32945
Magyar Foci
  • LSSAHPAUL
    Nézd meg jobban, semmit nem befolyásolt hogy lefújta, a kapus ugyanúgy elvetődött a védők úgyanúgy már "verve" voltak.
    Engem nem az zavar hogy csaltak mert magyarországon minden téren csalnak, fociban meg pláne hanem az zavar hogy se a média se senki nem foglalkozik azzal hogy elcsalták a magyar bajnoki címet.
  • Mor3llo
    De hát bement a labda könyörgöm
  • Takezó
    Nem, egyetértek veled, hogy nem volt szép dolog, egyértelműen hiba volt a bíró részéről. Csak azt mondom, hogy azért nem ennyire egyértelmű a csalás, hogy a kapura lövés közben fújta le a meccset. Nagy valószínűséggel nem lett volna abból gól.
  • Mor3llo
    Tehát akkor szabályos, erkölcsös dolog lefújni egy Vidi támadásnál a hosszabbítás háromnegyedénél a meccset? Jah, oké.
  • Takezó
    Ezen a videón is szépen látszik a dolog: )
  • Takezó
    Nem a lövés közben fújta le, hanem előtte, a lövés előtt pedig a győriek már ünnepeltek: ) Ne ferdítsük a tényeket: )
  • Mor3llo
    KÖNYÖRGÖM!

http://www.youtube.com/watch?v=8cFsj11TcYE

Itt a videó, nézd meg szépen! 91:30-nál, egy kapuratartó lövésnél(AMI BEVÁGÓDOTT A HOSSZÚBA!) a bíró lefújja a meccset?! Úgy, hogy 2 perc hosszabbítást jelzett?!
  • bakkerman
    és az alatt a fél perc alatt,szerintetek lőtt volna gólt a Vidi?? kétlem...a második félidőben,úgy a 65-70. perctől kezdve leeresztettek,nekem ezt mondta fater,mer ő meg azt a meccset nézte...jó,csalás,oké,de hát na...érdek,pénz sb...
  • Mor3llo
    Egyértelmű csalás. Persze a média kussol erről, mindenki a drága Lokika seggét nyaldossa.
  • Cabell
    Le. Fél perc volt még vissza a meccsből, a srác rálőtte a labdát, elég jól szállt a laszti, és lövés közben a bíró lefúfjta a meccset. A labda pedig bement...

1 mondat erre:

Ilyen nyilvánvaló csalást...
  • Cabell
    Szerintem ez nem igazán kapcsolódott az aktuális témához...
  • bakkerman
    am a magyar bajnokságok történetében először fordult elő,hogy nincs pesti csapat a dobogón :) azért látszik,csak el indult valami,jó irányba!!
  • bakkerman
    lemaradtam valamiről? milyen beavatás,vagy mi történt a vidi meccsen?? :S én csak a Loki meccset néztem,nem kapcsolgattam
  • Tyler1
    Sebes Gusztáv, a legendás magyar Aranycsapat néhai edzője és szövetségi kapitánya lett minden idők harmadik legnagyobb fociedzője a Los Angeles Times összeállításában

kár hogy 54 óta semmit sem tudunk felmutatni foci téren. én mindig tiszteltem Puskást és az arany 11-et, de meddig lesz bőr a pofánkon rájuk hivatkozni foci témában? szeressük már azt amink most van b*ssza meg - Dzsudzsák, Gera, Szabics, stb... jó holvannak ők a "nagyokhoz" képest, de ne a múltban éljünk már könyörgöm.
  • Cabell
    de, az indexen azért van egy mondat.
  • Cabell
    Az NSO-n szó sincs róla. Annyi a szalagcím, meg úgy durván a szöveg is, hogy "bajnok a DVSC".

Ők is szépen be vannak ebbe avatva, és nem írhatnak róla, és fogadok, hogy az amúgy mindent kritizáló indexen sincs az esetről semmi.

A TV-ben is szépen hallgatnak majd erről, a szerencsétlen szurkolóknak meg marad az értetlenkedés.

A sport1en a kommentátor azért mondott valamit a dologról?
  • LSSAHPAUL
    Én csak azt nem értem hogy nem lesz komolyabb cirkusz belőle... mindenki vak vagy ez normális már ebben az országban?
    Amúgy grat a lokinak, amikor Debrecenben elverte a Vidit kb 2 hete akkor megmutatta hogy picivel jobb csapat.
  • bakkerman
    bajnokcsapat :) a játék lófaszt se ért,de a Vidi se tett többet a győzelemért :) a Győrnek respeckt a 3. helyért,Pintér Atika nem rossz edző,mehetne az Interbe JM helyére
  • limperatore
    ezt a rohadt bundabajnokságot van vissza fél perc és lövésnél amiből gól lett, lefújja a meccset a bíró

nevetséges ez a magyar "foci" vagy mi
  • kicsijanika33
    ez a loki ma is egy nagy kaka volt
  • banok
    bajnok a Debrecen
  • passatgt
    Juhász simán mehetne demikélisz helyére
  • karajjj
    sárfoci :D
  • bakkerman
    azért a tegnapi UTE-Loki se volt kutya :)
  • Rudee
    Kovács Péter kezdő a Tromso ellen.
  • karajjj
    a hétvégén rohadt jó forduló volt az NB1-ben, el se hiszem, hogy ilyen meccsek voltak magyarhonban :D
  • Rudee
    Bodor győztes gólt lőtt a Roda-ban.
  • WuFraZselic
    Koman gól
  • karajjj
    Vadócz gól
  • banok
    Debrecen-Videoton 3-2 ::: összefoglaló
  • bakkerman
    hidd el,én is mit meg nem adnék azért,hogy legyen egy stabil,nb1-es csapata a városomnak,nem kell Loki szint,nem kell BL,csak legalább egy stabil 7-10. helyett csapatunk legyen,és féljenek ide járni a pesti csapatok,vagy akár a debrecen! én is ezt kívánnám,hogy legyek 10-15 ezrek a stadionunkban mint a 80-as években!
  • isi
    support your local football team! mond ez neked valamit? Bár az igaz, hogy ami most itt megy nálunk az kb. a szégyennel egyenértékű főleg a vezetés részéről, de azért nem adjuk fel. Egyszer el kell jönnie egy szebb jövőnek itt LABDARÚGÁS terén is.
  • bakkerman
    nagyon nagy meccs volt,és szerencsémre én ott lehettem a fő tribünön a szezon legnagyobb,és legfontosabb meccsén! Nyíregyháziként abszolút nem járok meccsre,életemben több Debrecen meccsen voltam mint Szparin,és az egész hangulat (most is) varázslatos volt a Loki stadionjában! Voltam már a 2004/2005-ös Loki-Fradin is,amikor szintúgy a két bajnok aspiráns játszott,voltam kétszer is Loki bajnokavatón,voltam Kalmar ellen is,de ilyen hangulat,szurkolás még sose volt mint tegnap!! Mindkét szurkolótábor kitett magáért,és sportszerűen buzdították csapataikat! A sok pontatlanság pedig a nagy tét nyomására alakult ki mind2 oldalon szerintem! Debrecen városa megérdemli azt,hogy legyen egy magyar viszonylatban egyeduralkodó csapatuk,és az ősztől megnyíló,12 pályás akadémia is azt jelzi,még 10 év múlva is ők lehetnek a bajnokok,akkor már egy nagyobb stadionban :)
    Szóval grat a Lokinak,grat a Videotonnak,hogy idén két vidéki csapat küzdött (küzd) a bajnoki címért!! Hajrá Magyar foci!!! Hajrá magyarok!!!
  • Atti12
    amíg elkezd és nyernek is semmi gond nincs :)
  • karajjj
  • passatgt
    én meg azt nem hiszem el, miért kell a lokinak állandóan 1 vagy 2 gólós hátrányból kezdenie focizni:)
  • kicsijanika33
    nem hiszem el,hogy milyen gollal lesz bajnok lehet a Debrecen
  • REALista
    Jó kis meccs volt!Grat a Debrecennek az újboli bajnoki címhez.Reméelm idén is összejön valami jó kis nemzetközi szereplés....
  • Kaplan
    Szerencsétlen Vidi milyen góllal kapott ki, viszont rég láttam ilyen magas színvonalú magyar bajnokit. Tény, hogy a második félidő közepére már mindkét csapat igencsak elfáradt. Viszont a szurkolás előtt is meg kell emelnem a kalapom, jó tudni, hogy szólhat másról is a foci mint egymás anyázásáról. Amivel nem lenne baj egyénenként de mikor már tömegbe mennek ezek az ocsmány skandálások az unalmas.
  • karajjj
    ilyen gólt se láttam még :|