Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
"A televíziós felvételek alapján úgy is tûnhet, hogy Huszti Szabolcs kiállítása például jogos volt… "
Ramore
olvass újságot LOL
Breki33
lol

korrupt játékvezetõ P
Ramore
A korrupt játékvezetõ, ha nem állítja ki Husztit az elején, akkor 10 percen belül befújt volna egy 11-est ellenünk. Megjegyzem a kiállítás elött nem adott meg nekünk egyet a lerántás után.
Huszti egy fasz, de nem volt jogos akkor se 😉 ha szándékos is volt, FIgYELMEZTETNI kell... tuti vok benne, hogy ha sárgát kap, több ilyet nem csinál: erre való a sárga lap... sajna már mind1, így alakult 😞
A Huszti teljesen jogosan lett kiállítva tisztán látszott nekifutott felugrot és arconkönyökölte a gyereket.Ennek nagyon "direkt" szaga volt.Meg amugy is szarok voltunk.Többször is passzoltunk a horvátoknak na meg volt egy szép öngól is.A végén már én szégyelltem magam.
A verebest meg hallgatassák el.Az az ember nem tud beszélni😊

[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...

EOX
Az rtl klub fogja adni az izland meccset is...

Retteketet

Nemtom ti hogyvagytok vele, en jatekos koraba is birtam Matthäust (ahhoz kepest h nemet), de most is egyre szimpatikusabb. :>
Azert erezheto volt h elso felidobe rettento gagyin jatszottunk, masodik felidobe viszont mar csak gagyin. 😉
En akkor fogom abbahagyni a foci nezeset, ha izlad ellen is kikapunk. 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

EOX
Matthäus: A bíró túlzottan tisztelte a horvátokat

NSO, 2004-09-05 13:52

Nem egyenlõ mércével mérte a szabálytalanságokat az angol Michael Riley játékvezetõ, mondta Lothar Matthäus magyar szövetségi kapitány a 3-0-s vereséggel végzõdött zágrábi világbajnoki selejtezõ után. A 150-szeres német válogatott szerint a bíró túlzottan is tisztelte a nagyobb nevû horvátokat, ennek köszönhetõ Huszti Szabolcs gyors kiállítása és a sok magyar sárga lap is, melyek kizökkentették a mieinket a ritmusból. Emberhátrányban nem valósulhatott meg az elõre elképzelt támadó taktika, fõleg, mivel Simek Pétert kellett lecserélni a piros lap után, hogy Lõw Zsolt átvehesse Huszti helyét a bal oldalon. Matthäus ugyanakkor hozzátette, Zágrábban nem szégyen kikapni, hiszen nagyon jó csapat a horvát, de szerdán Izland ellen mindenképpen nyernie kell a magyar csapatnak.
A csapatkapitány Gera Zoltán az emberhátrány mellett - Matthäusszal együtt - a pontatlan játékot okolta a vereségért, míg a találkozó negatív hõse, Huszti Szabolcs cáfolta, hogy szándékosan ütötte volna meg a kiállítás elõtt Darijo Srnát; mint mondta, csupán védekezésképpen tette ki a könyökét felugráskor.
A válogatott a mérkõzés után azonnal hazatért, s már itthon folytatja a felkészülést a szerda esti mérkõzésre.

Retteketet

Ramore
Én a rádióban hallgattam és a rtl-en néztem, sajnos ott sem volt kellemes hallgatni a színvonaltalan mûsorvezetõt.
a.carkey
Kezdem azt hinni, hogy csak úgy jutunk ki a VBre, EBre, ha a csapatunkban mindenki vagy fekete, vagy buzi, vagy cigány, vagy együtt az összes lesz. Amúgy esélyünk sincs! 😞

A medve nem játék.

a.carkey
Az a Pósa az Rósa, és tök igazad van. Barom volt. Bután játszott, de szinte mindenki.

Verebesék katasztrófálisak voltak. Gondolom az Izland meccs az MTVn vagy a Sport1en lesz szerdán ...

Nem baj. Legalább hokiban jó vagyunk ellenük. Aprópó! Döntetlent játszottunk a Norvégokkal!

A medve nem játék.

csabawarchief
erre lehetett számítani

Rudee
Pont a Fradi ellen állították ki az elõzõ szezonban.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Gregorius
Ha egyszer a papírforma nekünk áll, akkor majd mit teszünk róla, hogy 10 perc alatt esélytelenek legyünk a meccsen. A bírót kár hibáztatni, pont azokért a szabálytalanságokért adott sárgát, amiért a szabályok szerint élbõl az jár. Nagyon durván játszottunk, különösen az a Pósa gyerek vesztette el a fejét, azt vártam mikor küldi ki a bíró a puszta nézéséért. Mi voltunk a durvák, a horvátok abszolút nem voltak azok. Elvétve volt szabálytalanságuk, és a legdurvább sem ért föl a mi legkedvesebbünkhöz.
Valószínû a bíró tette tönkre a meccset azzal a kiállítással, de mi hoztuk õt olyan helyzetbe, hogy tönkretehette. Huszti mozdulatának a focihoz vaj'mi kevés köze volt. Igazi fradis temperamentum volt szerintem is. Bár természetesen más magyar klubnak sem kell a szomszédba mennie hasonló játékosokért. Ennek ellenére úgy gondolom, hogyha 11 maradunk, akkor is hízelgõ lett volna ránk nézve a döntetlen ilyen játék mellett. Nevetséges volt amit mûveltünk. És gyakorlatilag a horvátok góllajstroma a következõ. Egy általunk elvégzett remek szöktetés 16-oson belül. 😊 Egy védõrõl lepattant labda. (Szegény, Király) és egy csodálatos, nonsense öngól.
Vereség nem jön jókor, de én azt mondom, hogy ez éppen jókor jött. Pont olyanok voltunk a pályán, mint akiknek elszállt az agyuk. Jó hogy idegenben a horvátoknál kezdtünk, mert ha ugyanezt egy itthoni meccsen játsszuk be, ahol a nyerés kötelezõ, akkor most nagyobb lenne a baj.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

VinylToy
Egy kérdés: nem néztem utána, hogy a Huszti Sopronban hányszor volt kiállítva, meg ilyesmi, de miért van az hogy elszerzõdött a Fradiba, és egybõl durváskodik, ezt ott tanítják?????

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Ramore
Az angol bíró egy barom! Korrupt, ahogyan azt a fociEB-n is tapasztalhattuk már. Azt a hülyeséget mindenképpen elfeledhetjük, amit az rtl "szakértõi" a szánkba rágtak, miszerint "az angol bírók engedik a kemény játékot". Sajnos nagyon lejtett a pálya, annak ellenére is, hogy reálisan több esélye volt a horvátoknak a gyõzelemre.
Az egész meccsen egyetlen egy gólhelyzetünk volt
ez azért szégyen.

[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...

Hát ezt elbasztuk

Hat banyeg ha matthäus beallna lenne 3:2 😉

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Bandee1987
Horvátország - Magyarország 3-0

2004. 09. 04. 20.30
Zágráb, 27000 nézõ
Vezette: Riley
Asszisztensek: Babski, Turner (mindhárom angol)
Gól: Prso (32.), Klasnic (57.), Gyepes (80., öngól)
Sárga: Simek (6.), Kranjcar (16.), Gera (21.), Bodnár (22.), Rósa (51.), Molnár (82.)
Piros: Huszti (11.)

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

negatív csúcs?

Bandee1987
Nos, tehát az eddigi mérlegünk:
1 piros lap
5 sárga lap
1 öngól

Nálunk mé nem áll be Matthäus?

Bandee1987
3-0 király!
hajrá horvátok!
verjetek el legalább 5 góllal!
megérdemeljük!

ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚristen, ez katasztrofa...

a.carkey
Legalább röhögjetek:

"A zambiai szövetségi kapitány gyõztes gólja
NSO, 2004-09-04 20:15
Kalusha Bwalya, a zambiai labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerezte a mérkõzést eldöntõ gólt csapata Libéria elleni vb-selejtezõ-meccsén. Az 1988-ban Afrikában az év játékosának választott, 41 éves szakember a 69. percben, 0-0-nál szavazott bizalmat magának, majd a 89. percben szabadrúgásból eredményes volt, ezzel Zambia nyerte meg a találkozót."

A medve nem játék.

a.carkey
Nem az õ hibája. Huszti kiállítása megbaszta a meccset. Kikaptunk volna, de ennyire nem. Amúgy még tán Rósa is kipontozódhat. Nem lepõdnék meg.

A medve nem játék.

Annyi értelme volt, hogy Kovácsnak is legyen 1 sárgalapja...

Na vajon holnap lemond Matthäus?

Hentes Bill
Tóth-Kovács cserének nem tudom mi értelme volt. az, hogy kapjunk még több gólt? Kovács Péter minden, csak nem jó csatár.

Boldog Karácsonyt!

a.carkey
Remélem az RTL Klub ezzel leszokik a válogatott meccseirõl, mert irtó színvonaltalan! Sehol egy eredmény, sehol egy idõ. 😞

A medve nem játék.

Hentes Bill
lol már bunyó is van

Boldog Karácsonyt!

a.carkey
Mintha a skót meccset másolták volna le, persze más elõjellel. 😞

A medve nem játék.

Hentes Bill
szép volt Gyepes

Boldog Karácsonyt!

Aztakurva!!

Petyus_
Ugyan már, legalább K.O. lett volna.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Én Husztira szavazok!
Õ volt a meccs legjobbja!

a.carkey
Szavazás ...

Segalra lehet? Nagyváradot is tudta hol van!

😊

A medve nem játék.

Petyus_
2:0 közben.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

a.carkey
Nézem Bondot vagy mi megy.

A medve nem játék.

én is átkapcsoltam 😄
Bandee1987
Hát az legalább jobb ennél...

HBO-n megy a Resident Evil

Hentes Bill
csókolom 2-0

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
úúúú bazzeg, majdnem kiegyenlítettünk

Boldog Karácsonyt!

Kurvak faszat!!
Ennek be kelett volna mennie

a.carkey
Óhh, a gecibe! 😞

A medve nem játék.