Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rudee
A Schalkét aztán össze lehet hasonlítani mint a WIT-tel, mint a Göteborggal. Ez a 2 csapat együtt nem szorítaná meg õket.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Kaplan
jó , ok csak kevertem..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

az csoportmeccs volt

Kaplan
Akkor idén... nem tudom , a schalke ellen az idén volt? 😊
Már nem emlékszmem.
Nah akarom mondani az uefa kupában simán 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

<#vigyor3><#eplus2>

Rudee
Tavaly a Fradi nem is jáccott selejtezõt az UEFA kupában.

Kaplan
jujj 😞

2-2

baszszam meg

Kaplan
Hát igen, és én szeretem a fradit is de a pápa már most többet ért el mint a fradi a multkori uefa kupa selejtezõbe 😞

énismivel magyarok

Kaplan
Ez bosszantó , hogy büntetõbõl kapunk gólt! 😞
Én szívbõl szurkolok a Pápának.

nemtom pedig én is nézném

igen, az a szabály

football without ultras is nothing

Herczeg megduplázta az elõnyt.

Róth kiugratta Herczeget, aki remekül vette át a labdát, majd a kifutó kapus mellett a kapu bal oldalába gurított.

2-0

65'

Mutica rántotta le Mouradot, sárga lapot kapott, büntetõ.

wow
most értem haza, az igen... 2-1re megyünk

miért nem adja egy tv ado sem?

football without ultras is nothing

Rudee
Optimizmus fontos, de nézd meg az esélyeket reálisan is.

2-1

elkezdõdött a 2. félidõ

Kaplan
Nem feltétlen.

fõ az optimizmus, ugye Rudee 😄DDDD

Rudee
Igazából mindegy, a visszavágó úgyis sima lesz.

Kaplan
Nah ez egy jó kezdés , nemde?
A lényeg, hogy nem szabad hagyni idegenben gólt lõjjenek.
Ugye ugyanaz a szábáy van , hogy döntetlen esetén az megy tovább aki több idegenbeli gólt lõtt.

elsõ félidõ vége

Újhegyi indította Herczeget, akinek bal oldali beadását Szabó Tibor lekezelte, majd egy csel után jobbal a kapu bal oldalába lõtt.

1-0

Kaplan
Vezet a Pápa!

<#kerdes><#kerdes><#kerdes><#kerdes><#kerdes>

Kaplan
Én is azt szeretném tudni, kíváncsian nézném.

közvetíti valamelyik csatorna a mai pápai meccset?

Rudee
"Egy kicsit magaménak is érzem azt, hogy sikerült hozzánk csábítani az angolokat, hiszen Laczkó Mihály menedzserrel közösen hosszabb idõt voltunk a csapatnál - mondta Mészöly Géza, aki télen tíz napot töltött Angliában, és ennek nagy részét Ipswichben. - A szurkolók és a játékosok látják majd, hogy az angol második vonalban is nagyon komoly erõt képviselõ gárdák szerepelnek. Ezen a nyáron igen színvonalas programunk lesz, hiszen a Veresegyház kivételével csak külföldi együttesekkel vagy magyar élvonalbeli gárdákkal találkozunk. Reméljük, ezekkel a találkozókkal eredményesen készülünk majd fel az õszre."

Ezt a kis buzi mészõly nyilatkozta. Megkérdezném, hogy ha ez igaz, akkor miért sírt mindenki (ez a majom is), hogy a Fradi anno azt a nagyon gyenge Milwallt kapta. Netán az elmúlt 7-8 hónap alatt így megerõsödtek az ottani csapatok? <#boxer><#violent><#gun><#levele><#kocsog><#mf3>

Rudee
Majd megy Õ is Ciprusra.

Posza egyelõre klub nélkül

Balatonlelle, július 2., 13.00 Nem feltétlenül igazolna külföldre a kapus.

Posza Zsolt a számára elfogadhatatlan angyalföldi ajánlat után úgy döntött, hogy távozik a Vasastól. A jelenleg Balatonlellén tartózkodó kapus jövõbeli csapata ugyanakkor még kérdéses.
- A lehetõségeimrõl korai lenne még beszélni - árulta el a kapus honlapunknak -, de bízom benne, hogy keddig eldõl, hol folytatom a pályafutásom. Van külföldi ajánlatom is, és természetesen szeretném magamat kipróbálni más ország bajnokságában is, de nem az a legfõbb célom, hogy külföldön futballozzak.

nb1.hu

Sheva
Mint arról beszámoltunk, mégis indulhat az elsõ osztályú bajnokságban a Zalaegerszegi TE.
- Írásban is megkaptuk a döntést, így már hivatalosnak tekinthetõ - nyilatkozta honlapunknak Tóth Géza, a ZTE Rt. elnöke. - Ezzel tulajdonképpen elhárult minden akadály a zalaegerszegi klub NB I-es tagsága elõtt, de a nevezést még az illetékes bizottság is vizsgálja, mint mindegyik csapatét. Tavaly októberben vettük át az igazgatósággal az irányítást, a válság-menedzselést és amit vállaltunk, maradéktalanul teljesítettük, ezt még az egerszegi önkormányzat is elismerte.
Július 5-én közgyûlést tart a részvénytársaság, amikor megalakulhat az új igazgatóság is, a jelenlegi vezetés mandátuma így várhatóan azon a napon megszûnik.
Az új irányítás megalakulásáig erõsítésrõl illetve edzõkérdésrõl egyelõre felesleges beszélni, noha egyre többször lehet hallani Õze Tibor nevét, aki legutóbb a Honvédot trenírozta.

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Mégis indulhat a ZTE!

Budapest, július 1., 14.00 Berzi Sándor szerint törölték a visszavonást.

A licencadó bizottság mai döntése alapján mégis megkapta a lehetõséget az élvonalbeli indulásra a ZTE. A döntést a liga elnökségének szombaton kell jóváhagynia.
- A múlt heti, a licenc visszavonásáról intézkedõ döntés valóban törlésre került - tájékoztatta honlapunkat Berzi Sándor, a szövetség fõtitkára. - Ennek oka, hogy a ZTE hitelt érdemlõen bizonyította, hogy még a határidõ elõtt aláírásra kerültek azok a dokumentumok, amelyek a licenchez kellettek.

no comment...

Láma!
szerintem igen gyorsan takarodj el innen, és remáélem elkap egy két rendör...

Telt ház várható Pápán

Pápa, június 30., 20.50 A kétszeres UEFA-kupa gyõztest vasárnap fogadja a Lombard.

Mint arról online közvetítésünkben beszámoltunk, vasárnap a Lombard FC csapata idegenben is legyõzte a grúz WIT Georgia csapatát, így kettõs gyõzelemmel jutott tovább az Intertotó-kupa elsõ fordulójából. A második körben a kétszeres UEFA-kupa gyõztes, IFK Göteborg látogat Szentes Lázár trenírozta Lombard FC csapatának otthonába.
Grúziából egyébként nem volt egyszerû a pápaiak hazaútja, hiszen megfelelõ repülõjárat híján a vasárnapi mérkõzés után csak kedd reggel érkeztek haza Szabó Tiborék. A hétfõi nap sem telt eseménytelenül, hiszen rövid városnézés és regeneráló edzés szerepelt a játékosok programjában.
- Dolgozunk tovább, készülünk az elõre elkészített programunk szerint - mondta Szemán György. - Az egyébként, hogy egy ilyen nagy nevû csapatot fogadhatunk, felkeltette a televíziók érdeklõdését is. Volt ugyanis olyan csatorna, amelyik itt fogadott minket Pápán, amikor hazaérkeztünk. Az viszont, hogy közvetítés lesz-e, nem eldöntött kérdés, mert egyetlen csatorna sem jelezte még, hogy közvetítené a meccset, pedig mi állunk elébe.
Ez egyébként azt jelentené, hogy nem csak az a 3500 szurkoló láthatná a meccset, aki kilátogat a stadionba - ennyi ugyanis a pápai aréna maximális befogadó képessége.

nb1.hu

107 én itt ajánlanám fel 😄😄😄
Rudee
Biztos az egész rokonság ment volna, csak mindenki lebetegedett és addigra se gyógyul meg... <#rolleyes><#gun>

ezt vehetjük üzérkedésnek?
sry, hogy ide, de kurva lol

"Kovács Béla Csehországba készül
Prága, június 30., 13.40 A Leobennel nem jutott dûlõre a középpályás.
Információink szerint Szlovákiában próbálhat szerencsét Kovács Béla, a Kispest, a Ferencváros és a Békéscsaba volt középpályása, Kovács Béla."...

Szlovákia: Prága <#hehe>
Ligatanács: ketten már indulnak

Budapest, június 29., 15.50 Pénteken délig pótolhatják a hiányosságokat a csapatok.
Hirdetés

Szerdán kora délután ülésezett a Ligatanács, melynek napirendjén az élvonalbeli csapatok nevezéseinek megtárgyalása szerepelt. Az ülés után kiderült, a Debrecen és a Tatabánya nevezésével minden rendben van, száz százalékosan megfeleltek a feltételeknek. A többi csapatot hiánypótlásra kötelezte a Ligatanács, amit péntek délig lehet megtenni, és ezek után július 4-én tárgyalják a pótlásokkal együtt a nevezéseket.

Ramore
A Kispest csapata egy olasz edzõt szerzõdtetett egy évre. Végre, végre, végre!!! Minnél több nyugati edzõ kellene, mert csak így lehet felzárkózni az elit futballhoz. Amelyik csapat továbbra is a mezey pereputtyából "válasz" edzõt, azoknál borítékolható a korrupció és a bundázás.
Kozarek osztrák próbajátékon

Budapest, június 28., 10.55 A Vienna szerzõdtetné a 23 éves csatárt.
Hirdetés

Úgy tûnik, tovább gyarapodhat a kispesti távozók száma, mivel Kozarek András az osztrák Regionalligaban szereplõ Vienna csapatához utazik próbajátékra. Az osztrák gárda az elõzõ bajnokságban a harmadik helyen végzett, 4 ponttal lecsúszva a feljutást jelentõ helyrõl.
A 23 éves, kispesti nevelésû csatár lehet az ötödik, aki - Budovinszky, Facskó, Herczeg és Szili után - a nyáron távozik a piros-feketéktõl.
(i.d.)

ZTE: hibázott az MLSZ?

Zalaegerszeg, június 27., 22.00 A klubház elõtt tüntettek ma a "Zete" szurkolói.
Hirdetés

Mint ismeretes, az MLSZ másodfokú, fellebbviteli bizottsága pénteki ülésén utasította el a ZTE Football Club Rt. licenckérelmét, így a zalai csapat nem szerepelhet a 2005/2006-os bajnokságban. Az MLSZ elnöksége döntheti el, hogy feltölti-e az élmezõny létszámát, mivel ez nem kötelezõ.
- Az MLL-nek az a feladata, hogy minden tudását latba vesse, s mozgósítsa a rendelkezésére álló szakértõket valamennyi tagjának érdekérvényesítéséhez. Ennek megfelelõen igyekszik mindent megtenni a zalaegerszegi labdarúgásért is! - jelentette ki vasárnap Kisteleki István, a liga elnöke, miután egyeztetett a pénteki döntés értelmében az NB I-es nevezési jogától megfosztott ZTE vezetõivel.
Amennyiben a klubnak sikerül "rendeznie sorait", azaz pótolja azokat a hiányosságokat, amelyek miatt meghozta elmarasztaló határozatát a másodfokú fellebbviteli licencadó testület, akkor az MLL megpróbálja annak lehetõségét megkeresni, hogy az UEFA különleges eljárás keretei között felülvizsgálja a döntést. Erre magyar klub esetében - amióta a licencrendszer létezik - még nem volt példa.
Szerdán egyébként a ligatanács bírálja el a nevezéseket, majd fellebbezés esetén július 7-én az MLSZ elnöksége határoz az indulókról, a nevezéshez azonban szükséges a klublicenc. A zalaegerszegi szurkolók ma délután a polgármesteri hivatal elõtt tüntettek a csapatért, majd a ZTE 16.30-kor kezdõdött edzése elõtt egy plakátot feszítettek ki a stadion bejárata elõtt, amelyen ez állt:
"Három év: mennybõl a pokolba!"
A ZTE elsõ edzésén egyébként alkalmi stáb mûködött közre: Madár Gábor, ifj. Mihalecz István, Tamás Gyula és Dobos Sándor tartotta a tréninget - számol be róla a távirati iroda.
Honlapunk ugyanakkor úgy tudja, hogy a ZTE vezetõi minden hiányosságot pótoltak ma 16 óráig a licenc-dossziéjukat illetõen, az idõpont azért érdekes, mert a ZTE-nek állítólag a hiányosságok feltárása utáni munkanapon eddig - azaz ma 16.00 óráig, mivel a kizáró döntést pénteken hozták meg - kellett ezt megtennie.
Röviden: a zalaegerszegi vezetõk szerint egy alaki hibát követett el az MLSZ, õk ugyanis ma "csontra készen" beadták a dossziéjukat Ligába.
Az MLSZ Svájcban tartózkodó fõtitkára, Berzi Sándor honlapunk megkeresésére elmondta: nem tud arról hogy létezne a 16.00 órás kitétel, és a fellebbviteli bizottság döntése ellen már nincs apelláta.

Az Ipswich ellen fõpróbázhat a DVTK

Miskolc, június 27., 21.40 Az Újpesttel is meccselnek az angolok.
Hirdetés

A bajnoki rajt elõtt egy héttel az angol másodosztályban szereplõ angol Ipswich Town ellen játszhatja bajnoki fõpróbáját a DVTK.
- Jelen pillanatban 90 százalék az esély arra, hogy összejön a mérkõzés - tudtuk meg Sallói Istvántól, a DVTK szakmai igazgatójától. - A tervek szerint az Ipswich július 21-én érkezne Magyarországra, egy nappal késõbb az Újpesttel játszanának, 24-én, vasárnap pedig Diósgyõrben. Vagyis hosszú idõ után - most még csak barátságos - nemzetközi szinten is jegyzett csapat ellen játszana a DVTK. Egy év múlva pedig reményeink szerint már nem barátságosat, valamelyik másik együttes ellen...

a.carkey
A teljes szöveg a fradi topicban!

A medve nem játék.

a.carkey
Bár tegnapi, de talán az egész magyar futbalra jellemzõ lehetne. Mindenki csak meg akar élni belõle, különösen, ha a 3. X is eljön. Régen azért nem így volt ...

"Nyilasi Tibor: Az isten szerelmére, mondja meg nekem valaki: mostanság hol van a Fradi-szív, a klubhûség, hová tûntek az érzelmek? Hát hogyan jutott eszébe Lipcsei Péternek vagy Szûcs Lajosnak, hogy az asztalra csapjon, odavágva a szerzõdést, és azt mondja, õk ebbõl nem kérnek, inkább elmennek Gyõrbe vagy tudom is én, hová... A mindenségit neki! Nekem ne mondja azt egyetlenegy régebbi Fradi-játékos sem, hogy most napi gondokkal küszködik, hogy az évek során nem keresett annyit, hogy a nehéz idõszakot átvészelve ne lehessen türelmes. Ha korábban természetesnek vették a ferencvárosi fiúk, Lipcsei Péter és a többiek, hogy tejszínhabos kakaó jut nekik hétrõl hétre, akkor most érjék be a cikóriakávéval. Igenis tartoznak ennyivel ennek a klubnak. Mi az, hogy elmegyek, és cserbenhagyok mindent, mindenkit, a szurkolókat, fogom magam, és átigazolok? Hát ilyen nincs! Kész! Ha ezt megteszi, akkor ezzel egy életre leírja magát akár Lipcsei Péter, akár Szûcs Lajos. Nekik itt kell futballozniuk, példát mutatni a többieknek, sõt a pályafutásuk befejeztével is a Ferencváros szolgálatában kell maradniuk."

A medve nem játék.

ja :\