32945
Magyar Foci
  • dave9004
    Na már szóltak is facebokon h mi is csak kártyával mehetünk be, holott még kész sincs a csányirendszer meg a pálya. Kiváltsam vajon? Nekem nincs sok kedvem
  • passatgt
    ha bajnokságban nem is, ott van a kupa meg ligakupa, valamelyikben csak védeni fog és ha nagyon jól véd, akkor lehet helyetcserélnek
  • Láma!
    Ahogy olvastam reális esélye van a védésre. Az ott lévő kapust kiszorította a második számú, csak nem sokkal később lesérült, aztán most el is igazolt. Az ő helyére megy valszeg Bogdán. Szóval neki is megvan a lehetősége kiszorítani a srácot.
  • AnuluWork #30613
    Fog védeni? Érdekes lesz. Csak oda ne Kozmáljon!
  • Láma!
    Bogdán - Pool
  • LSSAHPAUL
    Néztem reggel az u20 meccsét, el is késtem a melóhelyről, bakker akkora gólt akasztó Mervó megint :D, fel is jött a szomszéd az ordításomra :), évek óta nem ordítottam ekkorát gólnál. Na kb 75.percig láttam addig jó volt nézni a srácokat, jó keményen játszottak, küzdöttek, állva néztem a tv-ét. Hogy utána mi történt csak olvastam hogy öngóllal kaptak ki.. szal a védelemmel továbbra is gondok vannak.
  • AnuluWork #30610
    Kiállítottak egyet a brazilok ellen. Nem védő volt?
  • Muki100
    Direkt kaptak ki hogy ne a német gyerekekkel (=félnéger) kelljen játszani a következő meccset. Majd meglepődnek ha a jugók is jól kiütik őket, de azért azok ellen még mindig jobbak az esélyek.
  • LSSAHPAUL
    :) felkelltem megnézni az u20 csapat nigéria elleni meccsét, legalább most nem hülyitették az embereket, megmondták hogy nigéria az esélyes, így is volt, de a 2. kapott gólon egyenlőre nem tudom tovább tenni magam :D Most ez kurvára komoly hogy ez a két (a harmadik is marha volt de az csak simán magyarosan marha) hátvédnél nincs jobb azonos korú focista? Mert ha nincs akkor le kell húzni a redőnyt.
  • Muki100
    Az interjú azért is érdekes, mert beszél a magyar foci nagy fejlődéséről meg a fanatikus szurkolókról, ehhez képest több üres lelátós videót is beleszúrtak... nem tudom odaát milyen egy meccs de lehet pár osztrák felhúzza a szemöldökét amikor olvassa a cikket.
  • dave9004
    van értelme adózni végre
  • passatgt
    Dilaver: "Legyen őszinte! Többet keres egy labdarúgó Magyarországon, mint az Austria Wienben?
    – Ez attól függ, milyen játékos vagy! – mondta nevetve a védő. – De egyértelműen azt mondom, megérte váltanom. "

Nyilván 19-20 évesen azért nem keresett olyan sokat az austria wien-ben, de ez azért elég durva, fradinál tényleg komoly összegek mozoghatnak és komolya gondolják az stabil el/bl szereplést
  • passatgt
    Benczés Miklós lett az NB II-ben szereplő Mezőkövesd új vezetőedzője
  • LSSAHPAUL
    Kár, nálam ő volt a 3. edző akinek mindenképp megnéztem a nyilatkozatát, mintha valaki direkt a leghülyébb emberi hangot akarná kiadni, kb mint befogott órr és makogás. Most hogy ő sincs, Döme és Csank sincs sívár szezon elé nézek.
  • bakkerman
    mindenképpen elakarják vinni a bajnoki címet a Groupamába jövőre,ez nyílvánvaló. Idén meglett a kupagyőzelem,a Vidit leépítik,a Fradinak csak foltozni kell egy-két lyukat a keretében,és bajnokok lesznek. Mondjuk attól nem félek,hogy legalább a dobogóra ne érne oda a franciával a Vidi.
  • Muki100
    Abból a pénzből amit a Gyakadémia építgetésére és első osztályban való futtatására költöttek bőven kifutotta volna szerintem egy EL-csoportkör esélyes Videoton fenntartása, ami mint tudjuk, magyar szinten rendkívül jövedelmezőnek számít... na de a kegyelt csapatok között is úgy látszik vannak prioritások. Így most ingyen lelépnek a legjobb játékosok + edző és lesz forráskivonás (?), jó szezon elébe néznek.
  • DaemoonHunter
    Nem akarok vészmadár lenni, de ez a tendencia az élet minden részén így van. Ha van pénzed mindent megkaphatsz.

A focink sajnos nem úgy tűnik, hogy tisztul, hogyan is tisztulhatna ha nem ez a trend az életben, legalább is a kor felfogása szerint.
    Utoljára szerkesztette: DaemoonHunter, 2015.06.03. 21:34:23
  • karajjj
    Nem nagyon lehettél te mostanában utánpótlás csapat közelében. Az gyereket bömbivel, meg audival viszik edzésre és az kezd, akinek az apucikája több pénzt tol a karrierjébe. Lehetsz te akármilyen tehetséges, ha szegény vagy... Ritka manapság az olyan hely, ahol nem ezek az érdekek érvényesülnek.
  • DaemoonHunter
    Még jó hogy eddig ennek az ellenkezőjét állították, gyanús is volt nagyon a mosakodás előre. Én kedveltem a spanyol vonalat, nem csak a vidire tekintve, hanem úgy összességében az egész bajnokságot nézve is üde színfolt volt a játékuk. Nem tudom ennek a Casoninak mi a filozófiája, de a vezetőség biztosan az eddigi stílus továbbvitelét látja benne[ja nem].
  • bakkerman
    Eljutunk lassan oda,hogy a jo focistakbol lett szar edzoknel kotelezo allomas leszunk Katar meg Ázsia elott.
  • [HUN]FaTaL
    Be van gombázva ott a vezetőség?
  • passatgt
    a megváltó: Casoni

Legutóbb franciáknál a Valenciennes-nél produkált egy laza 8 meccs 0 pont mérleget, el is küldték, azóta nem talált magának csapatot...
  • LasDen #30594
    biztos jön majd valami lecsúszott bl győztesből lett csöves edző....
  • passatgt
    A Videoton szerződést bontott Carrillóval – hivatalos
    A bajnoki cím ellenére megválnak a spanyoltól • Két másik edző is távozik

Reakcióm:
  • bakkerman
    Aki tehetséges,megvan benne az akarat,és ha belegebed akkor is eléri,hogy focista legyen belőle,az előbb utóbb utat tör magának,ha csak az nb1-ig akkor is. Aki meg nem akar a pécs utánpótlásába focizni mert a nagycsapat csak harmadosztályú és így nem "szwagyolo",és nem lehet kijárkálni a fradi ellen,az ne is legyen focista
    Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.06.03. 17:14:38
  • LSSAHPAUL
    Elméletileg nincs, a szülő beadja a gyereket aztán vagy focista lesz vagy nem, legalább mozog. Viszont, ha a gyerek ki megy a nagycsapat meccsére és lát 300 nézőt a Hódmezővásárhely ellen, az más mintha 5000 és a Fradi vagy Vidi játszik.. Szal lehet elkapná a fillinget.. de ez csak elmélkedés.
  • karajjj
    A FEB a Pécs - Nyíregyháza mérkőzéssel kapcsolatban a Pécset rendezési hiányosságok, szurkolóinak pirotechnikai eszközök bevitele és használata, szurkolóinak rasszista megnyilvánulásai, valamint a hangosbemondó használatára vonatkozó szabályzati előírás megsértéséért 500.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.
  • AnuluWork #30589
    El akarják venni az orosz rendezést. Ennyi. Emiatt estek neki Blatternek. Jön az USA báb jelölt, és megteszi. Gondoljatok bele! Katar miatt nem bukott azonnal. Erre pont most, hogy közeledik a dátum ... Majd az USA beugrik ...
  • Densie
    Ahhoz, hogy az első csapatot visszasorolták nb3-ba a pécsi utánpótlásnak semmi köze. Az utánpótlás finanszírozásra nincs hatása a felnőtt csapat bajnoki osztályának... Az is biztos tök véletlen, hogy a Pécs, Pápa és a Kecskemét nem járult hozzá, hogy nyilvánosságra hozzák a licenchatározatokat.
  • bakkerman
    szerintem platini lesz,vagy ha nem akkor átmenetileg kineveznek valakit,de előbb utóbb úgyis a francia ül be a székbe,és folytatódik minden
  • ReszegKoldus
    biztos mert John Oliver megint "beszólt" neki :D
  • karajjj
    Remélem Figo lesz az utód.
  • bakkerman
  • ressy14
    Anno még Gattuso-t is kész tényként közölték, szóval biztos tuti az info :D
    A klub körüli pletykákat figyelve most nem Carrillo a kérdéses, hanem Stopira és Calatayud. Egy edzőváltást ráadásul semmi sem teszi indokolttá, szerintetek meddig maradna az ezért felelős személy?
    Az, hogy meg jövőre nem lesz címvédés eléggé egyértelmű, már szerintem le van játszva Kubiéknak.
  • LasDen #30582
    Gyerekek, lemondott Blatter :OOOOOOOOOOOOOOOO
  • dave9004
    nem akarnak 2x bajnokok lenni zsinórban ennyi
  • bakkerman
    akad egy-két logikai bukfenc a dologban :D aláiratnak vele egy szerződést,ami meghosszabbodik ha bajnokok lesznek,ez teljesül,erre ők valamilyen oknál fogva elakarják tüntetni onnan,és most fizetni kell a lelépési pénzt :DDDDDDD videotonban valami nincs rendben :D
  • LasDen #30579
    Valaki megmagyarázná, hogy miért ennyire retardáltak videotonban az emberek? o_O
  • Muki100
    Legalább ott nem akkora hír hogy elmaradnak a meccsek meg komédiába fullad a bajnokság, mint amikor az NB1-ben úszik a pancsoló aréna vagy nincs világítás Egerben.
  • bakkerman
    2015/2016
    NB1: 12 csapat,2 kieső,3x11 forduló
    NB2: 16 csapat,két feljutó,két kieső,2016/2017-től 20 csapat
    NB3: 3x20 csapat (Kelet,közép,nyugat),6 feljutó (csoportonként 2)
    A Magyar Kupa döntőjét 3 évig a Groupamában rendezik

kiváncsi leszek az nb3-ban hogy fogják tartani a 38 (!!!) fordulót,ugyanis november elejétől február legvégéig szünetel általában az nb1,ugye a tél miatt. Na mármost az nb3-ban a nagy neveket leszámítva libalegelőkön,kutyafuttatókon játszanak a csapatok
    Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.06.02. 13:19:08