Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én is, és gusztustalanság, amit csinálnak<#levele><#gunyos1>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

AnuluWork
AnuluWork
HOPPÁ, HOPPÁ, HOPPÁ, HOPPÁ!!!!
Matthäus: Nem játszunk a Real Madrid ellen!
Meglepõ kijelentés. Hmm, nem sokáig lesz szk ha így folytatja. Sok érdeket megsért itthon. A fociból élõ naplopóktól, a "szakmáig" mindenkit.

Megj. egyet értek vele ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork

Osei mégis Kispesten

Budapest, július 25., 9.00 Az olasz elsõ osztályból erõsíthet a Honvéd.
Hirdetés

Korábban ugyan anyagi okok miatt kútba esni látszott a beharangozott erõsítés, a klub hivatalos holnapja szerint mégis Kispestre szerzõdhet a Livorno ghánai középpályása, Emmanuel Osei. A futballista augusztusban lesz 23 éves, a Serie A-ban szereplõ csapata elõtt a török elsõ osztályú Sebatspor játékosa volt, és részt vett az athéni olimpián is.
A legutóbbi olasz bajnokság 8. helyén végzett Livornóban 8 mérkõzésen összesen 407 percet játszott.
Osei mellett elsõsorban csatárt és belsõ védõt igazolna a Honvéd (illetve a Pápáról szerzõdtetett kapus, Tóth Iván mellett igyekeznek megtartani a sérült Takács Tamást is). Elõbbi törekvést nehezíti, hogy a kispestieknek nincs újabb hírük az autóbalesete miatt a napokban esedékes próbajátékára meg nem érkezett szerb Darko Maricról. Így is szerzõdtetnek azonban támadókat: Also Dolcetti tetszését ugyanis mind a brazil André Alves, mind a Haladástól érkezett fiatal Venczel Balázs játéka elnyerte, mint ahogy Ribi Roland is Kispesten folytathatja.
Nem lesz viszont honvédos a napok óta tesztelt szerb védõ, Vitomir Jelic és Károlyi Sándor sem.

jaja naon jól jáccottak

Sheva
szép gólt rúgott a DVTK

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

ézte valaki a Diósgyõr - Ipsvics táon meccset

tök jó meccs volt ,1-0

a.carkey
Sheva
grat

Kaplan
Jeah 😛

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

EOX
Újpest - Ipswich Town 3-2

Gólszerzõ: Curre (12.-11-es), Rajczi (16., 53.), Bowditch (45.), Vituska (81.)

Retteketet

Ramore
Mezei egyik dédelgetett fiacskája, hasoló züllött maffiózó alaktot sikerült nevelnie belõle. Megdöbbennék, ha nem felfüggesztett börtönbüntetést kapna, sajnos!
Rudee
Megérdemli.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Ramore
idõsebb tagokat nem várnak szerinted? 😄
Láma!
én se

Sheva
én a BL-ben nem nagyon bízok....

gkeeper
LABDARÚGÓ TOBORZÓ!!!!
Jászapáti NB II-es csapataihoz 1987-1992 között születettek részére 2005.július 20. 18 órakor.
Helyszín:Jászapáti Sportpálya
Egy ugrás az NB I-tõl
Vidékrõl is várjuk a fiatalokat!

Rudee
A Craiova elsõ osztályú, az meg tök mindegy hogy hova adják kölcsön a játékosukat, többet fejlõdik mint a kispadon.

Láma!
hát igen, édeskevés lesz a hajduk ellen

AnuluWork

báttyó02
:|\

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

gabber_saviola
4-2

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
4-1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! azta mindenit 😄DDDDDDDDDDDDDDDD

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
jah 😛

gabber_saviola
3-1

Rudee
Ilyen játékkal sok esélyük lesz a horvátok ellen...

gabber_saviola
3-0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gabber_saviola
2-0 ehhhhhhhhhhhhhh .DDDDDDDDD

gabber_saviola
vezet a sopron!!!!!!!!!!!!

még jó, h nem kell túl sokat utazniuk 3 nap alatt<#idiota><#shakehead>

Rudee
Ha nem hangoztatnák, akkor talán el is lehetne menni mellette.

én akkor is büszke lennék a saját csapatomra, és nem érdekelne, h ki szorít a külföldi ellenfélnek

Rudee
Lehet, de elõször a sok taplónak kéne nézõpontot váltania ha a Fradi nemzetközi meccset jáccik.

nem így kell felfogni szvsz

Rudee
Amíg nemzetközi meccsen is örülnek a Fradi vereségének egyesek, addig mást ne várj.

igazi Fradista hozzáállás
grat 😊

Rudee
Vesszen. Tavalyi Fradi által szerzett pontoknak köszönhetõen a bajnoknak nem kell az 1. BL selejtezõben jáccania, a kupõagyõztesnek meg a UEFA-ba csak a második selejtezõbe kell bekapcsolódni. Ezt se értékelték, akkor nem mindegy? De.

ja, de elveszik a remény, h a kövi körben kapjanak pontot<#szomoru1><#confused>

AnuluWork
Elszomorító. HI nem láttam a meccset, de az eredményt és a sajtót olvasva nem tûnt "jónak" a Fradi és a mérkõzés sem volt nagy szám ...

Rudee
Tök mindegy, elsõ selejtezõkben nem adnak pontot.

ha kiesik a Fradi ebben a körben, az naon jót fog tenni a magyar focinak

Rudee
Delared az egyébként De la Red, Francisco Torrest meg Juanfranként ismerik inkább.

a.carkey
Matthäus 4-1-gyel most is beérné a Real ellen

Amerikába ezek a Realosok utaztak el:

Iker Casillas, Diego López, Alvaro Meija, Michel salgado, Ivan Helguera, Francisco Pavón, Carlos Diogo, Roberto Carlos, Raúl Bravo, David Beckham, Pablo García, Thomas Gravesen, Zinedine Zidane, Guti, Raúl González, Ronaldo, Michael Owen, Francisco Torres, Ruben Delared, Luis Figo, Carlos Sánchez, Roberto Soldado, José Jurado.

Az, hogy hozzánk közülük hányan jönnek, az majd augusztusban derül ki ...

A medve nem játék.

Ramore
a sport1 tv szakkommentátora mégis el volt ájulva, hogy milyen jó szakmai munkát látott mind a két csapatnál.

ez az elképesztõ szerintem, mert a meccs színvonala, mert az már borítékolható volt
AnuluWork
Kiváncsi leszek erre a Ferencvárosra. Remélem a gondok ellenére már csak az UEFA pontok miatt is jól szerepelnek majd a kupában ...