32945
Magyar Foci
-
Rudee #7718 Mert az ingyen van, nem? -
karajjj #7717 hát hogyne.. -
#7716 érdekes:D de majd mennek volánbusszal vagy vonattalXD -
Rudee #7715 A 2009/10-es szezonban az alábbiak szerint alakul át a bajnokság versenykiírása.
A 2009/2010 -es szezonban 32 csapat fog szerepelni, 16 a Keleti csoportban és 16 a Nyugati csoportban.
A 2009-2010. évi NB I. osztályú bajnokság 15-16. helyezettje kiesik az NB II. osztályú bajnokságba:
A 2009-2010. évi NB II. osztályú bajnokság két csoportjának 1. helyezett csapata feljut az NB I. osztályú bajnokságba.
A 2009-2010. évi NB II. osztályú bajnokság két csoportjának 11. helyezettjeiből kiesik NB III. osztályú bajnokságba az a csapat, aki az osztályozó mérkőzésükön rosszabb eredményt ér el:
A 2009-2010. évi NB II. osztályú bajnokság két csoportjának 12-16. helyezett csapata kiesik az NB III. osztályú bajnokságba:
A 2009-2010. évi NB III. a bajnokság négy-hat csoport bajnoka közül feljut 3 csapat feljut az NB II. osztályú bajnokságba:
A 2010-2011. évi NB II férfi felnőtt bajnokság létszáma maximálisan:
24 csapat
Így tehát a 2010/2011 -es szezonban 24 csapat fog részt venni és megszűnik a Keleti-Nyugati csoportosítás.
A 2009/2010 -es szezon 1. fordulójára augusztus 8-án kerül sor.
Kiváncsi leszek, hogy a 24 csapat hogy fogja bírni anyagilag. Az eddigi 15 utazás is elég költséges volt, most meg még lesz mellé 8 túra. Ráadásul az ország egyik végéből a másikba is. -
#7714 hm -
vasznpszvotsz #7713 Elvileg ma ír(na) alá... -
karajjj #7712 -
#7711 dede! -
karajjj #7710 az nem yaya? -
#7709 ...toure -
karajjj #7708 jaja... -
Rudee #7707 Kovács Péter gólt szerzett a norvég kupában. -
Rudee #7706 Hétfőn sorsolják a BL és az Európa Liga első és második selejtezőjét. -
#7705 szvsz a fehérvárba még mindig beférne mint játékos! (edzőnek meg pláne, pl egy Bozsiktol vagy egy Várhiditól sokkal jobb-ez tény) -
karajjj #7704 le vagy maradva :D
ma már hivatalosan nyilatkozták, hogy nekik Lothar nem elég jó...
játékosnak jó volt, de edzőnek semmi -
#7703 "A német lap úgy értesült, hogy a Bundesliga élvonalából kiesett Arminia új vezetőedzőt keres, és Lothar Matthäus lehet a befutó. Olyannyira, hogy a Bild állítása szerint már az is ismert, milyen forrásokból sikerül majd a klub vezetőinek finanszírozniuk a világbajnokot.
Matthäus fizetését többek között olyan ismert üzletemberek vállalták magukra, mint a divatcézár Garry Weber, vagy a hazánkban a pudingporáról ismert cég feje, Dr. August Oetker.
Ehhez persze arra van szükség, hogy a június 22-i közgyűlésen megújuljon az Arminia vezérkara – ebben az esetben léphetnek be a képbe a tehetős helyi vállalkozók, akiknek segítségével aztán érkezet annyi pénz a klub számlájára, amelyből meg lehet fizetni Matthäust.
„Nem az én fizetésem a lényeg, azt a pénzt nyugodtan lehetne a csapat megerősítésére költeni, hogy minél hamarabb elérhesse céljait” – fogalmazott Matthäus az újságnak.
A Bild beszámolt róla, hogy a német szakembernek az FC Fehérvártól is van egy ajánlata, ám a lap szerint még nem ígérte el magát, és ahogy a szerző megjegyzi írása végén: talán éppen a Bielefeldben várható változások miatt.
A cikkben a legérdekesebb egyébként a június 22-i közgyűlés, amely után ugye Matthäus megérkezhetne a Bielefeldhez, ám az FC Fehérvár vezetői június 19-én találkoznak leendő (?) edzőjükkel, és másnap kerülhet sor a két évig szóló szerződés aláírására."
forrás: nso
Nah vajon ha én Lothar Matthaus lennék, melyik csapat kispadjára ülnék le . Elég egyértelmű. -
#7702 micsoda csodás hírek, akkor talán mégis lesz Fradi újpest rangadó és nem kell várnunk amig feljutnak:D:D jeeeee:D:D -
karajjj #7701 rossz hír a kárörvendőknek...
mégegy hír újpestről -
#7700 köszönjük emese! ;) -
#7699 sztem csak a hajdúböszörménnyel lesznek gondok, de ki tudja, nem ismerem őket, a többi az sima ügy -
karajjj #7698 a kövesd jó csapat, vannak benne volt barcikaiak is -
Csesza #7697 jah a Mezőkövesd-re én is gondoltam, de a többiről fogalmam sincs, h milyen körülmények vannak -
Rudee #7696 Mezőkövesd csak tavaly esett ki, szerintem vállalni tudják. Szigetszentmiklóson szintén jók a körülmények. -
Csesza #7695 Hévíz, Honvéd II-vel tuti nem lesz gond
de a többi 4!? :/ -
Rudee #7694 Kiváncsi leszek, hogy az NB3as bajnokok közül mind a 6 tudja-e vállani a magasabb osztályt.
A Szigetszentmiklós, a Szentlőrinc, a Hajdúböszörmény, a Hévíz, a Honvéd II és a Mezőkövesd a feljutó papíron. -
Rudee #7693 A finn élvonalban:
FC Lahti-IFK Mariehamn 1-1
G.: Rafael ill. Gruborovics Tamás -
#7692 a döntőben végül a Ferencváros nyert 2:1re, a gólokat Horváth, Csordás ill. Czár szerezték -
#7691 Real Madrid - Slovan Bratislava 3:2
eddig igy néz ki
1.
2.
3. Real Madrid
4. Slovan Bratislava
5. Panathinaikos
6. Felcsút-Fehérvár FC -
#7690 a meccseket a sport2 élöben közvetiti -
#7689 ma zajlanak a Puskás-Suzuki kupa helyosztói, az 5. helyért játszott a Felcsút-Fehérvár és a Panathinaikos u17es csapata, amelyet a vendégek nyertek 2:0ra így a Pana lett az 5.
a 3. helyért játszik a Slovan Bratislava és a Real Madrid (3kor), míg a döntőt a Ferencváros és a Honvéd játsza majd 5 órától -
#7688 Bükszegi Zoltán gól a hazai Víkingur színeiben KÍ Klaksvík ellen a feröer szigeteki élvpnalban -
Rudee #7687 Feljutott a Pápa. -
Csesza #7686 -
#7685 Azért ne felejtsük el ezt sem, osztályozó
Brescia [3 - 0] Empoli
54' [1 - 0] D. Zoboli
89' [2 - 0] A. Vass
90' [3 - 0] A. Rispoli -
Csesza #7684 Koman gólja a Modena ellen
-
karajjj #7683 érdekes, hogy hogy fogják bírni pénzzel az ország másik végébe utazást :D -
#7682 következő utáni szezonban 32 helyett 24 csapatos lesz a másodosztály -
Csesza #7681 A magyar focisták lenyomják Jockey Ewingot a képernyőről?
:DAS:D:AS:D:AS:Dasdasasdas -
Csesza #7680 sztem ha már a Vidi honlapján hivatalos akkor, tuti az
sőt már a wiki is írja -
Diego85 #7679 Bár minden portál mást ir.. :S Érdekes..