Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Láma!
pfff

Jogos. Tenyleg teljesen igazad van, most neztem meg ujra kicsit elneztem a neveket. Please accept my humble apologise! Tegnap nagyon faradt voltam, nemmintha ma kipihent lennek. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

EOX
te mégis mirõl beszélsz?😊 az írek verték meg õket barátságos meccsen, LOL

Retteketet

Jogos! :]

Ramore
Az a szerencsés, aki dsf-en nézi, az legalább nem hallja a hozzá nemértõ "szakkomenntátorok" butaságait és a mûsorvezetõ Koko, vagy Gyulai, esetleg Szujó bénázását, bakiparádéit.
AnuluWork
De akkor is röhej. Ugyanezt eljátszották párszor olyan dolgokkal, mint a F1. Vasárnap este adtak le valami überszutyok "VanLundgreen" filmet fõmûsoridõben, a verseny meg ment felvételrõl, mert "úgy is yoo a magyar embörnek" ...

Nyilván van ilyen cikkely a szerzõdésben, de gondolom az RTL is úgy van vele - mint szinte az ország hozzájuk hasonló pénzes féreg IQ betyár része -, hogy "majd fizetek, oszt kész"!

Esküszöm volt valami bukéja az elõzõ rendszerben a rendnek. Okés, nem mondhattál azt, amit akarsz, mert esetleg ha mondtál, elvittek, de legalább volt közbiztonság, nem fetrengtek a hajléktalanok az aluljárókban - már a Móriczon is megszállták az aluljárót, lesz itt bûz, mint a Keletinél -, törvényt sértettél, megbüntettek, és nem volt olyan, hogy lazán kidumálta valaki magát pl. egy rendõrgyilkosságból, mint ahogyan pl. Elõd "barátunk" is tette. De mivel Tasnádi is kijött, az itthoni viszonyokat nem is elemzem tovább.

Ezek után ugyan mi a szart várhatnánk egy olyan csatornától, ahol egy Mónika vagy Balázs show a mûsorszolgáltatás csúcsa ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

nekem van dsf,szal mind1!

Láma!
iggen???
akkor hajrá!!!

Yes, Yes, Yes There still hope! 😊
Az izlandiak megvertek a horvatokat. Robi kín goljaval. Még van nemi esely. Utoljara mondom: Hajra! :>

Láma!
f*szszopó gyökér ge*i rtl klub!!!!<#mf3><#mf3><#mf1><#boxer><#boxer><#mf3><#mf3>

Ramore
rtl suxx! amikor meg a Brazilok ellen játszottunk, akkor jó volt élõben adni.
Felhaborito..

AnuluWork
Matthäus kritizálja az RTL Klubot
A német DSF élõben közvetít: ott számít a magyar foci?
2004. november 16. 14:52

MNO
Abszurd a helyzet a magyar labdarúgó-válogatott máltai vb-selejtezõjének közvetítése ügyében (kezdés: 19:30 óra). A német DSF ugyanis 19:15-tõl élõben közvetíti a találkozót, míg a nemzeti csapat tétmérkõzéseit közvetítõ RTL Klub csak csúsztatva tudósít. Fontosabb ugyanis a Barátok közt, no meg a Legyen Ön is milliomos…

Lothar Matthäus, a magyar válogatott német kapitánya annak rendje és módja szerint szóvá is tette az ügyet, és így bírált a szövetség honlapján: „Gondolkodtam, hogy szóvá tegyem-e, ám úgy vélem, el kell mondjam: partnerünk, az RTL Klub ezúttal nem úgy cselekszik, ahogyan azt mi, az MLSZ részérõl joggal elvárhatnánk. Számomra elfogadhatatlan, hogy egy bármikor levetíthetõ tv-sorozat megelõzzön egy élõ meccsközvetítést, vagyis a csatornának szerintem igenis élõben kellene sugároznia a szerdai világbajnoki selejtezõnket! Ha ez a televízió és a magyar futball egyaránt a fiatalokra épít, érthetetlen, hogy hét óra harminc perc helyett egy hétköznapon este kilenctõl sugározzák csak a mérkõzést. Az pedig abszurd helyzet, hogy Németországban a DSF-nek köszönhetõen bárki élõben láthatja a magyarok vb-selejtezõjét, miközben a mi szurkolóinknak otthon várniuk kell.”

A legnagyobb értetlenség azonban nem az RTL-nek, hanem a magyar szövetség vezetõinek járna ki. A csatorna ugyanis önös gazdasági érdekei okán a várhatóan több nézõt vonzó szappanoperát a magyar futball elé helyezi. Az elé a magyar futball elé, amelynek hazai élvonalbeli meccseit egyes kimutatások szerint nem nézik annyian, mint a sportcsatorna két adója által közvetített legrangosabb európai bajnoki találkozókat, és egy másik kereskedelmi tv által sugárzott Bajnokok Ligája-küzdelmeket.

Az MNO-n is idézett, a Sport+Markt által készített felmérés szerint: „míg a legnépszerûbb formáció, a nemzeti tizenegy mérkõzéseire a válaszadók 45 százaléka kíváncsi, az elsõ osztály bajnokságára valamivel többen, mint a válaszadók harmada. Az ötfokozatú skálán – az egyáltalán nem érdekeltõl a nagyon érdekel érdemjegyig – mért érdeklõdés a nemzeti válogatott esetében is csak közepes osztályzattal honorálható”. .

Üzletpolitikai érvekkel az RTL tehát alá tudja támasztani döntését – más kérdés, hogy ez a magyar futball barátainak nem nyerte el tetszését –, ám a Magyar Labdarúgó-szövetség vezérkarának hozzáállása egyszerûen védhetetlen.

Érthetetlen ugyanis, hogy miért nem szerepel az RTL-lel kötött szerzõdésben olyan pont, amely szerint legalább a vb-selejtezõket élõben kell közvetítenie a csatornának. Így legalább nem szenvedne újabb presztízsveszteséget az amúgy is megtépázott tekintélyû magyar foci.

Rosszabb ennél is a helyzet abban az esetben, ha a szerzõdésben mégis szerepel ilyen kitétel. Kérdés viszont: az MLSZ elöljárói miért nem szereznek érvényt ennek a passzusnak, vagy más olvasatban: az RTL miért nem tartja be a megállapodást?

Mindesetre Berzi Sándor, az MLSZ fõtitkára nem tûnik túl harcosnak az ügyben. A Nemzeti Sportnak adott nyilatkozatában abbéli reményének adott hangot, hogy „a csapat eredményeivel hamarosan versenyképes lehet a mégoly népszerû és emiatt a kezdési idõ tekintetében egyelõre mozdíthatatlannak tûnõ televíziós szappanoperákkal is”.

Így legalább már érthetõ az a tény, hogy a máltai szövetség ugyan hozzájárult volna a késõbbi kezdéshez, ám az RTL-nél mégsem sikerült kijárni a késõbbi, a csatorna számára is kedvezõbb idõpontot… Az indok: az RTL késõn jelezte igényét…

Gera már a csapattal edz

Hétfõn késõ este teljessé vált a magyar válogatott kerete, ugyanis megérkezett Angliából a West Bromwich Albionban szereplõ Gera Zoltán. A játékos dugó miatt Londonból csak késve tudott elindulni, ezért nem is vehetett részt a válogatott hétfõ kora esti edzésén. Kedden azonban már mindkét gyakorláson számíthat(ott) Gerára a szövetségi kapitány.

Finn játékvezetõ a selejtezõn

A Ta Quali-stadionban 19:30 órakor kezdõdõ találkozón a finn Tony Asumaa fújja a sípot, munkáját asszisztensként Ville Mantere és Janne Iivavainen, tartalék-játékvezetõként pedig Jari Maisonlahti segíti majd. A bíró vezette augusztus 26-án a Budapest Honvéd–Amica Wronki UEFA-kupa-selejtezõt, amelyen 11-esekkel a lengyelek harcolták ki a fõtáblára jutást.

Rudee
*azé

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Biztos aééz, hogy ne sérüljön meg senki, meg ne legyenek fáradtak.

Bár ha Máltának sikerül pontot szereznie, akkor meg lehet mondani hogy nem voltak formába, mer hétvégén nem volt bajnoki forduló.

Mindenesetre 3-4 gólos gyõzelem minimum kellene.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Serpa
nem értem miért nem lehet meccs VB selejezetõ elõtt ??!!
<#rolleyes>

na ahogy elnézem valszeg szürke-magenta-ra változik a Soproni csapat hivatalos szine, hisz a Matávból Magyar Telecom lesz, ha még a matáv titkoklja is, mint tette azt a Westel

AnuluWork

NOVÁK EGY ROHADT SPICLI !!!
SZERINTEM A SZICILIAI BÜNTETÉS MÓDOT ÉRDEMELNÉ!!!
a halakkal kéne már aludnia rég spionnak!!!

Tök egyszerû a képlet: NemereNovákDezsõnek azért kell KÍNNAL fizetnie mert áruló volt!! Az árulásért pedig nem jár köszönet!! Persze a bal-liberális-kozpolita-monopol helyzetben lévõ nemzeti sport még jó hogy ad a "szemét Albert,rohadt Varga, szegény ártalan Novák" szemléletnek!! VICCC!!!!

a maradék Páncsincs,Juhász,Géczi trióbol ki volt még a spion????

Juhász meg kussoljon, és ne szidja Varga Z-t hogy rohadék disszidens mert Juhász is ILLEGÁLISAN HAGYTA EL AZ ORSZÁGOT!!!

Ramore
Ezt a Baros gyereket miért nem játszatják kezdõként? Hatalmas edzõi hibának tûnik.
AnuluWork
NS
"A Liverpool is egy második ligás csapat otthonában lépett pályára, a Ferencváros által az UEFA-kupából kiejtett Millwallt le is gyõzte 3-0-ra. A pályán tehát nem volt sok izgalom, pláne miután beállt a késõbb kétszer eredményes Milan Baros - ám a lelátón kitört a balhé, ami angol stadionban manapság igen ritka jelenség.

Néhány napon belül Sir Alex Ferguson az Arsenal elleni bajnoki, illetve a Crewe Alexandra elleni kupasikert ünnepelhette
A Liverpool-drukkerek székeket téptek fel és dobáltak a gyepre, egyesek állítása szerint afeletti dühükben, hogy a hazai hívek éneklésükkel a hillsborough-i stadionkatasztrófa emlékét gyalázták (az 1989-es tragédiában 96 liverpooli lelte halálát). Theo Paphitis, a Millwall elnöke kijelentette, õ efféle rigmust nem hallott, az erõszakra nincsen magyarázat. A rendõrség nem tartóztatott le senkit, de az FA már vizsgálja az ügyet."

Ennyit a kedves, szelíd Millwall szurkolókról! Köcsögök! Meg az a görög féreg elnökük is egy gennyládának tûnik ...

Laffite
Ja, ez bizony így van... nehogy már mártírt csináljunk belõle! Undorító dolgot mûvelt, ami fõnök-beosztott szinten is undorító tud lenni, nemhogy az ember a saját játékostársait, barátait árulja el... Ez nagyon gennyes!

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

MrSpock
És miért csodálkozik az ember,ha valaki ittakarja hagyni ezt az országot?Juj õ a rosszfiú!
Varga ígydöntött,és helyesen,biztosan jó oka volt rá.Minden tekintetben jobban járt,bár azértvanank emberkék akik azért nemjártak rosszul itt sem.
Azért ezek a jelentések,már a jelentés is,hogy valaki írja le a csapatról,mega társairól a dolgokat.Évekig írogatott,és senki nemtudta,hogy õ az.
Egy rendszer hibája?
Ha nemcsinált volna semmit,akkor nincs ez,tehát saját magának köszönhette hogy így járt,lebukott,megzsarolták,õ elvállata,hogy mentse a bõrét.

Go Jeff Go!!!!

Laffite
Ez az egész ügynökösdi baromi kínos. Ha már "megzsarolták" a pasast, és eleve nem akart volna õ is hasznot húzni az egészbõl, akkor nem ír olyan lelkes és részletes jelentéseket, mint amikbe bele is olvashattunk, hanem összehord valami alibimaszlagot. Az az igazság, hogy "ha már lúd, legyen kövér" alapon igenis belement a játékba és kiárusította mások életét a saját boldogulása érdekében - ez legalábbis az én véleményem, persze én nem voltam ott, nem voltam abban a helyzetben, de akkor is...

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

AnuluWork
Magyarországról (bocs)

AnuluWork
A Nemzeti Sport mai cikkében Novák a jófiú és Varga a rossz.
Az egyik egy köcsög besúgó volt és tönkretette több ember életét, a másik akinek nem volt ehhez gyomra elment magyarországról.
És ki se találná az ember melyik kire vonatkozik.

A sok vén fasz meg amolyan "Na és?" szinten védi a barátjukat, és bevallja, hogy loptak, csaltak, és mint Nemere jelentéseibõl kiderült szétbundázták a bajnokságot. Akik kiestek, azoknak az embereknek az élete vajon mennyire ment tönkre emiatt? Nem mások voltak ezek, mai és akkori körülmények között is, mint bûnözõk. A csempészetet akkor és ma is büntették(tik). A bundázást is. Akkor most miért az a bûnös, aki - bár nem így akarta, de - az egész elindítója volt? Akkor most ilyen alapon nem is Hitler volt a bûnös, nem is a nácikat kéne megszólni, hanem Hindenburgot, mert közrejátszott abban, hogy gy vagy úgy, de átadta Hitlernek a hatalmat.

A cikk

A féreg újságírókra meg egyszer már ráhányhatna valaki! Undorító, amit mûvelnek!

AnuluWork
Valahol azt olvastam, hogy az idõ - magyarul a latyak és sár - miatt nem vette még fel. (Azóta jobban megy a Crystalnak!)

Ramore
Egyet értek, többszörösen bukott edzõ, a kétszeres bajnoki címét megköszönheti az akkori politikai helyzetnek.
Ramore
Múlt héten sem abban védett, a mágikus pizsama nélkül is királyul.
Láma!
én is azt néztem!!! én se találtam!!😊

a.carkey
Hová tûnt Király pizsamája? Már nem abban védett ma! 😞

A medve nem játék.

AnuluWork
Basszus! Most, hogy a nemzeti sportban benne van a full ND interjú, plusz pár dologgal több, borzasztó ezt még végiggondolni is.

A csúcs az, hogy egyik jelentésébõl közölnek adatokat, és abban leírja, hogy miként adták el és kinek a meccseket. Borzasztó. 😞

AnuluWork
A csúcs az, hogy az "illetékesek" nem tudják ki dobál, balhézik ...

Na ja!

AnuluWork
Emlékeztetõül:
"1994. október 3.: A DVSC- Vasas találkozó 85. percében, 0-0-s állásnál egy szotyiszacskóval megdobták Márton Sándor partjelzõt, ezért Hartmann Lajos lefújta a mérkõzést. A három pontot 3-0-s gólkülönbséggel a Vasas kapta. Ráadásul 300 ezer forintra büntették a Debrecent."

AnuluWork
Ez sem semmi!

"A vasárnapi Újpest- Ferencváros mérkõzésen a hazai szurkolók aszfaltdarabokkal akarták megdobni Szûcs Lajos vendégkapust, ezért, illetõleg néhány hazai szurkoló rasszista megnyilvánulása miatt a fegyelmi bizottság 600 ezer forintra büntette az Újpestet, a kapu mögötti szektorokat pedig december 31-ig bezárta."

AnuluWork
A mai sportban:

"Novák Dezsõ: Besúgó voltam a Fradiban"

😞

Kaplan
jaja. Amúgy gólokban Király nem volt benne.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

VEREBES a mágus.... mi a szarnak szidja Lothar-t. A "mágusnak" már 2szer id megadatott ez a "munka" és bebizonyította hogy tökéletesen alkaltmatlan erre, Innentõl kuss a neve!

AnuluWork
Hajdú B.:
"Verebes József annak idején megmagyarázta Boda Imrének, hogy jobb, mint Marco van Basten. Baj ezzel csak akkor lett, amikor Boda egyszer tényleg találkozott Van Bastennel…"

AnuluWork
Hajdú B.:
"Úgy bizony, belebukott mindenki, így akár szkeptikusak is lehetnénk: leülhet bárki a kispadra, mi azt a hármast úgyis megkapjuk a horvátoktól. Akkor nem mindegy, hogy Disztl Péter vagy Sepp Maier segíti a kapusok munkáját?
"Úgy tudom, mindkettõjükre számít a kapitány. Meg van elégedve Disztl Péterrel, ugyanakkor kell neki Sepp Meier, amit nem értek, mert két kapussal aligha állunk fel…"

AnuluWork
Détári, Sepp Maierrõl:

"Fájdalom, az eredmények egyelõre nincsenek meg - bár ezt csak a világbajnoki selejtezõket megelõzõ hurráhangulat miatt foghatjuk fel ily tragikusan. Nagy kérdés persze, Sepp Maier felkészítheti-e Király Gábort Gyepes Gábor váratlan megoldásaira."

Kaplan
elég szomorú!
tegnap volt asszem egy magyar tudós kifejlesztett egy szert amitõl az emberek megvadulnak nemsokára jön a 28 nappal késöbb élõben, tudom ez off de kezdek félni hová fejlõdik a világ.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

AnuluWork
Basszus! Svédországban is balhé volt. Több tucat szurkolót elõállítottak, mert a Hammarby-AIK Solna meccsen kétszáz AIK szurkoló bement a pályára. Elõször csak elvoltak, aztán balhézni kezdtek, fõként az eredmény miatt. Ezután ugye megjöttek a rendõrök és megkezdõdött a bunyó.

Hogy miért fontos ez? Azért mert a Hammarby edzõje szerint Svédországban balkáni körülmények uralkodnak a fociban, nem jók a stadionok, nincs biztonság stb., stb.. Nos, mindez azért érdekes, mert kb. 10 éve nem volt semmi balhé kint. Kiváncsi lennék, hogy a magyar körülményekre - Szücshöz féltéglákat vagdosnak - mit mondanának? 😞

Ramore
Huszti többre érdemes, remélem jobb csapatnál fog kikötni.
a.carkey
Leírva külföldi sajtóban még nem láttam ...

A medve nem játék.

má 2 hónapja ügyködnek az ügyön

a.carkey

A medve nem játék.

amúgy IzlandU21-SvédországU21 2-1

mekkora igazat szólt

legnehezebb a miénk???
és az 1es román-cseh-finn-holland?