Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajnos 😞
Én a fradit szeretem de szurkolok minden magyar csapatban a nemzetközi kupákban.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Az is jó
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
izé nemtom hol a jegy de ha megtalálom akko megírom
azt tom hogy occsó vettük a jegyet 7-8000rugó volt
Hova szól a jegyed?
yó meccs lesz! a kedvenc válogatott csapatom Argentína természetesen a magyarok után 😛
A legjobb helyek 13,900 asszem mind elkelltem a többire van még.
Én a 2. legjobb helyre ülök majd 😊
Remélem jó lesz... 😊
de szerintem jól játszik az ute
csak kíváncsi v.ok hogy kiket fog megverni a fradi a köv. idényben
nem szényen szerintem ute meccset nézni
Edzõmérkõzés
Újpest 0-0 Újpest
Elfogyott a kupagyõztes
Sopron, július 10., 12.00 Létszámhiány miatt elmaradt az edzõmérkõzés.
A Sopron szombatra tervezett Lublin elleni edzõmérkõzése elmaradt. Horváth Péter, a bordó-szürke klub technikai vezetõje tájékoztatta a lengyeleket, hogy 3-4 felnõtt játékossal kiegészülve a junior csapattal tudnának csak kiállni. A lengyelek szakmailag ezt nem fogadták el, így lemondták a mérkõzést.
(matavfcsopron.hu)
<#shakehead>#shakehead><#shakehead>#shakehead><#shakehead>#shakehead> mik vannak????
Szar Bayern, szar Bayern :)
Budapest, július 9., 16.55 Három és féléves szerzõdést kötött a csatár a norvég csapattal.
A héten a Sopronnal szerzõdést bontó Tóth Mihály három és féléves szerzõdést kötött a norvég Fredrikstaddal. A csatár négy évet töltött Sopronban, ahol folyamatosan kiegyensúlyozott játékot produkált.
- Pénteken aláírtam a szerzõdésemet a norvég csapattal, és a hétvégén utazom ki a skandináv országba - nyilatkozta honlapunknak Tóth. - A norvég bajnokságban jelenleg szünet van, de július 24-én folytatódik a pontvadászat. Nagyon örülök ennek a megegyezésnek, szerintem a magyarnál erõsebb bajnokságban fogok szerepelni. A soproni dolgokról nem tudok, mivel már egy hete nem tartózkodom a városban, de azt leszögezném, hogy a döntésemet egyáltalán nem befolyásolta a volt csapatom körüli helyzet. Sajnálnám, ha szétesne ez a jól felépített csapat, hiszen nagyon jó közösség alakult és úgy gondolom, hogy továbbra is eredményes lehetne.
A Fredrikstad jelenleg nyolcadik a tizennégy csapatos bajnokságban
nb1.hu
Sopron-Bp. Honvéd
Tatabánya-Lombard FC Pápa
DVSC-AVE Ásványvíz-ZTE
Pécs-Kaposvár
REAC-MTK Hungária
Vasas-Gyõri ETO FC
Diósgyõr-Újpest FC
FTC-Fehérvár
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
NSO, 2005-07-05 15:14
Nem fogadja el az Újpest FC új ajánlatát Simek Péter, így közös megegyezéssel és azonnali hatállyal szerzõdést bont a lila-fehérekkel - közölte a klub hivatalos internetes oldala.
A május 1-jei térdszalagszakadása után felépülõben lévõ 25 éves játékos 2002-ben igazolt az Újpesthez, amellyel a bajnokságban egy ezüstérmet szerzett.
"Sajnálom, de így hozta a sors - kommentálta a történteket az ujpestfc.hu-n Simek. - Nagyon sokat köszönhetek az Újpestnek, hiszen tavaly lila-fehérben lettem az év játékosa, és többször is a posztom legjobbja az NB I-ben. Köszönök mindent edzõimnek és társaimnak, nélkülük nem érhettem volna el ezeket a sikereket, és miattuk is élmény volt Újpesten játszani. És persze a köszönök mindent a szurkolóknak, akik dalt költöttek rólam. Azt hiszem, ez nem minden játékosnak adatik meg pályafutása alatt.
Az élvonalban eddig 179 mérkõzésen 17 gólt jegyzõ futballista a jövõjérõl még nem tudott nyilatkozni:
"A hogyan továbbról egyelõre nem tudok biztosat mondani, elsõdleges célom, hogy külföldre igazoljak - mondta. - Itthonról természetesen kaptam ajánlatokat, de most inkább a légiós életet választanám. Hozzá kell tennem, hogy ha nem jön közbe a sérülésem, valószínûleg akkor sem maradok Újpesten, mert elõrehaladott tárgyalásokat folytattam egy külföldi klubbal. Az biztos, hogy ha külföldre igazolok is, figyelemmel követem majd az Újpest eredményeit és szurkolok a csapatnak."
Vincze Gábor a Livingstoné
Gyõr, július 5., 15.20 Az ETO is megállapodott szóban a skótokkal.
Mint arról beszámoltunk, a hétvégén Gyõrben jártak a Livingston vezetõi, akik azóta megállapodtak az ETO tulajdonosával, Tarsoly Csabával abban, hogy végleg megveszik Vincze Gábort. A zöld-fehérek védõje fél évet már játszott a skótoknál, ám akkor csak kölcsönjátékosként szerepelt náluk. A szerzõdést még nem írták alá az érintettek, de a labdarúgó nagyon bízik benne, hogy ez napokon belül megtörténik.
- Én már korábban megegyeztem a skótokkal, hogy hároméves szerzõdést kötök velük. A hét második felében utazom vissza hozzájuk, és az elõzetes egyeztetés alapján már rögtön edzenem is kell - mondta Vincze Gábor.
nb1.hu
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
sorry.. aztakartam...