Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
nem érdekel

banok
Fura, hogy itt még nem írta senki
Bajner -> Notts County

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

DaemoonHunter
Kicsit suttyomban a Vidi bebiztosította a bajnoki címet, és a nemzetközi szereplésre is felkészült. (nem, nem a mostani igazolás miatt).

passatgt

passatgt
Kicsit suttyomban a vidi leigazolta Rémi Marévalt. Piaci értéke 880e euró, de volt 2 millió körül is.

AnuluWork

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

banok
Tőzsér gól

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

LSSAHPAUL
1 értelme lenne olaszba menni, szerintem nemsokára bedől az olasz gazdaság is és könnyen tud majd tovább állni. Nincs abban semmi rossz ha minél több futballkultúrával találkozik. 1 évre megnézhetné a spanyolt is, bár oda már tényleg csak kiscsapathoz tudna bekerülni, mert dél-amerikából hozzák a játékosokat, és jobbak és olcsóbbak is mint ő.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Darthmushroom
Tőzsér+Bogdán másodosztály, de am szerinted ott ki bírná kifizetni a fizuját? jó egyet talán tudok a Nottingham személyében az arabok miatt,de más nem hiszem még akkor se a fele annyiért aláírna mint most keres.. Premier ligába tény h csak Gera volt aki maradandót alkotott.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

passatgt
Tőzsér is jól nyomja, Bogdán is, Király Crystal Palace-ban jó volt... inkább anglia mint olasz

szvsz Dzsudzsák simán beférne a Newcastle,Crystal Palace vagy Sunderland keretébe. De még egy Evertont vagy Spurs-t is megkockáztatnék.
Mindegy hova megy csak a Stoke-ba ne...ott alapvetően favágókat alkalmaznak akik véletlenül focizni is tudnak 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

bakkerman
háááááát nem tudom,nekem továbbra is az a véleményem hogy magyar fubbalista ne menjen az angolokhoz,Gera egy nagyon jó kivétel volt,de ő nagyon elkötelezett volt,és volt szíve,akarata hogy "túlélje" a PL-t,de Dzsudzsákban én ezt nem érzem

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LSSAHPAUL
Angol ligában a helye, ott van pénz is és stílusa is jó hozzá, csak ne top6 csapatba menjen mert kispados lesz.

Zenszkij
de, a Gyügye szívesen játszatná az ifi csapatban

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

bakkerman
jaja lehet csak az oroszok kavarják az állóvízet,hogy áron tudják eladni őt,lehet a kutya se érdeklődik iránta

Darthmushroom
ja az is érdekes h Olaszországban semmi róla, csak itthon az nso meg oroszok pedáloznak vele. lehet csak az árat akarják felverni 😄 am ismerős meg mondta mi az igazság: "Megint tettünk egy 3,5 milliós ajánlatot egy 15 milliós játékosért 😄 "ezt még ki is nézem a vezetőségből 😄

9csöves9
Így is van. Klose keresi a legtöbbet ami 2 millió euró, Balázska meg ha jól tudom olyan 3,5 körül tesz zsebre. Nyilván lejjebb kell adnia az igényekből ha normális csapatba akar igazolni, de kötve hiszem, hogy 1-1,5 körül aláírna bárhova a mostani szerződése után. Az olasz sajtóban amúgy semmi hír róla, pedig aztán ott minden szarból pletyka lesz ilyenkor.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Darthmushroom
Az baszna be. Szerintem ez akkora kamu h az hihetetlen. 1. az Ő posztján vannak a legtöbben a keretben, nem beszélve egy csúcs formában játszó Anderson is ott van. 2. a Lazionak nincs annyi pénze h télen h alaphangon 10-15m adjon érte és akkor az óriási fizujáról nem is beszéltünk, én úgy tudom h messze többet keres mint a keretben bárki jelenleg. Még akkor se érteném ezt az igazolást ha Balázs a régi PSV formában játszana a mai napig.
Anyagilag ott tart a Lazio h napok óta Hoedt igazolás azért nem történik meg mert ilyen 100-200e euron veszekedik a vezetőség az Alkmaarral.

bakkerman
nagyon valószínűtlennek tartom...a Lazio még a csóró olasz bajnokságon belül se számít pénzes klubnak,nem fognak milliókat kiadni egy olasz szinten ismeretlen játékosért,aki ráadásul nem is keres keveset jelenleg. (nyílván a Lazionak vagy annyit,vagy még többet kellene megadnia neki) A menedzserének csontig bekéne nyalni egy holland élklubnál,pl.: a PSV-nél,és mindenáron oda visszajuttatni Lázskát,ott van neve is,és feküdne neki ismét a bajnokság

AnuluWork

bakkerman
ő volt az utolsó...el se hiszem <#shakehead> Nyugodjon békében!

Asszem most temetjük el a magyar focit, remélem nem örökre...

Nyugodjon békében Jenő bácsi!
w77d
Ismét összeállt a csapat 😞

Darthmushroom
😞

szucsy89
:'(
ReszegKoldus
Buzánszky Jenő <#shakehead>
Nyugodjék békében!

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

AnuluWork
Tudom, nem ide vág, de ...

Elhunyt a Wolfsburg 20 éves belga reménysége

3:25től ... és tovább!

LSSAHPAUL
Mondjuk valami van a magyar bajnoksában mert Tujp holland 2-ben gólkirály volt, itt meg be se fért, és tényleg szar volt 😄 a közeg nem hozza ki a játékosból amit tud.. passz, átok.

AnuluWork
32ből lehet, hogy csereként állt be, stb., stb. Várjuk. Bár Fatusit sem imádták, oszt nyert egy olimpiát.

bakkerman
az a baj ezekkel az igéretes igazolásokkal,hogy lehet jelenleg ő EL szintű focista lenne,de most tavasszal belefásul ebbe az ótvar magyar bajnokságba,első meccsén rájön hogy itt nem tud átmenni 3 emberen,mert már a 2. buta favágó aláver,aztán elmegy a kedve az egésztől,és utána már nem fogja merni meghúzni azokat a dolgokat amik különbséget jelentenének egy nagyobb meccsen. Szóval a közeg lebutítja a tudását,nem fogja inspirálni az a 280 néző egy Paks elleni meccsen,vagy a síricsend egy MTK ellen. Persze ne legyen igazam,de mostanában annyi gigamega csúcs igazolások jöttek nyugatról,aztán kiderült hogy valamiért mégse jön össze nekik a dolog itt. Lásd az újpesti csodacsatár valami Ojo vagy ki a faszom aki belgiumból (?) jött,a norvég élvonalban fosta a gólokat,aztán kiderült hogy itthon egy nulla,és ment. Nyílván nem ő felejtett el focizni,csak nem tudtak vele mit kezdeni a kurvajó edzők a zújpestnél.
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.01.08. 19:45:10

LSSAHPAUL
Az uruknak lőtt egy elég szép gólt, de teljesen más típusú játékos mint leo, ez nem fog sose lecselezni 4-5 embert, max 1-et, és a pályán se lát úgy, de az biztos hogy erősítés lesz, nem is az nb1-re igazolták szerintem hanem az EL-re.

passatgt
Ottani sajtóhírek szerint a brazil U20-as válogatott Marcos Júnior – aki 2014 nyarától az év végéig a Vitóriánál szerepelt kölcsönben – egy évre írhat alá a Ferencvároshoz. A támadó a transfermarkt.de adatai szerint 32 mérkőzésen lépett pályára a brazil élvonalban, ezeken egy gólt és hat gólpasszt jegyzett.

brutál statisztika

bakkerman
úristen...ez fight <#idiota>

LasDen
baj

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

neuer - new year
bakkerman
baj,hogy én nem értem? <#fejvakaras><#fejvakaras>

passatgt
Kleinheisler - Zsótér -> Felcsút

Jim Morrison
Troll football képére ráfért a magyar zászló :')

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

AnuluWork

Azért az a 200-250-szer 1000-1500 Ft tuti meggyőzi majd főleg, ha abból még levonják a rendszeres Csányi féle 2 millió felét.
passatgt
Honvéd: újra megpróbálják - a jegybevétel felét is Del Piero tehetné zsebre

😄DDDDDDDDDDDDD

2x11 percben minden a Mennyei Bajnokság 2014 őszéről: a családokkal tömött lelátók előtti meccseken a fantasztikus cselek és labdakezelések, szuper kapura lövésekkel:

bakkerman
Vargán meglepődtem,ő azért alapembere volt a Pinyő féle bajnokcsapatnak,mi lett vele? Vagy csak simán nem kell Miriutának? Kell a hely a románoknak?

DaemoonHunter
Ezt kéne mindenho...ja akkor megszűnne az mb1...<#circling>

dave9004
Miriuta kirakja a semmirekellőket
passatgt
Jobb lehetőség, mint egy magyar topcsapathoz menni.

ressy14
Németh Krisztián -> Sporting Kansas CIty

Az edzője pedig a magyar Vermes Péter lesz.

Dum spiro, spero.

ressy14
majd telerakják románnal 😄

Dum spiro, spero.

nekem is ez jutott eszembe, hogy itt a nagytakarítás