32945
Magyar Foci
-
#30376 Messi vagy CR kb 2 heti béréből kivásárolná Gyúrcsót,aztán gondozhatná a kertjeiket a villáikban :D Vagy csak heti egyszer lemossa az autóikat -
árban van egy kis különbség:D -
#30374 Hát literenként 7 forinttal tankolhatnak olcsóbban, akkor 2-300 liter tankolással már össze is lehet spórolni egy jegyre... :D -
Grenzjager #30373 és meg lesz a fél milliomodik MLSZ kártya tulajdonos, közben meg 400 néző :))) ez ám a stratégia :) -
#30372 semmiben,de több anyuka fogja kiváltani a klubkártyát mert tud spórolni majd a benyán amikor hordozza a kölyköket :D -
Grenzjager #30371 ....ez MOL-os téma mennyiben segíti, támogatja konkrétan a meccsre járást? (legyen az válogatott vagy NBI)
:))))) -
karajjj #30370 Na akkor tisztázzuk. MOL benzin van mindenhol, kivéve az OMV-t. Shellnél a 95 is MOL, csak más az adalék. A 98 szokott lenni egyedül sajátjuk, ha le tud jönni a vízállás miatt a tankhajó a Dunán, ha ez nem sikerül, akkor marad az is MOL. Minden más MOL benzin, csak eltérő adalékokkal. -
#30369 Elvileg ua. benzin van mindenhol, csak a cimke más, mégis, a 95ös tényleg más az OMVnél, és a Shellnél, mint a többinél. Ennek ellenére ebben a hónapban MOLal mentem, és meg vagyok lepve. -
#30368 Hol a legdrágábbak? :D Ne vicceljünk már! Pedig nem szeretem a MOLt ... -
#30367 Majd jóóó betícccsák őket!!4 -
#30366 napi szinten robogózok,és autót is elég sokat használok,de csak ezért nem fogok a MOL kútra járni,amikor ők a legdrágábbak :D 7 forint ide vagy oda,a Shell vagy a Lukoil sokkal korrektebb árakkal nyomul -
#30365 szerintem ez jópofa, csak molnál nem tankolok. Minden szirszart rám akarnak tukmálni, már úgy megyek be, hogy semmi nem kell csak tankolni jöttem. De azért egy supershop kártyát töltsünk ki:D Ráadásul saját tapasztalat szerint(pontosan nem mértem le, csak érzésre) szerintem többet eszik a kocsi a mol-os üzemanyaggal, mint pl OMV-nél. -
#30364 pont fogorvosnál voltam, mikor bemondták ezt a hírekben. A doki is felnézett, hogy ők miért. Mi miért nem? :D -
#30363 -
#30362 MLSZ: olcsóbban tankolhatnak a Mol-kutakon a futballszurkolók
zseniális :D -
Grenzjager #30361 ETO-ról: NBIII-ról megyeIII-ról -
#30360 majd oviolimpiákat rendezek az új stadionokban. Valszeg néző is több lesz. -
#30359 megindult a szarlavina -
karajjj #30358 Imádom a magyar focit:
Panaszkodtál???? Akkor mehetsz, amerre látsz... -
karajjj #30357 szintén zenész... -
#30356 túl sok pénzt ölnek-öltek már a gyirmótba, hogy ezt most bemocskolják tarsolyékkal. ebben bízok. -
#30355 és Gyirmótot átnevezik Győrmóti Eto-ra -
Grenzjager #30354 Nehéz ügy, mert Tarsoly sem akar "szabadulni" az ETO-tól....
Ezzel az ETO Kft-vel senki sem akar egyesülni, és senki se akarja megvenni, mivel 1,2md Ft adóssága van már. -
karajjj #30353 hivatalosan mb3 sem lehetséges, járásiból kell újrakezdeni, ha akarnak valamit -
#30352 szerintem még az a forgatókönyv is bennevan a pakliban,hogy egyesül az ETO a Gyírmóttal. A két játékoskeretből összehoznak egy valamirevaló nb1-es keretet,a meccseket az ETO parkban fogják játszani. És ehhez még trükközni se kell, Győr városa bérbeadja a stadiont a Gyírmótnak,a mostani győri játékosok meg szépen leigazolnak Gyírmótra. A másik két feljutó meg a Vasas meg a Kövesd lesz,ez egyértelmű nekem. -
Grenzjager #30351 Ahhoz idő kell. Ugye, akkor mégis csak Tállai kormánybiztos úr "kedvese" :) Mezőkövesde fog feljutni.
Jobb kieső nem lesz ....pl a kinyiffanó Lombard Zálógház Bíró Péter Bt-je. NB III gyanús a Pápa is.
Ezek a rohadt ultrák mindig szétb@sszák a magyar focit......
Utoljára szerkesztette: Grenzjager, 2015.04.20. 18:48:43 -
#30350 vagy inkább 330 milliárdért :/ -
Zenszkij #30349 hogyne felelne meg majd építenek 10 milliárdért -
Grenzjager #30348 Békéscsaba is feljuthat, ha szerdán a Győri ETO az NBIII-ba fog nevezni a 2015-16-os szezonra, mert ebben az esetben az alacsonyabb osztályú a kedvezményezett, tehát 3 kieső lesz (Pápa, ETO és talán Dunaújváros -de nem biztos mert Fejér megyei:P).
Aztán majd kiderül Békéscsabán is, hogy szurkolói kártyával hányan járnak meccsre, NBII-be könnyű :). Plusz ha megfelel e egyáltalán a professzionális NB I igényeinek a csabai stadion. -
#30347 legjobb!
Effe88: ETO-Bayernen is teltház volt!
Fradi ultrák meg nem is járnak meccsre, erről ennyit... -
#30346 Szerintem ne jöjjen fel helyette senki, így csak 15 csapat lenne nb1-ben. Aztán pápán is erősen gondok vannak, ők is mehetnek nb3-ba, helyettük se legyen senki, és már csak 14 csapat van, lehetne így rájátszás is szezon végén. -
#30345 békéscsaba megvert minden riválist, majd mikor vezette a bajnokságot, minden kiesőnek pontokat kezdett osztani. így hog a 3. is feljuthat, mégfeltűnőbb lesz a menekülésük az nb1-től. Kövesd visszaér Bajzátékkal meg a fidesszel. -
#30344 ne jusson már fel
inkább egy Békéscsaba:) -
#30343 gyirmót feljut, majd odamennek a játékosok -
#30342 király:)
azt a várost úgyse érdekli a foci
mikor bajnokok voltak akkor is csak lézengtek az egész stadionban
nevetséges egy hely
költsék a kézire az legalább pörög -
Zenszkij #30341 de lesz, Gyirmót....Gyirmót...röhögnöm kell.... -
#30340 Figyelj,Miriuta talal maganak csapatot,a jatekosok szinten. Az utanpotlas neveles mehet tovabb mert az Audi penze oda meg befolyik. Akik itt buknak,azok a szurkolok,mert legalabb 2 szezonon at nem lesz nb1es a csapatuk. -
#30339 csak itt megint azok szívnak akik nem csináltak rosszat ugye... de arról meg ugye nem beszélünk... -
#30338 Helyes,remelem ezzel elindul egy tisztogatasi folyamat,es elrettento pelda lesz! -
#30337 ETO: szerdán bejelentik az mb3 as folytatást
Az azért elég erős és mindezt a ... Miatt...
Mindegy, nekem van mb3 as csapathoz szurkolói kártyám, és nektek?