32945
Magyar Foci
-
#30416 Nos, a legutóbbi három bajnokin a télen érkező kilenc új légiósból mindössze ketten léptek pályára, a másik hét „minőségi” új fiúnak még a kispadon sem nagyon jut hely. A kilencből egy játékos, a kolumbiai John Palacios még egyetlen percet sem szerepelt az NB I-ben, és csak négyen játszottak már legalább kilencvenet.
Éljen a Honvéd és a minőség -
karajjj #30415 :AD:asD_F:s_Dsa -
#30414 Es csak azert jott el Dortmundbol ÖNSZANTABOL mert tobbre tartotta magat annal hogy padozzon ott. Komolyan ezzel a bajner gyerekkel a vilagbol kilehetne kergetni engem mar ha a kepet meglatom :D CR hozza kepest a kedvenc focistam...:D -
#30413 És ne feledjük, egyszer, amikor már mindenki sérült volt előtte, turistaként a Dortmund első csapatában is pályára léphetett :D -
#30412 Oled tv? -
#30411 De ő már elérte a karriercélját, megvehette az Audi TT-jét. Mit kívánhatna ennél többet? -
#30410 "A kiesés után pedig nincs könnyű dolgunk Bajner ügyében " – fogalmazott a menedzser.
Ez érthető, hiszen egy csatárt a góljai minősítenek...
„Ebből pedig nem volt sok az elmúlt két idényben – folytatta a két idény alatt hat bajnoki gólt jegyző támadó képviselője. – Márpedig az érdeklődők rögtön a gólstatisztikákról kérdeznek, miért csak ennyi?"
Azért, mert egy kalap szar. És akkor még negyedosztályba nem akar menni, pedig kb oda való v még az is túlzás neki.... -
#30409 biztos most tanulták valami kommunikációs tréningen és gyakorlatba ültetik a tanultakat.... -
#30408 pepsifocin Burcsás interjú meg Kovács Ferenc is megemlítette legalább kétszer. Asszem ez valami vidi szokás, mezey is állandóan ezzel jött. -
#30407 miről maradtam(/tunk) le? -
fonak #30406 Bőven elég lenne 10-12 csapat az első osztályban, rájátszással, vagy 10 csapat játszhatna akár 4 kört, az is csak 36 forduló lenne, megoldható. -
#30405 ha valaki a magyar fociban mégegyszer kimondja a milliő szót, nem nézek több kecskemét meccset -
#30404 A Kártya és a Csend -
#30403 legalább 1 hónappal tovább tartana, és nem lenne fél év nyaralás. De ua megoldható rájátszással 14 csapattal is -
#30402 na az király
én örülnék neki, viccen kívül!
még gyengébb lenne a liga és még többet lehetne röhögni ezen a szaron -
#30401 2014.05.23
18 csapatos lehet az NB I.
A Nemzeti Sport úgy tudja, hogy az NB I. tizenhárom klubja egyöntetűen megszavazta, hogy a 2014/15-ös szezontól a jelenlegi 16 helyett 18 csapat szerepeljen az NB I.-ben.
„Az NB I.-es bizottság megtárgyalt javaslatokat különböző ifjúsági és felnőtt bajnokságok létszámáról és lebonyolítási formáról. Miután ezekben a kérdésekben az MLSZ elnökségének kompetenciája a döntés, ezekről kizárólag az elnökségi határozatot követően tudok nyilatkozni" – mondta George F. Hemingway, az NB I.-es bizottság elnöke a Nemzeti Sportnak.
-
#30400 lassan 8 csapatos lesz az nb1 mindenkinek vége :D aztán egész bajnokit lerendezik egy hétvégén... :D -
#30399 Bíró Pétert elvitték a zsaruk így a pápai focinak is annyi lesz. -
#30398 elég kreatívak az edzők ahhoz, hogy akár a Jupiter-Vénusz 5000 évenkénti együttállása okozta interkontiferenciális rezgésekre fogják a vereséget... -
karajjj #30397 Tényleg, most így belegondolva, akkor mire fogunk költeni? Mire fogják fogni a szégyenteljes meccseket, összezavarta a játékosokat a sok üres szék? Vagy szemébe sütött a tetőn megcsillanó nap sugara? -
#30396 pár év és túl leszünk ezen. mindenkinek lesz szép új stadionja és AKKOR, de csak AKKOR megindulhat a fejlődés.... -
#30395 csak üdvözölték,és tudatták vele,hogy irigylik mert ő jövőre is NB1-es csapat tagja lesz,.míg ők nem
egyébként vicc,hogy ez a hulladék Haladás is új stadiont kap,mert miért ne kapna,de ha így folytatják mennek az nb2-be. Persze még nem késő belenyúlni a meccseikbe,hogy megmaradjanak az nb1-ben. Szerintem Pécs,Pápa esik ki
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.05.05. 16:00:31 -
karajjj #30394 bocsánat de ez most fájdalmas poén... :D
-
#30393 A haladasfc.nyugat.hu információi szerint Halmosi Péter, Rózsa Dániel és Iszlai Bence kikerült a labdarúgó NB I-ben szereplő Szombathelyi Haladás első csapatának keretéből.
Az oldal úgy tudja, a három játékos azért került ki a csapatból, mert a mérkőzés végén odafutott és üdvözölte Artner Tamást, a Szombathelyi Haladás korábbi edzőjét, aki a Dunaújvárost irányítva 4–1-re legyőzte a Haladást.
-
#30392 -
#30391 2 görény közül kellett választani. -
geo91 #30390 ki mit szól ahhoz hogy a görény szőllősi györgy lett a magyar sportújságíró szövetség elnöke? -
#30389 -
#30388 -
karajjj #30387 Mintha Kálmánbát hallottam volna! :D -
#30386 Kondás oldalról ordítja a francia Bouadlanak hogy "Bouadla húzzál fel bazmeg!" :DDDDD Óriási :D Ezek igazi gyöngyszemei a kis focinknak :D -
#30385 megtévesztettél :'( -
#30384 nso-ról szedtem a képet -
#30383 trollfoci is olvassa a topikot :c -
#30382 Nemzeti Gyorskajázdát a népnek!! Egy tál pörkölt nokedlivel 790,szurkolói kártyával már csak 490! "Narancsos" tagságival már csak 290!
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.04.25. 10:28:47 -
#30381 majd lesz -
TheFlash4Ever #30380 :( -
#30379 Azt várhatod. :D A mekinek nincs kapcsolata a kormánnyal, ezáltal a magyar focival sem. -
TheFlash4Ever #30378 Várom a mekis kedvezményeket. -
#30377 vagy megmentenék az ETO t :D