32945
Magyar Foci
-
#8959 előny:
egyrészt kapnak pénzt, nem csak az uefatól (reklámok, játékosok eladása, jegyárak, ajándéktárgyak, mezek stb...), következő szezonban ők is és több másik magyar csapat is közelebb jut a bl-hez és a európa kupához(kevesebb selejtezőt kell játszani), lesz egy fasza stadionjuk(gondolom én) és még sorolhatnám
hátrány:
hm, ez nincs
-
destroyer91 #8958 Semmi logikus nincs abba,hogy hátrányban voltak és ugy uralniuk ,,kellett'' a mezőnyt,a loki meg azér küzdött,hogy végre bennlehessen magyar csapat a bl-bemtehát ugyanugy volt miért hajtani mindkettő csapatnak...egyébként erősebb is a levszki és ez látszott is...azért amikor egy noname levszki csatár kicselez ugy 4 dvsc-st,hogy azt se tudják hol a labda,azért elgondolkodtató,hogy majd tegyük fel egy kaká vagy henry ellen mitcsinálnak... -
#8957 és ha a levszki jut be, annak lenne értelme? mintha bármivel is erősebb lenne mint a loki... ők voltak hátrányba, még szép hogy uralták a mezőnyt, de tudod a focit gólra játszák ha jól emlékszem -
destroyer91 #8956 mit kell ezen átgondolni? oké,hogy a loki jutott tovább,de ha igy játszanak mint a levski ellen a bl-ben is,akkor értelme se volt bejutni...ja de,kaptak 2 milliárdot,hudejó -
#8955 aludj rá egyet, és holnap gondold át újra az egészet -
#8954 attol hogy a levski jobb volt, mégis a loki van ott a bl-ben és nem ők -
#8953 "ha csöndben maradtál volna, ..." -
destroyer91 #8952 akkor magyarázd el lécci -
geo91 #8951 úgy látszik nem érted ezt az egészet... -
destroyer91 #8950 NEm értem miért isteniti most mindenki a Debrecent...oké,nagyszó h bennvannak a bl-be,de egyértelműen látszott tegnap is,hogy a sofia sokkal jobban játszott,csak volt 2 szaros helyzetünk abból 2 gól...makk...ilyen játékkal egy barca,vagy liver,vagy akármelyik csapat ellen akkora 6-0-ra kikapunk,hogy csakugy psilog majd a DVSC... -
#8949 Hajrá Debrecen!! :) Nagyon jó volt a tegnapi meccs! Remélem, hogy fellendülőbe a Magyar Foci! :) -
#8948 nem, ki a hátsókertbe -.- -
#8947 Ki a vb-re?xD -
geo91 #8946 -
#8945 Hova jutna tovább? -
geo91 #8944 már csak az kéne! -
#8943 Ez hatalmas! Gratulálok a Debrecennek!
5 éves voltam amikor a Fradinak sikerült, azokat a felvételeket az EuroFradi sorozatban láttam néhány éve, de most élőben is láthatok magyar csapatot a BL-ben! Remélem nemcsak TV-élő műsorban. Jó lenne legalább egy hazai meccsre kimenni. -
#8942 istenem ha a válogatott is továbbjutna... -
#8941 Nyert a loki szenzáci szép volt fiuk!! -
#8940 ő tényleg nagggyon jó volt már szerencsém látni nekem is
-
#8939 Megindult...már 15éve "indul".."indul..végre..".."indul..talán"...
-
geo91 #8938 -
#8937 "A magyar név megint szép lesz,
Méltó régi nagy hiréhez;
Mit rákentek a századok,
Lemossuk a gyalázatot!"
Köszönöm fiúk a mai estét, életem egyik legszebb napjává tettétek!! Jó volt ma MAGYARNAK lenni végre!!! És az álom folytatódik... -
#8936 gratula !
ez szép volt... -
#8935 Grat a Csapatnak!! :)) Jó volt őket látni, végre valami megindult itt Mo.-n is :) -
karajjj #8934 áh, ez nem a fradi -
#8933 csak nehogy elkúrják a pénzt, jó magyar szokás szerint -
karajjj #8932
-
#8931 Szép volt fiúk!!
igaz csak az 50. perctől láttam :S -
karajjj #8930 gondolom a mai alapemberek nem igazán fognak kezdeni a bajnokikon, de ennek azért kicsit örülök is, mert Vinicius legalább több lehetőséghez jut, amúgy azért áradozok róla ennyit, mert láttam Barcikán játszani még a DEACban ellenünk és olyan technikai tudást eddig még max csak külföldi meccseken láttam... -
Rudee #8929 Fektessék.
Kár, hogy az NB1re nem sok energiájuk marad így. -
karajjj #8928 de még az edzőpályát is elvesztették anyagi gondok miatt, ha jól tudom, szóval azért nem volt olyan rózsás a helyzet, most pedig azt nyilatkozták, hogy elsősorban az utánpótlásba fektetnék a pénzt -
Rudee #8927 Ilyen téren eddig se volt gond. Eladták Sidibe-t, Kouemaha-t meg nemtom már kit. -
#8926 SZÉP SZÉP SZÉP!!!
-
karajjj #8925 de anyagilag stabil alapokon lesz a debreceni foci és ez a fontos -
Rudee #8924 Ez az új lebonyolítási rendszer kétségtelenül jól jött a Debrecennek.
Igaz, hogy elég brutális csoportot fognak kapni, ahonnan csont nélkül kiesnek, dehát ez van. -
#8923 Valaki nem linkelne be 1 Queen dalocskát? -
#8922 grat, szép volt fiúk! -
spike0007 #8921 Szép volt fiúk!!! -
karajjj #8920 jajj, nah, helyesbítve: bárki is jön :D