Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kapjunk ki 100szor ha latom, hogy a "labdarugoink" mindent megtettek a palyan.
De sajnos en nem lattam mar ilyet ezer eve.
Egyszer nem lattam az utobbi 15 evben, hogy egy magyar jatekos egy elvesztett kielezett meccs utan kedvtelenul ult volna a palya gyepen.
Teljes erdektelenseggel ballagnak le allandoan a jatekosok egy vesztes meccs utan mintha mi sem tortent volna.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Én egyébként se értem hogy minek ilyen tornákat szervezni, ha a csapatok úgyse tudnak kiállni egy normális csapattal.
Szar Bayern, szar Bayern :)
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Hali mindenkinek!
Ha tippelni van kedvetek gyertek ide! (most indítottam )
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Szar Bayern, szar Bayern :)
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"
\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
A medve nem játék.
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
😊
nyomhatnának összefoglalót is, RTL Klub-ot ismerve biztos lessz belevágás... <#idiota>#idiota>
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
Nagyon kemény! A csapat ball oldalán állt 2 emberke assztem valami kisgyerekek aztá a rosa volt meg nemtom ki 😊 mekkora ez a rosa gyerek? 120cm? 😛
Mert a barátok közt fontosabb, igaz ?!
<#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3>
Ha valami említésre méltó történik akkor ird be ide 😊
Az összeset fejbe kéne lõni... Pancserok gyülekezete!
Merkozes kezdodik 19:30kor, az RTL-Klub leadja 20:55kor.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.