Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PREMIERE1
Az 1938-as csapat is nagyon jó volt.

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

Breki33
De pár jó csapatunk volt azért azóta sõt EB-n érmekért játszottunk.
Sajnos Marseille óta zuhanunk.
PREMIERE1
Brit? Brit! 😊

Breki33
Ezt Puskás mondta tudtommal és nemis akkor...

Énnekem meg az a csalódottságom, hogy továbbra is hajtogatod ezeket az összeesküvés elméleteid.

1. Ha ismernéd közelebbrõl ezeket az úgymond "falusi vagány" gyerekeket ilyen fel sem merülne benned. (Nem pejoratív értelemben).
Nincs az a pénz ami nekik felért volna azzal hogy elõszõr világbajnok lehet a magyar vállogatott.

Olyan játékosok pl akik a Londoni meccs után azért volt szomorú, hogy nem a testvérei által vezetett gõzmozdonnyal jöhetett haza.
Mert õ saját maga szerette volna lapátolni a szenet!!!
És teljesen komolyan ezért busutt mert azon a vonalon már villanyvasút ment.
Ilyen embereket sértesz meg ezzel a kitalációiddal

2. Egy kommunista ország hogyafenébe adott volna le egy világbajnoki döntõt az akkori NATO országnak.
Németeknek azért volt pont nagy szó, hogy a háború után megmutassák....
Mégha a nagy szovjetunióval játszottunk volna elképzelhetõ lenne -talán volt is rá példa- ilyen pártutasítás. De aki ismeri az akkori vizsonyokat az tudja, hogy ez nonszensz.

De elég csak arra gondolni utánna GRosicso-t miért is tiltották el a játéktól. MIért fogadta õket Rákosi, miért igérte meg, hogy nem lesz retorzió és utánna miért lett mégis sajnos.
Ramore
Ezek a fiúk mondták, hogy kis pénz kis foci, nagy pénz nagy foci. Ez a mondás írd és mond, nem volt vicc! A nép csalódottsága pedig az átverés érzése, és a bunda szaga miatt alakult át lincs hangulattá, teljes joggal. A magyar nép akkor és most is értett a focihoz és nagyon jól meg tudták állapítani, hogy szerencsétlenül kikapott egy csapat, vagy eladták a meccset.
Ramore
ezzel mindenki egyet ért szerintem
Hat igaz h azota is tobbszor voltunk vb-n, de igazabol (sztem) az volt az eggetlen olyan valogatottunk akinek JOGA lett volna megnyerni a vb-t. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Breki33
persze kár a múlton merengeni
Breki33
Dehogy kár ha akkor nyerünk lehet ma többszörös világbajnokok vagyunk

Nemhiába nevezik Berni csodának a Németek
elõtte sehol sem voltak
Reg tortent kar foglalkozni vele 😞

dejo h nemcsak nekem tunt fel ;D

Breki33
öcsém ezek az elméletek
...
nem gondolhatod komolyan, hogy ezek a "fiuk" bármiért eladták volna világbajnoki döntõt

Ugyebár Werner szándékosan sérülést okozz az õrnagynak aki a Brazilok ellen sem játszhatott. (Czibor helyettesitette ugyebár)
Ezt a meccset nagy csatában megnyertük ugye 4:2-re, de nagy áldozatokat kellett hoznunk.
Bozsikot kiállították (angol játékv.) Tóth 2 Izomszakadást szenvedett míg Tóth Misi megsérült a verekedésben.

Az elõdöntõben jött Uruguay (a legnehezebb a hármasból)
Bár Bozsik játszhatott, hiába vezettünk 2-0-ra Hohberg egymaga ledolgozta a hátrányt (világbajnok Miguezt helyettesítette).
És a hosszabításban jött Kocka két nagyszerû fejesgóllal. Szval miíg a németek úgymond könnyû meccseket játszottak a mi csapatunk ezekben a meccsekben idegileg és fizikailag eléggé elfáradt..

A dontõn történteket gondolom mindenki tudja (Sebes hibáját az összeállításban, Puskás játszatását, Sándor Csikar ügy stb)Elsõ tíz perc végén hiába vezettünk már 2-0-ra

Itthon elkeseredés miatt törtek ki zavargások a csapatott felsõbb utasításra szállították haza.
Grosics mesélte, hogy Rákosi megigérte nem lesznek szankciók, aztán ugye mégis lettek.
Pont ezis bizonyítja hogy szó sem volt bundáról, hisz arról a kopasz tudott volna.
Ramore
Bárcsak a bírókra lehetne kenni a vb döntõ zakóját, szerintem a magyarokat megkenték, eladták a félidõben a meccset, nem véletlenül borultak fel a villamosok Budapesten és nem véletlenül szállították le a hazaérkezõ csapatot a vonatról Tatabányánál. A nép egy jogosan elvesztett meccs után nem meglincselte volna a csapatot, hanem megtapsolta volna õket.
Ramore
Ezt remélem én is, jobb csapatban a helye, mint a Herta. Szerencsétlen Babos produkciója után véképp bebizonyosodott, hogy Király az elsõ kapusa a válogatottunknak, és Babosnak nincs helye a válogatott közelében sem.
Garcia
1954-ben a játékvezetõ volt csak angol, az a bizonyos (köcsög) partjelzõ welszi volt...

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

[Jakuza]
Jogos.
A masik fele, hogy milyen jol jon most Kiraly Gabinak ez a nagyszeru sajtoviszhang, most hogy Angliaba keszul.
Remeljuk valami jobb Angol csapat figyelte az esemenyeket, es mint elso szamu kapusra szamit majd ra.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Ramore
Én nem azt írtam, hogy 25 évesen legyen valaki profi focista, hanem arról, hogy egy 6 éves kora óta magyarosan edztett játékost betöltvén a 25. életévét, gyenge fizikummal és állóképességgel igenis lehet fejleszteni.
Gregorius
Ámodik anyomor arrafelé.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

jah érdekes
engrem is meglepett kissé az elsõ sor! 😛

football without ultras is nothing

😊

Breki33
MEHMET BASARAN jelenti Isztambulból
NS, 2004-06-06
Cseppnyi kétsége ne legyen a magyar futballrajongónak afelõl, hogy
Lothar Matthäus a jövõ héten már Isztambulban, a Besiktasnál elkezdi
új munkáját és nem is csak edzõ, hanem szakmai igazgató lesz!
---

Ennyi a torok sajtorol es a torok tudositorol.
Minek ? Jo lessz nekunk Matthäus bacsi is. ;>

Breki33
Nem kell nekünk Del Bosque? :-)
Remelem a valogatottunk fog még hasonlo oromoket hozni nekunk!

PREMIERE1
Vagy csak a bíró volt angol? Mindegy, nem adták meg és kész!

PREMIERE1
"83. perc: Egy beadásba Huszti úgy lépett bele, hogy a lábáról Dave Babski asszisztensre pattant a labda, s ott találta, ahol az egy férfiembernek a legjobban fáj. Az angol asszisztens eldõlt, mint egy zsák, és percekig ápolni kellett a partvonal mellett ..."

Ennek csak azért is örülök, mert 1954-ben pont egy angol partjelzõ szerint nem volt gól, az a bizonyos magyar. Úgy látszik fentrõl némi igazságot szolgáltattak.

PREMIERE1
MNO
Lothar Matthäus marad Magyarországon! Immár bizonyosnak tûnik, hogy a Németországban gyõztes magyar futballválogatott szakvezetõje nem hagyja el a nemzeti csapatott, az isztambuli együttesnél ugyanis bejelentették, hogy a gárda új edzõje Vicente Del Bosque lesz. A Real Madridtól tavaly távozó, spanyol bajnoki címet és Bajnokok Ligáját nyert tréner két évre ír alá a „fekete sasokhoz”.

DONGUBA
jaajjaaajjjaajajaja

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Breki33
Del Bosque lett a Besiktas edzõje?
www.Kicker.de: "Magyarország nevetségessé tette Németországot."

Így télleg nevetséges lett a meccs, ahogy azt be is harangozták

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Én mondtam, hogy min. egy döntetlent ki kell hozni ebbõl a meccsbõl, így is lett... 😄DDDDDDDD
Szép volt fiúk!!!

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Breki33
Breki33
Az eseményrõl egyenesben tudósító német honlapok hangulatát a Sport1 összefoglalójának elsõ mondta jellemzi legtalálóbban: "Micsoda blamázs!"
De nézzük az internetes újságok címeit!
www.bild.de: "Lothar gulyást csinált Rudi csapatából!"
www.sport1.de: "A német válogatott blamálta magát Matthäus alkalmi tizenegye ellen."
www.sportbild.de: "A nemzeti együttes pofára esett Kaiserslauternban."
www.Kicker.de: "Magyarország nevetségessé tette Németországot."
cnn
KAISERSLAUTERN, Germany (AP) -- Ferencvaros striker Sandor Torghelle scored both goals to spoil Rudi Voeller's 50th match as German coach, Hungary sending their hosts off to Euro 2004 with a 2-0 defeat.

------------------------------------------------------
uefa

Two goals from MTK Hungária FC striker Sándor Torghelle provided a makeshift Hungarian team with a surprise 2-0 defeat of Germany, sending Rudi Völler's team off to UEFA EURO 2004™ on the lowest possible note.

Lehet en vagyok a hulye de most hogy is van ez ? 😄D

EZ a legjobb. ;D
CNN

a.carkey
Sky Sport

Soccernet ESPN Sports

DFB

EURO 2004 (Amúgy a fõcímben vagyunk! 😊

Tényleg eléggé felfigyeltek erre mindenhol. Eltörpülnek olyan eredmények, mint pl. Svájc-Liechtenstein 1-0. Azért az sem lehetett semmi. 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Nagyon korrekt!

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

torrente
Nyilván elmehetsz balett-táncosnak 25 évesen, sokat fogsz fejlõdni, de közelébe sem érsz azoknak, akik 6 éves korukban kezdték.

Gregorius
Szívembõl beszélt. 😉

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Breki33
Olyan gyõzelmet aratott a magyar labdarúgó-válogatott, amelyre felfigyelhet a világ. Nem önmagában azért, mert legyõzte a németek Eb-rajt elõtt álló legjobbjait, hiszen a formábahozás idõszakában még a legerõsebb együttesek is bele tudnak szaladni rangon aluli vereségbe. A világ azonban akár még fel is szisszenhet a meglepetéstõl, ha a hírek arról is szárnyra kelnek, mi minden elõzte meg ezt a jubileumi találkozót: a német lapok egy része még a játék komolyságát is veszélyben érezte amiatt, mert az amúgy is gyenge magyar futballt a válogatott keret “harmadik sora” képviseli.
Ehhez képest történt valami nagyon fontos a kaiserslauterni stadionban.
Olyan, hirtelenjében összerántott magyar futballisták álltak össze formás, a németeket megfékezni, sõt megverni képes csapattá, akik közül az egyik szombaton nõsült, és a lagzi után csatlakozott a többiekhez, egy másik pedig a másodosztályból lépett elõ válogatottá, holott NB I-es, ifjú korában az nem sikerült. Kicsit hasonlított ez a magyar csapat arra a dánra, amelynek a tagjait szabadságról hívták vissza 1992-ben, hogy a kizárt jugoszlávok helyén induljanak el az Európa-bajnokságon. S ha már a strandot otthagyták az Eb kedvéért, meg is szerezték a kontinens aranyérmét. (Mellesleg: a döntõben éppen a németeket verték meg, ugyancsak 2-0-ra Göteborgban.)
A mostani 0-2 kellemetlen ugyan a Völler-legénységnek, de akár nagyban is érdemes fogadni arra, hogy ugyanez a csapat június 15-én, a portugáliai versengés elsõ állomásán, a hollandok ellen összehasonlíthatatlanul jobb futballt produkál majd. Ki tudja, még az Eb-t is megnyerheti.
De mit kezdünk majd mi ezzel a váratlan, hatalmas sikerrel? Ez a gyõzelem is megmarad abban a megszokott, majdhogynem bûvös körben, hogy a magyar válogatott igen magas százalékkal teljesít a barátságos meccsein, majd a selejtezõsorozatok elején, hogy a végén viszont a tét nyomása alatt aztán megint összeomoljon?
Csak remélhetjük, hogy ez a siker azért többrõl is szól. Arról, hogy a Lothar Matthäus által megkezdett, egyes esetekben megkérdõjelezhetõ, legalábbis erõsen kockázatosnak tûnõ fiatalítási hullám felszínre hozott harcos és sikerorientált fiatal embereket. A kaiserslauterni teljesítményük kétféle üzenetet hordoz. Az egyikkel önmagukat biztatják, hogy az õ - nálunk szokatlan - mentalitása kiemelheti a magyar labdarúgást a gödörbõl, s különösen akkor, ha mérkõzésrõl mérkõzésre legalább egy klasszis teljesítményt is fel tudnak mutatni, mint ezúttal Torghelle Sándor révén. A másik üzenet pedig azoknak szól, akik eddig önbizalom nélkül, feltartott kézzel feszítettek a címeres mezben, és éppen akkor nem hozták magukat, amikor nagyon kellett volna.

Szekeres István
Breki33
Kaiserslautern, június 6., 21.40 Völler szerint (is) megérdemelt a magyar gyõzelem.

Rudi Völler (Németország): - Mindenek elõtt szeretnék gratulálni a magyar válogatottnak! Nagyon jól játszottak, megérdemelten nyertek. Az elsõ félidõben megpróbáltuk megfordítani a mérkõzést, de a magyarok nagyon szûken és pontosan játszottak.

Lothar Matthäus (Magyarország): - Nagyon elégedett vagyok, teljesen megérdemelten nyertünk. Sokat dolgoztunk, nemcsak ezen a meccsen, hanem az elmúlt tíz napban is. Jól játszottunk az Európa-bajnokságra készülõ német válogatott ellen, ez önbizalmat kell, hogy adjon. Remélem, hogy azok a játékosok, akik lemondták a válogatottbeli szereplést, most magukba szállnak, természetesen nem zárult be a kapu senki elõtt. Nem szeretnék egy játékost sem kiemelni, mindenki jól játszott. A Besiktasról kérem, ne is kérdezzenek!
a.carkey
HEHE!

A medve nem játék.

Nem is fontos az info, ezt ugyis tudjuk. :>

Breki33
Akkor a rudi nem király már hanem csak túró? P
a.carkey
Hagyom. Nem teszi be jól. 😞

A medve nem játék.

a.carkey
Németország Magyarország
Kahn
Hinkel
Wörns
Nowotny
Lahm
Schneider
Hamann
Ballack
Frings
Klose
Bobic

Csapatfõnök:
Rudi Völler

Király
Juhász
Stark
Tóth A.
Bodnár
Szélesi
Rósa D.
Leandro
Huszti
Gera
Torghelle

Szövetségi kapitány:
Lothar Matthäus

Csere: Klose helyett Brdaric (46.), Hinkel helyett Schweinsteiger (46.), Nowotny helyet Baumann (62.), Bobic helyett Podolski (73.), Hamann helyett Ernst (84.), ill. Leandro helyett Tóth Balázs (63.), Gera helyett Gyepes (89.), Huszti helyett Bodor (92.).
Gólszerzõ: Torghelle (7. és 31.)
Sárga lap:
Kiállítva:

A medve nem játék.

a.carkey
Németország Magyarország
Kahn
Hinkel
Wörns
Nowotny
Lahm
Schneider
Hamann
Ballack
Frings
Klose
Bobic

Csapatfõnök:
Rudi Völler Király
Juhász
Stark
Tóth A.
Bodnár
Szélesi
Rósa D.
Leandro
Huszti
Gera
Torghelle

Szövetségi kapitány:
Lothar Matthäus

Csere: Klose helyett Brdaric (46.), Hinkel helyett Schweinsteiger (46.), Nowotny helyet Baumann (62.), Bobic helyett Podolski (73.), Hamann helyett Ernst (84.), ill. Leandro helyett Tóth Balázs (63.), Gera helyett Gyepes (89.), Huszti helyett Bodor (92.).
Gólszerzõ: Torghelle (7. és 31.)
Sárga lap:
Kiállítva:

A medve nem játék.

Biztos csak elirta 😊

a.carkey
Pozsgay József (vagy ki a fene van a F1-nél) értõ tolmácsolása lehet, hogy mégsem olyan rossz? 😊

A medve nem játék.