Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JackDaniels
Vígy BKV-Sopron. Ennek jobban örülnék.😊)))

\"Never say never!\" W Churchill

JackDaniels
Így igaz.

Sheva
FTC - Honvéd döntõ lesz...

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Ramore
kiegészíteném azzal, hogy mezey és a kis maffiózó csapatától kellene megszabadulnunk, 86 után elkotródott tõlünk sértetten, aztán sajnálatos módon a barátocskái visszahívták és azóta mégalaposabban behálózta a magyar labdarúgás egészét.
Rudee
MK elõdöntõ: BKV-Ferencváros, Sopron-Honvéd

Szar Bayern, szar Bayern :)

JackDaniels
Ettõl a kibaxott mezeytõl kellene a magyar labdarúgó társadalmat megszabadítani!!!
Puhl is inkább maradna a játékvezetõk között, ahhoz értett.

Sheva
hát ja igazad van...

Láma!
bazzz...
ami remény volt, az is szertefoszlani látszik.
legalább reménykedtem hogy a válogatott is javul, és eddig szerintem javult is, de ezek után. ezek képesek és elküldik lothart!

Rudee
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) elnöksége elfogadta az alelnökök kinevezését, eszerint a posztot dr. Mezey György és Puhl Sándor töltik majd be.

Újabb reménytelen évek kezdõdnek.

Kaplan
Rohadt kemény 😄DD

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Sheva
hehe ez jó 😄DD

AnuluWork
Egy srác (Mohamed) írta be a viccek rovatba, de inkább ide való:

A tökéletes magyar nemzeti tizenegy:

"Kapus: Lékó Péter (ritkán mattolják) .
Hátvédek: Lagzi Lajcsi (nehéz mellette elmenni), Máté Krisztina (nála „Nincs kegyelem!”😉, Vágó István (sok embert késztetett már megállásra), Friderikusz Sándor (mindenhol ott van).
Középpályások: Grespik László (ha a labdát is olyan szorgosan adja be, mint a bírói keresleteket…😉, Kiszel Tünde (az Activityben számtalanszor megcsodálhattuk a „Passz”-szát), Stohl András (kedvére száguldozhat) .
Csatárok: Simek Kitty (a gyilkos lövések nagymestere), Erdei Zsolt (egy az egyben bárkit megver) és végül Dévényi Tibor (pontos labdák + bármit kér tõle Lothar Matthäus, Tibi bácsi elintézi!)."

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Sheva

Ez így tökéletes lenne... <#zavart1><#zavart1><#zavart1>

Sheva
<#taps> én egy kicsit szurkolok a zöld sasoknak is mert a két kedvencem ott játszik Huszti és Tõzsér személyében.. de a régi kedvenc a LOKI!!!

én azt mondom minden mindegy csak az utólsó forduló után is igy álljunk a tabellán!
hajrá LOKI!
Sheva
jaaa ne mind1<#fejvakaras>

Láma!
ték.sry

Láma!
akkor nem, mert akkor is visszavenné a fradi a vezetést, mert jobb a golkülönbség!😛

Sheva
na jó legyen X oszt akkor is marad a LOKI az élen! 😄

Sheva
kinnt leszel akkor üdvözöld Husztit a nevemben! 😄

Láma!
pff, te álmodozol, kinnt leszek, szal tuti nem 2:0, hanem legalább 0:2!!!!

Sheva
MTK - FTC 2:0 és ezzel a LOKI fogja vezetni a tabellát! 😄DD

Rudee
Nyíregyháza-Újpest 2-2
Vasas-Matáv Sopron 0-1
Gyõr-Zalaegerszeg 4-1
Békéscsaba-Bp. Honvéd 3-0
Diósgyõri BFC-Pécsi MFC 1-0
FC Fehérvár-Debreceni VSC 2-2
NABI Kaposvár-Lombard Pápa 1-2

Ramore
"Ez a klubedzõk dolga lenne, el kell érni, hogy a játékosok erõnléti szempontból felkészültek legyenek a nemzetközi szereplésre. Nekem erre nincs direkt ráhatásom, én taktikailag tudom felkészíteni õket, be tudok gyakoroltatni velük bizonyos standard felállásokat, alapjátékokat. Ott kell elkezdeni, hogy erõs, állóképes futballisták érkezzenek a válogatottba. Ez a legalapvetõbb feladat most."
Ramore
Bárcsak 6-8 évrõl lenne szó, de szerintem 20 év a helyes meghatározás.
Rudee
Sajnos igaza van, de már az Õ érkezésekor is sokan húzták a szájukat. Akart egy német kapusedzõt (a neve hirtelen nem jut eszembe) a válogatott mellé, de meg se hallgatták.
Lehet hogy megoldaható máshogy is, de ahoz a jelenlegi vezetõségnek és 6-8 évvel visszamenõleg az összes elõdjüknek el kell takarodnia a világ másik végére.

Láma!
és milyen igaza van!!!<#worship>

Ramore
Matthaus nyilatkozatából egy fontos részlet:

"Új ötletekre, új impulzusokra van szükség, nemzetközi tapasztalatokkal rendelkezõ edzõk kellenek - fogalmazott. - Ne mondják, hogy erre nincs pénz, mert ez nem csak pénz kérdése. Nagyon sok jó edzõnek nincs munkája, sokan örülnének a lehetõségnek. Miért kell félni ettõl. Ötven évvel ezelõtt Európa a magyar futballkultúrát importálta, a magyarok tanították a modern játékra a spanyolokat, az olaszokat, az angolokat. Most nekünk kell ugyanezt tennünk, visszafelé."
Láma!
igen kinnt voltam

Sheva
<#taps>

Sheva
Brazilok megint megnyerik oszt kész... persze a VB-t!

bocsiiiiiiiii<#whatever>ez vB lesz, nem EB<#wilting><#falbav><#idiota>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Rudee
EB selejtezõkre valószinû megválzottat valamit az UEFA.
A csapatok száma elvileg marad, talán több csoportmásodik jut ki egyenes ágon.

Pl:
1 rendezõ
1 címvédõ
8 csoportelsõ
4 csoportmásodik
2 csapat a maradék 4 csoportmáûsodikból

Sheva
igen annyi szokott lenni!

ez így okés, de az eB-n hány csoport lesz akkor?<#fejvakaras>
ugyebár általában 4x4-es beosztás szokott lenni<#nemtudom>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Sheva
így már nem is csodálkozom h ideges volt Sanyusz!!!

Sheva
Itthoni barátai körében emésztheti meg a bolgárok elleni döntetlent a Crystal Palace két magyarja, Torghelle Sándor és Király Gábor. A csatárnak a meccsen túl még egy kis idegeskedést is ki kellett pihennie: a meccs után majdnem elszakadt nála a cérna...
- Az egyik bolgár védõ közvetlenül a meccs vége elõtt megütött - válaszolta érdeklõdésünkre Torghelle, amikor a történtekrõl faggattuk -, vélhetõen "kiakadt", amiért sikerült egyenlítenünk. Ezt talán még lenyeltem volna, de amikor a meccs lefújása után elmentem mellette, ököllel megint tarkón vágott hátulról, és ezt már nem akartam annyiban hagyni. Szerencsére elõbb jött Stark Peti, aztán László Csaba és Vincze Ottó, akik lefogtak, így nem lett nagyobb baj a dologból. De szerintem most ne ezzel foglalkozzunk, hanem inkább azzal, hogy szerintem jól játszottunk, és hátrányból is sikerült talpra állnunk. Közönségünk szerencsére értékelte a megszerzett pontot, külön köszönjük, hogy hátrányban sem szidtak minket, hanem akkor buzdítottak a legjobban. Azt hiszem, szerda este egy kissé egymásra találtunk velük, jó lenne ugyanígy folytatni.

Sheva
akkor esélyünk sincs

Rudee
Aki mást hisz az töltse le és elemezze ezt.

Rudee
Nézzük csak:

- az összes csoportgyõztes továbbjut
- a 2 legjobb 2. helyezett továbbjut (az 1., 3., 4., 5. és 6. helyezett elleni eredmények alapján)
- a 6 fentmaradó csoportmásodik 3 párt alkot, a gyõztesek továbbjutnak

Így jön össze a 14 európai résztvevõ (13 továbbjutó + a rendezõ Németország).

Sheva
akkor semmi esély sem lenne a harmadik játszik pótselejtezõt!!!

szerintem úgy van, h az 1. tuti továbbmegy a 2. meg pótselejtezõt jácchat

Sheva
elsõ kettõ tovább megy és a harmadik pótselejtezõzik...szal él még a remény!!!

Kaplan
most, hogy van? az elsõ kettõ mindenképp továbbjutó és a harmadik pótselejtezõ vagy az elsõ mindenképp tovább és a második pótselejtezõ?
Mert ha az 1 biztos 2. póts. akkor tuti nem jutunk tovább tudom pesszimista vagyok de egy svéd vagy egy horvát nagy falat.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Sheva
igen kinnt volt.. volt akarás azzal nem volt baj...

Kaplan
hát igen az utolsó 4-5 percbe amikor már nagyon rosszúl állt a szénánk egyáltalán te kint voltál?

Sheva
Itthoni barátai körében emésztheti meg a bolgárok elleni döntetlent a Crystal Palace két magyarja, Torghelle Sándor és Király Gábor. A csatárnak a meccsen túl még egy kis idegeskedést is ki kellett pihennie: a meccs után majdnem elszakadt nála a cérna...
- Az egyik bolgár védõ közvetlenül a meccs vége elõtt megütött - válaszolta érdeklõdésünkre Torghelle, amikor a történtekrõl faggattuk -, vélhetõen "kiakadt", amiért sikerült egyenlítenünk. Ezt talán még lenyeltem volna, de amikor a meccs lefújása után elmentem mellette, ököllel megint tarkón vágott hátulról, és ezt már nem akartam annyiban hagyni. Szerencsére elõbb jött Stark Peti, aztán László Csaba és Vincze Ottó, akik lefogtak, így nem lett nagyobb baj a dologból. De szerintem most ne ezzel foglalkozzunk, hanem inkább azzal, hogy szerintem jól játszottunk, és hátrányból is sikerült talpra állnunk. Közönségünk szerencsére értékelte a megszerzett pontot, külön köszönjük, hogy hátrányban sem szidtak minket, hanem akkor buzdítottak a legjobban. Azt hiszem, szerda este egy kissé egymásra találtunk velük, jó lenne ugyanígy folytatni.

Sheva
hát ja pedig kiakartam kapcsolni a Bulgár gól után...

Gratula a magyaroknak, az utolsó pillanat után hozták fel X-re! Érdemes volt végignézni...

Sheva
most ki szerezte a gólt Rajczi vagy Kerekes????