32945
Magyar Foci
-
#30336 MIért a 4.hely állítólag még EL-indulást ér, odaérthetnek még. -
#30335 ezért nem a diókat kell okolni,hanem a bajnokságot. Sok a 16 csapat,gyakorlatilag a tavaszi szezonra jópár csapatnak már teljesen érdektelen a dolog,mert kiesni nem tudnak,a dobogó meg már messze van. Ebből következik az,hogy ha nem kell,akkor nem fognak megszakadni,főleg a listavezető ellen,tényleg csak a Fradi ellen embereli meg magát az a csapat,amelyiknek érdektelen már a bajnokság. Visssza kéne állni a 12 csapatos bajnokságra,alapszakasz után felezni a pontokat,így még nyílt maradna minden a rájátszásra (bajnoki cím,EL helyezések,kiesés elleni harc) -
Zenszkij #30334 Diósgyőr is lealibizi ezt a meccset, kupában úgyse érdekeltek, kiesni nem fognak. nekik csak két meccs van egy évben a Fradi ellen, ott megszakadnak, annyira h utána hetekig szenvednek, a Videoton ellen viszont lötyögnek. Ez a többi töltelék hulladék csapatra is vonatkozik. -
sempronius18 #30333 Nyugi most majd, hogy Hugyos Mátéval beette magát a párt a kézilabda szövetségbe a foci stadionok helyett majd megy a pénz 18 ezres fedett csarnokokra a Komlói meg az Orosházi kézilabda csapatoknak.
Utoljára szerkesztette: sempronius18, 2015.04.18. 18:56:04 -
Zenszkij #30332 ez az NB 1 sajnos röhej, Pápa Győr lesz a kieső, mivel no cash, a többinek meg hót mindegy, hogy 1-3 alatt melyik helyen végez....10-12 fős bajnokság kellene (utolsó 4 kieső, osztályozó), MTK is minek voltak 300an a "rangadón", Haladás is kap 10ezres stadiont milliárdokért, minek? vannak 2000en a Fradi ellen...Kell az infrasruktúra, ezzel nagyon egyetértek, csak nem mindegy hogy hova és mennyiből.
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2015.04.18. 17:54:47 -
#30331 na ez ütött -
sempronius18 #30330 Járj utána a Horváth dolgoknak és majd nem akarod őt ide játékosnak nagy volt, de sportvezetőnek...mintha Kálmán bá sportvezetői tevékenységét irigyelnéd. -
#30329 pont én :D -
geo91 #30328 pont te mondod? -
#30327 ezért minimum két pofon járna :D -
#30326 Nincs, Sukertelenek vagyunk. -
#30325 És nekünk van egy Sukerünk? -
sempronius18 #30324 Nem feltétlen lásd a Horvátoknál Suker. -
Grenzjager #30323 Csányi ahogy negyvenévesikaruszozik a Gruppiba a lilákkal vidáman a Megyeri útról.... -
#30322 szerintem meg tökmindegy, hogy valaki rokonszenves-e a szövetség elnökeként. Nem azért van ott.... -
#30321 ezt akartam írni...azért rokonszenvesebb egy olyan ember,aki lennt is volt a pályán,és nem csak beült/megvette az elnöki székbe -
karajjj #30320 Boniek azért anno kurtajó focista volt, kicsit más úgy elnöknek lenni, mint OTP tulajként belecsöppenni, szerintem... -
Grenzjager #30319 A lengyel szövetség elnöke hozzácsapódott egy táborhoz:))
Csányit melyik tábor fogadná így?...bár amennyien utaznak idegenbe :))))) -
#30318 várhattál volna még ~10 napot :) -
TheFlash4Ever #30317 http://vs.hu/sport/osszes/3400-at-fizetett-a-fradi-ujpestert-ennyit-latott-belole
:D
bocs de még nem szúrhatok be linket -
#30316 pont azt amit bontani akarnak végre :D -
karajjj #30315 pfúúú bazmeg, ez egyre szebb
Elköltözhet az Újpest a Megyeri útról
A csakfoci.hu információi szerint könnyen előfordulhat, hogy a következő bajnoki idényben nem a Megyeri úton játssza bajnoki mérkőzéseit az Újpest. Úgy tudjuk, a lilák stadionbérleti szerződése lejár, és egyelőre nincsen megállapodás annak meghosszabbításáról - sőt a felek elképzelései távol vannak egymástól. Éppen ezért a klub a Vasas Fáy utcai létesítményét nevezte meg hazai pályájaként a licenckérelemben. -
karajjj #30314 Durva, hogy ezt így le merik adni :D -
#30313 19:16:30-tól hallgassátok: http://hangtar.radio.hu/kossuth#!#2015-04-13
Utoljára szerkesztette: passatgt, 2015.04.14. 08:58:00 -
#30312 hehe.
Nem itt élsz? Akkor tudnád....
Utoljára szerkesztette: Frank99, 2015.04.13. 17:48:15 -
karajjj #30311 szerintem licenc díja van meccsenként -
#30310 vagy bérlik csak? -
karajjj #30309 lehet, hogy nem narancssárga haveri cég üzemelteti, ellenkező esetben tuti éjjel-nappal menne -
#30308 biztos sokat számol a gép-->sokat fogyaszt-->drága az áram -
#30307 telenofonos support a meccs idejére :o -
#30306 Ezt komolyan nem értem. Bent van a kapuban a cucc, kamera is megy. Bekapcsolom, elindul a számítógép ami feldolgozza az adatokat és megy. Mi ezen 1 millió / óra? -
karajjj #30305 Nincs bekapcsolva a gólvonal-technológia a Fradi-stadionban, mert túl drága
A Csakfoci.hu értesülései szerint azért nem láthattuk a Fradi–Újpest-rangadó egyik vitatott jeleneténél a gólvonal-technológiát, mert az egyszerűen nem volt bekapcsolva a vadonatúj stadionban. Mert drága. De azért korábban drágán telepítették.
A technika üzemeltetése meccsenként másfélmillió forint. -
karajjj #30304 persze, hogy az -
#30303 Igy lett orszagos 7-es :DDDD -
#30302 Már a sport tv meccs beharangozó is jó volt: Ez a meccs elviekben országos 1-es, de Szombathelyen ezt biztos másképp gondolják -
#30301 Korrekt Vidi-Hali 7-0 :DDDDDD -
TheFlash4Ever #30300 Bele lehet ebbe kötni de akinek átjött a lényeg az tudja, hogy a játékosok szarnak bele a meccsekbe és ezen volt kiakadva. Nem irigylem a helyzetét, sztem nem tudta, hogy mit vállal mikor nem lépett le a segédeivel. -
#30299 En tv-ben azert mindig megnezem,megha tenyleg picit tul van hypeolva, de tuti jo meccs lesz. -
#30298 olyan színvonalas és hangulatos lesz, hogy a sima dunára se merik rakni :D
am kemény, hogy semlegesként ezt a túlhájpolt meccset nem lehet helyszínen nézni -
#30297 Köszönöm,mindent megnéztem csak azt nem...nem gondoltam hogy ők fogják adni :D