32945
Magyar Foci
  • passatgt
    előny:
    egyrészt kapnak pénzt, nem csak az uefatól (reklámok, játékosok eladása, jegyárak, ajándéktárgyak, mezek stb...), következő szezonban ők is és több másik magyar csapat is közelebb jut a bl-hez és a európa kupához(kevesebb selejtezőt kell játszani), lesz egy fasza stadionjuk(gondolom én) és még sorolhatnám

hátrány:
    hm, ez nincs
  • destroyer91
    Semmi logikus nincs abba,hogy hátrányban voltak és ugy uralniuk ,,kellett'' a mezőnyt,a loki meg azér küzdött,hogy végre bennlehessen magyar csapat a bl-bemtehát ugyanugy volt miért hajtani mindkettő csapatnak...egyébként erősebb is a levszki és ez látszott is...azért amikor egy noname levszki csatár kicselez ugy 4 dvsc-st,hogy azt se tudják hol a labda,azért elgondolkodtató,hogy majd tegyük fel egy kaká vagy henry ellen mitcsinálnak...
  • WuFraZselic
    és ha a levszki jut be, annak lenne értelme? mintha bármivel is erősebb lenne mint a loki... ők voltak hátrányba, még szép hogy uralták a mezőnyt, de tudod a focit gólra játszák ha jól emlékszem
  • destroyer91
    mit kell ezen átgondolni? oké,hogy a loki jutott tovább,de ha igy játszanak mint a levski ellen a bl-ben is,akkor értelme se volt bejutni...ja de,kaptak 2 milliárdot,hudejó
  • Matthew Prosac
    aludj rá egyet, és holnap gondold át újra az egészet
  • Gunnersboy
    attol hogy a levski jobb volt, mégis a loki van ott a bl-ben és nem ők
  • WuFraZselic
    "ha csöndben maradtál volna, ..."
  • destroyer91
    akkor magyarázd el lécci
  • geo91
    úgy látszik nem érted ezt az egészet...
  • destroyer91
    NEm értem miért isteniti most mindenki a Debrecent...oké,nagyszó h bennvannak a bl-be,de egyértelműen látszott tegnap is,hogy a sofia sokkal jobban játszott,csak volt 2 szaros helyzetünk abból 2 gól...makk...ilyen játékkal egy barca,vagy liver,vagy akármelyik csapat ellen akkora 6-0-ra kikapunk,hogy csakugy psilog majd a DVSC...
  • LoSA
    Hajrá Debrecen!! :) Nagyon jó volt a tegnapi meccs! Remélem, hogy fellendülőbe a Magyar Foci! :)
  • Gunnersboy
    nem, ki a hátsókertbe -.-
  • Banano
    Ki a vb-re?xD
  • geo91
  • Banano
    Hova jutna tovább?
  • geo91
    már csak az kéne!
  • Zsolti9014
    Ez hatalmas! Gratulálok a Debrecennek!

5 éves voltam amikor a Fradinak sikerült, azokat a felvételeket az EuroFradi sorozatban láttam néhány éve, de most élőben is láthatok magyar csapatot a BL-ben! Remélem nemcsak TV-élő műsorban. Jó lenne legalább egy hazai meccsre kimenni.
  • Tyler1
    istenem ha a válogatott is továbbjutna...
  • djano
    Nyert a loki szenzáci szép volt fiuk!!
  • szucsy89
    ő tényleg nagggyon jó volt már szerencsém látni nekem is
  • Banano
    Megindult...már 15éve "indul".."indul..végre..".."indul..talán"...
  • geo91
  • galmat
    "A magyar név megint szép lesz,
    Méltó régi nagy hiréhez;
    Mit rákentek a századok,
    Lemossuk a gyalázatot!"

Köszönöm fiúk a mai estét, életem egyik legszebb napjává tettétek!! Jó volt ma MAGYARNAK lenni végre!!! És az álom folytatódik...
  • desigo
    gratula !
    ez szép volt...
  • Atti12
    Grat a Csapatnak!! :)) Jó volt őket látni, végre valami megindult itt Mo.-n is :)
  • karajjj
    áh, ez nem a fradi
  • passatgt
    csak nehogy elkúrják a pénzt, jó magyar szokás szerint
  • karajjj

• rooney8
    Szép volt fiúk!!
    igaz csak az 50. perctől láttam :S
  • karajjj
    gondolom a mai alapemberek nem igazán fognak kezdeni a bajnokikon, de ennek azért kicsit örülök is, mert Vinicius legalább több lehetőséghez jut, amúgy azért áradozok róla ennyit, mert láttam Barcikán játszani még a DEACban ellenünk és olyan technikai tudást eddig még max csak külföldi meccseken láttam...
  • Rudee
    Fektessék.
    Kár, hogy az NB1re nem sok energiájuk marad így.
  • karajjj
    de még az edzőpályát is elvesztették anyagi gondok miatt, ha jól tudom, szóval azért nem volt olyan rózsás a helyzet, most pedig azt nyilatkozták, hogy elsősorban az utánpótlásba fektetnék a pénzt
  • Rudee
    Ilyen téren eddig se volt gond. Eladták Sidibe-t, Kouemaha-t meg nemtom már kit.
  • KAMIONOS KOGYO
    SZÉP SZÉP SZÉP!!!
  • karajjj
    de anyagilag stabil alapokon lesz a debreceni foci és ez a fontos
  • Rudee
    Ez az új lebonyolítási rendszer kétségtelenül jól jött a Debrecennek.
    Igaz, hogy elég brutális csoportot fognak kapni, ahonnan csont nélkül kiesnek, dehát ez van.
  • mosoporr
    Valaki nem linkelne be 1 Queen dalocskát?
  • Yulcsa
    grat, szép volt fiúk!
  • spike0007
    Szép volt fiúk!!!
  • karajjj
    jajj, nah, helyesbítve: bárki is jön :D