Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheva
ez legalább X lett... ezzel élnek még a remények de ha a kövi meccset nem nyerjük báj báj VB!!!

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

a.carkey

A medve nem játék.

Ramore
Én is drukkoltam és örültem volna, ha nyerünk, ez nem kérdés, de a realitás a verereség lett volna, a döntetlen az remek eredmény, de sajnos nem sokat ér.

Bodnár volt a meccs balfékje, ismételten toronymagasan szerezte meg az elsõ helyet Korsós elõl. Bodnár helyére egy újoncot is be lehetett vona állítani, pláne ha sérült volt, habár amikor nemrégen félpályáról gólpasszt adott az ellenfél csatárának, akkor is fáradt lett volna? Ezt tegnap is majdnem sikerült megismételnie. Egy újonc talán a bizonyítási vágy tüzébõl még maradandót is alkothatott volna, ahogyan azt pl Huszti tette korábban. Továbbra is érdekelne, hogy egy külföldön "melózó" játékos hogyan fáradhat el a 74. percben egy közepes iramú meccsen???
a.carkey
Viszont az RTLt a foci közelébe sem engedném!

Eleve katasztrófális volt a közvetítés. Már az elsõ percben Gera hozta játékba a labdát a riporter csóka szerint, aztán ez a közhelyes szakértelem!? Borzasztó volt. Kimegy szurkolni többezer ember, aki meg nem tud kimenni, az meg kénytelen ezeket a majmokat hallgatni, holott kurvára nem nekik kéne szólniuk. Faszért nem lehet egy Hajdú Bét egy-egy nem NB1es találkozóra felbérelni? Nem elõször csinálják, és amíg meg nem állítja õket, valami gagyivédelmi bizottság, addig nem is utoljára.

A NSO fórumról egy beírás:

"Minden elismeresem az RTL Klub musor szerkesztoke,veztoke akik meg arra sem voltak kepesek hogy idoben a helyszinre kapcsoljanak...a reklamok es a meltan nagyra becsult Baratok Kozt miatt maradt el a MAGYAR Himnusz is.....BRAVO!!!!!!
Egybkent nagyon gyengek voltunk,de lagalabb vegig kuzdotunk!!
EZ IS ERTEKELHETO...."

A medve nem játék.

Láma!
nemvolt akarás???
ha nem lett volna, akkor soha nem rugtunk volna a 90. percben egyenlitö golt!!!

magus
vagy, feltûnõ hogy hogyan tették tönkre a magyar sport hirnevet a magyar focistak, akik azert vannak itt mert penzek mozognak benne. aki tudott focizni mar regen tavolrol keruli magyarorszagnak meg a nevet is

Kaplan
Én kintvoltam végig üvöltöttem de egyszerûen akármennyire kemény lothar nincs meg az AKARÁS s enélkül nem is fogunk sehova kijutni talán az ovoda vb-re

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Rudee
Te biztos rokona vagy a Verebesnek...

Szar Bayern, szar Bayern :)

magus
ezt kár erõltetni. ha nem lenne benne pénz, és az menne el focizni aki tud/szeret, akkor felvillana az eesely, de igy😄 siralmas😄

JackDaniels
Ha nyertünk volna is baszhatjuk. Ezekkel még jáccunk kint, meg itthon a svéd meg horvát csapatot megverni?? Nem lesz egyszerû.

\"Never say never!\" W Churchill

BADE
Semmivel sem voltak jobbak a bolgárok,az elsõ félidõt végigtámadtuk,csakhát nem ment be semmi,lehet elõbb kellett volna berakni Rajczit!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Serpa
sztem a Kokó hozza rájuk a balszerencsét.

a.carkey
Mindegy. Baszhatjuk a vébét. Csodák nincsenek ...

A medve nem játék.

Csöndbe vagyok 😊

a.carkey
Miért örült ez a két mókus az 1:1-nek???

Idióták!

A medve nem játék.

shad0w
na mivaaaaaan? leirni a magyar válogatottat??? mivaaaaan??? fantasztikus volt fiúúúk!!! én személy szerint büszke vagyok rájuk!!! Szép volt fiúúk!!! Hajrá magyarok!!!!

don't give a fuck

shad0w
góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól

don't give a fuck

Hála Istennek

shad0w
góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól

don't give a fuck

shad0w
jo, hát ahhoz képest fiatal vagyok 😛
hát igen, ez a játék ilyesmikkel jár, énis most egy bokatörés után lábadozom 😊 de most nem ez a lényeg, hajrá magyarok! 😊

don't give a fuck

50
😄DD Én már kispályán sem tudok.
7 éve kirúgták a fogam és beláttam itt és most kell abbahagyni.

shad0w
4 csatár, nem semmi.. utoljára még a régi, szebb "magyarfocis" idõszakban volt ilyen 😊

don't give a fuck

shad0w
nemtudom mi számít fiatalnak Neked, nem tudom mennyi idõs vagy. De én is focizom (bár már csak kispályán) a hibákat én is látom, bosszankodom is rajta, de ettõl függetlenül nagyon örülök neki, hogy végig hajtanak!

don't give a fuck

Látom Te még fiatal vagy 😊
Valamikor én is így gondoltam, de most már bosszant ha ennyi
bénaságot látok.

shad0w
negyed óra kb.

don't give a fuck

15 perc

shad0w
nemtudom hogy lehet ehhez igy hozzáállni... nem szabad feladni.. mindegy mennyivel kapunk ki, de mindenki küzdött, hajtott.. én ezt tisztelem bennük, akár milyen eredményt is érnek el!!!

don't give a fuck

oneal1
mennyi van vissza??
megyek nézni😄DD

!Forza Ferrari!

A Magyar foci ismét bizonyít.
Most fog következni, hogy kiállítanak valakit közülünk és kapunk
még kettõt.

shad0w
na Király majdnem összehozott mégegyet...

don't give a fuck

shad0w
énis!

don't give a fuck

Sheva
remélem nem lesz igazad!

shad0w
ez megfogja a fiúkat... nem fogják tudni kiheverni sztem... bárcsak ne lenne igazam...

don't give a fuck

Sheva
nem baj HAJRá MAGYAROK!!!!!!!!

Sheva
bassza meg a semmibõl egy gól ááááááááá

shad0w
nem hiszem el, hogy ilyen gólt...

don't give a fuck

shad0w
gól...

don't give a fuck

Herr Lehrer
0-0

Your suffers will be legendary even in hell!

Sheva
jó kis meccs...Sanyusz hõs lehetett volna már!!! na nem baj majd a második félidõben királyak leszünk 😉))))

oneal1
mennyi az állás???
majd irjatok ha történik valami!!
thx

!Forza Ferrari!

Herr Lehrer
ebbõl még bármi lehet

Your suffers will be legendary even in hell!

a.carkey
Nem rossz meccs, csak mindent elcsesznek a srácok.

A medve nem játék.

shad0w
óóó Sanyi megy mint a tank és majdnem góltszerzett.. hihetetlen, hogy 3centivel ment mellé...

don't give a fuck

shad0w
Verebest ne is emlegesd inkább... annál rosszabb azért talán nincs 😊

don't give a fuck

a.carkey
Mert ekkora közhelyeket a Verebes tud mondani. Borzasztó! 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Kovács Kálmán a segítõ?

A medve nem játék.

shad0w
úúú milyen szabadrúgás volt ez... mondjuk azért nem robikárlosz