32945
Magyar Foci
  • dave9004
    hát nekem nem felhőtlen az örömöm h feljutunk ebbe a fosba.
  • karajjj
    pfúúú baszki :D
  • dave9004
    jobb lesz az nb3 nyugati csoport mint bmelyik másik nemzeti bajnokság
  • bakkerman
    gondolom nem csak nekem egyértelmű,hogy nem lesz gond a biztos benntmaradást jelentő 1 pont megszerzése a honvédnak a hétvégén...
  • ressy14
    "A stadionokban nincs helye a politikának!"
  • ReszegKoldus
    óó a honvéddal nem lesz gond :D
  • bakkerman
    A Nemzeti Sport Online a Magyar Labdarúgó-szövetségtől megtudta, a labdarúgó NB I 2015–2016-os szezonja 12 csapattal indulhat, amennyiben a soron következő MLSZ elnökségi ülés jóváhagyja azt. Azok a klubok, amelyek nem kaptak licencet, a másodosztály követelményeinek sem feleltek meg, így a következő idényt az NB III-ban vagy a megyei első osztályban kezdik meg, ha benyújtják a kérelmet arra.

A Nemzeti Sport Online információi szerint azok a csapatok, amelyeknek a fellebbviteli bizottság elutasította az indulását a következő szezonra, olyan feltételeknek nem feleltek meg, melyek miatt az NB II-ben sem indulhatnak, mert a másodosztály követelményeinek sem tesznek eleget.

• karajjj
    Naaa, több pénzt tud ő kivenni abból, mint amit belerak, ha nem így lenne, abbahagyta volna már, megmondta ő is, hogy ez üzlet. Mármint nem a felnőtt csapatról beszélek, hanem az akadémiáról, a sok pályázattal meg támogatással. A felnőttek tényleg ráfizetősek.
  • smith09 #30528
    Annyira nem tudja összekapni őket ,legalábbis anyagilag. 2 éve szólt neki a családja h belehet fejezni a pénz pocsékolást elég volt belőle h feneketlen kútba dönti.
    Nyilasi nyilatkozta pár éve h azért gyenge azért a magyar foci, mert nem erősök a fővárosi klubbok. nem tudom a kettőnek mi köze egymáshoz.

• karajjj
    MB3-ban már azok a csapatok sem lesznek annyira érdekesek, párszáz ember fog majd lézengeni a lelátón. A Honvédnak meg 1-2 szezonnál többet nem jósolok, ha Hemi papa nem kapja össze őket.
  • bakkerman
    milyen fasza lesz amikor az nb1-ben egy mtk-honvéd meccsre kimennek 415-en,és ugyanazon a hétvégén megy Győrbe,vagy ide Nyíregyre egy kis falu csapata,és nb3-ban lesz 2500-3000 néző
  • ressy14
    Fradi, Újpest, MTK, Kispest, Vasas. 5 pesti csapat a 12-ből. Főváros központúság ismét, vissza a rendszerváltás előtti időkbe, á la mlsz. Szerencsére felcsúton minden rendben van.
  • bakkerman
    Nyiregyhazan evek ota egyre stabilabb a hatter a klub mogott...ez a tisztogatas nem szakmai volt,valami olyan mutyi kezdodott el a hatterben amiben nem kaphatott szerepet ez az 5 videki klub (gyor,papa,pecs,kte,szpari)
  • smith09 #30523
    Értem amit írsz.

Lehet h nem így kellett volna a 12 csapatra való kaecsúsítást megoldani.
    Minél több szabályt hoznak az nb1 ben való induláshoz, annál nagyobb a fejetlenség a rendszerben.

• Densie
    "A legfőbb problémát a szövetség a tulajdonos, Matyi Dezső cégei körül kialakult helyzetben látja, derült ki a dokumentumból. Eszerint például miután a PMFC-ben kisebbségi tulajdonosként jelen lévő Pécsi Direkt Kft.-vel szemben jogerős felszámolás indult, kérdéses, hogy így tudják-e működtetni a klubot. Másrészt a pécsi klubot működtető kft. ellen két végrehajtási eljárás is folyamatban van, s emiatt valószínűsíthető, hogy nem tud eleget tenni fizetési kötelezettségeinek. Harmadrészt az MLSZ határozatában foglaltak szerint a Pécsi Direkt Kft.-nek a PMFC-ben birtokolt tulajdonrészét bírósági végrehajtó lefoglalta, ennek ellenére az üzletrész egy részét ezután mégis átruházták, ami szintén kihathat a Pécs működésére."
  • dave9004
    Ez az egész olyasmi mint amikor a Fradit kizárták. Én se örültem annak mert kiesést érdemeltünk akkor. Kormányváltás után majd kiderülnek a dolgok addig nem
  • Jim Morrison
    http://www.pmfc.hu/
    (http://www.pmfc.hu/hir/ennyit-er-magyarorszagon-a-munka)
  • dave9004
    Tudod a Győr meg a pápa ennyi évig megkapja most meg senki
  • smith09 #30518
    Én elhiszem h minden rendben volt.
    és h megfelelt az előírásoknak.
    de itt minden rendben van évek óta , minden jó és szép, csak a meccsek hosszú évek óta nézhetetlenek, és az egész olyan mint egy megrendezett színjáték, pártállástól függetlenül.
    Klubbok, tulajok jönnek mennek, csőd szélén a csapatok, irreális magas fizetések.
    Ha azt akarod látni, ahogy tehetségtelen gazemberek nyomiskodnak, akkor nem profi sportot fogsz nézni, hanem magyar futballt.
    És ez a magyar valóság !!!
  • dave9004
    ősz ami júli közepén kezdődik majd amint mondta, mert közel az EB :D:DD
  • dave9004
    kiv lennék a miértekre, mert nagyon állítja a pécs és a szpari is h minden rendben volt.
  • karajjj
    Mondtam én, az ótépévezír azt mondta, hogy kemények lesznek, nem viccelt!
  • smith09 #30514
    Azt írják h ősztől is már 12 csapat lesz az nb1 ben. hanem is fix, de elképzelhető. Végre !!!
  • Narxis
    NINCS KEGYELEM!

Végre elkezdődött a megtisztulás.
  • smith09 #30512
    Az a szégyen h a mai napig senki nem tudja hogy hány csapat lesz az nb1 ben.
    Azt már megse említtem h alsóbb osztályookban / nb2 , nb3 / végén még nincs is kieső mert a kiesett csapatokat " felkérik" h ne essenenk ki hanem induljanak mert nincs feljutó azaz aki van az nem tudja vállalni.

Így aztán sok értelme van megint...
  • bakkerman
    Nem úgy volt hogy ma dönt a zemelesz a licenszekről?? Semmi hír
  • [HUN]FaTaL
    Lombard Pápá :D
  • Jim Morrison
    2:50 től :D
  • bakkerman
    Huhh,akkor jo,addig meg van idom. Meg par szaz orat belerakok a Football Managerbe :D
  • smith09 #30507
    a sport 1 en mondták h itthon 2018 ban lehet majd legközelebb pro licenszet szerezni..
  • dave9004
    hát igen mert a proliszensz annyira okossá tesz :D
    lö szakma
  • bakkerman
    Es varhidi fog a padon ulni jovore,mert szanyonak nincs pro licence
  • dave9004
    Közben a Vasas bajnok lett. De nem tudom örüljek e ennek a kártyás előre lefutott bajnokságnak :D
  • bakkerman
    szerintem ez a dolog 1 fokkal jobb mint ami a fociban van,hogy később törlesztenek egymáson a játékosok,aki kap egy csomagot a 17. percben és felkapja a vizet ő már csak azt várja mikor kerül az elkövetőhöz a labda,és visszaadja neki az "áldást"...na ez primitív dolog. Hokiban legalább a bíró azt mondja,hogy jólvan srácok had menjen,aztán lenyugodnak,lehet repül 1-2 fog,de nincs olyan profi hokis akinek még a saját fogsora lenne :DD
  • LasDen #30502
    szerintem meg primitív baromság. Menjenek box meccsre. Aki nézi, aki csinálja....
  • karajjj
    Élőben mégjobb, főleg Miskolcon, mikor 2000 ember üvölt a jégcsarnokban, ha repülnek a kesztyűk... :D
  • ReszegKoldus
    szívesen megnézném erről az edző fia esetről készült videót, ha jól emlékszem amikor a Puskásban a futópályára bementek ünnepelni emberek, még a police.hu-ra is felkerült a fényképük...
  • bakkerman
    amikor fenntmaradok egy jó NHL rangadó miatt,picit kezd csukódni a szemem,de látom hogy bunyó lesz,sisakok,kesztyűk le a jégre,és had menjen,na az priceless
  • karajjj
    Mindig is mondtam, hogy ezért nincs sosem nézőtéri balhé a hokimeccseken! Jól berúgunk a másik csapat szurkolóival, aztán megnézzük együtt, hogyan verik laposra egymást a srácok a jégen...
  • bakkerman
    Én erősen hajlottam a Fradi felé,hogy hazai pályán behúzzák a döntőt,de hogy 4 lesz közte az nagyon meglepett! Mindenesetre gratulálok a Fradinak,megérdemelték ezt a kupasikert,a kizárás majd visszajutás utáni első nagy trófea,hosszú éveket kellett rá várniuk a szurkolóiknak! És azért kell a magyar focinak egy jó Fradi ez tény