Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez legalább X lett... ezzel élnek még a remények de ha a kövi meccset nem nyerjük báj báj VB!!!
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
A medve nem játék.
Én is drukkoltam és örültem volna, ha nyerünk, ez nem kérdés, de a realitás a verereség lett volna, a döntetlen az remek eredmény, de sajnos nem sokat ér.
Bodnár volt a meccs balfékje, ismételten toronymagasan szerezte meg az elsõ helyet Korsós elõl. Bodnár helyére egy újoncot is be lehetett vona állítani, pláne ha sérült volt, habár amikor nemrégen félpályáról gólpasszt adott az ellenfél csatárának, akkor is fáradt lett volna? Ezt tegnap is majdnem sikerült megismételnie. Egy újonc talán a bizonyítási vágy tüzébõl még maradandót is alkothatott volna, ahogyan azt pl Huszti tette korábban. Továbbra is érdekelne, hogy egy külföldön "melózó" játékos hogyan fáradhat el a 74. percben egy közepes iramú meccsen???
Bodnár volt a meccs balfékje, ismételten toronymagasan szerezte meg az elsõ helyet Korsós elõl. Bodnár helyére egy újoncot is be lehetett vona állítani, pláne ha sérült volt, habár amikor nemrégen félpályáról gólpasszt adott az ellenfél csatárának, akkor is fáradt lett volna? Ezt tegnap is majdnem sikerült megismételnie. Egy újonc talán a bizonyítási vágy tüzébõl még maradandót is alkothatott volna, ahogyan azt pl Huszti tette korábban. Továbbra is érdekelne, hogy egy külföldön "melózó" játékos hogyan fáradhat el a 74. percben egy közepes iramú meccsen???
Viszont az RTLt a foci közelébe sem engedném!
Eleve katasztrófális volt a közvetítés. Már az elsõ percben Gera hozta játékba a labdát a riporter csóka szerint, aztán ez a közhelyes szakértelem!? Borzasztó volt. Kimegy szurkolni többezer ember, aki meg nem tud kimenni, az meg kénytelen ezeket a majmokat hallgatni, holott kurvára nem nekik kéne szólniuk. Faszért nem lehet egy Hajdú Bét egy-egy nem NB1es találkozóra felbérelni? Nem elõször csinálják, és amíg meg nem állítja õket, valami gagyivédelmi bizottság, addig nem is utoljára.
A NSO fórumról egy beírás:
"Minden elismeresem az RTL Klub musor szerkesztoke,veztoke akik meg arra sem voltak kepesek hogy idoben a helyszinre kapcsoljanak...a reklamok es a meltan nagyra becsult Baratok Kozt miatt maradt el a MAGYAR Himnusz is.....BRAVO!!!!!!
Egybkent nagyon gyengek voltunk,de lagalabb vegig kuzdotunk!!
EZ IS ERTEKELHETO...."
Eleve katasztrófális volt a közvetítés. Már az elsõ percben Gera hozta játékba a labdát a riporter csóka szerint, aztán ez a közhelyes szakértelem!? Borzasztó volt. Kimegy szurkolni többezer ember, aki meg nem tud kimenni, az meg kénytelen ezeket a majmokat hallgatni, holott kurvára nem nekik kéne szólniuk. Faszért nem lehet egy Hajdú Bét egy-egy nem NB1es találkozóra felbérelni? Nem elõször csinálják, és amíg meg nem állítja õket, valami gagyivédelmi bizottság, addig nem is utoljára.
A NSO fórumról egy beírás:
"Minden elismeresem az RTL Klub musor szerkesztoke,veztoke akik meg arra sem voltak kepesek hogy idoben a helyszinre kapcsoljanak...a reklamok es a meltan nagyra becsult Baratok Kozt miatt maradt el a MAGYAR Himnusz is.....BRAVO!!!!!!
Egybkent nagyon gyengek voltunk,de lagalabb vegig kuzdotunk!!
EZ IS ERTEKELHETO...."
A medve nem játék.
nemvolt akarás???
ha nem lett volna, akkor soha nem rugtunk volna a 90. percben egyenlitö golt!!!
ha nem lett volna, akkor soha nem rugtunk volna a 90. percben egyenlitö golt!!!
vagy, feltûnõ hogy hogyan tették tönkre a magyar sport hirnevet a magyar focistak, akik azert vannak itt mert penzek mozognak benne. aki tudott focizni mar regen tavolrol keruli magyarorszagnak meg a nevet is
Én kintvoltam végig üvöltöttem de egyszerûen akármennyire kemény lothar nincs meg az AKARÁS s enélkül nem is fogunk sehova kijutni talán az ovoda vb-re
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
ezt kár erõltetni. ha nem lenne benne pénz, és az menne el focizni aki tud/szeret, akkor felvillana az eesely, de igy😄 siralmas😄
Ha nyertünk volna is baszhatjuk. Ezekkel még jáccunk kint, meg itthon a svéd meg horvát csapatot megverni?? Nem lesz egyszerû.
\"Never say never!\" W Churchill
Semmivel sem voltak jobbak a bolgárok,az elsõ félidõt végigtámadtuk,csakhát nem ment be semmi,lehet elõbb kellett volna berakni Rajczit!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Csöndbe vagyok 😊
na mivaaaaaan? leirni a magyar válogatottat??? mivaaaaan??? fantasztikus volt fiúúúk!!! én személy szerint büszke vagyok rájuk!!! Szép volt fiúúk!!! Hajrá magyarok!!!!
don't give a fuck
Hála Istennek
jo, hát ahhoz képest fiatal vagyok 😛
hát igen, ez a játék ilyesmikkel jár, énis most egy bokatörés után lábadozom 😊 de most nem ez a lényeg, hajrá magyarok! 😊
hát igen, ez a játék ilyesmikkel jár, énis most egy bokatörés után lábadozom 😊 de most nem ez a lényeg, hajrá magyarok! 😊
don't give a fuck
50
😄DD Én már kispályán sem tudok.
7 éve kirúgták a fogam és beláttam itt és most kell abbahagyni.
😄DD Én már kispályán sem tudok.
7 éve kirúgták a fogam és beláttam itt és most kell abbahagyni.
4 csatár, nem semmi.. utoljára még a régi, szebb "magyarfocis" idõszakban volt ilyen 😊
don't give a fuck
nemtudom mi számít fiatalnak Neked, nem tudom mennyi idõs vagy. De én is focizom (bár már csak kispályán) a hibákat én is látom, bosszankodom is rajta, de ettõl függetlenül nagyon örülök neki, hogy végig hajtanak!
don't give a fuck
Látom Te még fiatal vagy 😊
Valamikor én is így gondoltam, de most már bosszant ha ennyi
bénaságot látok.
Valamikor én is így gondoltam, de most már bosszant ha ennyi
bénaságot látok.
15 perc
nemtudom hogy lehet ehhez igy hozzáállni... nem szabad feladni.. mindegy mennyivel kapunk ki, de mindenki küzdött, hajtott.. én ezt tisztelem bennük, akár milyen eredményt is érnek el!!!
don't give a fuck
A Magyar foci ismét bizonyít.
Most fog következni, hogy kiállítanak valakit közülünk és kapunk
még kettõt.
Most fog következni, hogy kiállítanak valakit közülünk és kapunk
még kettõt.
ez megfogja a fiúkat... nem fogják tudni kiheverni sztem... bárcsak ne lenne igazam...
don't give a fuck
jó kis meccs...Sanyusz hõs lehetett volna már!!! na nem baj majd a második félidõben királyak leszünk 😉))))
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
óóó Sanyi megy mint a tank és majdnem góltszerzett.. hihetetlen, hogy 3centivel ment mellé...
don't give a fuck