Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
hogy az úristenbe kerek nézőszámok sokszor?:D csak a meghívottak mentek el?:D

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

passatgt
most linkeljem be a ti nézőszámotokat?:D

Zenszkij
nagyon kell LOOL

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Ha esik az eső akkor sóstó lesz belőle.
Univerzális vazzeg!

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

nekem stadionnak tűnik

passatgt
sóstó

Remilit mikor igazolja le a Vidi? :D
bakkerman
Rózsa Pál,Bertrans zrt vezére, nyílván a Merci gyárhoz is van némi köze
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2014.11.11. 17:55:33

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

pfff...
Tipikus magyarországi vállalkozó a főnök?

passatgt
http://www.csakfoci.hu/hazai/nb1/node/179913

"Előbb kiraktak az első csapat keretéből, mivel az egyik edzés előtt csak a másodedzőnek szóltam, hogy sürgős elintéznivalóm miatt ki kell hagynom egy foglalkozást." - tehát lógott edzésről

"Sajnos július óta nem kapok fizetést, legutóbb az egyhavi bérem negyedét fizették ki. " - akkor most kapsz vagy nem? u21-be nyilván nem keres annyit

"Ráadásul idén augusztusban kétéves szerződést írtam alá." - ha nem kapott fizetést, akkor minek írt alá?

"semmi mást nem szeretnék, csak azt, amihez értek: futballozni." - ha-ha-ha

tipikus tucatlégiós és még neki áll feljebb
Utoljára szerkesztette: passatgt, 2014.11.11. 11:49:25

ReszegKoldus
http://www.youtube.com/embed/fLWmYyYGSEo

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

passatgt
Viccelt csak. Később ugyanezt eljátszotta:

http://www.youtube.com/embed/fcbXuma1qEo

Zenszkij
a kommentátor szerint meg jó megoldás volt, akkor homály lövés volt, hogy szégyen

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

még mindig:

bakkerman
egy gyöngyszem a keleti rangadóról is,Marjanovic 5 méterről rálövi,és ezzel megjátssza a túloldalt lévő társát :DD
http://www.youtube.com/embed/B4Q6jQoTKRk
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2014.11.10. 15:33:08

passatgt
http://www.youtube.com/embed/ptZUA9OWBqA

bakkerman
meg a szokásos magyar baromság is beleszólhat az erősorrendbe,ugye a "télen cseréljük le a fél keretet" téma. Nálunk is biztos elmegy majd 10 ember,és jön másik 10

általában úgyis az esik ki, akinél tavaszra elfogy a zseton
passatgt
sok van még hátra, egy győzelemmel feljöhetnek 12. helyre is akár, nagyon sűrű ott a vége

bakkerman
a Hali úgy látszik megy az nb2-be tavasszal,kiváncsi vagyok ki lesz a másik búcsúzó majd. Nagy harc lesz,Szpari,D.újváros,Honvéd,Pécs

Narxis
:DD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

passatgt
Vecsés - Érd meccsen:

DaemoonHunter
Pécs - Győr meccsen sikerült zseniális helyre kitenni a zajmikrofonokat :D

banok
Szalai gól

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

ressy14
Pedig az van, csak profi finanszírozásba bújtatva.

Dum spiro, spero.

ReszegKoldus
Tulajdonképpen annyira nem is volt egyedi az eset, a második félidőben sokan begörcsöltek, de azért mentek tovább.
Ide is amatőr foci kéne :D

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Narxis
váó!<#wow1> Azt meg hogy csinálta?<#vigyor3>

ReszegKoldus
Ilyet még szerintem nem is láttam...begörcsölt az ember lába, nem fetrengett percekig, nem kért cserét, csak pár mp-ig ült a földön, nyújtott, aztán felugrott és ment tovább.

dave9004
nyolcad osztály... tehát megye 5. osztály ami itt nincs is :D
de villanyfény, meg kicsi, de stadion na. meg foci :D
ReszegKoldus
Azért aranyos, ahogy a nyolcadosztályú csapat vezet és a szurkolói éneklik, hogy mennek a Wembleybe :D

AnuluWork
Sokkal jobbak a szponzorok! :D

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

ReszegKoldus
és akkor kapcsoljunk át a sport 2-re és nézzük milyen a hangulat két sokadosztályú angol csapat FA kupa meccsén :D

Narxis
Az szép.

bakkerman

passatgt
honvéd-fradi meccs, van kb 14 szurkoló

ReszegKoldus
ja nem, mert a dunán lesz a közvetítés :(

ReszegKoldus
Remélem ma Fülöp László közvetíti a meccset :D

Narxis
<#wilting><#wow2>

tegnap volt szerencsém két fiatal focistával együtt utazni a villamoson, akik kitárgyalták az aktuális problémáikat, egy pesti nb1-es csapat nb3-as tartalékában játszanak és hát ki voltak akadva, hogy az egyik csapattársuk elköpte a Petibának (ebből ki lehet találni a csapatot), hogy hogyan bundáztak aztán most lehet, hogy kirakják az egyiket, de akkor majd átigazol a lilákhoz és lejátssza ott a szezont, pedig igazából a muúltkori meccsen is beállt 20 percre és többet csinált egyedül, mint addig az egész csapat, meg most jól is áll a suliban, mert ahogy összeszámolta, nincs csak vagy 10-12 egyese, az nem vészes, meg milyen jó, hogy ma délelőtt 11-kor edzés van, ezért suliba se kell menni, inkább xboxozik otthon hajnal 3-ig, aztán még aludni is tud

így múlik el a magyar foci dicsősége...
bakkerman
már meg se lepődtem,ki mondta ezt hogy ez lesz a világ legmodernebb stadionja

ReszegKoldus
Igazából az MTK-nak bőven elég lenne a meccsekre az edzőpályája mellé egy párszáz férőhelyes mobil lelátó, a stadion helyére meg mehet egy pláza, egy "Itt forgatták a Menekülés a győzelembe című filmet" emléktáblával <#eplus2>

Kaplan
Szerencse, hogy valószínűleg sosem lesz erre szükség... :D

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

zaki
"A stadion UEFA 3-as besorolású lesz, azaz Bajnokok Ligája- és Európa Liga-selejtezőt lehet benne játszani, de csoportmeccset már nem, ebben az esetben a Ferencváros stadionját használná az MTK."

<#idiota>

passatgt
de már kezdik építeni(jó, bontják), szóval valami értelmesebb terv csak van

ressy14
Minek kell egy látványterven értelmesnek lennie? Ez nem kiviteli terv, metszetekkel, alaprajzokkal, szerkezeti tervekkel. A Loki és Fradi stadionnál is csak ilyen terveket mutattak be először, aztán félkész állapotban kijött közszemlére pár kiviteli terv.

Dum spiro, spero.

passatgt
tuti nem így fog kinézni, ez valami vázlat csak, kb semminek nincs rajta értelme

ReszegKoldus

AnuluWork

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

bakkerman
linket linket :D

passatgt
jó lenne látni róla egy rendes tervet, mert amit mutogattag eddig az kb semmi