Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Davidus

V9ykn8_TZL0

Ramore
kinek hiányzik az a balfék Babos lúzer kapus?

Király végre a helyén van!
a kommentátorok mondhatom felkészültek :|
Rudee
akkor

Szar Bayern, szar Bayern :)

Ramore
Bodnár a 12. német játékos, Gundeltakács a képzeletbeli 13.
Rudee
Ha valamit nem tudsz pontosan, akor inkább ne írj semmit. Dragóner és Lipcsei a 25-én kihirdetett keretben sem volt, nem tudom hogy mondták volna le a válogatottságot.

JAST
lehet hohy mégis jó ez az edzõ a válogatotnak?

a.carkey
Faszért nem lehet mindig így játszani. Megölné a szeretetével õket a közönség ... 😞

A medve nem játék.

a.carkey
Hát, ha bírják végig, akkor az a 22 fasz baszhatja a válogatottságát, aki nincs itt!

(Különösen Dragóner és Lipcsei, de mondhattam volna más sztárt.)

A medve nem játék.

Ramore
Rohadt mezey maffia, ez a pofára esés nekik!!!!! 😊))))
a.carkey
Megint a bírók, és megint egy angol ...
GRRRRRRRRRRRRR!

A medve nem játék.

Matthewpamer
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!TORGHELLE!!!!!!

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

a.carkey
Érik 1954! 😊

A medve nem játék.

a.carkey
LOLLLLLLLLLLLLLLER!

Már 0-2 lenne ... 😊

A medve nem játék.

Rudee
Azannya.

zaki
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL

Ramore
A második tévedés pedig:
"Egy 25 év körülivel már sok mindent nem lehet tenni."

mezey-mészöly maffia is ezt az elvet vallja, pedig bizony nagyon sokat tud fejlõdni az ember még 25 évesen is. Próbálja ki bárki. Kezdjetek el futni rendszeresen és garantálom, hogy pár hónap után meglepõen javulni fog az állóképességetek. Pláne akkor, ha egy edzõ is felügyeli és elõsegíti az edzésedet étrendedtõl kezdve egészen az edzésterven át.
Ramore
Na itt az elsõ legnagyobb tévedés!

"EU versenytörvénye tiltja, hogy állami pénzeket tegyenek a profi sportba"

Na nem a törvényt cáfolom, hanem azt, hogy az önkormányzatok folyamatosan támogatják a klubbokat sajnos. Egyszerûen nem értem miért nem hagynak fel a törvénysértõ magatartással.
Ramore
egyet értek, szerintem is klónozott meccset várhatunk
torrente
Az várható a német-magyaron, mint a Bayern-Gyõrön. Az a meccs is olyan volt, mintha egy félgõzzel játszó felnõttcsapat játszott volna egy ificsapat ellen.

a.carkey
Tegnap volt az EB felkészülési meccsek kapcsán egy kurva jó beszélgetés Rudi és Lothar között a 3SAT-onm, amúgy ZDF válogatott beharangozója volt. Ezek tényleg sörözgettek, mint az egyik lehetõség volt a NSO ma esti meccsre való szavazása kapcsán. 😊

A medve nem játék.

Breki33
tessék?
már aláírtam 😊
honnan van?

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Breki33
Irjátok alá

klikk
Gregorius
Mind a kettõtökkel egyet tudok érteni. Minél korábban kell elkezdeni, de nálunk, amilyen botrányos a helyzet már azonnali eredmények is mutatkoznának. Még Lothar is tudta 2x-esére emelni a játék színvonalát, csak nem kap támogatást az MLSZ-tõl, sõt... Szerencsére az EU versenytörvénye tiltja, hogy állami pénzeket tegyenek a profi sportba, úgyhogy talán elindul valami!

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

torrente
Nem én, hanem a külföldi edzõk mondják, hogy minél fiatalabb korban kell elkezdeni alapozni a focistát. Egy 25 év körülivel már sok mindent nem lehet tenni. És az szerinted miért rossz ha amatõr a bajnokság. Most sem edzhetnek napi 3-4 óránál többet. Ezt megtehetik meló után is. Hobbiból játszogatni aztán 7végén meg nyomni egy meccset. Egervári azt mondja: belefáradtak a játékosai a szerda-szombat ritmusba. Hát igen, heti 20 óra edzés és 2 kocogós meccs elég kimerítõ lehet.

Ramore
Marhaság, egy 20-25 éves játékos is lehet fejleszteni minden téren, természetes, hogy a kölykökre sookal többet kellene költeni, de a mezey garnitúra szerint, az õ általuk eldeformált generációt már nem lehet tovább fejleszteni. Pedig dehogynem, csak igazi szakemberekre volna szükség.

Takarodjon végleg a mezey-mészöly maffia!
torrente
Én is kimennék tüntetni. Azért hogy amatõrizálják le a focinkat addig, amíg nincs eredmény. A pénzt meg a gyerekekre kéne költeni. Ha ez 15 év, akkor annyi, de utána kinevelõdne egy ügyesebb generáció.

Gregorius
Már megint mit írtam!? Szóval; Matthäus.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Gregorius
Ha nem követelmény a magasabb végzettség, engem nem érdekel, hogy hol oktat. Viszont ha pancser, akkor egy másodpercig sem tûröm meg sehol. Nem csak felháborító, hanem undorító is, amit mûvelnek, a magyar focival. Amikor Mattheus a ciprusi tornán volt, ezek a magyar edzõ lángelmék itthonról a Sport1 stuiójából fikázták, amit csinál, pedig õk aztán tudják, mert rengeteget letettek az asztalra. Most például ez az ügyes keresztbeszervezés. Ha találkoznék velük az utcán bizony komoly erõfeszítésembe telne, hogy ne ...., na mindegy! (Illetve a fenét mindegy, de ha lesz tüntetés, én lehet, ott leszek! 😊)

Davidus
0-3 volt😄 Múltkor megálmodtam hogy négyet kapunk a braziloktól és annyit is kaptunk😛

V9ykn8_TZL0

torrente
Lehet hogy iskolázottság nélkül is jól átlátja a foci lényegét. Puskás sem volt egy nagy ész, de a pályán ebbõl nem látszódott semmi.

torrente
És 8-at kapunk.

Ramore
hova? mit?
Davidus
Azt álmodtam hogy hármat vágunk a németeknek😊

V9ykn8_TZL0

Ramore
Persze, dolgozzon, ha már nem végzett el hivatalosan egy iskolát sem az elemin kívül, de edze mondjuk a csõ montázs teremfoci csapatot, vagy a femina nõi gárdáját, vagy az nb3-as balatonkenesét.
torrente
A kis Mészöly hagy dolgozzon, viszont az idõsebb generációnak tényleg el kéne már húznia a redves faszba.

Buddy
kapunk egy olyan 5-öst, hogy befordulunk

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Gregorius
Így szép nyerni! 😊)

Breki33
A házigazda németek attól tartanak, hogy komolytalan "sportbohózat" lesz vasárnap a Magyarország elleni barátságos mérkõzés, miután Lothar Matthäus, a vendégek német szövetségi kapitánya csak a B-kerettel lép pályára Kaiserslauternben.

Négy meccs, négy vereség, két rúgott gól

Ezt a vélekedést feltétlenül alátámasztja, hogy a magyar válogatott Eb-re vagy világbajnokságra készülõ ellenféllel szemben az elmúlt tizenkét évben, júniusban még pontot sem szerzett, mi több, gólt is csak két ízben lõtt, noha kétszer játszott hazai pályán. ('92: Svédország 1-2, '94: Hollandia 1-7, '96: Olaszország 0-2, 2002: Horvátország 0-2)

A dpa német hírügynökség szerint a szakvezetõnek huszonkét játékosát kell nélkülöznie, köztük - Király Gábor kivételével - az összes légióst. "A tíz mezõnyjátékos, akiket egyelõre képtelen lennék megnevezni, még összesen sem jutott el negyven válogatottságig" - panaszkodott a futball-legenda a Kicker címû lapnak.
ilyen gyenge német válogatott ellen ritkán fog találkozni a magyar csapat
igaz a magyar sem a legerõsebb, de sztem legalább 1 döntetlen ki kéne hozni ebbõl a meccsbõl...
ha máshogy nem, legalább vmi bundával...

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Breki33
Bohózattól tartanak a németek a magyar meccs elõtt
A vb-döntõ ötvenedik évfordulóján csúnyán leéghet a magyar csapat, és utána lemondhat Matthäus.
Garcia
biztos rosszul fordította a tolmács 😊

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

Ramore
Mészöly Mezey duónak pedig az elsõszámú célja az, hogy a drága Mészöly Gézukát tegyék mindenáron a válogatott élére. Rendesen fúrják Matthäus-t, szabotálták a játékosokat, és minden követ megmozgatnak, hogy kifúrják az "idegen testet" a kis világukból, vagy nevezhetjük üzletüknek is.

Takarodjon már el a magyar foci környékérõl VÉGLEG a Mezey-Mészöly család!!!
Gregorius
Azt figyeltétek, hogy a meccs után Lothar azt nyilatkozta, hogy "elsõdleges álma, hogy a magyrokat kijuttassa az EB-re." A meccs elõtt még elsõdleges "célja" volt. 😊)))

PREMIERE1
Lothar távozása után esetleg Egil Olsen a válogatott élén? 😊 Nyami! Egyre jobb! Majd Egérkéék szépen kiutálják innen õt is a "sztárokal" együtt ...

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

PREMIERE1

PREMIERE1
Szerintem meg 1-1 😊

Breki33
Ez hülyeség
Német-Magyar😞6:0) ?- jóindulattal