Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ReszegKoldus
Ha az eddigi stadionépítések felesleges voltak, akkor mit lehet mondani "a világ legmodernebb stadionjára", ami 5000 férőhelyes lesz? :D

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

zaki
Ilyen mar nincs :D

Jut eszembe, a fejlécben lévő DVTK logómat nem lehetne lecserélni Kaposvár logóra? Imádom a DVTK-t meg respect meg minden de ha a Tippszmiksz Csabi betalál a fórumon én meghalok :D
Utoljára szerkesztette: Blum, 2014.11.05. 21:39:02

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Én múltkor voltam Kaposvár meccsen.
Oh wait...:(

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

bakkerman
nálunk ez úgy volt,hogy ha a tartalék kapusnak lőttünk kapura (aki szerényebb képességű volt),akkor nem mentünk a labda után,ő elment magától,hogy legalább jóba legyen a többiekkel :DD a régi serdülős évek...:D

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

passatgt
sok sikert a kereséshez:D

ressy14
jelen, habár ultra nem vagyok, de egy szektorban szoktam velük lenni.

Dum spiro, spero.

Rage47
Sziasztok! Olyan futballszurkolókat keresek, akik járnak NB1-es meccsekre, vagy jártak a múltban. (Ultrák előnyben!!!) Ha bárki tud segíteni, jelentkezzen! Köszi!
Kaplan
Egész egyszerűen nincs ezeknek az embereknek agyuk a futballhoz. Természetesen más bajnokságokból is össze lehetne állítani fordulónként egy ilyen videót, csak ott ezeken kívül van futball is. (Más kérdés, hogy a videó hossza biztos rövidebb lenne mint amit mi produkálunk hétről-hétre.)

Gyalázat, ha már valaki béna, legalább gondolkozzon. Szerintem a technika is 40%-ban a gondolkodásból és 60%-ból a labdaérzékből épül fel. Ha már labdaérzék nincs, legalább fel tudja mérni az adott játékos, hogy mi a vállalható megoldás.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

na
ressy14
Tiszta lövőhelyzet volt. Egyébként meg jól akarta, pár nfl csapat már fel is figyelt rá.

Legszívesebben eltörölném a labdaszedők alkalmazását, mindenki menjen az általa elrúgott labdáért békaugrásban, nálunk anno bevált, még kapura sem mertünk lőni edzésen. :D

Dum spiro, spero.

bakkerman
0:50-nél őszintén mit hitt a csávó? Meg se fordult a fejében,hogy levegye a labdát,és megjátssza egy társát,vagy ez tényleg már ekkora nagy kérés a magyar mezőnyben,hogy használják az agyukat a játékosok?

Effe88
http://www.youtube.com/embed/Z3wuaMPNN4A

2:45 nél az a lövésXDXD

ezt már nem hiszem el

passatgt
és az említett videó:D

http://www.youtube.com/embed/S8lk1q1JsQQ

passatgt
összefoglalóval csak 1 baj van, az a kibaszott alázene

LSSAHPAUL
Hát most kis javulást látok, mert kb 10 éve ha haveroknak felhoztam valami magyar foci témát, egyből lecsapták annyival hogy te még nézed azt a szart, de most már kb a walking dead után ez a téma, hogy láttátok a tikitakát, meg mi volt a fradi-valami meccsen, a csávó kirúgta a labdát oldalvonalon kívülre azt hittem valaki megsérült :D, vannak már összefoglalók minden hét után a legnagyobb poénokról, szal tényleg javuló tendenciát mutat az érdeklődés internetes körökben.

Ha a támadás feltûnõen jól halad, csapdába sétáltok.

passatgt
Ezt hogy?:D
http://www.youtube.com/embed/2dhOUXo5znA

LasDen
szerintem bőven lehetséges a 100.000+ kártyatulajdonos. Csak nem fognak egyszerre kimenni. Van aki kiváltotta, mert lehet évente 1-2 meccsre elmegy. Vagy csak havonta. Simán meglehet...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
egyébként ebbe az a szomorú,hogy nem az a hiba forrása,hogy a magyar ember nem szereti a futballt,hiába ezt próbálja bemagyarázni a szakmai elit,mert ez nem igaz,a 12 éves kisembertől a 75 éves nyúgdíjasig kurvasokan imádják szó szerint a futballt,csak éppen ez a szar nem érdekli őket ami itthon megy,és a 75 éves nyugdíjas papa is inkább leül Bayern meccset nézni a meleg szobából,és FUTBALLT lát,pedig lehet egykoron kiment Nyilasiékra az Albertba,de ez a mai fos már nem éri meg neki hogy kimenjen. És nem éri meg a 21 évesnek se,mert a belépő árát inkább hozzácsapja a pénteki bulipénzhez,és hétvégén nézi a PL-t,a bundest meg ahol van futball,és nem labdakergetés...pedig én is jártam pulyakoromban Szpari meccsre,mb2-ben is kimentem,de ez a merő trágya,amit lehet látni pl ennél a csapatnál,az még 1000 forintot se ér meg. TV-ben megnézem,mert "ingyen" van úgymond,de semmi több. Sajnos ez van,és irigylem fatert például mert ő pesten még látott olyan Újpestet,meg olyan Fradit,akik tényleg csinálták a focit,nekem meg gyerekkoromra maradt a tévében a nyugati foci,meg 2 hetente a Szpari meccs a nézőtéren

bakkerman
ez a "több mint százezer kártyatulajdonos" olyan mint az 1 millió új munkahely :) még senki se látta :)

Narxis
Jönnek a családok. :)

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

NB I: negatív rekord, ilyen kevés néző még nem volt

Nem is volt szervezett bojkott, mint múlt héten. Ezek szerint bevált a kártyarendszer a több mint százezer kártyatulajdonossal.

Azt én is néztem, hogy ha kiment szélre a labda, azt se láttuk volna, ha egy eltévedt busman törzs hozza vissza... :D
bakkerman

passatgt
ha a fradi bal oldalán van a labda, sokat nem látni belőle:D

banok
Tőzsér gól

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

ReszegKoldus
Így akkor most ő is elmondhatja magáról, hogy az öngólt leszámítva nem játszott rosszul :D

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

dave9004
ha engem kérdezel, ha ő nem lett volna ott, hogy blokkolja a beadást v szögletre menteni, akkor az nagyobb hiba 100x, mert lekésett a támadásról.
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2014.11.01. 14:02:29
Narxis
lol

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Értem én....
...na de még is ki lőtte volna, ha nem a sokat dicsért magyar hátvéd....

dave9004
ezt öngólnak venni is profizmus. mit kellett volna csinálnia hagyni a picsába?
szerintem is pinyő az esélyes
LasDen
mekkora rohadék, hogy megpróbált tisztázni....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

zaki
Pinyo visszater... Mint valaki nyari blockbuster film, lol :D
Komolyan sirok, ami ma Magyarorszagon folyik.

bakkerman
ááá a "Pinyő comeback" az tényleg sírva röhögős lenne,de Győrben szerintem a faszrajzoló köt ki

dave9004
Hát Artner kijelentette, hogy az edzői elitbe ért a tudásával, szal jöhet ő is.
Amúgy Pinyő mehet Győrbe vissza
Sippie
én aszittem hogy a biznisz a kárpótlásból van <#idiota>
bakkerman
olyan izgatott vagyok,megint van parlagon egy szabad poszt,vajon ki kapja meg? Nem bírok várni,röhögni akarok!!

DaemoonHunter
Edzők és játékosok, kéz a kézben teszik azzá a bajnokságot ami. Pontosabban ők csak végrehajtók(arról nem tehetnek, hogy nincs szint aminek meg kell felelni, csupán túlélők).
Ez még sok sok évig így is lesz szerintem.

LasDen
van még olyan magyar edző az nb1-ben, aki nem röhögtette ki, járatta le magát?

dave9004
Horváth Feri átveszi a válogatottat Dárdaitól majd figyeld meg :D
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2014.10.31. 17:52:11
passatgt
Győri ETO: már nem Horváth Ferenc a vezetőedző - hivatalos

megy a pápához, véber az etóhoz gondolom...

LSSAHPAUL
Az mtk megteheti mert tudja hogy kb 400 drukkere van, teljesen mindegy számukra ha zártkapú mögött játszanának, a biznisz a játékos eladásból van, nem jegyárusításból. Viszont ha lenne valami balhé ami kizárásos alapon csak a vendég szurkolók miatt lehetne, akkor lehet fizetni kéne az mlsz-nek x összeget ami kiadás, persze hogy minden megpróbálnak ennek a kivédésére.

Ha a támadás feltûnõen jól halad, csapdába sétáltok.

LasDen
egyértelmű, hogy a főattrakció a beléptetés a mérkőzésre. Maga a meccs már csak ilyen levezetés....

dave9004
Nyilvánvalóan az a cél itthon, hogy ne legyenek szurkolók, csak nézők.
a nyugattal ellentétben viszont itt nincs mit nézni tehát bukott.
inkább legyen szurkolással rosszabb foci, mint a kussban semmi
ressy14
Illetve több emberéletet kioltó terrorista merénylet volt az USA-ban az elmúlt 20 évben, mint ahány balhé összesen a magyar stadionokban, emberáldozat nélkül, így ők indokoltan óvatosak.
És eleve a kártya nem is biztonsági rendszer az mlsz szerint, mert először így volt, de aztán most már nagyon nem az, hanem beléptetés gyorsító eszköz. Tehát az USA beléptetési rendszerével felesleges összevetni.

Dum spiro, spero.