Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2014.12.02. 17:59:37

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Zenszkij
kabjétok be mennyei az isten, hajrá Fradi, aki reagál rám az b'zi

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Jim Morrison
mondjuk a 6 passz már mindenképp jó 😄
mondjuk amikor én leülök nb1 es meccset nézni, mindig inkább a #29932-es jeleneteket látom ami miatt el is szoktam kapcsolni....

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

passatgt

Jim Morrison
feléig bírtam nézni D:
általános iskolás foci + mikor a nagyon a grundon fociznak D:

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

passatgt
csak az a nyomorult zene ne lenne alatta...

Ez már jobb mint egy gólösszefoglaló

passatgt
valóságban ahhoz közelít

LasDen
én az 5000 alatti számokat várom....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Narxis
Elakadtak a hóban a családok.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

bakkerman
szépen mutathatott a Fradi-Kecsón az a 3627 néző. De persze hideg volt,meg advent első hétvégéje,meg xfaktor meg rising star,meg lehet érteni.

Not.

banok
Dzsudzsák gól

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

zaki
😄DDDD

bakkerman
csodálom hogy Détári neve a kocsmákon kívül egyáltalán még felvetődik valahol. Itt nálunk is volt edző valamikor régebben,1 hónap telt el csak de már 6 különböző szórakozó helyen/kocsmában látták őt <#idiota>

Magyarország.......................a blikk lehoz egy ilyen cikket és a sok iskolázott paraszt már is hőzöng, hogy háde Miamiban 74 millióból építenek stadiont és mehet is a hisztéria meg a lélegeztető gépezés.
http://www.nemzetisport.hu/foci_eb_2016/edzosors-a-hir-igaz-detari-felvetodott-gorog-kapitanykent-2379465

Na ezt adná az ég kell a 6 pont.
ReszegKoldus

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

én is úgy értelmezem
passatgt
73,8 millió forint összesen, nem?😄

ReszegKoldus
ezt mind hozzácsapták az eddigi 250 millió dollárhoz? 😄
azért nem rossz egy 20 ezres stadionért

NFL stadionok persze nagyobbak, azokat 1 milliárd dollárokért építik

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

passatgt
Bezzeg az amerikaiak fillerekért építenek stadiont.

Narxis
😄

bakkerman
egy kis humor ezen az esős (valahol havas) napon 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ReszegKoldus
akkor javítom: agyad semmi Zolika

Na Barnuska is back méltó lezárása ez a hétnek.
Zolika
ReszegKoldus
agyad semmi barnuska 😊

közöd semmi puttánáá
ReszegKoldus
na barnuska már megint... 😄

a Loki az nem
passatgt
vidi is nagyon befásul a téli szünetre

Így ezzel egyet lehet érteni, bár technikailag még így is bőven jobb, mint azok akiket a helyére követelnek a válogatottban, nb1-es sebességen könnyebb zsonglőrködni, mint Bundesliga rohanásban, de bárcsak lenne már Szalai helyett értelmes alternatíva.
LasDen
Attól még Szalait csak zavarja a labda, ha hozzá kerül. Ha nem elrúgni kell, akkor fogalma nincs mihez kedjen vele. Persze kis túlzás, de igen.... Egy bólya center, aki gólt rúgni tud, mást nem nagyon. És azt is csak középszerűen. Bundesliga szint, igen, ez szép is, de attól még onnan is lefelé lóg ki inkább.

Szapulni és helyén kezelni a dolgokat két külön dolog...
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2014.11.23. 00:27:43

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Most komolyan ez már itt is a népszokás, hogy azt a két játékosunkat (Szalai, Dzsudzsák) kell szapulni, aki ér is valamit és nem a mucsai alkeszek, hanem komoly futballnemzetek szakemberei szerint?

Meccsenként a védőtől (aki nem Lipták, vagy valamilyen ics a Pápából) 2-3-szor elszakadni és helyzetbe kerülni nagyon nem egyszerű, de ezt aki csak a téren focizgatott gyerekkorába és nem látott élőben Bundes és NB1-es meccset rövid időn belül ami után érzékelni lehet, hogy mekkora a különbség tempóban a kettő között nem fogja megérteni.
Utoljára szerkesztette: sempronius18, 2014.11.22. 20:19:12
bakkerman
neki a karrierjét a Castilla-s szereplése indította be,vagyis az bizonyult elég ajánlólevélnek hogy elkerüljön németbe a Mainzba,ott kijött neki a lépés mert volt egy jó edzője,jó kiszolgálói,de tavaly a Schalkéban kiderült,hogy abszolút nulla a tudása a BuLi-hoz. Ha nem a Castillaból indul hanem itthonról,talán el se kerül külföldre,esetleg keletre.

Most nézem ő volt a Stuttgartban is,onnan került ki spanyolba
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2014.11.22. 19:11:30

Effe88
igen ez igaz

passatgt
mindig is botlábú volt, jó marketingel

Effe88

szalai remeklése😄
komolyan nem tudom meddig tűrik még meg németbe
jövőre loki lesz ebből vagy vidi😄

ja és még a 90.percben kiálítatta magát azért😄

bakkerman
Szalai beállt csereként,3 méterről kihagyja a kihagyhatatlant,meccs végén kiállítják. Ez igen ! <#nevetes2><#nevetes1>

Jim Morrison
nem, úgy terveztem, hogy megyek majd ki néha NB1-es meccsre is, de amióta kártyám van azóta nem jutottam el odáig.

bakkerman
nb2-be is kötelező mostmár vagy hogyan?

LasDen
minden a te hibád...

Jim Morrison
nekem is van kártyám, de csak NB2-es meccsre járok :c

Állami cégek ingyen intézik jutalomként a kártyát, vagy csak Debrecenben van olyan, aki azért kiváltja, hogy a mocskos tirpákok ellen ott legyen amúgy nem jár stb, stb így meglehet az a 100K attól még, hogy kutya se jár
Zenszkij
ki vagy te hogy hozzászólsz senki- ez a válasz JETI

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Narxis

Narxis
sponsored by Lego

AnuluWork
"Süli János, Paks ÚJ polgármestere" Ez szerintem elég. 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

ressy14
Valaki kérte, de hogy az kormányzati politikus/annak jóbarátja vagy egy gyíkember az már jó kérdés.

Dum spiro, spero.