Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezek szerint nálad a Szlovénok tuti továbbjutók mert a 3. és az 5. csoport is vezetik, EGYSZERRE
hely ha ezek a laibachaik meg marburgiak beindulnak.....

hát még a focisták agyát mennyiért lehetne eladni.....

...de uram miért adnék egy magyar focista agyáért 1 millió eurót, mikor volt itt egy informatikus, annak az agyáért adtunk negyedmillió eurót, volt itt egy szívsebész, annak az agyáért adtunk félmillió eurót, miért asnánk a magyar focisták agyáért 2 millát???
-DE URAM EZ NEM VÓT MÉG HASZNÁLVA!!!!!!!!!!!

a.carkey
Na igen. Más közeg, más mentalitás.

A medve nem játék.

....hogy nem sikerült dicsõséget szerezniük az országuknak. "

a lényeg:

"Nem. Nem az a baj, hogy megittak egy sört, hanem az, hogy a meccs miatt már nem dühöngtek. Mosolyogtak, nevetgéltek, mintha mi sem történt volna. Nem, nem, nem! Ezt nem lehet. Ilyenkor teljes szívvel, õszintén mérgelõdni kell. Ha valaki nevetni tud egy ilyen vereség után, akkor a pályán nem tett meg mindent azért, hogy sikerre vigye a játékot. "

Hihetetlen fazon ez a Matthäus.

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Ramore
Úgy látszik Molnár túlságosan halk volt, vagy a "nagy" Szabics elõl nem lehet elvenni a labdát, netán meg sem mukkant?
Punkerwork
"Milyen jól el lehetne adni ezeket a játékosokat, ha gépkocsik lennének. Az eladónak csak annyit kellene mondania: ezt nézze, uram, alig futott. "

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Breki33
Mondjuk a hátul jövõ játékos is hülye volt én ilyenkor leordítom a gyerek fejét hogy menjen arébb
Ramore
Hát Szabics egy jó passzt vágott haza...
a.carkey
Számomra egy "jó" passz, megfelel egy bevágásnak!

A medve nem játék.

Breki33
Azért Szabics is
Breki33
nemis vágta
a.carkey
Ennek ellenére szarok voltunk, bár akármi lehetett volna, ha Gyepes nem vágja be.

A medve nem játék.

a.carkey
Ezek a lapok amúgy szinte mind Blikk színvonalúak! Az Express meg kb. olyan, mint a mi Metronk ...

A medve nem játék.

Breki33
hát a nyilatkozatát elolvasva........
a.carkey
Akkor mégis létezünk, ha Király így véd. Kicsit ellentétes a két állításuk egymással ...

Na ja, aláznak minket az újságok, de ez nem Lothar hibája volt, hanem pl. Gyepesé ... 😊

Szerintetek van AntiGyepes Fan Klub?

A medve nem játék.

Breki33
A legnagyobb svéd napilap, az állandó sportmelléklettel jelentkezõ Aftonbladet a kivételek közé tartozik e téren, igaz, az írás szerzõje rögtön cikke elején nyilvánvalóvá teszi, milyen szempontból érdemel akár kétsornyi említést is a magyar gárda: "Ellentétben az elmúlt években tapasztaltakkal, amikor Moldova, Macedónia, Lettország vagy éppen Fehéroroszország volt az ellenfél, és minden egyes alkalommal meg kellett szenvednünk a gyõzelemért, általában az utolsó percig izgulhattunk. Szombat délután búcsút mondhattunk a kényelmetlenségeknek. Svédország végre bebizonyította, hogy egy C-csapat ellen is tud játszani - hiszen fölényesen megverte az igencsak szürke magyarokat."
A legtekintélyesebb reggeli lap, a Dagens Nyheter nem értekelte a magyarokat, illetve egy mondatot szán az ellenfélre: "…támadóink gond nélkül lebirkózták a védõiket".
A stockholmi esti újságban, az Expressenben Mats Olsson vezércikkíró úgy fogalmazott: a magyarok naggyá tették Fredrik Ljungberget, akit végre királlyá koronázhatott Svédország. A publicista szerint Király Gábor az évszázad védését mutatta be Marcus Allbäck fejesénél.
a.carkey
a.carkey
Nincs mese! Gyepesre legközelebb rá kell állítani egy védõt! 😊

A medve nem játék.

Kaplan
jól van, mondom sorry

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Ne legy ilyen szigoru. 😊
Amugy igaz. :>

elég egy helyre is...

Kaplan
ÚRISTEN!!!
Akkora meglepetések vannak az európai csoportok közt, csak azt nem tudom a hatból az elsõ kettõ vagy az elsõ három jut tovább?
I. Group
elsõ: Finland
második: Románia
És akiket maguk mögé szórítottak eddig:
macedonia, hollandia, csehek, andorra, örményország.
II. Group
elsõ:Török
második: Ukrán
a legnagyobb meglepetés görögország az utolsó elötti.
III. Group
elsõ:Szlovénia
második: Portugália
meglepetés semmi iszonyú könnyû csoportot kaptak.
IV. Group
elsõ:svájc
második:írország
harmadik:franciaország
negyedik: izrael
mind a négy csapatnak 5-5-5-5 pontja van
V. Group
elsõ:szlovénia
második: olaszország
(könnyü csoport)
VI. Group
elsõ: anglia
második: lengyelország
egyszerü csoport: ausztria,wales,azerbajdzsán, north ireland
VII. Group (ÉRDEKES)
elsõ:livánia
második: szerbia-montenegró
HARMADIK: spanyolország.
VIII. A mi csoportun (szerintem ez a legnehezebb)
elsõ: horvátország
második: svédország
negyedik: magarország
még kijuthatunk.....

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

A kissebb csapatok is mar eleg jol nyomjak a dolgot. Nagyon keves lett a kulonbseg a jo es rossz csapato kozott...

Rudee
Svédek ellen legutóbb itthon nyertünk egy Halmai góllal, még 96 körül ha jól emléxem.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Ramore
egyet értek.

amikor van 1-2 "jobb" támadónk, akkor mindíg egy csapnivaló teljesítményt nyújtó védõ, vagy középpályás miatt elveszítünk meccseket. roppant mód dühítõ egy ember miatt kikapni.
Hentes Bill
szerintem meg egy Molnár, Bodor, és egy Hajnal-nak volt hiba meghívót küldeni. semmi helyük a válogatottban

Boldog Karácsonyt!

Breki33
Ja igen de egyszer nyertnk P
Ramore
Komoly hiba volt Dárdainak, a nagy magyarnak újabb meghívót küldeni. Segítse tovább a kis hertáját a kiesés felé.
a.carkey
Horvátország-Bulgária 2-2 (2-0)

A medve nem játék.

a.carkey
Majd kiestek, mint a szar ...

A medve nem játék.

Rudee
Akkor 1-1 lett.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Breki33
Ugye a Gellei féle csapat nyert idegenben a svédek ellen.
Bodnár ma egyszerûen pocsék volt... Gyepes mellett a leggyengbébb
Azt nem értettem, h Fehér Csaba mért nem kezdett, ha jol emléxem tavaly pont a svédek ellen idegenben igen jol nyomta, 1ébként szerintem jobb is mint Bodnar...

hehe... ajj, de vittzes itt valaki... vagy csak nem ért a focihoz? ^o)
guardian hero
Ha szerencsénk van Máltát még megelõzhetjük a csoportban, Izland elõtt végezni már bravúr lenne. A bolgárok ellen az esélyünk konvergál a zéróhoz, a többi csapattal meg nem is merem egy hozzászólásban említeni ezeket a falábúakat. Mondjuk aki eddig mást várt, az nem ezen a világon él...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Rafaelo
pontosan

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

a.carkey
Khm.

Liechtenstein-Portugália 2-2

😊

Ennyit arról, hogy "biztosan" verjük a bulgárokat ...

A medve nem játék.

Inkabb. Azok legalabb szeretnek focizni. 😄

Rafaelo
a parkból kéne gyerekeket a pályára küldeni nem a buzikat hagyni hogy ezé fölvegyék a fizetést basszaák meg

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Ilyen jatekkal, meg a parkban jatszo gyerekeket se tudnak megverni.

Davidus
Ha Bodnár meg Gyepes kimarad akkor akár még gyõzhetünk is ellenük😉

V9ykn8_TZL0

Egyertelmu nem Lothar hibaja, o jo edzo.
A magyar foci a fasorba sincs itt a problema.

Nem tudom a Horvátok elleni sima vereség,az Izland elleni kiszenvedett egygólós gyõzelem,és a mostani sima vereség után mennyiben reális az hogy mi oda-vissza verjük a Bulgáriát.
Szvsz a 4. hely a reális a végére,és nekem semmi nem mutat arra hogy van okunk jobbat várni...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Kaplan
hát málta, bulgár oda-vissza verve szerintem és ha kicsit mellénk áll a szerencse a svéd csapat csak a harmadik lesz. mi pedig a másodikak és azt se felejsétek el , otthon is lesz meccs.

Kaplan
ja málta

Kaplan
kik is vannak a csoportban ? magyar,horvát,svéd,bulgár,malajzia vagy mi a pöcs?

a.carkey
Maradhat az alcím. Mostantól (ismét) ez a cél ...

A medve nem játék.