32945
Magyar Foci
  • LSSAHPAUL
    Bakker tegnap voltam nyíregyen a stadion előtt mentem el kb 50 gyerek edzett, vesszek meg ha normális az mlsz vezetősége.. nem tudom milyen cél vezérli őket de biztos hogy nem a magyar foci jobbátétele.
    Nem lehetett volna azt a csávót vagy csávókat örökre eltiltani minden spottal kapcsolatos munkától akik nem fizették ki idejében a játékos bérét? Ehelyett kibasztak kb 200 gyerekkel, meg egy nagyvárosnyi emberrel. De az mtk 400 szurkolójának kell az új stadion, nyiregyen meg 5000 embernek nem hogy új stadion hanem NB3 jutott :D hát igen, thx Nyilasi neked is hogy ezt tűröd.
  • dave9004
    emiatt azért csak adtam volna egy nb2-est nekik ha már annyira nem lehetett nb1-est.
  • karajjj
    persze, úgy gondolja, hogy mindenkinek a k*rva anyját, csak neki nem... :D
    Utoljára szerkesztette: karajjj, 2015.06.02. 09:41:49
  • passatgt
    "A licencügyben a politológus úgy nyilatkozott, hogy a Nyíregyháza nem bízhat a méltányosságban, hiszen "fél licenc" nem létezik, vagy megfelel valaki az összes követelménynek, vagy nem. Hozzátette, rendben van a Szpari gazdálkodása, de nem érhette meglepetésként őket, hogy a sokat emlegetett tartozás végzetes lehet, hiszen a döntést hosszas egyeztetés, levelezés előzte meg. Végül a nyírségiek azért "hasaltak el", mert csak májusban rendezték azt, a Diego Balbinottal szemben fennálló tartozást, amit márciusig kellett volna. Egyedül a Szpari járult hozzá ahhoz, hogy nyilvánosságra hozzák a licenckérelem elutasításának okát, a többi érintett klub nem – tette hozzá az elnökség friss tagja."

Ennyit Matyiról... sír, eljátsza a mártírt, közben nyakig benne van és nem engedi, hogy nyilvánosságra hozzák az indokot...
  • passatgt
    nem újak, csak újra felrakták
  • karajjj
    új Puskás stadion képek
  • bakkerman
    jóindulattal egy 1500-as átlagot fognak hozni,a nagyok elleni meccsek fogják megdobni a számokat,de nem hiszem hogy egy átlag csaba-paks meccsen 800-nál többen lennének majd
  • LasDen #30569
    és 200+ előtt fog kiesni az nb2-be...
  • dave9004
    mi is voltunk 5000+
    kár, hogy a kártyázás meg büntik majd megfelezik minimum ezeket a számokat.
  • passatgt
    Kondás: "Az egész szezont tekintve van hiányérzetem, voltak meccsek, ahol rengeteg helyzetet kidolgoztunk, legalább 10-15 ponttal is több lehetne, nyilván akkor más a kép. Így azért van hiányérzetem."
  • passatgt
    "A Békéscsaba 6000 szurkoló előtt jutott fel az NB I-be"
  • bakkerman
    LCS is eladta magat a fidesznek,es dajcstompinak
  • sempronius18
    Matyi játsza a mártírt közben már eladta a pályát és pláza épül a területén azért ássák fel ilyen bátran.

Ja és kapják be kiküldtek csomó kisgyereket akiket jól megríkattak azzal, hogy mostmá mer kizárták a PMFC-t a 3. ligába ők se focizhatnak az U9-ben.

Ezeknek a geciknek semmi sem szent gyermekkönyeken akarnak nyerészkedni.
    Utoljára szerkesztette: sempronius18, 2015.05.31. 09:03:10
  • karajjj
    Közben Garami Józsi bácsit László Csaba váltja az MTK élén. Ezt már egy éve kitaláltuk, mikor odaszerződött.
  • Jim Morrison
  • ReszegKoldus
    kár, hogy nem meccs előtt csinálták :)
  • Jim Morrison
    azt hittem photoshop, aztán már látom, ez nem az.
  • LasDen #30559
    nagyon teátrális....
  • bakkerman
    aztakurva
  • karajjj
    nakéremszépen!

• Densie
    Hát nem látod? A magyar foci , sőt a teljes magyar közélet csak és kizárólag a fradiról szól, legalábbis ők szeretik ezt hinni.
  • karajjj
    Nem hamarabb volt a kizárás, mint az említett balhé?
  • LSSAHPAUL
    Ez a 3 kizárás még mindig eltörpül a Fradi kizárása mellet, pedig ott azért anno volt lóvé ha nem is annyi mint most. (szerintem a tvszékház ostromnál látható ftc drukkereken állt az akkori barom komcsi kormány kicsinyes bosszút, azt ne mondják hogy tényleg nem teljesítette a kritériumokat, holott az eger 1 éven át játszott lámpa nélkül :D :D, kicsit átlátszó hogy pofára megy ki marad ki nem)
  • sempronius18
    Én sajnálom azokat akiket érint a mostani kizárás, de minden fórumon évek óta arról megy az okoskodás, hogy ez az ország nem bír eltartani 16 első osztályú klubbot ami igaz is.

Most, hogy a mocskos MLSZ végre megtette azt amit 10 éve kellett volna és kirakta a pénzügyileg férgessét az összes fotelszagértő sír és vandettát kiállt.
    Látjátok itt ezért nem lesz sohasem semmi változás és előrelépés ezt magyarázom évek óta.

Mindenki reformokért kiállt ha meg jönnek és a reformok nem azt jelentik, hogy a szánalmás kis csapatukat kikenik 2 milliárddal (nem állami pénzből persze, mert lélegeztető gép) akkor jön a sírás.

Szomorú
  • toysoldier
    PMFC: Közvetíti a mérkőzést a Duna TV!
    7 órája
  • bakkerman
    Allitolag nem adja le a mai Pecs-Szparit a duna,mert felnek valami balhetol,ti tudtok errol valamit? A musorujsagban kivan irva,hogy bajnoki meccset adnak...
  • karajjj
    Mind a kettő hibás. Idén az MLSZ vett egy jónagy levegőt és elkezdték kilapátolni a szart az istállóból, akármilyen büdös is az. Nem biztos, hogy így kell ezt csinálni, hogy figyelmeztetés nélkül kibasznak mindenkit (bár lehet, hogy megvolt az már párszor, csak nem érdekelte az érintetteket), de a cél egyértelmű és úgy látszik, idén nem tűnt el az akarat. Aki pedig kihasználta ezeket a lehetőségeket, amiket említettél, meg is érdemli, hogy mb3-ban kezdje újra. Én egyébként megye3-ig száműzném őket. Szegény szurkolókat sajnálom csak, akik nem tehetnek róla, hogy kedvenc csapatukat kirakták a ligából.
  • Muki100
    Ilyenkor az a hibás aki visszaélt a licenc súlytalanságával és folyamatosan az NB1-be nevezte a klubját, vagy aki minden évben ugyanúgy kiosztotta nekik?
    Máshol lehet az előbbi mert egy angol vagy német 2. vagy 3. osztály is komoly hadszíntér, de itthon még az NB1-be pénzt fektetni is biztos bukás (Pécs), ha onnan kiesik egy csapat akkor ott a befektető búcsút inthet minden pénzének + élvezeti értéknek.
  • karajjj
    Én speciel minden évben csodálkoztam, hogy egyáltalán minek a lincenc, ha mindenki úgyis megkapja előbb-utóbb, aztán egyik becsődölő céget vitték be a másik után a klub tulajdonosi körébe.
  • Muki100
    OK, de kulturáltabban is el lehet intézni, ha az a baj hogy max. 1500 nézőnek nincs értelme egy NB1-es klubot futtatni.
    A tabellán a KTE, Nyíregy, PMFC mind feljebb van mint a Honvéd meg Haladás. Ezek a klubok néha a fosból építkezve mentek remek szezonokat és az MLSZ keze is vastagon benne van, hogy nem tudták anyagilag megvetni a lábukat, meg a helyi futball életben tartása ellen dolgoztak. Ha rendvágásra használnák a licenc osztást akkor a téli szünetben kellett volna végigfenyíteni mindenkit. Így viszont látszik, hogy megrendelésre, esélyt sem hagyva vágták ki a klubokat az NB1-ből.
  • karajjj
    Egyszer nem csinál segget a szájából a lincencek terén az MLSZ, akkor meg ez a baj...
  • bakkerman
    nincs gond a 12 csapattal,egy szavam nem lett volna,ha jövőre a pályán esik ki a csapat a létszámcsökkentés miatt,és nem esett volna nehezére megvárni ezt a szövetségnek. Idén kiesett volna a Győr,Pápa a balhéik miatt,meg még két csapat a pályán,feljut kettő,és megvan a 14-es mezőny,jövőre meg kiesnek négyen,feljutnak ketten,ez lett volna a logikus lépés
  • Densie
    Lehet , hogy lesz egy szezon amikor nem megy csődbe minimum két csapat a bajnokság végére. Amilyen hülye és alkalmatlan Csányi a focihoz , legalább annyira ért a pénzhez. Nagyon kíváncsi vagyok mit hoznak ki a klubok az új finanszírozási rendszerből.
  • dave9004
    Fradi is nb2-be került jogtalanul
  • passatgt
    Nyilván benne van az, hogy tervben volt a 12 csapat, így könnyen megoldható lett, de azt nem hiszem, hogy mondvacsinált indokkal nem kaptak licenszet.
  • dave9004
    Ezek a dolgok tavaly fixen semmivé váltak volna
    De most példát kell megint statuálni
  • passatgt
    Azért az nem 100%, hogy csak azért nem indulhat, mert állítólag tartoznak valami jöttment játékosnak 5 évvel ezelőttről. Pécsen is azt mondták, hogy nem értik mi a gond, közben meg #30522 ...
  • LasDen #30539
    primitívek....
  • Jim Morrison
    Épp facebookrol jövök, ott is láttam ezt a képet.

/torolni nem fogom mert nem tudom elolvasni a feliratot , barmi is az, ha torolni kene en nem tudtam/
  • bakkerman
    Mai nap folyamán volt egy demonstráció a csapat edzésén,a lelátón olyan hangulat volt mint a feljutásunk idején tavaly,amikor bajnok lett a csapat. Akár törlik akár nem,berakom ezt a képet,hátha magasabb helyekről is meglátja valaki...

Egy időre elaltatják a focit a városunkban,de megölni nem tudják,mindig volt csapat,ezután is lesz,akkor is amikor,ezek a hulladékok eltakarodnak a magyar fociból!
    Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.05.28. 20:52:39