32945
Magyar Foci
  • karajjj
    a Nyitrának kb annyi magyar játékosa van, mint a Győrnek :D
  • passatgt
    és?:)
  • Mor3llo
    Hogy nyomja pénzzel a mostani rezsim a Vidit:O
  • banok
    A Levadiát és a Tiranát verni kellene. A Nyitra viszont qrva necces pláne a magyar-szlovák ellentét miatt kérdéses, hogy milyen lesz a mérkőzés légköre.

A Maribort ennek az erősödő Vidinek ki kéne ütnie.
    Egyébként a MOL gyémántfokozatú támogatója lett a Videotonnak.
  • Mor3llo
    ZTE-nek sajna legkésőbb az Utrechtnél pápá:S

Pedig csak a Fradi, ezenfelül szimpi még a ZTE...
  • Grenzjager
    s tovább jutás esetén a Győr kazah ellenfelet kap (agyrém... mit keresnek ezek az úgynevezett európai szövetségben, mert földrajzilag ??...)

a ZTE meg az FC Utrecht-et kapná.
  • karajjj
    Vidi - Maribor
  • karajjj
    Loki - Levadia
    Tirana - ZTE
    Nyitra - Győr
  • karajjj
    van ám folytatás is
  • bakkerman
    mostanában a legviccesebb húzása az ns-nek a Larsson-Carew-Videoton "kamuhármas" cikke...
  • Kaplan
    Úgy is van, végre valaki a nyílt médiába is állást foglal az NS minőségéről.
  • bakkerman
    aztarohadt :))
  • karajjj
    így kell becsicskítani a nemzeti sportot
  • LasDen #9666
    akkó nincs utánpótlás....
  • karajjj
    van most is normális utánpótlás, real-t, milan-t simán elverik, csak csak 20-23 éves koruk közt visszafejlődnek valamiért :S
  • LasDen #9664
    még a végén lesz normális utánpótlása az országnak?? :D
  • vmvr
    és most már ott van a vidi is a puskás akadémiával
  • zaki
    hát szvsz a legjobb az MTK-é.
    jaja, meg Honvéd+Fradi
  • Gunnersboy
    Honvéd, MTK, mindkettő akadémiát működtet
  • LasDen #9660
    MTK :D
  • szucsy89
    kérdés:

budapesti csapatok közül melyiknek a legjobb az utánpótlása?

vagy soroljatok már pár csapatot amelyiknek kiemelkedő
  • Matthew Prosac
    Norvég Kupa, Odd Grenland - Mjondalen félidőben 4-1 ebből Kovács 2-t lőtt.
  • banok
    Paraguay
  • LSSAHPAUL
    Alkatára nézve max paragvayban lehet számára jövö. Máshol csak sérülés vár rá sajnos.
  • LasDen #9655
    nah ezaz ahove nem kellene mennie.....
  • karajjj
    Mint arról beszámoltunk, nem csak Angliából, de lapértesülések szerint Olaszországból is érdeklődnek Fülöp Márton iránt. A Sunderland Echo szerint a magyar válogatott kapus egyik lehetősége a Manchester City lehet, ahol cserekapusként számolnának a tavaszi kölcsönjátéka során meggyőző teljesítményt nyújtó hálóőrrel.
  • bakkerman
    hogy aztán a következő edző megint kölcsönbe adja valahova,mer ő még a nevét se hallotta a mi Némethünknek :/
  • polluxware
    6:1
  • karajjj
    hátha megragad...

Németh Krisztiánt visszarendelte a Liverpool

Mint ismeretes, az elmúlt héten komoly változások történtek Liverpoolban, ahonnan viharos gyorsasággal távozott Rafa Benitez és komplett stábja. Egyelőre nem tudni, hogy ki veszi át a spanyol tréner szerepét Melwoodon, de információink szerint az már eldőlt, hogy magyar játékosa biztosan lesz az első edzésnapon Benitez utódjának, ugyanis a Liverpool hivatalos levélben rendelte vissza Liverpoolba Németh Krisztiánt.
  • kraawz
    number 1
  • Cabell
    Nagyon helyes.
  • karajjj
    na azért a SportTV-n szépen kielemezték Puhl Sanyival, és volt nagy WTF, hogy ez bizony mi a lóf*sz volt, mert ők sem láttak még ilyet
  • Cabell
    Megjegyzem, hogy máshol sem lehet ez másképp, csak az a különbség, hogy a magyarok ezt csak ilyen balfasz-feltünő módon képesek űzni, hogy a bíró fél perccel később egy támadás közepén lefújja a meccset, míg máshol csak 100 évente egyszer van egy jelentősebb bundabotrány, aztán kész.
  • Cabell
    A sajtó és az egyebek pedig azért nem foglalkoznak vele, mert ők is ugyanúgy valószínűleg beavatott tagjai a hasonló eseteknek, és egyszerűen "nem foglalkozhatnak vele".
  • Cabell
    Legalább a többség itt nem próbálja meg kimagyarázni a lehetetlent.

Bár szerintem a "hiba a bíró részéről" nem találó a helyzetre, mert olyan nincs, hogy a spori elnézi az időt. Fél perc az nem 3 másodperc ide-oda, az alatt bármi történhet, főleg, mikor támadásban van egy csapat.

Egyértelműen szándékosság volt a dologban, undorító...nyilván elkerekedne a szemünk, ha mindenről tudnánk ami a foci világában történik a fű alatt, de ilyen nyilvánvalóan...szánalmas..

• karajjj
    amikor felharsant a bíró sípja, pont a vidijátékosnak passzolt a győri védő, tehát mikor megkapta a labdát és indulhatott volna, akkor fújta le
  • gumikacsa
    Hohó, álljunk már meg egy szóra gyerekek... Miféle vidi támadás? Én láttam a meccset, és a labda a kaputól kifelé tartott egy győri lábáról, amikor felharsant a bíró sípja. Ha jól megnézed a #9633 belinkelt videót, amikor a vidi játékosa visszarúgja a labdát a csatár felé, a győrieknek már javában lendül a keze az ünnepléshez.

Az viszont tény és való, hogy elég sportszerűtlen volt Sanyitól lefújni a meccset, fél percel előbb. Remélem, azért legalább jól elpáholták :P

Mellesleg megjegyzem, a Debrecennek szurkoltam, bár így csalódott vagyok. Annak a csapatnak, amelyik valamit kezdeni akar a bl-ben, ebben a bajnokságban csont nélkül kellene végigmenni. Na majd egyszer a Fradi...
  • Matthew Prosac
    előre leszögezem, hogy egyik csapatnak sem drukkolok, de azért tényleg ne ferdítsük a dolgokat. Tény: előbb fújra le a mecccset, mint kellett volna és ez azért szép nagy köcsögség, de tény: mikor a srác belőtte, a Győr védői már nem a lasztival foglalkoztak, mert addigra a bíró már lefújta a meccset. nézd meg a mozgásukat, a hátul állók nem is lépnek ki, nem is támadják, mert már harsan a sípszó. tehát azért az erős, hogy gólba tartó labdánál fújra le, de tény hogy támadás közben.
    emlékszem egy AEK Athén - Real Madrid meccsre (vagy fordított pályaválasztás) ami ebben a témában tényleg vitte a pálmát: a görög srác egy az egyben lépett volna ki és vitte volna kapura egészen a félpálya közepéről, de a bíró lefújta a kiugrás pillanatában, mert lejárt a jelzett x perc hosszabbítás... és nem volt les.
  • Kaplan
    "ugyanúgy elvetődött a védők úgyanúgy már "verve" voltak." A videó alapján úgy tűnik, hogy ők azért vetődtek össze-vissza idióta módon mert orgazmus közeli állapotba kerültek a harmadik hely megszerzése miatt. De én csak a hetvenötödik percig láttam a mérkőzést szóval nem akarok okoskodni csak azt mondom ami a videón látszik.

Amúgy pedig, szerintem jobban járt a Vidi ezzel a második hellyel meg az EL selejtezővel. Előbb ott mutassák meg, hogy nemzetközi szinten is számba vehetőek. Mert mint tudjuk egy NB1 elsőség semmire nem garancia. Lásd : MTK.
  • Takezó
    Érdekes, megnéztem még egyszer, és nekem úgy tűnik, a védők már nem is futottak, miután átvette a labdát. Szerintem az ember hajlamos elfogultan látni a dolgot, ha a saját csapatáról van szó. Nekem nagyjából mindegy, hogy ki nyert, bár igaz, a Loki legalább kiemelt lesz a 2. fordulóban. Ennyiben előnyös ez mindannyiunknak.