Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Buddy
akkor megveszik úgymond a videóbírót is, és akkor ugyanott vagyunk...

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

BADE
Egy friss hír:
Sepp Blater bejelentette hogy a két hét múlva sorra kerülõ BL fordulóban nem 4 hanem 5 bíró fog ténykedni a stadionokban.Ugyanis a játékvezetõ,a 2 partjelzõ és a tartalék játékvezetõ mellett ötödiknek helyet kap a jégkorongban már jól ismert videobíró is.Blatter azzal magyarázta döntését hogy a sorozatos bírói tévedések gyakran hozzák nehéz helyzetben az úgymond "kiscsapatokat" és a jövõben szeretné ezt megakadályozni.Az uefa elnöksége jóváhagyta az inditványt és kötelezte a BL résztvevõ csapatoknak a müszaki háttér kiépítését a stadionokban.Blatter azt is hozzátette hogy a videóbírót csak "gól" kérdésekben lehet alkalmazni,és csak akkor amikor a labda elhagyta a játékteret.Több csapat azonnal benyújtotta nem tetszését az uefának és felvetették hogy ha nem vonják visza a tervezetet akkor az is elképzelhetõ hogy visszalépnek a BL-ben való szerepléstõl.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

tudományok terén mindig is erõsek voltunk.pl: teller ede, neumann jános stb.MATEMATIKAILAG mindig van esélyünk a továbbjutásra,és ELMÉLETILEG minden világversenyen ott vagyunk,csak sajnos soha sincsen szerencsénk.Ez az úgynevezett valószínûségi együttható, ami nemzetünk sorsából következõen nekünk mindig negatív elõjellel értendõ. talán legközelebb. megszenvedte már e nép a múltat s jövendõt !

Ramore
Pontosítok, nem a mérkõzés közvetítése a rossz, hanem a stúdióban a "szakértõk" és Dénes Tamás! Katasztrófa a javából! Szerencsétlen lúzerek, akiknek keserõ a szõlõ, soha nem értek el semmit a szakmájukban, de nagyon okosak a témában!
BADE
Hát igen,õ az egyetlen aki kilóg a csapatból!

[Jakuza]
Semmi baj nincs az elso merkozes kozvetitesevel. A 2. az kicsit telleg nevetseges.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

zaki
ha a csóró Tudor nem lõtt volna egy öngólt, akkor sztem 0-ra nyeri a meccset a Juve!

Buddy
a mûsorvezetés a viasaton elég szánalmas....olyan gyerekes-gyógyszintû.....elég szánalmas....mintha papírból mondanák az elõadást

na ma meg azt sajnálom, hogy a Lazio kapott ki

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Ramore
A stúdióban fikázták a Chelsea-t, hogy nincs összeállva a csapat. Lehet, de akkor egy Fradi, vagy bármelyik magyar klubbcsapat össze van állítva? Vagy ezeken a meccseken a kommentátor nem õszinte? Ez a "vacak" Chelsea minimum 4:0-ra verné bármelyik összeszokott magyar csapatot!
Buddy
lehet, de nem tudott nyerni a Bayern 😞
de emellett nem volt rossz derbi

BADE
Forza Juve!Csak,kár,hogy a végére kiengedtek.

Ramore
Tegnap végre igazi focit láthattunk a viasaton! Ez meccs volt a javából, és ma sem lesz okunk panaszkodni! Le a magyar profi focival!
Buddy
így utólag bánom, hogy nem fogadtam kétszerannyiba 😊)

mindkét meccset jól megtippeltem......

Buddy
ha már valami fix......minek a kockázat? 😊)

Ramore
Ezek a hülye horvátok nem a saját valóban színvonalas bajnokságukat szeretik, de nem ám! Egyszerûen imádják a magyar bajnoki meccseket olyannyira, hogy a fél ország elutazik a határhoz legközelebbi faluba és az elsõ fogadóirodában a Siófok–ZTE meccset meg is tippelik, ám késöbb közlik velük, hogy bunda gyanúja miatt ezt a meccset törölték a listáról. Pechesek szegények.
Buddy
arról senki nem tehet, hogy a játékosok (mindkét oldalon) nem találják el a kaput

Buddy
el kéne kezdeni nekünk is fogadni.....legalább pénzünk lesz 😊)

Buddy
várható volt, hogy a hullagyenge zte szarráveri a siófokot, mind az, hogy esélytelenül kikap a Debrecen (hogy ez utóbbi tuti legyen, gyorsan kiállítottak egy Debrecenit)

Balo
Hát ezt nem hiszem el... Ha nem nyomják a bírók a fradit, két eset lehetséges:
1. Köbenhavn-FTC: kikapnak, fel vannak háborodva, hogy hogy történhetett ez
2. Gyõr-FTC nyernek, k****a nagy szerencsével... Kezd elegem lenni...

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

Ramore
Újabb jó hír (NS):

"a horvát irodák letiltották a Siófok– ZTE meccsre szóló fogadásokat, mert feltûnõen sokan akartak fogadni erre a találkozóra."

Már megint a régi dal! A srácoknak nem elég a havi zsozsó!
Buddy
Mint ahogy az várható volt.....a Debrecen kikapott az mtk-tól......nekem ez kezd gyanús lenni....

Buddy
most is szarok voltak, de a Gera gyerek legalább ment elõre

OFF: van egy jó "játék" a formel-eins.rtl.de-n : 1-tõl 5-ig pontozni kell az idei szezon valamennyi pilótáját - ide tartozik az is, aki akár csak egy futamot ment
Barom eddig 1,79-en áll, 1311 leadott szavazat alapján

Buddy
jójó, én a körülmények miattra gondoltam.....mert ha kikaptak volna 5-0-ra, nem szövegelek, mert akkor egyértelmûen leírja az eredményt, hogy pályán sem voltak

Ramore
tudod melyik fradi érdemelte meg utoljára, hogy a szerencse mellé álljon? amelyiknek a csatársora a következõ volt: Varga, Albert
Buddy
na meg azért érdemelte volna meg, mert ilyen szemét bírói kísérettel is talpon bírt maradni

Buddy
pedig egy egész árvaház imádkozik érte 😊))))

Buddy
eccer lehetne szerencséje is

Ramore
mondom én mind az 5 rúgónál elõre megmondtam, hogy berúgja-e, vagy nem. Csak az a baj, hogy én a tévé elött jobban érzem, hogy kik a lélektelen focisták, mint õk ott a pálya mellett.

Ismét a reális eredmény született, miért is nyert volna a fradi? Mert megérdemelte? Mert jó csapat?
a.carkey
A "hite" nem volt elég a fradihoz ... 😊

A medve nem játék.

Buddy
lipcseit meg leot én is jól megtippeltem, ám a köcsög románra 50%-ot adtam

azért akármilyen szar volt, a bíró is benne volt rendesen

Gerát meg lehet eladják a Fradiból......na ehhez meg inkább semmit nem írok ide...

Buddy
egyetértek

Buddy
én már láttam az elõzetest, egy próbát megér

Ramore
akkor ez egy jó film lehet!
a.carkey
Itt a link:
http://www.mdr.de/artour/archiv/975486.html
Das Wundern von Bern

A medve nem játék.

a.carkey
A németek csináltak egy filmet
"Das Wunder von Bern"
néven, az 1954-es berni VB-rõl és fõleg a döntõrõl. A story közvetlenül a háború után kezdõdik és a 3:2-ig tart. Kiváncsi leszek a filmre, mert olyanokat hallani, hogy írtó ászok voltak õk, mi meg rohadt bénák - a film szerint.

A medve nem játék.

zaki
mielõtt mondanátok, tudom, hogy Zahovic szlovén. csak azt nem értem, miért nem egy hazai játékossal rúgatják a büntetõt...

zaki
bazzeg, nem értem mi a faszért rúg egy ilyen mocskos román tizenegyest... emléxem a bayern-valencia bl-döntõn, mikor a balfék Zahovic kihagyta a büntit... nehogymár egy román paraszt rúgja a full magyar csapat 11-esét. ÁÁÁ de felidegesítettem magam ezen a Sasu gyereken, de a Lipcsei is elmehetne a seggbe, idén már a 8-ból 9 tizenegyest kihagyott, bezzeg a Lajos megalázta a kapust, úgy berúgta

Ramore
A Fradi pocsékul játszott, Nyilasi úgy el volt ájulva az eredménytõl, mintha a Real Madrid lett volna az ellenfél! A 11-es rúgások elött 100%-osan sikerült megtippeltem, hogy kik lesznek azok a lélektelen focisták, akik kihagyják majd, erre tanúim vannak. 😊 Összességében nagyon jól szórakoztam a szánalmas magyar focistákon, szerencsére újabb pofont kaptunk!

Rabóczky érdekes, hogy nem védett, féltek a magyar mentalitástól! Nehogy a fradi bundázásra késztesse, mert ugye ilyenek a magyarok! 😊)
Buddy
most mást nem is írok.....persze van vélemény.....csak le kell higgadnom

Buddy
na én eccerûen pofánbasznám bézbólütõvel ezt a balkáni tetvet......nemhiába utálom az összeset, de ez még rátett egy lapáttal.....remélem az EB-n csont nélkül kiesnek

Davidus
Õ csak szereti a pénzt😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
Bazzeg isten utálja a magyarokat😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
És most jönnek a tizenegyesek ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

V9ykn8_TZL0

Davidus
Bazzeg le a kalappal a fradi elött! Csak azt nem tudom hogy ha itt tudnak vért izzadni meg küzdeni akkor az nb1-ben meg a válogatottban miért nem?😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
Full izgi a fradi meccs😊

V9ykn8_TZL0

Az MTK-Dinamo Zagreb meccset adja a Magyar1

zaki
adja a Tv majd valamelyik Uefa kupa meccset, és ha igen melyik?

Ramore
86-os vb-n is csak Kanada amatõr csapatát tudtuk legyõzni kínkeservesen.
a.carkey
Szóval lassan 18 éve semmi ...
Na ez a gáz.
(Az olimpia az csak egy momentum volt, meg az nem a "FELNÕTT" válogatott ...)

A medve nem játék.

a.carkey
Ha jól emlékszem a svédekellen nyertünk utoljára tétmeccset ...
Még Mészölyék alatt úgy, hogy a béna valaki nem bírt berúgni két ziccert sem, aztán másik bénának meg sikerült. Mindezt a 2. félidõ elõtt, ha jól emlékszem, a többit meg fogcsikorgatva kivédekezték.
Örültek, mint majom a farkának. Az újseggnyalók közül többen "ÚRISTEN, MILYEN PROFI ÉS JÓ A CSAPAT"-ot kiálltottak.
De lehet, hogy azóta volt más sikeres tétmeccsünk is?
(Döntetlen a norvégokkal, svédekkel, olaszokkal, törökökkel, németekkel, egy iráni kupagyõzelem. Másra nem igazán emlékszem a 86-os VB óta, amikor TÉTMECCSEN a magyar válogatott "sikert" ért volna el ... Az irani kupát is csak pirospontként értékelem, meg tét meccs sem volt, de így kiba szar lett volna a mérlegük ...) 😊

A medve nem játék.