32945
Magyar Foci
-
#30496 Meglepő eredmény. volt olyan ember itthon aki elhitte h a vidi nyerni fog? -
#30495 ez olyan amit nem lehet szabályokkal megakadályozni. btw az a megrúgtak dolog hogy történt pontosan? tényleg rendesen megrúgták, vagy mondjuk fel akart lépni valahova és véletlen megrúgta a gyereket? -
#30494 Be kéne vezetni azt a kultúrát mint a jégkorongban, a játékosok verekedjenek, a nézők meg szurkoljanak. Na jó. Nem. -
#30493 há nézd meg mi történik ha több mint kétezer ember megy ki egy meccsre... -
#30492 – A mérkőzés után történtekről egészen pontosan részleteiben mi sem tudunk mindent: pár szurkoló odakerült abba a szektorba, ahol a csapat hozzátartozói ültek. Ők nem a mi drukkereink voltak. Adódott egy konfliktus, aminek következtében megrúgtak egy 17 éves fiút, aki történetesen az én fiam volt. Ezt mélységesen elítélem, teljesen mindegy, hogy ez a Ferencváros vagy a Videoton-stadionjában történik, ilyen sehol nem eshet meg, erre oda kell figyelni, hogy így senki ne viselkedhessen senki egy futballmeccsen – mondta el a történtekről Carrillo.
nahát nahát, ezek a családok... -
Zenszkij #30491 bajnok - futballcsapat 0-4 -
#30490 Knézyből sokat hallani:D -
#30489 két oldalról látható ezen kívül, abból az egyik oldalon a felüljáró megy mellette, a másikon meg egy kis forgalmu ut van.
Pont oda teszik ezt a székházat, ahonnan a legjobb rálátás nyílt, akár busszal jött valaki a népligetbe, akár kocsival a hungárián vagy a lágymányosi híd felől...:) -
#30488 Ott a tetején van a nagy T betű.
Egyébként ez se csúnya, mondjuk lehet tényleg fura, hogy pont az új stadion mellé, de talán a szurkolók is elférnek majd...^^ -
karajjj #30487 csak pont a forgalmas helyről nem -
#30486 másik 2(3?) oldalról látszik a stadion:) irodaház lesz egyébként -
karajjj #30485 biztos ócsó volt a telek :D -
#30484 Ez mi lesz,pláza? Amúgy nem értem a koncepciót,felhúznak egy szép stadiont,amit lehet mutogatni a nyugatnak,erre elébasznak egy ilyen nagy valamit -
#30483 a bádogsast nemigen fogja érinteni az építkezés -
#30482 költözhet a fradi sas
-
#30481 lehetne, de azt hiszem ez nem az a világ... -
#30480 ezek már olyan összegek, mint amiket egy osztrák csapat kap pl, ebből már azért lehet fejlődni, legalábbis remélem:) -
karajjj #30479 asszem ezt érdemes elolvasni -
#30478 Carillo: "Mindenki elégedett lehet a bajnoki címmel, különösen, ha hozzátesszük, hogy olyan csapatokat előztünk meg, amelyek költségvetése jóval nagyobb, mint a Videotoné." -
Ez az évszázad vicce :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.05.18. 10:38:44 -
#30476 Szerintem koteles benyujtani a licenckerelmet minden feljutasra eselyes csapat,aztan majd a vezetok eldontik hogy ha megis kapjak indulnak-e -
#30475 akkor mi a francnak kértek és kaptak licencet? -
Zenszkij #30474 Micsoda egy mezőny! -
#30473 állítólag a békéscsaba nem akar nb1-ben indulni -
karajjj #30472 Az a durva ebben, hogy a sporttv évek óta rekord összeget fizet a tv-s jogokért, ezek után pedig még meg akarják mondani nekik, hogy ne közvetítsenek már annyit? -
#30471 ha már nb2
Nem értem hogy akarják nyártól az nb1-ben látni a kövesdet,mert tegnap kikaptak a siófoktól egy 94. perces büntetővel,ami azért nem azt sugallja,hogy őket fel kell rakni mindenáron...Vasas meg fixen feljutott -
#30470 Épül a gyirmóti stadion!
-
#30469 akkor szerintem induljon csak a Fradi, mennyivel jobban nézne ki az átlagnézőszám, az mlsz villoghatna vele. -
#30468 Keresd a Tippmix-et
-
#30467 A létszámcsökkentés már eleve hozhat egy többtíz százalékos nézőszám növekedést! Hiszen statisztikával kihozható, kevesebb, de nagyobb nézőszámú csapat meccsei vs lagymatag jelen, az előrelépés megk... ja nem. -
#30466 kevesebb szar lesz a tv-ben. csak támogatni lehet... -
#30465 Vicc :DDD -
#30464 "normális" -
#30463 16-nál látjuk hogy elfér mert nincs elég tőkeerős klub, de 12-nél már nagyon elveszi a helyet egy normális csapat elől a gyakadémia. -
#30462 Szerinted? Ugy nez ki a jelenlegi mlsz veziiiirkar mint akik belatjak a hibaikat? :D En kimerem jelenteni hogy jovore 12-es lesz a bajnoksag...Aztan remelem tevedek legalabb a Szpari maradjon -
karajjj #30461 hát mivel úgy tűnik, idén nincs kegyelem, ezért igen kicsi az az esély, ezért írtam, hogy "szinte biztos" -
#30460 és arra nincs esély?:D -
karajjj #30459 Nem lehet, hanem szinte biztos, Csányibá azt mondta, hogy most már csak az lehet MB1-es a maradékból, akik bizonyítani tudják, hogy az MLSZ nézett be valamit. -
#30458 Hetek óta cikkeztek már erről a váltásról, ettől függetlenül lehet a Kecskemét nem lesz nb1 -es..... -
#30457 Bekő Balázs
Kecskemét----->DVTK
Ő már tudja vajon,hogy lerakják a Kecsót,vagy csupán szakmai szempontokból döntött?