Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
0-1 Balajti 64.
1-1 Papp 85.
1-2 Máté 89.
2-2 Beliczky 91.
90. percben én is gondoltam, hogy elindulok haza de szerencsére nem tettem 😄
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
és ez nem kamu,tényleg ezt mondta Lázska!! Respect!
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2014.11.15. 18:47:07
Az meg nem tudom miért nem jelent semmit, hogy volt a 90-es években a Cowboys annyi, hogy azt nem Árpa Attila alapította és nem reklámozták annyira, de attól még itt volt a játék.
A Szőnyi úton meg úgy fér el 6K néző, mint a Kossuth téren 2 millió.
Meg ha kint is vannak 6 ezren az egyik éves csúcseseményükön nagy dolog a válogatott meccsen fele ennyien se voltak biztosan....építsünk nekik stadiont mint ahogy a kommentelő társ is mondta főleg, hogy a foci stadionjaink tökéletesen alkalmasak tojásfoci stadionnak is.
Magyarország-Szlovákia 0-3 (0-0)
G: Polievka (48.), Bénes (66.), Spalek (72.)
Magyarország: Horváth Dániel - Polgár Kristóf, Kecskés Ákos, Nagy Ádám, Valencsik Dávid (Jancsó András, 67.) - Vida Máté, Rácz Barnabás, Sallai Roland - Grabant Bence, Balogh Norbert (Németh Erik, 64.), Tóth Martin (Takács Krisztofer, 64.)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"6000 néző a magyar amerikai futball döntőn a BVSC stadionban...ez azért elég elgondolkodtató... 10 éves sincs itthon a sportág"
következő lépés legyen az, hogy kártya se kelljen 😄
Úgyis ez lesz, csak idő kérdése mikor látják be a barmok, mert jó elröhögünk neten a sok bénaságon de ha embert akarnak a stadionba végignézni a tikitakát akkor biza azért fizessenek mint a katonatiszt.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Orbániában belépőt nem szokás csökkenteni. Max emelnek még rajta egy kicsit, mert kevesen járnak, aztán nincs elég bevétel!
Egyébként azon gondolkoztam, ha a jelenlegi 2-5e néző megfelel a kluboknak, nyugodtan lehetne negyedelni a belépők árát, legalább többen lennének kint és ezek szerint nem lenne veszteség sem😊
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?