Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért röhej, hogy a Barátok közt miatt 40kor kezdõdött egy válogatott meccs ...
XXI. század, Magyarország. 😊
XXI. század, Magyarország. 😊
A medve nem játék.
Nah nemsokára indulok a stadionba , kijön még? 😛
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Ha a mai nap után így állna a tabella:
1. Horvátország 5 3 1 0 12-2 13
2. Svédország 5 4 0 1 17-2 12
3. Magyarország 5 2 0 2 6-8 9
4. Bulgária 5 2 1 1 9-8 7
Akkor még egy jó hajrával, talán lenne esélyünk. Ha nem így fog - minimum - állni (a mi szempontunkból kedvezõen), akkor nekünk annyi. 4. helynél jobb pozícióban nem fogunk végezni.
1. Horvátország 5 3 1 0 12-2 13
2. Svédország 5 4 0 1 17-2 12
3. Magyarország 5 2 0 2 6-8 9
4. Bulgária 5 2 1 1 9-8 7
Akkor még egy jó hajrával, talán lenne esélyünk. Ha nem így fog - minimum - állni (a mi szempontunkból kedvezõen), akkor nekünk annyi. 4. helynél jobb pozícióban nem fogunk végezni.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Miért ne lenne? Minél elõrébb végzünk, annál könnyebb csoportba kerülhetünk a következõ EB selejtezõkön.
Szar Bayern, szar Bayern :)
1. Svédország 5 4 0 1 17-2 12
2. Horvátország 4 3 1 0 10-2 10
3. Bulgária 4 2 1 1 9-7 7
4. Magyarország 4 2 0 2 5-8 6
Horvátok 4 meccsböl 10 pont és ma Máltával játszanak...
Nem tudom miben reménykedtek de ha nyerünk se lesz esélyünk semmire😛
2. Horvátország 4 3 1 0 10-2 10
3. Bulgária 4 2 1 1 9-7 7
4. Magyarország 4 2 0 2 5-8 6
Horvátok 4 meccsböl 10 pont és ma Máltával játszanak...
Nem tudom miben reménykedtek de ha nyerünk se lesz esélyünk semmire😛
V9ykn8_TZL0
Holnap nyerni kell mert különben cseszhetjük a VB-t(habár szerintem amugy is cseszhetjük de mind1)
Your suffers will be legendary even in hell!
ja de sajnálom h Tõzsér megint nem kapott nagyobb szerepet.. mondjuk úgy nehéz h a Fradiba se játszik!!! 😞((
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
A U21-es eredménytuti lenne holnapra.😊 HunU21 - BulU21 1-0. Nem volt a legjobb meccs, de megvan a gyõzelem. Holnap is jó lenne egy ilyesmi.😊
\"Never say never!\" W Churchill
Hajrá magyarok!! <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen> Remélem hogy megnyerjük és lesz esélyünk még továbbjutni 2. ként. Bennetek a remény fiúk!! Forever HUNGARY<#puszis>#puszis>
Forza Milan!!! Csak a foci.. Meg a CoD..
Hriszto Sztoicskov: Nézze, az elmúlt húsz évben nem láttam jó magyar válogatottat, ez a mostani az lehet. Határozott fejlõdés jeleit tapasztaltam. Lothar Matthäus keze nyomát hordozza magán a csapatuk.
nembaj, ha kapunk 3-mat, csak rugjunk 4et!!!<#eljen>#eljen>
én mindenesetre kinn leszek,és szurkolok!!!!!
HAJRÁ MAGYAROK!!!!
én mindenesetre kinn leszek,és szurkolok!!!!!
HAJRÁ MAGYAROK!!!!
Kiváncsi leszek, hogy holnap mit fogunk tudni kezdeni a bulgárokkal? 😊
Most, hogy a bolgárok kaptak egy hármast a svédektõl, elég nehéz helyzetbe kerültek. Szóval, vsz rajtunk fogják elverni azt, amit ilyenkor el szoktak. Nem lennékj meglepve, ha egy hármast kapnánk tõlük.
😞
Viszont nem tudom mit ugrálunk, hisz ez a csapat nem fogja megverni sem a horvátokat, sem a svédeket.
Most, hogy a bolgárok kaptak egy hármast a svédektõl, elég nehéz helyzetbe kerültek. Szóval, vsz rajtunk fogják elverni azt, amit ilyenkor el szoktak. Nem lennékj meglepve, ha egy hármast kapnánk tõlük.
😞
Viszont nem tudom mit ugrálunk, hisz ez a csapat nem fogja megverni sem a horvátokat, sem a svédeket.
hát...elsõ félidõ gyengécske de utána már a Fradi jobb volt! de azt sajnáltam h Tõzsért csak 2 percre rakta be!!! 3:2 lett!!! így ismét 3 pont az elõny mert a Debrecen kikapott!!!
okés megbeszéltük..tegnap Huszit jól játszott...õ a mádosik kedvencem! 😉)))
ok, én szurkolok, a kaposvárnak, mint jo somogyi gyerek, te meg a fradinak!!!
ok??<#vigyor3>#vigyor3>
ok??<#vigyor3>#vigyor3>
most már nekem is a kiesés elkerülésért kell szorítanom<#miaz>#miaz><#whatever>#whatever>
http://www.powerplaymanager.com/r57633
a lényeg, h a Fehérvár nyert 😊
http://www.powerplaymanager.com/r57633
na ez szép gyõzelem volt az FTc részérõl, Huszti megint jól játszott.. de Tõzsért meg csak a végén rakta be tiszta szégyen!!!