32945
Magyar Foci
  • Tyler1
    tud ez gyerek ha hagyják játszani :D
  • passatgt
    kis kötény:D
  • banok
    Németh Krisztián gólpassz az AEK-nál
  • banok
    Gera padon az Aston Villa ellen.
  • banok
    és mégegy :)
  • karajjj
    Dzsudzsák gólpassz
  • LasDen #9113
    a legjobb hely Kiskunhalas...az utak igazából a biciklisekért vannak.... :D sajnos....
  • galmat
    Én főleg autóval közlekedem és annyit elmondhatok,hogy a falun legfőképp a biciklisek azt se tudják mi a kresz.... Ma például nézem a keresztutcákat, a sorompót meg a táblákat erre az egyik pillanatban egy dilis biciklis a jobb oldalon szembe jön nekem, ha nem rántom félre a kormányt, simán elütöm....
  • passatgt
    Rudolf kezd belejönni, 2 gól eddig:)
  • Matthew Prosac
    még semmiféle ítélet nem született, sőt a körülményekkel sem vagyunk teljesen tisztában, de itt egyesek már veszik a bátorságot hogy ítéletet mondjanak játékos és igazságszolgáltatás fölött, farkast kiáltsanak és korrupcióról beszéljenek. előbb meg kéne várni az ítéletet, nem?
  • LSSAHPAUL
    kedves komcsi! ha nem vetted volna észre mszp van kormányon, szal max negative következménye lehet a fideszes kapcsolatoknak. Amúgy meg ebben az esetben bárki felfüggesztett börtönt kapna.. nem kéne ironizálni, szomorú eset nagyon.
  • Gabe18
    Nem kell ide Fidesz se szerintem,a Szima is elintézi,de még talán az se szükséges.
    Azt senki sem gondolhatja hogy majd a "sztár" focistát börtönbüntetésre ítélik,mert a franc tudja hány milliós mercijével elcsapott egy falusi kerékpárost.
    Bárki is volt a hibás,nem kizárt persze az sem hogy a kerékpáros,semmi nem lesz belőle.Max kap 1-2 év felfüggesztettet meg 2 évig sofőr viszi az edzésre.
    Ez ebben az országban,meg a világ nagy részén is,így megy...
  • geo91
  • passatgt
  • werkfilm
    nem lesz vele semmi gond, a csapat fideszes kapcsolatai elsimítják hogy még tárgyalás se legyen, kap pár millát pár érintett nyomozó meg a halott családja aztán kész. és újabb gyilkos focizik szabadlábbal
  • passatgt
    Coulibaly milyen gólt lőtt:D
  • geo91
    ez nagy durva, pont most nem hiányzott...
  • geo91
    nso cikk
  • DarkJedi
    Bodnár László halálra gázolt egy biciklist...
    Ez nagyon nem hiányzott..
  • LasDen #9100
    arra a meccsre én is emlékszem... :D teljesen örjöngtem... :D
  • Tyler1
    tudom, de én az olasz fociban nöttem fel :) 7 vagy 8 évesen kivülről tudtam a Juve csapatát, és az olasz válogatottét, még eredeti olasz labám is volt. azt sem tudtam mi az a magyar foci! de mondom ez már régen volt, azóta azért megváltozott a hozzáállásom.
  • Matthew Prosac
    ez mondjuk elég szomorú. ilyen dolog mondjuk a szerbeknél (horvátoknál, stbstb) full elképzelhetetlen, ezért is járnak előrébb ...
  • Tyler1
    régen pl. fanatikus olaszor drukker voltam! és asszem talán a 2002-es vb selejtező csoportban voltunk együtt az olaszokkal, és az első meccsen 2:2-t játszottunk velük ami hatalmas siker volt, és az egész család odított örömében, csak én sírtam del piero mezben a tv elött, és felsem fogtam mekkora dolog ez a magyar focinak :D bár akkor még nagyon fiatal voltam.
    (a 2007-es találkozón azért már együtt ordítottam a magyarokért a kocsmában:D )
  • Tyler1
    hát ez szép dolog, én azonban nem tudnék magyar csapatnak szurkolni, pláne h nem szeretem a magyar focit, kevés focistát ismerek az itthoni bajnokságból. Persze most drukkoltam a DVSC-nek, és drukkolni is fogok amig tart nekik a sorozat, mert hatalmas dolgot vittek véghez, de ha összekerült volna a MU-val akkor nem kérdés h melyik szektorban ültem volna.
  • Coco
  • passatgt
    1000x-es szorzó, hogy DVSC nyeri bl-t:)
  • Nadi
    Én is MU drukker vagyok több mint 10 éve, azonban játszhatna akár melyik magyar csapat ellen, a magyarnak szurkolnék. Úgy, ahogy szurkoltam az Újpestnek, a Kispestnek és a Haladásnak is idén nyáron, vagy ahogy pár éve a Zalaegerszegnek a MU ellen.
  • Kaplan
    Arsenal szurkolóként ugyanezen a véleményen vagyok. Majd ha megtehetjük, hogy az ágyúsoknak szurkoljunk hisz több magyar csapat lesz érdekelt a Bajnokok Ligájában akkor lehet erről beszélni. Úgy érzem amíg ilyen kicsi a lehetőségek tárháza itthon addig igenis a magyar csapatnak kell szívből szurkolni, hisz születésünkkor megkaptuk a pecsétet és aláírtuk a szerződést. A szerződést pedig nem szabad felbontani.
  • Tyler1
    magyarként lehet szurkolni a válogatottnak, de kedvenc csapat csak 1 van, és egy igazi szurkoló nem szurkol saját csapata ellen. Persze valahol mélyen lehet örülni h kint van a DVSC egy nemzetközi sorozatban.
    Egy Chelsea drukker utolsónak fog szurkolni egy rivális angol csapat ellen, de egy VB-n, londoni, manchesteri együtt vedelik a sört a kocsmában!
    És ha esetleg a Manchester jött volna ide, én is United mezben megyek ki a meccsre.
  • 5w0rdf15h
    pontosan
  • Gunnersboy
    már akinek :)
  • Nadi
    Ez nem okosság, ez a természetes :)
  • vmvr
    lehet mondani ilyen okosságokat persze, de ez akkor sem ilyen egyszerű. legalábbis nekem:D
  • Nadi
    Elsősorban magyar vagy és csak utána Arsenal szurkoló...
  • vmvr
    miért baj az, ha neki a liverpool a cspata és nem a debrecen? én például abszolút drukkoltam a debrecennek a selejtezők során, minden meccsüket követtem, az utolsón kint is voltam, mivel magyar vagyok és drukkolok a magyar csapatnak. DE, ha az arsenallal hozta volna össze a sors a debrecent a csoportkörben, akkor egyszerűen nem tudtam volna a debrőnek drukkolni az arsenal ellen, mert nekem mégiscsak az arsenal a csapatom, és nem tudok ellenük drukkolni. sőt, azon lettem volna hogy a vendégszektorban lehessek a meccsen: o viszont a többin természetesen szorítottam volna nekik, de a klubszimpátia nem tud "felülíródni" egy meccsre szerintem, nem tudom félrerakni azt, hogy hétvégente görcsölő gyomorral nézek végig egy arsenal meccset, és akkor hirtelen most a debrecennel legyen ugyanez, pont az arsenal ellen? kösz nem. mondjuk a görcsölő gyomorral meccsnézés mégiscsak meglesz, mikor a debrecennek szorítok a csoportmeccsein. akkor annyira nem is rossz a helyzet..._D
  • geo91

• karajjj
    köszönjük, a fiktív számlát megírod neki az üzlethez esetleg?
  • Ma2ska
    A 2 milliárdból még több birót vehet Szima igy a bajnokság amúgy is biztositva lesz.
  • Gabe18
    Gondolom az utolsó sort nem sikerült már elolvasnod abból amit írtam.
    Az hogy a Debrecen meggazdagszik,én annak nem örülök.De ettől még ez teljesen természetes,hiszen ezért játszik minden csapat.Ezért vesz valaki meg egy klubcsapatot.
    Csak nekem,mint nem Debrecen szurkoló,had ne kelljen már ennek örülni.
  • passatgt
    én megyek majd a meccsekre, és ha meglátok egy magyart liverpool mezben, megverem, beszálhattok ti is:D