Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaplan
Ez a dvsc sajna nagyon gyenge most sehova nem fog jutni a bl-ben 😞
Sajnos 😞
Én a fradit szeretem de szurkolok minden magyar csapatban a nemzetközi kupákban.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

és? 😊

http://www.powerplaymanager.com/r57633

gabber_saviola
a Magyar bajnok volt az egyik csapat a meccsen .... 😄DDDDDDDDDDDDD

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

mit vártál egy magyar barátságos meccstõl?

gabber_saviola
egy szó van erre az ujpest-debrecenre: SZÁNALMAS

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
1-3

gabber_saviola
😄DDDDDDDD

Rudee
Sport1 kezdi elérni az rtl-es közvetítések színvonalát. Eddig Vlaszákot Szlezáknak, Sándor Tamást meg Tamásinak keresztelték át...

Szar Bayern, szar Bayern :)

gabber_saviola
1-2 bogdanovics

gabber_saviola
1-1 otromba dombi

gabber_saviola
még mindig vezet az ujpest a "nagy" debrecen ellen 😛

azt tom én is csak azt nemhogy melyik szektor

Kaplan
Akkor az vagy a kapu mögött vagy feljebb asszem...
Az is jó

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

pfff nemtom.... faternál vannak a jegyek....

izé nemtom hol a jegy de ha megtalálom akko megírom

azt tom hogy occsó vettük a jegyet 7-8000rugó volt

Kaplan
A meccsre , mi ? 😄 😛

Kaplan
Hehe 😛
Hova szól a jegyed?

király én is meek...

yó meccs lesz! a kedvenc válogatott csapatom Argentína természetesen a magyarok után 😛

Kaplan
Nah megvan(nak) a Magyar-Argentin meccs jegye(im) én és apa megyek 😛
A legjobb helyek 13,900 asszem mind elkelltem a többire van még.
Én a 2. legjobb helyre ülök majd 😊
Remélem jó lesz... 😊

ahhoz képest...

gabber_saviola
az tuti 😛

de szerintem jól játszik az ute

fradi jobb... 😛

gabber_saviola
jó az ute

figyelj, fel kell mérni a terepet.... 😄DDDD

csak kíváncsi v.ok hogy kiket fog megverni a fradi a köv. idényben

😄DDDDD

gabber_saviola
ok 😄

nem szényen szerintem ute meccset nézni

én

gabber_saviola
vki nézi?

Edzõmérkõzés
Újpest 0-0 Újpest

érdekes bajnokság elé nézünk<#szomoru1>

EOX
Én is kerestem😊 Bár ha írnának se értenék sokat belõle...

Retteketet

Elfogyott a kupagyõztes

Sopron, július 10., 12.00 Létszámhiány miatt elmaradt az edzõmérkõzés.

A Sopron szombatra tervezett Lublin elleni edzõmérkõzése elmaradt. Horváth Péter, a bordó-szürke klub technikai vezetõje tájékoztatta a lengyeleket, hogy 3-4 felnõtt játékossal kiegészülve a junior csapattal tudnának csak kiállni. A lengyelek szakmailag ezt nem fogadták el, így lemondták a mérkõzést.

(matavfcsopron.hu)

<#shakehead><#shakehead><#shakehead> mik vannak????

Rudee
Komolyak ezek a norvégok is, leigazolták de a hivatalos honlapjukon egy szót se írnak róla.

Tóth Mihály: Fredrikstad

Budapest, július 9., 16.55 Három és féléves szerzõdést kötött a csatár a norvég csapattal.

A héten a Sopronnal szerzõdést bontó Tóth Mihály három és féléves szerzõdést kötött a norvég Fredrikstaddal. A csatár négy évet töltött Sopronban, ahol folyamatosan kiegyensúlyozott játékot produkált.
- Pénteken aláírtam a szerzõdésemet a norvég csapattal, és a hétvégén utazom ki a skandináv országba - nyilatkozta honlapunknak Tóth. - A norvég bajnokságban jelenleg szünet van, de július 24-én folytatódik a pontvadászat. Nagyon örülök ennek a megegyezésnek, szerintem a magyarnál erõsebb bajnokságban fogok szerepelni. A soproni dolgokról nem tudok, mivel már egy hete nem tartózkodom a városban, de azt leszögezném, hogy a döntésemet egyáltalán nem befolyásolta a volt csapatom körüli helyzet. Sajnálnám, ha szétesne ez a jól felépített csapat, hiszen nagyon jó közösség alakult és úgy gondolom, hogy továbbra is eredményes lehetne.
A Fredrikstad jelenleg nyolcadik a tizennégy csapatos bajnokságban

nb1.hu

Az elsõ forduló párosítása
Sopron-Bp. Honvéd
Tatabánya-Lombard FC Pápa
DVSC-AVE Ásványvíz-ZTE
Pécs-Kaposvár
REAC-MTK Hungária
Vasas-Gyõri ETO FC
Diósgyõr-Újpest FC
FTC-Fehérvár

AnuluWork
Huszti Szabolcsot várja a West Brom Albion! 😊 Érdekes csapat lenne. Már csak Király hiányzik! 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
EOX
nemhogy külföldre ment volna...

Retteketet

ecsém székesfehérvárra írt alá, nemhogy a fradihoz ment volna

Újpest FC: Simek Péter távozik a lila-fehérektõl
NSO, 2005-07-05 15:14

Nem fogadja el az Újpest FC új ajánlatát Simek Péter, így közös megegyezéssel és azonnali hatállyal szerzõdést bont a lila-fehérekkel - közölte a klub hivatalos internetes oldala.

A május 1-jei térdszalagszakadása után felépülõben lévõ 25 éves játékos 2002-ben igazolt az Újpesthez, amellyel a bajnokságban egy ezüstérmet szerzett.

"Sajnálom, de így hozta a sors - kommentálta a történteket az ujpestfc.hu-n Simek. - Nagyon sokat köszönhetek az Újpestnek, hiszen tavaly lila-fehérben lettem az év játékosa, és többször is a posztom legjobbja az NB I-ben. Köszönök mindent edzõimnek és társaimnak, nélkülük nem érhettem volna el ezeket a sikereket, és miattuk is élmény volt Újpesten játszani. És persze a köszönök mindent a szurkolóknak, akik dalt költöttek rólam. Azt hiszem, ez nem minden játékosnak adatik meg pályafutása alatt.

Az élvonalban eddig 179 mérkõzésen 17 gólt jegyzõ futballista a jövõjérõl még nem tudott nyilatkozni:

"A hogyan továbbról egyelõre nem tudok biztosat mondani, elsõdleges célom, hogy külföldre igazoljak - mondta. - Itthonról természetesen kaptam ajánlatokat, de most inkább a légiós életet választanám. Hozzá kell tennem, hogy ha nem jön közbe a sérülésem, valószínûleg akkor sem maradok Újpesten, mert elõrehaladott tárgyalásokat folytattam egy külföldi klubbal. Az biztos, hogy ha külföldre igazolok is, figyelemmel követem majd az Újpest eredményeit és szurkolok a csapatnak."

Vincze Gábor a Livingstoné

Gyõr, július 5., 15.20 Az ETO is megállapodott szóban a skótokkal.

Mint arról beszámoltunk, a hétvégén Gyõrben jártak a Livingston vezetõi, akik azóta megállapodtak az ETO tulajdonosával, Tarsoly Csabával abban, hogy végleg megveszik Vincze Gábort. A zöld-fehérek védõje fél évet már játszott a skótoknál, ám akkor csak kölcsönjátékosként szerepelt náluk. A szerzõdést még nem írták alá az érintettek, de a labdarúgó nagyon bízik benne, hogy ez napokon belül megtörténik.
- Én már korábban megegyeztem a skótokkal, hogy hároméves szerzõdést kötök velük. A hét második felében utazom vissza hozzájuk, és az elõzetes egyeztetés alapján már rögtön edzenem is kell - mondta Vincze Gábor.

nb1.hu

ghost cb
Aranylábú focistáink már elég idõsek!

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)

az uefa a fradiéjé

uppsss... 😄DDD

sorry.. aztakartam...

Rudee
Intertotó kupa, UEFA az még messze van.

Kaplan
kész vége, ennyi volt 😞

ennyi volt.... a meccsnek is vége és a pápa uefa kupa szereplésének is

2-3

nyugi szúúúúszáá