Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Puhl is inkább maradna a játékvezetõk között, ahhoz értett.
\"Never say never!\" W Churchill
ami remény volt, az is szertefoszlani látszik.
legalább reménykedtem hogy a válogatott is javul, és eddig szerintem javult is, de ezek után. ezek képesek és elküldik lothart!
Újabb reménytelen évek kezdõdnek.
Szar Bayern, szar Bayern :)
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
A tökéletes magyar nemzeti tizenegy:
"Kapus: Lékó Péter (ritkán mattolják) .
Hátvédek: Lagzi Lajcsi (nehéz mellette elmenni), Máté Krisztina (nála „Nincs kegyelem!”😉, Vágó István (sok embert késztetett már megállásra), Friderikusz Sándor (mindenhol ott van).
Középpályások: Grespik László (ha a labdát is olyan szorgosan adja be, mint a bírói keresleteket…😉, Kiszel Tünde (az Activityben számtalanszor megcsodálhattuk a „Passz”-szát), Stohl András (kedvére száguldozhat) .
Csatárok: Simek Kitty (a gyilkos lövések nagymestere), Erdei Zsolt (egy az egyben bárkit megver) és végül Dévényi Tibor (pontos labdák + bármit kér tõle Lothar Matthäus, Tibi bácsi elintézi!)."
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Ez így tökéletes lenne... <#zavart1>#zavart1><#zavart1>#zavart1><#zavart1>#zavart1>
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
hajrá LOKI!
Vasas-Matáv Sopron 0-1
Gyõr-Zalaegerszeg 4-1
Békéscsaba-Bp. Honvéd 3-0
Diósgyõri BFC-Pécsi MFC 1-0
FC Fehérvár-Debreceni VSC 2-2
NABI Kaposvár-Lombard Pápa 1-2
Lehet hogy megoldaható máshogy is, de ahoz a jelenlegi vezetõségnek és 6-8 évvel visszamenõleg az összes elõdjüknek el kell takarodnia a világ másik végére.
"Új ötletekre, új impulzusokra van szükség, nemzetközi tapasztalatokkal rendelkezõ edzõk kellenek - fogalmazott. - Ne mondják, hogy erre nincs pénz, mert ez nem csak pénz kérdése. Nagyon sok jó edzõnek nincs munkája, sokan örülnének a lehetõségnek. Miért kell félni ettõl. Ötven évvel ezelõtt Európa a magyar futballkultúrát importálta, a magyarok tanították a modern játékra a spanyolokat, az olaszokat, az angolokat. Most nekünk kell ugyanezt tennünk, visszafelé."
http://www.powerplaymanager.com/r57633
A csapatok száma elvileg marad, talán több csoportmásodik jut ki egyenes ágon.
Pl:
1 rendezõ
1 címvédõ
8 csoportelsõ
4 csoportmásodik
2 csapat a maradék 4 csoportmáûsodikból
ugyebár általában 4x4-es beosztás szokott lenni<#nemtudom>#nemtudom>
http://www.powerplaymanager.com/r57633
- Az egyik bolgár védõ közvetlenül a meccs vége elõtt megütött - válaszolta érdeklõdésünkre Torghelle, amikor a történtekrõl faggattuk -, vélhetõen "kiakadt", amiért sikerült egyenlítenünk. Ezt talán még lenyeltem volna, de amikor a meccs lefújása után elmentem mellette, ököllel megint tarkón vágott hátulról, és ezt már nem akartam annyiban hagyni. Szerencsére elõbb jött Stark Peti, aztán László Csaba és Vincze Ottó, akik lefogtak, így nem lett nagyobb baj a dologból. De szerintem most ne ezzel foglalkozzunk, hanem inkább azzal, hogy szerintem jól játszottunk, és hátrányból is sikerült talpra állnunk. Közönségünk szerencsére értékelte a megszerzett pontot, külön köszönjük, hogy hátrányban sem szidtak minket, hanem akkor buzdítottak a legjobban. Azt hiszem, szerda este egy kissé egymásra találtunk velük, jó lenne ugyanígy folytatni.
- az összes csoportgyõztes továbbjut
- a 2 legjobb 2. helyezett továbbjut (az 1., 3., 4., 5. és 6. helyezett elleni eredmények alapján)
- a 6 fentmaradó csoportmásodik 3 párt alkot, a gyõztesek továbbjutnak
Így jön össze a 14 európai résztvevõ (13 továbbjutó + a rendezõ Németország).
Mert ha az 1 biztos 2. póts. akkor tuti nem jutunk tovább tudom pesszimista vagyok de egy svéd vagy egy horvát nagy falat.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
- Az egyik bolgár védõ közvetlenül a meccs vége elõtt megütött - válaszolta érdeklõdésünkre Torghelle, amikor a történtekrõl faggattuk -, vélhetõen "kiakadt", amiért sikerült egyenlítenünk. Ezt talán még lenyeltem volna, de amikor a meccs lefújása után elmentem mellette, ököllel megint tarkón vágott hátulról, és ezt már nem akartam annyiban hagyni. Szerencsére elõbb jött Stark Peti, aztán László Csaba és Vincze Ottó, akik lefogtak, így nem lett nagyobb baj a dologból. De szerintem most ne ezzel foglalkozzunk, hanem inkább azzal, hogy szerintem jól játszottunk, és hátrányból is sikerült talpra állnunk. Közönségünk szerencsére értékelte a megszerzett pontot, külön köszönjük, hogy hátrányban sem szidtak minket, hanem akkor buzdítottak a legjobban. Azt hiszem, szerda este egy kissé egymásra találtunk velük, jó lenne ugyanígy folytatni.