32945
Magyar Foci
-
#30456 De az sok lóvéba kerül...
Utoljára szerkesztette: banok, 2015.05.14. 18:42:38 -
#30455 légiósok kellenek, csak nem ilyen senkik.... -
#30454 kellenek-e a légiósok flame ON!
-
#30453 Nyilván, épp ezért voltak jók a "régi szép idők", amikor nem kellett feleslegesen szarakodni személyes adatokkal -
karajjj #30452 de ne magadból indulj ki, sokszor tapasztaltam már más sportágaknál is, hogy a sok birka kezdés előtt 20 perccel beáll a sorba aztán 2 pénztárra állnak 3-400-an, amit le kéne rendezni még kezdés előtt, na most ha ehhez hozzáadjuk azt is, hogy a vásárláshoz egyesével mindenkinek rögzíteni kellene a személyes adatait is, akkor máris nem olyan egyszerű a helyzet -
#30451 akkor lehet, hogy csak szerintem van több értelme ilyen biztonsági intézkedésnek ott, ahol 50 ezren vannak, mint mondjuk egy Puskás Akadémia - MTK meccsen
én néhány kivételtől eltekintve régen is tudtam sorban állás nélkül jegyet venni, legfeljebb nagyobb meccsnél, vagy ha közvetlenül meccs előtt akartam, akkor volt sor
olyankor biztos érdemes online jegyet venni, amikor várhatóan gyorsan elfogy az összes (vagy ha messze van a pénztár), de ilyen magyar bajnoki meccsnél nem hiszem hogy előfordul mostanában :) -
karajjj #30450 szerintem ennek semmi köze ahhoz, hogy hányan járnak meccsre, ez csak biztonsági intézkedés, viszont előnye, hogy a neten lehet jegyet venni sorbanállás nélkül, ha engem érdekelne ez a szerencsétlenkedés és lenne kártyám, én biztos, hogy a neten vennék minden jegyet -
#30449 tőlünk nyugatabbra lehet, hogy van értelme gyorsítani, ha több tízezer embert engednek be vele pár perc alatt, itt már annak örülnek, ha egy teljes forduló alatt kimennek ennyien...
nem biztos, hogy ilyen baromságokban kéne követni a nyugatot, bár végül is a focisták is követik a nyugati focistákat a hajviseletükben, de nagyjából ennyiben ki is merül a dolog
most ezek a kedves nagy tudású vezetők vagy azt hiszik, hogy nyugaton azért mennek ennyien meccsre, mert rajta vannak a személyes adataik a jegyen, vagy egyszerűen hülyének próbálnak nézni mindenkit, szerintem az utóbbi, mondjuk megnézve a tegnapi sajtótájékoztatójukat, akár az előbbit is el tudnám képzelni :D
-
karajjj #30448 tőlünk nyugatabbra szinte mindenhol ráírják a személyes adataidat a jegyre, tehát követjük a nyugatot, csak meg van gyorsítva kártyával a vásárlás, plusz most már oda sem kell sétálnod a pénztárhoz, nem kell kiállni a sort, megveheted a jegyedet pár kattintással a neten -
#30447 vagyis direkt beraktak egy lassító folyamatot, hogy utána a kártyával gyorsítsák...logikus
így most úgy néz ki, hogy a töredéke megy meccsre ahhoz képest, mint mikor csak oda kellett sétálni megvenni a jegyet akár meccs előtt fél órával :) -
#30446 De azóta kötelező lett személyigazolás, tehát most ez úgy nézne ki, hogy odasétálsz, bediktálod az adataidat(szig.szám, születési idő, anyja neve), és utána kpasz csak jegyet. Ez minden alkalommal, ha jegyet veszel. A kártyával meg ezt nem kell végijátszani. -
#30445 nem értem ezt a "kártya gyorsítja a jegyvásárlást" dolgot, nekem elég gyors volt az is, hogy odasétáltam a pénztárhoz, megmondtam hova kérek jegyet, kifizettem és kész :D -
#30444 egyik döntésbe se tudok belekötni, szerintem korrekt -
karajjj #30443 "belédfagyott a hang, te gechi :D"
"sipos jencinek miért jár a szája? vmit rág? vagy agyhalott?"
Utoljára szerkesztette: karajjj, 2015.05.13. 16:08:20 -
#30442 "Társaságban mit suttogsz?" :D
"sztem kéne egy megye kártya is, amivel megyén belül lehet meccsre menni, így aki jár idegenbe simán tud még ultizni is a sok buzi kártyával"
ennyi faszságot :D -
#30441 szpariért kár lesz. -
#30440 úgy tűnik még ő se tudja pontosan mi az ábra, neki is a mellette ülőket kell megkérdeznie :D -
#30439 200-300 milla pluszt kaphatnak a csapatok, ha betartják, hogy csak 3 külföldi van a kezdőben, állítólag ez 1-2 csapatnál az éves költségvetés. Ez azért elég jó -
#30438 sok minden nem fog változni,sándorbá' is megmondta,aki nem kapta meg elsőfokon,az csak akkor kaphatja meg másodfokon (26.-án) ha olyan irat kerül elő,ami bebizonyítja hogy nem a klub mulasztott...szóval a kurva anyját a tisztelt mlsznek,hogy kigolyózzák a Kecsót,meg a Szparit...valószínűleg
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.05.13. 15:57:32 -
#30437 ennyi. 26.-áig nem derül ki hány csapatos lesz a nb1. -
#30436 a Putnok nem kapta meg a licenszet :( -
karajjj #30435 kommentek közben istenkirályak :D -
karajjj #30434 Újpest licenc: Megérkezett a hivatalos határozat a klublicenc ügyében
Klubunk a mai napon hivatalosan kézhez kapta a Magyar Labdarúgó Szövetség határozatát. Az MLSZ Elsőfokú Licencadó Bizottsága az Újpest 1885 Futball Kft, mint licenckérelmező nemzeti elsőosztályú (NB1) licenckérelmét megvizsgálta, és tekintettel az "Indoklás" részben bemutatottakra a nemzeti első osztályú (NB1) klublicencet a 2015/2016-os bajnoki évadra megadta! -
#30433 élő stream? wow -
karajjj #30432 élő stream -
#30431 van egy érzésem, mivel a Csaba nevezése jó volt, ezért felkérik őket legyenek a 16. csapat.
-
#30430 *76 -
#30429 legyen 39 fős a bajnokság. akkor 38 forduló lenne, időbe beleférnek és mindenki aki szeretne lehetne nb1-es.... -
#30428 Jó nagyot emeljenek hogy ket ev mulva eto is lehessen nb1 es :D -
#30427 aztán felemelik 20-ra :D -
#30426 A rangado.hu értesülése szerint ma délutáni sajtótájékoztatóján 12 vagy 14 csapatos NB1-et fog bejelenteni Csányi Sándor MLSZ elnök. -
#30425 Tudom, de attól még, ha most azt mondják hogy egy vidéki csapatnak nincs licence, az biztosan nem az újpest. -
#30424 sport/eldolt_-_nb_3-as_lesz_a_gyori_eto_-_rendeztek_a_tartozast_is/2429377/ -
Zenszkij #30423 Moszkvában az egy megálló :D. -
#30422 Elvileg azért utálják egymást a zöldek és a lilák, mert Újpest még nem volt Budapest része az ősidőkben, mikor a csapat már az első osztályban erősnek számított. Ami város-vidék ellentétként indult, ma 15 perc metróval ( ¯\_(ツ)_/¯) -
#30421 Fradi "szurkolóként" (csak félszemmel figyelem a magyar focit) kérdezem, hogy Újpest mióta vidék? :D -
#30420 Paks szerintem -
#30419 Nem Budapest == vidék mi? :D -
#30418 Egy vidéki klubról hallani (a Győri ETO-n kívül), amelyik már biztosan nem fog kiesni az NB I-ből, de az adatlapján nem mindegyik sor végére került pipa...
Ez azért meglepetés lehet. Újpest talán? Vagy Kecskemét? -
#30417 Csak tudnám mi az egész mozgatórugója (tudom egy háborodott elme). De akkor is, eredményeket nem hozzák, márpedig ez elég indok lehetne arra, hogy feleslegesek.
Utoljára szerkesztette: DaemoonHunter, 2015.05.11. 21:54:03