32945
Magyar Foci
-
#8919 úgy ahogy mondod. elsősorban magyar vagyok, minden más csak utánna jön... a United is! -
karajjj #8918 szarni bele, bárki jönne, a Loki miatt mennék fel... -
#8917 Arsenal Manchester vagy Chelsea? Olyan mindegy!!!!!!! -
geo91 #8916 :DDDDDDD -
geo91 #8915 arsenal topikban mi másról álmodunk. :) -
karajjj #8914 a gatyám is rámenne :D -
#8913 képzeljtek el egy ilyen csoportot hogy Manchester - Real Madrid - Lyon - Debrecen. OMG! -
#8912 14év... 5éves voltam amikor a Fradi megtette ezt.
GRAT Loki! -
geo91 #8911 örömömben sírok... -
#8910 ez de jó -
#8909 azt hiszem nem kövez meg az a kedves nsofórumhozzászóló, ha elcsenem a bejegyzését:
Háromnegyed kilenckor felcsendül egy dallam, - mióta vártam, hogy ismét magyar földön halljam! A kezdőkörben gyerekek rázzák a leplet, Az elmúlt években nem láthattunk ennél szebbet. A Puskás zöld gyepén csillagok hullámzanak, Egész addig, míg a hegedű húrjain játszanak. MasterCard, PlayStation és Heineken reklámok, Az érzés felbecsülhetetlen. Valóra váltak az álmok. Piros-fehér színekbe öltözve a szektorok, Hajrá Loki! – üvölti több tízezer torok. Csupa boldog ember a lelátón körülöttünk. Jó estét Európa! Itt vagyunk, megjöttünk! -
#8908 Grat a Csapatnak!
De igy meg hamar kevés lesz az a 32ezer hely a stadionba de legalább lesz bevétel a stadionnak is amiből már csak jut a lelátokra.
irány a BL meg a Puskás Ferenc Stadion :) -
#8907 óriási grat -
#8906 gyerekek. ilyenkor nem vagyok túl beszédes. csak annyit hogy csodálatos. megértük! -
geo91 #8905
HATALMAS GRAT A LOKINAK!
-
#8904 grat LOKIKA:D -
#8903 a Honduraszi négus jól játszott de a Rudolf.... -
Livius #8902 Köszönjük Platini Nah végre! -
#8901 na retteghet a real meg a barca -
#8900 fú milyen műesés:D -
#8899 második félidőre feljavult hálistennek -
karajjj #8898 Ramos jól játszik, nagyon hasznos ott középen -
#8897 ??? -
#8896 Szerintem meg popovicsnak görbül a hajtókarja.. lehetett látni az előző fordulónál is alig bírta kiéleszteni. Sztem ebből még ragadás is lehet
-
#8895 végre jön Dombi, helyes! -
#8894 én meg holnap reggel kreszvizsgázom, szóval... (nem pesten) -
#8893 mondjuk értelmesebbek a megnyilvánulásai mint múltkor Vinczének... -
geo91 #8892 ja én is szívesen ott lennék... de nem volt pénzem jegyre... :S -
mod #8891 Hajrá! -
karajjj #8890 Ramos és Rudolf jól játszik, nemtudom, hogy te mit nézel... -
#8889 én is röhögtem egyet:D -
#8888 gyerekek ez eddig mesés, majdnem elbőgtem magam a góloknál hogy nem lehetek most ott :(
ha Herczeg András jó "manager" akkor Ramost lekapja a pályáról, mert előbb utóbb kiállítás lesz a vége, nomeg nemis igen találta a helyét. Czvitkovics beljebb húzódhatna, helyette Dombi pedig mehetne jobbszélre. -
#8887 mi a faszt keres itt a Kemény Dénes??? O_o -
paly90 #8886 Eddig nagyon jó fiuk, ebből is látszik h a labdabirtoklas nem minden....
Csak így tovább, Hajrá LOKI, Hajrá MAGYAROK!!!!! -
#8885 na ugye délelőtt valakik fikázták Rudolfot hogy a legszarabb a Lokiban és tessék rácáfolt:) -
#8884 na az Oroszlánt meg a Honduraszi négust le kéne kapni no meg Rudit
Rudi is nagyon nyenge volt a gólt kivéve,nem nagyon tudja levenni a labdát -
geo91 #8883 nincs mese, a loki bizony ott lesz a bl csoportkörben! -
#8882 Mindegy, ugyanabba a csapatba tartoznak :D -
karajjj #8881 az a baj, hogy szerintem ott jódarabig a b-csapat játszik majd :D bár a Vinicius gyereket én nagoyn komálom -
#8880 kicsit sem geci hajdú:D