Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
2006. LOL 😊

A medve nem játék.

FtranX
SZÉP VOLT SRÁCOK!

A tv2 elmehet a búsba! Nem elég, hogy a két idióta kommentátor, hanem még a meccs utáni interjúkat se mutatják.

Breki33
Biztos az EB-re gondolt, de azt a közszolgálati adja.
Ruffi
2004-be nincs vb sztem

Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak

a.carkey
Mekkora trágya csatorna ez a Tv2. Technikailag, körítésben jók, de tiszta bulvár az egész. Remélem nem lesz közük a 2004-es Vb-hez, bár ebben NAGYON nem vagyok biztos.

A medve nem játék.

Breki33
Lothar Matthäus nyilatkozata a mérkõzés után: - Én sem számítottam arra, hogy ilyen jó teljesítményt nyújt csapatom. Büszke vagyok a ma pályára lépõ játékosaimra, akiknek többsége válogatott szinten tapasztalatlan játékos. Ami a Besiktast illeti, elég sokan kérdeztek ma errõl. Egyelõre csak annyit mondhatok, hogy nem volt kapcsolatom velük, de tudom, hogy kerestek. Profi edzõ vagyok, meg fogom hallgatni az ajánlatukat.
Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
állj már le légyszives
uncsi má
Ramore
Egyet értek, Lisztes és Szabics gyógyuljon meg, a többi mezey által sérülté vált egyén menjen a *****!!!
Garcia
mert ott sokkal erõsebbek az ellenfelek. gyengéknek könnyû gólokat rugdosni.

amugy Lisztest, Dárdait, Szabicsot várjuk vissza a csapatba

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

Breki33
Hej ha Fehér Miki élne
a.carkey
Most nincs megszólaltatás? 😊 Csak ez a szar, ami van? Napló? Pff.

A medve nem játék.

a.carkey
Cheetah megfestette a szart. Valakinek sikerült!

A medve nem játék.

a.carkey
Remélem az "A"-ból nem jön kezdõnek senki!
Jó ez így. Ezek legalább akartak gyõzni. Amúgy Gerával sem lenne semmi baj, ha nem bonyolítaná nagyon, tudna néha NEM cselezni, és picit odafigyelne a befejezésneknél.

Tegnap a Hálózat vagy milyen tévén leadtak egy 2. osztályú fordulót (vagy többet, nem néztem végig), de az elején egy rakat B-s gól volt. Mit ne mondjak: gyönyörûek voltak. De tényleg. Nem értem, ha felkerülnek elsõ osztályba, akkor miért esnek úgy vissza.

A medve nem játék.

Garcia
a sok pesszimista 😊 (Lisztes is az volt) 😊

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

Breki33
Gratulálok a fiúknak

Páran akik 8-0-kat meg Bayern utánérzést tippeltek önkrikát gyakorolhatnának. P

Nem szeretem Thorgelle-t, de el kell ismerni fantasztikusan játszott.
Király Gabi is jó volt.

Reméljük ezzel elértünk valamit...
lássuk
😊)

football without ultras is nothing

Gregorius
IIIIIIIIIIGGGGGGGGGGGGEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!

Matthäus egyedül megváltotta a világot! Gratulálok neki és minden játékosnak kinn a pályán, mert bár elfáradtunk, de így is többek voltunk a fing német válogatottnál.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Garcia
Ezaz B csapattal is nyertünk😊

Ez volt a MAGYAR EB! 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Dani20
was ist looos dajcslaaand??😄D

szép volt!!!

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

Davidus
Király meg világklasszis!

V9ykn8_TZL0

Davidus
Az Olaszok nem mutatnak be ekkora kátánáccsót mint amit levágtunk a második félidõben😛

V9ykn8_TZL0

Ramore
Király!!! Ha marad Matthäus, kijutunk a Vb-re!!!
Nyertûûûûûûnk!!!!

IGEEEEEEN!
a.carkey
"Cép" volt!

A medve nem játék.

a.carkey
Ez a meccse megvan ...

A medve nem játék.

Ramore
mezey-mészöly
Matthewpamer
Deutschland Deutschland über alles
zwei Kartoffeln,das ist alles

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

a.carkey
Tyúúú. :=(

A medve nem játék.

Matthewpamer
tökön rugta a labda 😄DDDszegény

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Matthewpamer
partjelzõnek rotty

a.carkey
Zweitorghelle 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Sajnos elfáradtak ... 😞

A medve nem játék.

Ramore
Bodnár továbbra is a mezey maffiának dolgozik, a fenébe is, le kéne cserélni már!!!
a.carkey
Jézusom ... 😞

A medve nem játék.

Matthäus ert a focihoz, talan mégis sikerul neki osszerazni a magyar valogatottat...

Rudee
A válogatott menedzsere.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Kezdõdik a II. félidõ.

Surkoljunk srácoook!
zaki
Hrutka most mivel foglalkozik?

Gregorius
Kinek van ilyenkor ideje és kedve a kommentátorokkal foglalkozni?

Re#2567: Legyen úgy! Egyébként ha ezek után a második félidõ másról sem fog szólni csak arról, hogy kapunk 5 gólt, akkor is SZÉP VOLT FIÚK! (Régen votl nálunk fociban akárcsak pünkösdi királyság is, és ez a 30 perc önmagában ér annyit nekem, mintha holnap meglenne a vizsgám. 😊)

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Garcia
így van! remélem nyerünk! HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!

Gregorius
Hát ha így marad a vége is, akkor kíváncsi leszek a Besiktas tárgyalásokra! 😊

Gregorius
Azért nem vagyunk olyan jók, elég lomha ez a német válogatott, én attól félek bejön Kurányi, mert Õ nem csak a szart fogja kavarni a kapunk elõtt, mint a mostani német felállás. De ne legyen igazam!!!!!!!!!!! HAJRÁ MAGYRORSZÁG!!!...

Gregorius
Hát tudod, egy ember kéne, akinek van ideje és meggazdagodhat polgári perben. :-) Kérdés, ki veszi a fáradtságot.

Davidus
Ejj de jó lenne!

V9ykn8_TZL0

Jo a meccs basszatokmeg!
Torghele Gera paros fasza!

Davidus
Egyébként 1-3 lesz mert a brazilok ellen 0-4-et álmodtam és 1-4 lett.

V9ykn8_TZL0