Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hely ha ezek a laibachaik meg marburgiak beindulnak.....
...de uram miért adnék egy magyar focista agyáért 1 millió eurót, mikor volt itt egy informatikus, annak az agyáért adtunk negyedmillió eurót, volt itt egy szívsebész, annak az agyáért adtunk félmillió eurót, miért asnánk a magyar focisták agyáért 2 millát???
-DE URAM EZ NEM VÓT MÉG HASZNÁLVA!!!!!!!!!!!

"Nem. Nem az a baj, hogy megittak egy sört, hanem az, hogy a meccs miatt már nem dühöngtek. Mosolyogtak, nevetgéltek, mintha mi sem történt volna. Nem, nem, nem! Ezt nem lehet. Ilyenkor teljes szívvel, õszintén mérgelõdni kell. Ha valaki nevetni tud egy ilyen vereség után, akkor a pályán nem tett meg mindent azért, hogy sikerre vigye a játékot. "

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Na ja, aláznak minket az újságok, de ez nem Lothar hibája volt, hanem pl. Gyepesé ... 😊
Szerintetek van AntiGyepes Fan Klub?
A medve nem játék.
A legtekintélyesebb reggeli lap, a Dagens Nyheter nem értekelte a magyarokat, illetve egy mondatot szán az ellenfélre: "…támadóink gond nélkül lebirkózták a védõiket".
A stockholmi esti újságban, az Expressenben Mats Olsson vezércikkíró úgy fogalmazott: a magyarok naggyá tették Fredrik Ljungberget, akit végre királlyá koronázhatott Svédország. A publicista szerint Király Gábor az évszázad védését mutatta be Marcus Allbäck fejesénél.
A medve nem játék.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Amugy igaz. :>

Akkora meglepetések vannak az európai csoportok közt, csak azt nem tudom a hatból az elsõ kettõ vagy az elsõ három jut tovább?
I. Group
elsõ: Finland
második: Románia
És akiket maguk mögé szórítottak eddig:
macedonia, hollandia, csehek, andorra, örményország.
II. Group
elsõ:Török
második: Ukrán
a legnagyobb meglepetés görögország az utolsó elötti.
III. Group
elsõ:Szlovénia
második: Portugália
meglepetés semmi iszonyú könnyû csoportot kaptak.
IV. Group
elsõ:svájc
második:írország
harmadik:franciaország
negyedik: izrael
mind a négy csapatnak 5-5-5-5 pontja van
V. Group
elsõ:szlovénia
második: olaszország
(könnyü csoport)
VI. Group
elsõ: anglia
második: lengyelország
egyszerü csoport: ausztria,wales,azerbajdzsán, north ireland
VII. Group (ÉRDEKES)
elsõ:livánia
második: szerbia-montenegró
HARMADIK: spanyolország.
VIII. A mi csoportun (szerintem ez a legnehezebb)
elsõ: horvátország
második: svédország
negyedik: magarország
még kijuthatunk.....
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Szar Bayern, szar Bayern :)
amikor van 1-2 "jobb" támadónk, akkor mindíg egy csapnivaló teljesítményt nyújtó védõ, vagy középpályás miatt elveszítünk meccseket. roppant mód dühítõ egy ember miatt kikapni.
Boldog Karácsonyt!
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Liechtenstein-Portugália 2-2
😊
Ennyit arról, hogy "biztosan" verjük a bulgárokat ...
A medve nem játék.
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
A magyar foci a fasorba sincs itt a problema.
Szvsz a 4. hely a reális a végére,és nekem semmi nem mutat arra hogy van okunk jobbat várni...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.