Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
Honvéd: Marco Rossi váltja Csábit, megegyezett Hemingwayjel

<#idiota>

LasDen
volt rá példa nem is egy. Hiddink - Chelsea, oroszok például

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

passatgt
Van olyan külföldi edző, aki válogatottat és klubcsapatot irányít egyszerre? Vagy volt e már ilyen? Nekem nem ugrik be.

bakkerman
Juttasson ki minket az Eb-re, a Herthat meg 1 ev mulva vigye Bl fotablara 😛

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ressy14
Bölöni (ha számít) 2010 Standard Liege (előtte Rennes, Nancy, Monaco és Sporting Lisszabon) és László Csaba 2009 Hearts, 2011 Charleroi.
De Pali mostani kinevezése azért eléggé jelentős, még ha csak ideiglenes is. Ha bent tartja őket simán adnak neki egy hosszabb távú szerződést.
Kövezzetek meg, de én személy szerint én jobban örülnék annak, hogy Berlinben sikeres legyen, mint hogy kijuttasson minket az EB-re, mivel utóbbival nem lesz semmivel sem jobb a magyar foci.

Dum spiro, spero.

bakkerman
Mikor ult utoljara magyar edzo nyugati elvonalbeli klub padjan?! Hatalmas grat Dardainak, el se hittem amikor olvastam! Meg ha csak ideiglenea megbizott edzo,akkoris nagyon nagy dolog ez,hogy ra gondoltak! Sok sikert neki!!

dave9004
én jobban élvezném ha ehelyett a kisiskolás kaland helyett a bőrt rúgnák a srácok teremtornán
LasDen
az őszi szezon után a csapat magasabb fokozatba kapcsol

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

passatgt
<#idiota>

AnuluWork

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Effe88
úgy kellett már oda is egy új stadion mint egy falat kenyér.......

ja nem

Most mit izélsz, így tudták kivágni a fifából...
ressy14
A látványterveknek semmi köze a kiviteli tervekhez, ezek javarészt photoshoppal feljavított renderek, nem lesz ilyen távol a lelátó a pályától. Ha elérhetővé teszik az alaprajzokat, akkor meglátod.

Dum spiro, spero.

bakkerman
jaja jó befektetés lesz

dave9004
szép lesz nb2-re
passatgt

Gondolom a lelátó és az oldalvonal közé kisméretű pályákat terveznek?
Utoljára szerkesztette: passatgt, 2015.01.29. 19:07:22

passatgt

dave9004
ennyi...
am megszerettetik magukat a trollokkal, aztán lesz egy jó viszony egy idő után. ma megjött a postás is, meg magyarul is posztolnak 😄
idézem az oldalukat:

Továbbá köszönet jár minden magyar ajkú szimpatizánsunknak, akik Bajner mezeket és egyéb relikviákat vásároltak az online boltunkból!
DaemoonHunter
És az edzők se rosszak, bár a kettő közt azért van összefüggés, legalább is ha szigorúan csak a Győrt, Fradit nézzük, ahol azért volt játékosmozgás. Kíváncsi leszek mennyire lesz látható az eredmény, főleg előbbinél tavasszal.

passatgt
nem pont a fradira értettem, hanem úgy általánosságban, vidinél, győrnél is jó igazolások vannak, nyíregyházára is érkezett 2 válogatott játékos stb...

LasDen
aztán meg örülnek, ha a 3. helyre érnek 😄

passatgt
CRISTIAN RAMÍREZ - Ftc
20 éves ecuadori válogatott balhátvéd, transfermarkt szerint 700e euró

Utóbbi évek egyik legerősebb NB1-es játékosállománya van alakulóban😄

minden pénze megvan hozzá, ha meg esetleg kevés, -18 forint minden otp számláról valamilyen ürüggyel, aztán gond megoldva 😊
Jim Morrison
miért, hogyan reagáltál erre a hírre? elképzelni se tudom <#idiota>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

DaemoonHunter
Ahol van pénz ott van hatalom is 😊 A tudás nem lényeg.
Szerintem nem esélytelen.

bakkerman
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) és a Magyar labdarúgó-szövetség (MLSZ) hivatalos honlapjának beszámolója szerint Csányi Sándor is beadta jelentkezését a végrehajtó bizottságba, amelynek új tagjairól márciusban döntenek.
bővebben

nagyon kellett kapaszkodnom az egérbe hogy elküldjem minden komment nélkül ezt a posztot 😄
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.01.27. 13:35:19

LSSAHPAUL
Én is likeoltam 😊 szerintem hétvégére meglesz a 100k 😊
Hemipapa meg azt nyilatkozik amit akar, csak tolja a pénzt befele a honvédba hogy továbbra is mb1-es legyen, mert a fradinak sokkal nagyobb dicsőség legyőzni a honvédot mint pl egy szolnokot. Kár hogy a másik balfasz a Matyi feladta, kövi szezonban a pécs helyett lesz valami félnótás nb2-es csapat 😞

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Jim Morrison
ja, szerintem az hogy mindenki "belájkolta" az oké, csak a sok csíra (ezt is ritkán használom) teleszarja a kommenteket, és hülyeségeket posztol a falra. ha ez nem lenne tök okés lenne...

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

DaemoonHunter
A kommentjeiket olvasva néhol én szégyellem magam...

bakkerman
na meg ha a hivatalos FB oldalukra igénybe vették a reklámozási opciót,akkor a hirtelen megnőtt látogatottság miatt plusz pénzekhez jutottak pár nap alatt

dave9004
ha a 9-10 ezerből 100-an rendelnek mezt maguknak már megérte nekik 😄
LasDen
fájdalmas volt néyni a sok elbasyott idiótát.....

térjünk át egy kellemesebb témára

trololololollo

DaemoonHunter
ressy14 kimondta a tutit 😊

Bárcsak...
Remélem felnyílik a csipája, akár jön egy olyan edző akinél sikerül leragadni, mert tesz le az asztalra.

ressy14
Inkább maradjunk annyiban, hogy egyik sem kell. Mindegyik elmebeteg és/vagy megkérdőjelezhetetlen szakértő.

Dum spiro, spero.

Kifejezetten jó üzleti érzéke van, az tény, viszont bevallotta őszintén, hogy nem ért a foci, ez a nagy hibája egy olyan országban, ahol 10 millió fociedző mindig mindent jobban tud. Lehet, hogy kipukkadni látszik a lufija, de még mindig inkább Hemi papa kell a magyar focinak, mint pl. egy Mezey dottore vagy egy Tornyi Barna...
dave9004
ugyanmindegy, mert nem a futballszerető emberekért dolgoznak a honvédnál se
DaemoonHunter
Nem mondom, hogy hülye üzletember ez a Hamingway, ez egyértelmű. De hogy nem a fociba teremtették az tuti.

Másikhoz: A Győr meg úgy látom minőségi csapatot épít, kár hogy már csak a köv. szezonban bontakoznak ki igazán.
Utoljára szerkesztette: DaemoonHunter, 2015.01.26. 18:52:11

Zenszkij
Legalább nem mentek tönkre és jutottak a Vasas sorsára. Honvéd szerintem az elkövetkező 20 évben nem lesz bajnok.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

passatgt
Luis Ibáñez -> Győr

Ez se gyenge igazolás... transfermarkt szerint 850e euró, de volt 3 millió is

DaemoonHunter
Anno azt mondta a Honvéd még nem játszik szép játékot, de mindenféle kultúrától tanulnak, és az egészből majd lesz egy egységes szuperfúzió, vagy nem tudom mire gondolhatott...xD
Nem az ötlettel van gond, bár az is sántít, hanem hogy a hülyéje csak 5-10 évről beszél 😄
Talán ezért is van teljesen eltévedve a klub, ezért írom sokszor hogy a teljes úttalanság ahol járnak.

ressy14
Hemi álomvilágban él. Csak tudnám, hogy miért kérnek tőle interjút, ha mindig ugyanazokat a fals jóslatait szajkózza? Foggal-körömmel ragaszkodik az irányelveihez, és ezért képtelen belátni, hogy tévúton jár. Egyedül a játékosfizetésekkel kapcsolatban van igaza, a többi meglátása pedig kuka, vagy eszement baromság.

Dum spiro, spero.

Bogdán: Liverpool ?
Utoljára szerkesztette: Grenzjager, 2015.01.25. 22:45:36

bakkerman
kis Mancini

a pofám leszakad minden szava egy kincs ennek a cikknek 😄DD hát ha egy digó ennyire fasz,mit várunk mi a saját zselézett fiataljainktól? 😄DDD
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.01.23. 09:20:01

Zenszkij
őrült Max!

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

ressy14
szerintem előbb fog elmenni a litván 2-be, mint az NB1-be

Dum spiro, spero.

dave9004
a Honvédnál egy hulladék volt. Itthonra senkinek se kell. max nb2
bakkerman
Uraim,rakjuk meg a téteinket,ki mire tippel,mikor látjuk őt az nb1-ben?
Én 2016 januárra tippelek,még most tavasszal,meg ősszel elbohóckodik valahol,de decemberben kivágják,és januárban jön az éppen aktuálisan bajnoki címre menő csapathoz.