32945
Magyar Foci
-
#7678 Khm..
"Maga Matthäus sem állítja, hogy megállapodott volna a Fehérvárral, azt viszont elismerte, hogy tárgyalt a fehérváriakkal.
„Valóban tárgyaltunk, de dönteni csak dubai nyaralásom után döntök” – idézte Matthäust a Bild.
forrás:NSO
Elvileg egyelőre csak szóban állapodtak meg. Szóval nem kell készpénznek venni. -
Csesza #7677 szegény ETO - az lesz velük, hogy az első jó pár meccsen hajtanak mint az állat, mert Pintér egy bolond, aztán nem fog tetszeni a játékosoknak, ez az idegbeteg és szarra se mennek majd vele
pedig ott is jó csapat van, van pénz, fasza stadion... -
Csesza #7676 :O úgy látszik tényleg komolyan gondolják a köv. szezont a Vidinél (ezzel nem azt mondom h be is fog válni, de sztár igazolásnak lehet nevezni, mert gondolom nem 2 rúd kolbászért jött ide)
jó lesz ez így, kicsit fellendült a pénzmozgás nálunk
Fradi,Vidi,Honvéd(kár h nem sikerült nekik jól ez az év)
már csak az Újpestnek kéne összeszednie magát
Debrecenben meg kis pénzből is nagy focit tudnak össze rakni - magyar szinten - ahhoz h nemzetközileg is el tudjanak valamit érni, oda is kellene egy kis lóvé -
karajjj #7675 inkább ennyire nem kell sehova Lothar... -
Rudee #7674 Pintér Attilát meg az ETOnál nevezték ki.
Macedónia pedig a nyíregyházi Aco Stojkov góljával vezetett 1-0ra Izland ellen, később lőttek még egy gólt. -
#7673 ennyi pénz van ott? -
Monoton #7672 Elég gyakran váltogatja a klubbokat mióta eljött a Magyar Válogatottól. Remélem kitölti a szerződését. -
#7671 Lothar Matthäus lett a Fehérvár edzője
A magyar válogatott exkapitánya 2+1 évre jön Fehérvárra, kiderül, jobb-e a külföldi a magyarnál.
-
#7670 ja, a Vasast is 99% hogy megveszi a Siena - nyilatkozta a kisMészöly.. azóta várjuk, jelenleg jövőkép sincs -
karajjj #7669 fehérváron alakul a jövő -
#7668 :D
Es milyen igaz. -
#7667 az a szégyen amit kb 25 éve minden évben művelnek (kivétel a fradi). pl én még anno a rádióban hallgattam a bvsc-Bary Town meccset és azt se felejtettem el úgy ahogy a többit se! Az lenne a minimum hogy ha már ugysincs esélyünk senki ellen akkor legalább próbáljunk egy két támadást vezetni :( -nem arról van szó hogy beállunk védekezni,hanem arról hogy nem képesek 3-nál több jó passzra mert úgy bevannak szarva ami valszeg a jó önismeret miatt van. -
#7666 kiesnek úgyis első fordulóban, csak adnák egy olyan csapatnak a jogot, ki nem esne ki és jobban megérdemli, mint ők, pl az NB I 4edik helyezettjének, akik azt hiszem a ZTE -
#7665 ha visszamondanák az volna az igazi szégyen. -
#7664 remélem visszamondják a nemzetközi porondon való indulás jogát,
nem kell mégegy Vaduz.. -
Rudee #7663 Ja a nagyszerű Moldovan, Dourandi, Roiha és társaik :D -
karajjj #7662 na így már érthető :D -
#7661 Újpesten melózok már egy ideje és a stadion melletti kajáldába járunk ebédelni nap mind nap :) ott sokmindent meg lehet tudni :) -
tomcat1 #7660 szégyen az az ember... -
#7659 Siófokon még ő volt a kisebbik rossz... -
#7658 ahová Sallói beteszi a lábát
Siófok -> Diósgyőr -> Újpest
A FRADIBA NE MERÉSZELJEN JÖNNI!!! -
karajjj #7657 ezt honnan szeded? -
#7656 Az Újpest jelenlegi helyzetében az a szép hogy nemrégiben még büszkén verték a mellüket egy átigazolási időszakot követően hogy (ha jól emlékszem) 1M eurót költöttek játékosokra. Az a garnitúra is csúnyán beégett, azt az 1 millát meg most lehetne hova rakni.. -
#7655 Szép lenne, mi végre feljutottunk, a Dózsát meg száműznék az NB2-be... -
#7654 Hát nem kaptak fizetést karácsony óta se a játékosok, se az alkalmazottak....csúnya vége lesz az Újpestnek is. -
Rudee #7653 A végén mégis 12 csapatos NB1 lesz :D -
#7652 a DVTK megszűnhet, az MTK, Vasas, Újpest "enyhe" pénzügyi gondban..
Magyar foci (L) -
karajjj #7651 még nemtudni... -
tomcat1 #7650 Ezért kellett a fradin röhögni :)
Most a lilák is megnézhetik majd milyen a keleti csoport;
-
karajjj #7649 megint egy edző nélküli klub, itt meg pénz nincs... -
#7648 halottnak a csók. valszeg ez a klub is megdöglik mert hát a gazdaságilag trópák. -
Rudee #7647 Bodor gólt lőtt, amivel hosszabbítást harcolt ki a Roda-nak. -
#7646 sérült -
#7645 Buzsákyval nem tudjátok mi van? -
tomcat1 #7644 Egy hét ? Kisebb nagyobb megszakításokkal 4 éve nyomom :) -
#7643 Tegmap beszélgettem egy szerb sráccal, akiről később kiderült, hogy a Kecskemét gyúrójának/kapusedzőjének a fia, így természetesen szó került a fociról is. Elmondtam, hogy mi a helyzet itthon. Vártam, hogy poor you vagy valami hasonló, erre elmondta, náluk is ugyanez van.
Felvették a szerb nemzeti csapat edzőjének egy embert (nem tudom a nevét most hirtelen). Aztán érdekes módon az U21 és U19 túlnyomó része az OFK Beograd-ból került, ahol ennek az embernek érdekeltsége volt. Ezeknek a játékosoknak ugye felment az értékük, jó pénzen eladták, ő pedig lefölözte a hasznot. Mikor ez kiderült, és elekzdtek utána nyomozni, azt nyilatkozta, az USAban van. Másnap már az volt a hír, hogy Franciaországban síel és eltörte a lábát. Végül kimenekült Koszovóba (itt ugye a szerb rendőrök nem kaphatják el) és azóta sem hallott róla senki semmit. -
#7642 azmeg, h Te nem értessz a focihoz, nem a mi problémánk:D -
#7641 "Ahogy mondod pont úgy lesz, valóban az első meccsen elszállnak a magyar csapat esélyei, és nem hogy egy horvát, de én azt mondom hogy egy feroer szigeteki bajnok ellen is.."
előszőr is az esélyeink elszálásáról beszélt, nem arról h van esélyünk, egy, kettő, a ZTE - manu meccs után simán továbblehetett volna menni, és egy feröeri bajnok ellen igenis van esélyünk!! -
#7640 egy hét football managerezés után bármit elhisz magáról az ember xDD -
tomcat1 #7639 "de én azt mondom hogy egy feroer szigeteki bajnok ellen is.."
Tipikusan magyar, az ilyenek mondták a zte manu meccs után hogy tovább lehet jutni :)
Ilyenkor jut eszembe, hogy itthon mindeki ért a focihoz ....