neki 2 havi fiztut előre utaltak úgy hogy még a (leendő) játékosai nevét se tudta -
Zenszkij #30277 azért 20 millát zsebre tett, nem sajnálom, és a szaktudása, na hagyjuk -
karajjj #30276 azóta se lé, se verda... -
#30275 Hoppá mit találtam :p
"Romániával ellentétben itt nincs probléma a fizetésekkel. Még el sem kezdtem igazán dolgozni, máris megérkezett a számlámra a decemberi és a januári fizetésem is, plusz kaptam egy Audi A7-est."
Vasile Miriuta, a Győri ETO új vezetőedzője egy román Digi Sportnak adott nyilatkozatba. -
#30274 hétvégén Győr - Nyíregy... 6-os odds a nyíregyen... -
karajjj #30273 Győrben elfogyott a money, szóval fizetés sem lesz, de legalább szóltak előre -
#30272 a tököm olvasott vissza 100 évre. Csak aztatat' hittem, hogy a másik oldalon áll a nép...
:-)
de most már rájöttem, hogy van még esély.... -
#30271 érdekes, pár napja azt olvastam nem vállalja családi okok miatt vagy mi
de oda mehet Leonardo is így :D -
#30270 na közben a nocckanti (bajner "buzigyerek" bálint klubja) edzője Moniz lett :DDD vicc hogy ezek a megélhetési edzők bárhova eltudják adni magukat eredmények nélkül :D viheti magával oda a hihetetlen holland gólgyárost,tujpot
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.04.07. 16:59:20 -
#30269 ty -
Grenzjager #30268 Lendvai Miki magyarázata:
– Elszakadt a cérna?
– El bizony. S az a legszebb, hogy most sokan kollégák, futballszakemberek mögém állnak, s tolnak maguk előtt, mondván ez az, Lendvai, csak pofázzál, mondd ki mindazt, amit gondolunk, és soha nem merünk elmondani. Gyávák szószólója is lettem, de ez sem érdekel. -
karajjj #30267 neked tényleg nem tűnt még fel, hogy idejársz jól megmondani nekünk azt, amit egyértelműen mi is tudunk? :D -
#30266 nem, ez Balkánnál is rosszabb... -
#30265 5. lett, Panathinaikoszt verték meg a helyosztón
Utoljára szerkesztette: passatgt, 2015.04.06. 19:12:55 -
#30264 felcsúti akadémiával mi lett? -
#30263 nagyon jó meccs volt! -
#30262 Honvéd megynyerte a Puskás-suzukit, real madridot verte tizenegyesekkel a döntőben:) -
geo91 #30261 ami itt van az rosszabb, a balkán országaiból legalább kerülnek ki jó futballisták (nem is kevesen), a körülmények, korrupció és egyebek ellenére -
#30260 Mondom én hogy balkán vagyunk. -
#30259 ez a cikk jobban fejbevágott mint az a pár körte amit ma eddig megittam :D -
Grenzjager #30258 Két kézzel szórt százmilliók, gyerekek a mészárszéken: Íme, a Tao
"A Felsőtárkány (például) egy éve betiltott ál-bróker céget hirdet, 2011 óta százmilliókat kapott sportfejlesztésre, négy kiemelt utánpótlás csapata meg idén 76 meccsen 845 gólt. A főszponzor előzetesben, a futballklub máig egy piramisjáték nevét viseli, a százmilliós pályaberuházás keretében, 2013-ban épített vadiúj öltözőt pedig egy évre rá 32 millióból kellett kibővíteni, hogy legyen hely az srácoknak, akik idén 4 meccs híján az összes bajnokit elvesztették, átlagban 10 góllal." -
Grenzjager #30257 A játékosok nem érzik, milyen felelősség bármelyik csapat mezét magukra ölteniük
Nincs jövőképük
Nem kaptak rendes képzést
Ha valaki sportember, és nem futballista akar lenni, annak mindenről le kell mondania
Lendvai 16 évesen NB I.-es lett, többet keresett, mint iskolájának tanári kara, de nem volt mindig ilyen könnyű neki, húsz forintért betonozni járt
Ezek a fiúk meg mindent megkapnak, lásd még internet, telefon. Hol a ZTE-szív?
Lendvai nem szokott kritizálni, de most nagyon fáj neki, hogy senki sem küzdött a végsőkig, hat-hét játékost meg nem lehet cserélni
Néhány nevelési módszert is ismertetett: a keretből 28 játékost nem tud leverni, de hármat, bármikor, ha kap segítséget, akkor az egész várost is leüti. Busszal vagy kamionnal is végig lehetne húzni szégyenszemre pár játékost a főutcán, hogy tudják, mi van.