Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nah, a fiúk most álltak fel, pacsi-pacsi, lassan nekikezdenek... a spanyolok rúgnak elõször labdába a második félidõben :)
az elõzmények a Ferencvárosi Torna Club topikban :)
vagy itt
Láma!
0-0 egy félidö után

mos' megy a spanyolok ellen? hogy állunk?

egyébként futsalról van szó, az ostravai ebrõl
Láma!
htx

jah, és kivédekeztünk egy emberhátrányt is, ez még az elõtt volt, hogy elkezdtem volna :)
Láma!
ok vagyok

nah, akkor itt Láma :)
torrente
Néhány kivételtõl eltekintve angol 2-3 és negyedosztályból jöttek!

torrente
Miafapunci lenne? Minimum 3-0.

AnuluWork
Király nem állt a helyzet magaslatán. Egy ilyen meccsrõl kár volt kihagyni Szûcsöt. A "terroristáknál" (HGY) nagyon jó formában védett. :(

A legszomorúbb az, hogy egy ilyen összeszedett, nem túl acélos csapt gyõzött le minket. Mi lesz velük a bolgárok ellen? :(

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

torrente
14 meccs=8000 nézõ <#taps>

2 kisebb kivétel, hurrá

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Nemeppen: Makó-Nyíregyháza Szeged-Debrecen

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

mekkora habos ez a sorsolás<#boxer>észrevehetõ, h a párok milyen közel vannak egymáshoz helyileg<#mf1>ez azért van, mert a liga fizeti az útiktg-et<#szomoru1>
az meg, h ez a 2 kiemelt van, nevetséges<#mf3><#idiota>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Rudee
A Magyar Labdarúgó Liga székházában elkészítették a Liga Kupa elsõ fordulójának párosítását. Kezdésként sorsolással eldöntötték, hogy az FTC és a Sopron kiemelt lesz, így ez a két csapat már automatikusan a második forduló résztvevõje.

A párosítás:
REAC-Vasas
Vác-Újpest
Bodajk-Lombard
Hévíz-Kaposvár
Haladás-ZTE
MOTIM-ETO
Tatabánya-Videoton
Makó-Nyíregyháza
Szeged-Debrecen
Orosháza-Békéscsaba
Kecskemét-DVTK
Szolnok-MTK
BKV-Honvéd
Dunaújváros-Pécs

A továbbjutás egy meccsen dõl el.
A játéknapok: február 26., 27.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Sport1, 20:30

a.carkey
Adja a mai meccset valamelyik adó? :(

A medve nem játék.

most sírjak vagy nevessek?????

JackDaniels
Én meg mindjárt sírva fakadok! <#ejnye1>

\"Never say never!\" W Churchill

AnuluWork

AnuluWork
Mit keresett a teremdöntõn a csajok fején az angol válogatott címeres sapkája? Az okés, hogy Umbro, de akkor sem értem a logikát? (Ez ugyanis itthon volt.) Minden esetre jól néznek ki. :)

vargam
Örülök ennek a szándéknyilatkozatnak és remélem ebbõl végre lesz vmi.<#whatever><#nevetes1>

..the warrior\'s heart begins pounding faster...

Nekünk az a jó, minél távolabb kerül tõlünk! (Kriston)
A 80-as években már nagyon leszálló ágban volt a focink.
AnuluWork

EOX
tényleg:)

Retteketet

Rudee
A skót elsõ osztályban 12 csapat szerepel, csúnya lenne ha 16. helyen állnának.

ezek is aztán jó helyre kerültek!!!
szerencsétlenek!!!
maradtak volna itthon a valagukon!!!!

ja a döntõt csak!!!
de azt nem tom hogy melyik csatorna
talán az m1

EOX
Livingston: Kriston és Horváth vereséggel mutatkozott be

NSO, 2005-01-15 19:57

A skót élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban a héten három magyar játékost is igazoló Livingston hazai pályán 2-0-s vereséget szenvedett a tabellán harmadik helyen álló Hibernian együttesétõl. A skót csapatban csereként lépett pályára Kriston Attila és Horváth Ferenc - elõbbi az 59., míg utóbbi a 63. percben ált be -, ellenben Vincze Gábor végig a kispadon nézte társait. A magyar légiósok csapat rosszabb gólkülönbségének köszönhetõen a tizenhatodik, utolsó helyen álló a bajnokságban.

Retteketet

adja valamelyik tv a teremtornát?

a.carkey
Szûcs Lajos
"Szûcs igazi csapatember, a pálya bármelyik pontján kialakuló lökdösõdés elképzelhetetlen a részvétele nélkül."
:)

A medve nem játék.

a.carkey
Molnár Balázs
"Gyepes öngóljai mellett az õ öngólpasszai is élményszámba mentek az õszi válogatott meccseken, a horvát Prso dísztáviratot küldött neki a pontosan lábra helyezett labdáért."

A medve nem játék.

a.carkey
Kriston Attila
" Seychelle-szigetek egyik magánklinikáján láb nélküli milliomosok utókezelésének fontos része a Kriston Attila labdaérintéseibõl összeállított videokazetta."

A medve nem játék.

a.carkey
Kovács Péter
"Mégis szavazzon Jan Koller és Paul Scholes szerelemgyerekére ..."

A medve nem játék.

:DD

http://index.hu/karacsony/2004/szavazas/?main&day=10
hát ez hatalmas!! kötelezõ mindenkinek 1x végigolvasni! <#nyes>

AnuluWork
"- Váratlanul érte az olasz üzletember döntése?
- Aki a hazugságokra épülõ, bizonytalanságokkal terhelt, javarészt nem szakemberek által irányított magyar profifutballban dolgozik, annak semmin sem szabad meglepõdnie."

...

"A folytatásról még nem tudok mit mondani, de már régen van bennem egy érzés, hogy a mai magyar futballból elõbb-utóbb ki kellene lépni…"

Bognár Gyuri, mai NSO.

Gregorius
Hát szarügy, de ilyen a természetes szelekció. :) Persze azért sajnálom szegényt. :(

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Jajj, de kellemetlen, szerencsetlen pali. :(

Kaplan
elég vicces de tényleg szomorú nem is szomorú szerencsétlenség :)

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

a.carkey
Oriasi teljesitmeny, ez igen. XD

Gregorius
Hát az a vereség azért nem volt szép, de a végjátékért mindenképpen gratula. Csak egyszer tét meccsen is látnék ilyen parádét.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Serpa
Ja 80as evekben meg volt foci, csak apamtol tudom 5evesen meg nem neztem focit. :)
Egyebkent volt alkalmam atkapcsolni a ftc meccsre, hat egyszeruen fortelmes volt nezni.. grundfoci semmi mas. böe

Ramore
mert õk már a következõ mérkõzésükre koncentrálnak. pofátlan és tanulatlan egy banda a magyar labdarúgás, minden tekintetben kiütközik sajnos.