32945
Magyar Foci
  • LasDen #9719
    jókor reklámozol :D
  • Sportbet
    Fogadj a VB-re te is!

http://bet-at-home.5mp.eu/web.php?a=bet-at-home
  • kuzco007
    plíííz streamet:D
  • Takezó
    tud valaki streamet a délutáni meccsek közül bármelyikre?
  • karajjj
    még nem igazolta le
  • passatgt
    Fradi meg leigazolta a Roda kapusát

Halkan jegyzem meg, hogy ez már a 3. olyan igazolás itt nálunk, amik nyugateuból jöttek, és baromi nagy erősítések:)

Alakul ez a magyar foci szép lassan
  • isi
    A holnapi Győr meccset adja vmelyik TV vagy lesz stream?
  • LasDen #9712
    de gondolom az olcsóbb....:D de biztos van játékos, aki azért hasznosnak mutatkozott :D
  • pinnacle
    Jéééé:o

lehet igazolni normális ligából, nem no-name vad elefántcsontparti embert is ...
  • passatgt
    teljesen jó, finn, svéd 1. osztályban játszott csak szinte
  • passatgt
    jó korban vannak amúgy
  • rooney8
    Martin Kayongo-Mutumba
  • LasDen #9707
    nah akkor télleg nem tűnnek rossz igazolásoknak....de gondolom nem is voltak occók...:D
  • passatgt
    előbb 7 évet lehúzot mantud-ben(2. csapattal, 1 meccset játszott a felnőtteknél is és megválasztották egyszer a legjobb ifinek a cspatonbelül, szóval nem rossz)

a másodikról sokat nem tudok, de a neve ismerős, szóval ő is jó szerintem:)
  • LasDen #9705
    igen?? :D
  • passatgt
    a vidi igazolt 2 értelmes játékost, Bojan Djordjic és Martin Kayongo-Mutumba
  • McFrost
    Csütörtökön jelentette be az Újpest FC, hogy Heffler Tiborral három évre szóló szerződésről állapodtak meg, szóban. A játékos erről már korábban, szerdán megállapodott a klub vezetőségével, és másnap reggel megjelent az első edzésen.
    Bár tudtam a csapat körüli gazdasági problémákról – emlékszik vissza Heffler -, de ekkor derült ki számomra, hogy ezek milyen mértékűek. 17 éves korom óta magamnak kell meghoznom a döntéseimet, és nem vagyok abban a helyzetben, hogy esetleg hosszabbtávon egy ilyen fajta bizonytalanságot vállalni tudjak. Az pedig nem fedi a valóságot, hogy indoklás nélkül jöttem volna el a Megyeri útról, hiszen másnap reggel tájékoztattam erről a vezetőséget. Elmondtam az aggályaimat, amelyekre nem kaptam garanciákat, és ezért döntöttem a távozás mellett. Amennyiben ezzel megbántottam bárkit, aki valamilyen formában kötődik az Újpesthez, elnézést kérek tőlük. Ezzel lezártnak tekintem a történteket, többet erről nem kívánok nyilatkozni.
    A 23 éves játékos, aki eddig hat évet töltött el Pakson, újabb három évre kötelezte el magát.
  • karajjj
    itt tényleg csak azon múlik, hogy az UEFA részéről mit fognak mondani
  • Matthew Prosac
    most olvastam a cikket az nso-n. itt valami bűzlik... ha az uefa megerősíti egy közelményben, hogy tényleg ezért tiltották el őket, akkor viszont nem tudok mást mondani, mint hogy szánalmas és vérlázító. várjuk meg a végét.
  • McFrost
    Benne van ez is meg az is hogy sportpolitikában qrvára le vagyunk nézve minden téren!
  • karajjj
    durva azért, de tuti, hogy nem mondanak el mindent erről, mert ártatlanul nem tiltanák el őket évekre
  • McFrost
    Olvastam, túl súlyos ez az ügy nekem.....
  • karajjj
    Polekszics és Mészáros éves eltiltást kapott bundagyanú miatt
  • McFrost
    Állítólag a lilák játékosai állnak az ügy hátterében, ugyanis hónapok óta nincs fizu és sztrájkolni fognak vagy valami hasonló és ezt közölték Hefflerrel, meg hogy semmi jóra ne számítson, se játék se lé nem lesz. Ö meg összepakolt és csá.
  • karajjj
    na ez milyen módszer :D
  • isi
    valami ilyesmi van, de volt már ilyen Révész Attilás korszakban betett pénzt a csapatba majd átvette a vezetőedző szerepét..
    de a vezetőség úgy néz ki marad.. szóval nekünk szurkolóknak megint szar idényünk lesz mondhatni semmilyen.
  • Grenzjager
    Hallom nálatok a Szparinál az egyik tulajdonos lett a vezetőedző, ez igaz?
  • LasDen #9692
    asszimilálódnak...ennyi....szlovákok olyanok mint a borg :D
  • isi
    Nyitrán sajnos egyre kevesebb a magyar, 1910 ben még több magyar élt ott mint szlovák, sajnos mára minden megváltozott... és az úgynevezett ("szlovákia")felvidék 4. legnagyobb városa
  • karajjj
    jogos, na de majd ha közeledik a meccs, biztos valamelyik újság utána jár, hogy mennyi a magyar, már kíváncsi lettem :D
  • Grenzjager
    most nézem én is, aki keresztnevében "hosszú ékezetet használ az o betűn" pl valszeg magyar. Meg akinél "sz" és "á" betű is van a vezetéknevében.
    Nyitra keret

de jó példa, ott van a Szkukalek Igor ...semmi köze a szlováksághoz például, tehát pusztán névből kiindulni se szabad.
    (de példának írhatom Zoran Kunticsot, aki vajdasági horvát és nem szerb pl, ő sokác)
  • karajjj
    5 vagy 6 magyar nevű játékost láttam ránézésre, nem tudom, hogy abból ki a "szlovák" és ki nem
  • karajjj
    250 milka volt belőle uniós pályázat, a többi saját
  • Grenzjager
    semmi

Az Audi győri gyárával van egy gentlemen’s agreement megállapodásunk, miszerint évente-kétévente egy jó csapatot elhoznak Győrbe (eto.hu)
  • isi
    Az AUDI tett be valamennyit?
  • Grenzjager
    Nyitrán csak egy magyar van tudtommal a rimaszombati Rák Róbert, azért ennél jobb az arány az ETO-nál:)

De nézhetjük úgyis hogy Győrben erősen kevesebb a szlovák mint a Nyitrában :):):):):)

Mondjuk nem semmi lóvéja van Tarsolynak, minden állami és önkormányzati segítség nélkül 50Md FT-ból felhúzta az egész ETO-Parkot.

Szal egyértelmű HAJRÁ ETO :)
  • isi
    championship*
  • isi
    ha lenne pénze a sheffield sem champion shippes lenne.
  • Grenzjager
    Lásd a "múltkori" Orbán lila-kormány Újpestre vezényelte a Szerencsejáték Rt-t, a Magyar Postát és a Magyar Fejlesztési Hitelbankot. Viktor mondhatni röviden egy fejér megyei lila vérű - s ezt nem csak én Fradista mondom. De állítólag a lilákat megmenti a csődtől (mert az Újpest anyagilag nagyon nagyon ramatyul van), hozzánk meg a Fradihoz állítólag (!!) a plázás Demján érkezés várható mint társ, befektető mert hogy az angolnak sincs pénze. A Fradinak jelenleg egy Oláh Lóri megvásárlása is anyagi gondot jelent. Az ősi római mondás szerint "Cirkuszt és kenyeret a népnek" - ez egy jó alapja a politikának. Kirakat csapatnak pedig ott van a Debrecen.
  • Mor3llo
    Csak megjegyeztem:) baj?